2013 bursa anneleri

inşallah canım bakalım dahaca hamile değilim ama çalışmalar başladı:):):) bakalım güzel haberleri alabilecekmiyiz yakın zamanda:) senin bebiş kaç aylık. doktor hakkında bana bilgi verirmisin. doğum ücretleir ne kadar mauyne ücreti 62 tl demişlerdi ama doğum ücretleri konusunda bilgi vermediler. skk ne kadarını karsılıyor belki yarın gidip detaylı bilgi alabilirm bende.

Canım fiyatları bende burdaki bi arkadaştan sengelen den öğrenmiştim. aynen yazdıklarını aktarıyorum

Canım fiyatları bende burdaki bi arkadaştan sengelen den öğrenmiştim. aynen yazdıklarını aktarıyorum

teşekkürler canım:) normal doğumun 1.250 olmasını anlamıyorum ben ya sigorta bu işin neresinde acaba??? ziya beydede doğum 1750-2000 arası değişiyor hadtaneyde hiç para ödemiyorsun dışardan muaynesi:) gidip ben detaylı bilgi alayım:) sen ne zamandır ahmet beye gidiyorsun?

Ben ilk andan beri Ahmet beye gidiyorum canım.
Sigorta yalandan etki ediyor canım

selam cnm, geçmiş olsun inş bu bebeğin sımsıkı tutunur sana..bahar hanıma bende 2 kez gitmiştim başlarda ama ahmet beyin adını çok duyduğum için ona geçtim

geçmiş olsun canım gerçekten sanslızlık olmuş ama olsun ikinizde iyi olunda geçer onlarda
ben salı günü görüştüm cannım kendisiyle de konuştum bizden önce sezeryana değil norml doguma gitti hatta hemşiresi uzun sürebilir deyince gitmeye karar verdik neyseki 1 saate geldi dogumu kendisi yaptırıyomuş buna eminim konuştuk çünkü tabiki de sancıların başladı gibi yanına gelip açılmayı beklemiyo hiç bir doktorda bekleyemez zaten kim bilir ne kadar sürer önemli olan dogumhaneye alındıgında dogumu ebelerin değil doktorunun gerçekleştirmesi 9 cm açılma dediğin dogrudur zaten ancak o zaman alıyolar dogumhaneye ondan önce gelse de doktorun yapcak bişeyi yok ki önemli olan ondan sonrası dikişler vs. bilmiyorum bunlar beni tatmin etti diğer hastanelerde ebeler yaptırıyo dogumu normali pek önemsemiyolar :)

selam kızlar ben maalesef 2 kasımda bebeğimi kaybettim
ayın 25 inde şevket yılmaz'da Reşat şaya 'ya gitmeyi düşünüyorum.çok iyi olduğunu duydum.giden var mı aranızda?hemen tedavi etsin hemen bir bebişim olsuuun

Evet Canım iğnesi birde fitilide var. Ama onlardan ilaç bana daha mantıklı geliyor. Diğer ikisi bana çok ürkütücü geliyorr

Canım ürkmene gerek yok.Ben fitil kullanıyorum. Fitil de zaten sizin ilaç diye yuttuğunuz kapsülün farklı bir yoldan alınması. Korkma sen.

İçimi rahatlattın canım, sonuçta ameliyat ya insan tedirgin oluyor. Doktoruma çok güveniyorum gerçi, tedirginliğim ondan yana asla değil, benim panik olmamla ilgili. Hemen vermişler bebişini ne güzel. Hastanedekiler nasıldı, odalar tek kişilik mi? Bir de eşinin doğuma girmesine izin veriliyor mu? Çok soru sordum ama :)) Bebişin nasıl, sütün geliyordur umarım...

bekaycım dorukta zaten bebeği odanda giydiriyorlar sen ameliyata girince yatağın üstüne tüm giydireceklerini hazırlayıp bebiş gelincede hemen giydiriyorlar...ayrı bebek odası yok hep odanda kalıyor.sepet şeklinde beşikler var ama sana 2 tane gerekir

Geçmiş olsun canım.
Tez zamanda İnşallah yine hamiş olursun

Geçmiş olsun canım.
Tez zamanda İnşallah yine hamiş olursun

İNŞALLAH... araya fazla zaman koymak istemiyorum.gerçi yeni evliyim ama düşükten sonra yıllarca olmamam riski de var Allah korusun.o yüzen 3 ay koruma süremi bitirdim şimdi kontrol için gün sayıyorum.bir an önce o gün gelseeee ...2013 annesi olurum belki kimbilir

Kontrol ne zaman ?
Bende heyecanlandım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…