- Konu Sahibi monalisa79
-
İnş bizde içimize sinen bi isim bulabiliriz ndddcim.bi an öncw sabah olsada gitsek kontrole,acaba ultrason resmi verirlermi ki
İnş bizde içimize sinen bi isim bulabiliriz ndddcim.bi an öncw sabah olsada gitsek kontrole,acaba ultrason resmi verirlermi ki
Bana her gittiğimde vermişti doktorum.
Sen hangi doktora gidiyordun??
medicalparkta bahar çelen cnm
Hayırlı olsun canım bence güzel karar vermişsin :)) Bende Ahmet Beye gidiyorum. Memnunum kendisinden
Bende evim yakın olduğu için medical i ve çok duyduğum içinde Ahmet Bey i seçmiştim.
İnşallah sende memnun kalırsın
yakalandımmm :)
inşallah canım bakalım dahaca hamile değilim ama çalışmalar başladı:):):) bakalım güzel haberleri alabilecekmiyiz yakın zamanda:) senin bebiş kaç aylık. doktor hakkında bana bilgi verirmisin. doğum ücretleir ne kadar mauyne ücreti 62 tl demişlerdi ama doğum ücretleri konusunda bilgi vermediler. skk ne kadarını karsılıyor belki yarın gidip detaylı bilgi alabilirm bende.
ahmet beye gidenler kafası gözükünce gliyomuş falan dediler bende dün kontrolüm vardı ayrıntılı ultrasonumu yaptırdım biz sıramızı beklerken acil normal doguma gitti doktor ve bir saat sonra geldi bu arada bende yanındaki asistanıyla konuştum doguma geliyo mu falan diye bizzat dogumu kendisi yaptırıyo yanında oluyo dedi sonradan gelme falan zaten şuan doguma gitti ne zaman gelir bilemiyorum dedi ve doktor geldiğinde kan ter içindeydi koşarak geldi hastalarına yetişebilmek için bi kez daha güvendim doktoruma fiyatları da sordum normal dogum 1250 tl sezeryan 1750 tl epidural normal dogum 2000 tl spinal sezeryan ayınıymış 1750 sizi de bilgilendireyim istedim
biz yaptırmıştık canım ama 3 sene önce vişne caddesinde orda toptancılar var yapıyolar
Canım fiyatları bende burdaki bi arkadaştan sengelen den öğrenmiştim. aynen yazdıklarını aktarıyorum
teşekkürler canım:) normal doğumun 1.250 olmasını anlamıyorum ben ya sigorta bu işin neresinde acaba??? ziya beydede doğum 1750-2000 arası değişiyor hadtaneyde hiç para ödemiyorsun dışardan muaynesi:) gidip ben detaylı bilgi alayım:) sen ne zamandır ahmet beye gidiyorsun?
Selam hanımlar aranıza yeni katıldım.bende bursadayım.bugün itibariyle 7.haftam doldu.Bende medical park bahar çelene gidiyorum su ana kadar cok memnunum çok ilgilendi bnm birde kasımda düşüğüm olmuştu.yarın 7+1 olucam kontrolüm var sizce kalbini duyabilirmiyim kızlar.5+5de sadece keseydik
selam cnm, geçmiş olsun inş bu bebeğin sımsıkı tutunur sana..bahar hanıma bende 2 kez gitmiştim başlarda ama ahmet beyin adını çok duyduğum için ona geçtim
geçmiş olsun canım gerçekten sanslızlık olmuş ama olsun ikinizde iyi olunda geçer onlardasengelen canım ahmet ani doğuma gidebilir ama sezeryana girmiştir kendisi büyük ihtimal normal doğum uzun süren bi olay girmiyorum dedi bana ebeler haber veriyor açılma 9 cm olunca doğuma az bi süre kalınca giriyorum dedi bizzat kendisi söyledi dün bende hastanedeydim öğlen gördüm doktorumu sezeryan günü olduğu için zor görüştük safra kesemde taş varmış cok sancım oluyor ahmet beyde cok büyük sansızlık belki sezeryan yaparız dedi günü gelmeden dedi hem genel cerrah hemde ahmet bey aynı seyi söyledi
Evet Canım iğnesi birde fitilide var. Ama onlardan ilaç bana daha mantıklı geliyor. Diğer ikisi bana çok ürkütücü geliyorr
Canim12 de ameliyathaneye aldilar 12.05 de uyaniiktim daha uyutuyoruz dediler 12.15 gibi bebegii vermisler aileme.12.45 de ben odamdaydim.ilk gun agrrim oldu biraz ama surekli agri kesici yaptilar genelde 1gunne cikartiyorlar hastaneden amabeni 2 gun yatirxi.ilk gun 3 kez geldi. Sonra 2 kez allah herkese yrd.etzin simdi iyiyim
selam kızlar ben maalesef 2 kasımda bebeğimi kaybettim
ayın 25 inde şevket yılmaz'da Reşat şaya 'ya gitmeyi düşünüyorum.çok iyi olduğunu duydum.giden var mı aranızda?hemen tedavi etsin hemen bir bebişim olsuuun
Geçmiş olsun canım.
Tez zamanda İnşallah yine hamiş olursun
İNŞALLAH... araya fazla zaman koymak istemiyorum.gerçi yeni evliyim ama düşükten sonra yıllarca olmamam riski de var Allah korusun.o yüzen 3 ay koruma süremi bitirdim şimdi kontrol için gün sayıyorum.bir an önce o gün gelseeee ...2013 annesi olurum belki kimbilir
Kontrol ne zaman ?
Bende heyecanlandım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?