- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi monalisa79
-
sengelen canım ahmet ani doğuma gidebilir ama sezeryana girmiştir kendisi büyük ihtimal normal doğum uzun süren bi olay girmiyorum dedi bana ebeler haber veriyor açılma 9 cm olunca doğuma az bi süre kalınca giriyorum dedi bizzat kendisi söyledi dün bende hastanedeydim öğlen gördüm doktorumu sezeryan günü olduğu için zor görüştük safra kesemde taş varmış cok sancım oluyor ahmet beyde cok büyük sansızlık belki sezeryan yaparız dedi günü gelmeden dedi hem genel cerrah hemde ahmet bey aynı seyi söyledi
Allah kolaylık versin nddd, mağazacılık normalde zaten zor bütün gün ayaktasın,bide hamile olunca iki kat zordur eminim.
isim seçmek zor ya bizde zor karar verdik
magaza yorar insanı ya
Canim cumartesi gunu doguum yaptimm.dedigi saatte aldi beni.once ofisine cagirdi.sonra doguma dr.ve hemsireler gorevliler herkes col ilgiloydi.o kadar bosuna korkmusuz.ben col memnun kaldim.
Doktor konusunda netleştim:) Medicalpark hastanesi ahmet yılmaza gidicem. büssürü yerden arastırdım bilgi aldım ziya çetin ve ahmet yılmaz öyle üst üste başkada doktor ismi duymadım. medicalparkı aradım. ben çalısan biri olduğum için cumartesi günü randevuların olması hemde 3 de saat değil akşama kadar olması avantaj, hastanede olması avantaj, evime yakın olması avantaj, bu arada 2 ay önce ssk ilede anlaşma yapılmış onca para ödüyoruz ssk ya yararlanabileceğimi bilmek avantaj, bakalım neler bekliyor beni:)
Selam hanımlar aranıza yeni katıldım.bende bursadayım.bugün itibariyle 7.haftam doldu.Bende medical park bahar çelene gidiyorum su ana kadar cok memnunum çok ilgilendi bnm birde kasımda düşüğüm olmuştu.yarın 7+1 olucam kontrolüm var sizce kalbini duyabilirmiyim kızlar.5+5de sadece keseydik
Bence duyarsın canım.
Bende 8. haftaya yeni girdiğimde duymuştum kalp atışlarını
inş.duyarız eşimle yarın sabahı iple cekiyoruz.maş.sende büyütmüşsün bebişi hayırlı olsun cinsiyeti bellimi mi ve ögrendiysen kacıncı haftada söylediler cnm
Doktorum bana 11. haftada 3 hafta sonra cinsiyetinide söyleriz dedi. 1 ay sonrasında da kontrol olduğu için iki kez gitmeyelim dedim. 15. haftada oğlumuz olacağını öğrendik.
Ne zaman bu kadar büyüdü hiç anlamadım. Günler çok hızlı geçiyor.
İnşallah sende hızla geçersin sıkıntılı günleri canım.
Bulantın falan oluyor mu?
ne güzel rabbim saglıklı hayırlı evlatlar versin.
ben 4.haftamda cok çıkardım ztn bebişide adetw 5 gün kala ögrenmiştim mide şikayetimden gidince belli oldu.sonra iyi oldum ama 3 gündür yine fenalardayım yemekletden kokusundan içim kalkıyor.bu arada bel altı kuyruk sokumu olan yerde akşamüstleri başlayan bi sancı giriyo.birde sabah uyandıgımda wc'den sonra bi 15-20 dk.kasıklarıma agrı geliyo.sadece tuvaletim geldiginde oluyo bu agrı.sende yasadınmı bunları cnm.bide ben önceki düşügüm oldugundan şimdi önlem amaçlı progestan tedavisi görüyorum acaba ondan mıdır korku var hep içimde,çok uzun oldu ama kusura bakma cnm
Canım benim düşük riski olduğundan ilk 3 ay hep progestan kullandım bende. Çok halsizlik düşük tansiyon bi de ekstradan mide bulantısı yapıyor o ilaç. Zaten ilaç kullanmasanda mide bulantısı muhakkak oluyor. Ben mutfağa hiç girmedim ilk 3 ayımda.
Yaşadıklarının hepsini bende yaşadım.
Hatta Kuyruk sokumunda bacaklarımda belimde ağrılar ara ara hep devam ediyor. Merak etme bişey olmaz inşallah. Hepsi hamilelikle ilgili şeyler bebişin sana tutunmaya çalışıyor ondan oluyor. İnşallah sımsıkı bağlanır yavrun sana
nddd çok sagol cnm içimi cok rahatlattın demekki ilac etkiside olabilir,ztn 10 gün kullanıcakrım bugün son,artık yrn doktorun kontrolüne göre ilaca devammı karar verilir.tutunsun bebişim ben onun için her agrıyı seve seve çekerim yeterki saglıkla dogsun yavrularımız.ogluna isim düşündün mü hiç
Selam hanımlar aranıza yeni katıldım.bende bursadayım.bugün itibariyle 7.haftam doldu.Bende medical park bahar çelene gidiyorum su ana kadar cok memnunum çok ilgilendi bnm birde kasımda düşüğüm olmuştu.yarın 7+1 olucam kontrolüm var sizce kalbini duyabilirmiyim kızlar.5+5de sadece keseydik
Allah kucağına almayı nasip etsin. Tebrik ederim.Ben kalp atışlarını 6. haftada duymuştum; ancak genelde 7.-8. haftada duyuluyor. Ben de progestan kullanıyorum. Ağız yoluyla kullanıldığında mide yanması, bulantı, baş dönmesi gibi şikayetler olabiliyormuş.Ben ağızdan almıyorum.O yüzden pek şikayetim yok. O ilacı kullanmak dışında
Ben ilacın faydası olduğuna inanıyorum. inşallah senin içinde iyi olur.
Oğluma isim düşündüm.Çok zor bir karar oldu ama nihayet son kararımızı verdik. Ali Kağan olucak ismi
Canım çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlık ve uzuuun ömürler versin bebişineBu kadarcık mı,biraz daha detaylı anlatsan. Ne zaman ayağa kalktın, çok ağrın oldu mu?Ameliyat ne kadar sürdü? Doğum sonrası Ziya Bey ne sıklıkta geldi hastaneye? Odalar- hastane nasıldı? Bebişinin kilosu iyidir umarım. O kadar huzursuz etmişlerdi bak kan durumunu falan, çok şükür kurtuldun. Darısı vakti gelince bana inşallah. Benimkiler acele etmezlerse tabi :)
sagol reoc cok teşekkür ederim hepimizin başına inş.bende agız yoluyla alıyorum diger yöntem igne fitil fln mı
nddd cim çok güzelmiş ali kağan benimde çok hoşuma gidiyor ama daha erken bizim için isim konusu.eşim kız olursa ipek istiyor erkekse ben koyucam ama eşim buldugum isimleri pek begenmiyo ben rüzgar yada ayaz düşünüyordum.hayırlısı artık düşünücem daha önümüzde çok haftalarımız var ama zaman sanki hiç geçmiyor gibi geliyor
Ayaz ı çok sevdim bende :))
İsim konusu çooook zor. Ben daha hamile kalmadan düşünüyordum. Cinsiyetini öğrenene kadarda bir sürü liste yapmıştık. Erkek olduğunu öğrendikten sonra günlerce isim düşündüm. Hiçbiri içime sinmiyordu. Ni,hayet Ali Kağanda aradığımı buldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?