- Konu Sahibi monalisa79
-
sesil geçmiş olsun cnm güle güle büyüt bebişini.
İçimi rahatlattın canım, sonuçta ameliyat ya insan tedirgin oluyor. Doktoruma çok güveniyorum gerçi, tedirginliğim ondan yana asla değil, benim panik olmamla ilgili. Hemen vermişler bebişini ne güzel. Hastanedekiler nasıldı, odalar tek kişilik mi? Bir de eşinin doğuma girmesine izin veriliyor mu? Çok soru sordum ama :)) Bebişin nasıl, sütün geliyordur umarım...
sagol ceylincim bahar hanımdan memnun kalmadınmı peki
burda başka topiklerde onun hakkında çok memnun olanı duymadım, bizim sigortanında özlem hnm ve bhr hnmla anlaşması var 12 lira ödüyoruz ona rağmen ahmet beye geçtim, çokta olumsuz konuşmak istemiyorum, sonuçta herkesin elektriği farklıdır.
,anladım ceylin ben düşüğümden sonrada gittim memnun kalmıştım kadon yarım saat resmen bana terapi verdi ve çok iyi geldi.yalnız bu sigortada anlaşmalı fln demişsin ya onu anlayamadım açarmısın canm
slm . çarşamba günü şevket yılmaza gittimm tam bir fiyasko.cok kalabalık ve cok sıra var . carşamba gittim . perşembeye ulturason verdi cuma da gel tahlil sonuçlarını al dedi .üç gün git gel yapçam yanii . dokora gir sıra kan ver sıra kayıt ol sıra . cok kalabalık cokk .allah herkese yardım etsin . ama cok zor . hiç bgenmedimm hastaneyi . bide doktor salı günü orda yani anca salı günü tahlil sonuçlarını ve ulturasonu göstericem ohooo beklede dur şimdii.
slm . çarşamba günü şevket yılmaza gittimm tam bir fiyasko.cok kalabalık ve cok sıra var . carşamba gittim . perşembeye ulturason verdi cuma da gel tahlil sonuçlarını al dedi .üç gün git gel yapçam yanii . dokora gir sıra kan ver sıra kayıt ol sıra . cok kalabalık cokk .allah herkese yardım etsin . ama cok zor . hiç bgenmedimm hastaneyi . bide doktor salı günü orda yani anca salı günü tahlil sonuçlarını ve ulturasonu göstericem ohooo beklede dur şimdii.
Kontrol ne zaman ?
Bende heyecanlandım şimdi
yaa canım hiiç sorma nasıl merak ediyorum ve heyecanla hamile olduğum günleri görmek istyorum bi bilsengerçi eşimle ayrı şehirlerdeyiz o istanbulda ben ailemin yanındayım.(eş durumu tayinimiz olmadı )haftasonları buluşuyoruz.haziranda inşalalh biraraya geleceğiz.düşük yapmamış olsaydım kavuştuğumuz zaman düşünürdüm ama şimdi durum böyle olunca da fazla ertlemek istemiyorum.
Benim panigimi biliyorsun beni bile rahatlattilar hemsireler falan cok ilgiliydi.odalar temizdi tek kisilik hasta yatagi bebek sepeti kanepe vardi doguma esim girmedi giriliyormu bilmiyorum
Canım inşallah önce bebişine sonrada kocana kavuşursunn
Sen nerde kalıyosun peki şuan.
neden ultrasonu ertesi güne verdi dr odasında yokmu, hangi dr bu cnm sadece salı gunu orda olan?
aaa ciddi misin? ben ilçedeyim hem de bayaaa uzak :18: başka dr.öneriniz var mıdır?
hayır şevket yılmazda odada yokmuş ulturason .burda biri yazmişti da inanmamiştim . gerçekten öyleymiş . alt katta başka bi odada ulturason e herkes oraya girdiği için cok kalabalık o yüzden bigün sonraya verdi .emel arslan doktorun adı .
canım o zamn şevket yılmazdan vazgeçiyorum ...çekirge devlet has.yılmaz çetin var ona gideceğim.tabi randevu alabilrisem.14 üne kadar boş yer yok.hsta yorumlarını okudum da biri 4 düşük yaptım ama bu dr.dan sonra ebeğime kavuştum demiş.inşallah bana d iyi gelir.
ne dersiniz çekirge nasıldır acabaa??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?