- Konu Sahibi monalisa79
-
Canim12 de ameliyathaneye aldilar 12.05 de uyaniiktim daha uyutuyoruz dediler 12.15 gibi bebegii vermisler aileme.12.45 de ben odamdaydim.ilk gun agrrim oldu biraz ama surekli agri kesici yaptilar genelde 1gunne cikartiyorlar hastaneden amabeni 2 gun yatirxi.ilk gun 3 kez geldi. Sonra 2 kez allah herkese yrd.etzin simdi iyiyim
bende doruğa karar verdim doğum için aynen bende okudukça Bekay ın sorduğu soruları sıralıyorumiyi oldu açıklamaların sağol canım oda süsleme filan var mı peki?
Canim oda susleme yoktu belki istege baglidir bazilari kapilari suslemis
yok canım vermiyo zaten kendisi yapmıyo ayrıntılıya radyolojiye gönderiyo vedat beyeKızlar bişey sorucam sizlere.
Ahmet Bey ayrıntılı usg ye girenlere video cd si veriyor mu? :44::44:
doruk hastanesinde 2 gece kaldim ve 600 lira odeyerek ciisimizi yaptik
doruk hastanesinde 2 gece kaldim ve 600 lira odeyerek ciisimizi yaptik
bi arkadaşım oraya gidiyordu var demişti hatta yeni doğum yaptı orda..ne kadar saçma bişey dr kendisi ultrasonda bebeği görmüyor..
malesef yokmuş canımm . bende cok şaşirdim ama öyleymiş.aynen öyle doktor grmüyo sadece orda bakıp verdiklri resmi görüyo.
vallla canım gecen hafta esentepeye gittim orda 6+4 dedi onun sölediğine göre bu hafta 7+5 falan olmam lazım .ama sevket yılmazdaki doktorda 8+4 dedi .esentepeye göre bi hafta önde söylediyani anlamadım .ama yuvarlarsak 8 haftalığım şuan:)). ya ben tahlilleriimi orda toplayım diye oraya gittim .cünkü özelde tahliller para tutuyo ya .ama perişan oldum inş gitmeyi düşünmüyorum ama yine böle cok tahliller olursa mecbur devlette yaptırmak zorunda kalabilirim bakıcaz artık . esentepeye gittim dedim ya gecen hafta orasıda güzel bir hastane hemde muayne ücreti cok uygun 22 milyon.ya esentepe yada bahara devam edicem inş.
evt oranında muayene ücreti ucuzmuş baya,tahlillerden de en fazla tarama testleri tutuyor birde bizi ayrıntılı ultrason için ultramede yolamıştı onada 225 tl vermiştik,ama renkli 2 sayfa 4 sayfa açıklama ve cdsinide vermişti, hem 4 boyutlu hem renkliydi 45 dk falanda incelemişti
yok canım vermiyo zaten kendisi yapmıyo ayrıntılıya radyolojiye gönderiyo vedat beye
onu kendin süsleyebiliyosun galiba canım doktorumuz gidin görün odaları diyo ama belki yarın gideriz benim için odadan çok ilgi alaka önemli hemşireler nasıl emzirmede filan yardımcı oluyolar mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?