2013 bursa anneleri

Anladım canım. ben ilk andan beri medical e ahmet beye gidiyorum
Sende medical e mi gidiyorsun? yoksa özel muayenesine mi
bende medicale gidiyorum canım doktordan da hastaneden de memnunum aklıma takılan soruları da sordum şimdi daha rahatım

bende medicale gidiyorum canım doktordan da hastaneden de memnunum aklıma takılan soruları da sordum şimdi daha rahatım

Ayrıntılı usg nasıl oldu peki canım?
Çok soru sordum farkındayım ama kontrolüme daha çok var senide görünce sorayım dedim

Ayrıntılı usg nasıl oldu peki canım?
Çok soru sordum farkındayım ama kontrolüme daha çok var senide görünce sorayım dedim
öenmli değil canım birbirimize destek için giriyoruz buraya
ayrıntılımız güzeldi ahmet bey baktı baya ben bi sorun görmüyorum dedi ayrıntılıya yönlendiricem radyoloğ da baksın dedi sonra gittik 15-20 dkk kadar organlarını inceledi çok şükür bi sorun çıkmadı ama benim kasılmalarım var erken dogum riskini arttırıyo buda o yüzden dikkat etmem gerekiyomuş doktor beni uyardı şiddetli agrın olunca uzun süreli baş agrın olunca elinde ayagında ani şime ve çift görme olursa hemen geliyosun dedi biraz ondan tedirgin oldum onun dışında herşey güzeldi 20+6 haftalıktı 450 grmdı oglumama bize yüzünü göstermedi elleriyle kapattı sıpa darısı başınıza artık

Maşallah güzel geçmiş kontrolün
benimde birkaç gün çok aşırı baş ağrım olmuştu 2 gün sürmüştü. Şimdi bişey yok ama tedirgin oldum bende :44:
inşallah benimde güzel geçer
Kasılmaların çokmu şiddetli? inşallah olumsuz bişey yaşamazsın

merhaba arkadaslar ben dun doktora gıtcektım randevuda almıstım hamıle kalabılmek ıcın bı problemım varmı yokmu dıye ama gece yarısı rahatsızlandım hastaneye kaldırıldım ve dun butungun musadede kaldım anlayacagınız yıne gıdemedım doktora. dun tomografıye gırdım bobrekte tas var sanırım tomografı hamıle kalabılme surecımı gerıye attı moralım cok bozuk

yok canım merak etme öle baş agrıları oluyo ama doktorun söledi daha agır bişey heralde kasılmalarım çift taraflı sancı oluyo karnım şertleşip şişiyo o sonra geçiyo ama öle çok fzla bişeyim yok çok şükür yorulunca oluyo o da bende artık yormuyorum kendimi
seninde az kalmış canım bunu da atlatınca insan bi rahatlıyo

Bende kendimi fazla yormamaya çalışıyorum. Artık fırsat buldukça hatta bulamasamda oturuyorum gün içinde sık sık. İşe çok kaptırmıştım bu ara kendimi. Ama öncelikli oğluşum o iyi olsun iş az olsun napalım yapacak bişey yok
İsim düşündünüz mü bebişe

yorma tabi kendini boşver bebeişten kıymetli mi nerde çalışıyosun burada
doruk taha olucak inş. canım siz düşündünüz mü

yorma tabi kendini boşver bebeişten kıymetli mi nerde çalışıyosun burada
doruk taha olucak inş. canım siz düşündünüz mü

Güzel isim olmuş canım,
Bizde Ali kağan a karar verdik en son
Mağazada çalışıyorum canım ben. O yüzden sürekli yorgunum tam anlamıyla dinlenemiyorum

bende bursanın bi ilçesinde yasıorum 2013 de artık anne olmak istiyorum 8 aydır olmuyo bebeğimiz bana dua eder misiniz

Güzel isim olmuş canım,
Mağazada çalışıyorum canım ben. O yüzden sürekli yorgunum tam anlamıyla dinlenemiyorum
isim seçmek zor ya bizde zor karar verdik
magaza yorar insanı ya

sengelen canım ahmet ani doğuma gidebilir ama sezeryana girmiştir kendisi büyük ihtimal normal doğum uzun süren bi olay girmiyorum dedi bana ebeler haber veriyor açılma 9 cm olunca doğuma az bi süre kalınca giriyorum dedi bizzat kendisi söyledi dün bende hastanedeydim öğlen gördüm doktorumu sezeryan günü olduğu için zor görüştük safra kesemde taş varmış cok sancım oluyor ahmet beyde cok büyük sansızlık belki sezeryan yaparız dedi günü gelmeden dedi hem genel cerrah hemde ahmet bey aynı seyi söyledi

Güzel isim olmuş canım,

Allah kolaylık versin nddd, mağazacılık normalde zaten zor bütün gün ayaktasın,bide hamile olunca iki kat zordur eminim.

selam nuraycım, bozma moralini çünkü önemli olan önce senin sağlığın, sen iyi olacaksın ki sağlıklı bir bebiş dünyaya getireceksin. umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.

Canım benim, merakla güzel haberlerini bekliyorum günlerdir. En kısa zamanda yazarsın umarım...

Canim cumartesi gunu doguum yaptimm.dedigi saatte aldi beni.once ofisine cagirdi.sonra doguma dr.ve hemsireler gorevliler herkes col ilgiloydi.o kadar bosuna korkmusuz.ben col memnun kaldim.

ebrusen geçmiş olsun, kaç haftalıksın, gerçekten şanssızlık olmuş..

Canim cumartesi gunu doguum yaptimm.dedigi saatte aldi beni.once ofisine cagirdi.sonra doguma dr.ve hemsireler gorevliler herkes col ilgiloydi.o kadar bosuna korkmusuz.ben col memnun kaldim.

sesil gözün aydınn, darısı başımıza artık, ahmet beyemi gidiyordun? müsait olduğunda ayrıntılı yazarsan çok sevinirimm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…