2013 bursa anneleri

geçmiş olsun canım gözün aydın güle güle büyüt kızını :)))
berayy sende korkma heyecanlanma ziya beye güven :))

Canim oda susleme yoktu belki istege baglidir bazilari kapilari suslemis

onu kendin süsleyebiliyosun galiba canım doktorumuz gidin görün odaları diyo ama belki yarın gideriz benim için odadan çok ilgi alaka önemli hemşireler nasıl emzirmede filan yardımcı oluyolar mı ?

gözün aydın demeyi unuttum bu arada kusura bakma güle güle sağlıkla büyüt inşallah bebeğini darısı bizim başımıza bekay benden önce doğurur belki :)

cd istiyorsan söyle belki ekstra para alabilirler.ben dorukta yaptırmıştım demeden vermişlerdi kızımın görüntülerini.

vallla canım gecen hafta esentepeye gittim orda 6+4 dedi onun sölediğine göre bu hafta 7+5 falan olmam lazım .ama sevket yılmazdaki doktorda 8+4 dedi .esentepeye göre bi hafta önde söylediyani anlamadım .ama yuvarlarsak 8 haftalığım şuan:)). ya ben tahlilleriimi orda toplayım diye oraya gittim .cünkü özelde tahliller para tutuyo ya .ama perişan oldum inş gitmeyi düşünmüyorum ama yine böle cok tahliller olursa mecbur devlette yaptırmak zorunda kalabilirim bakıcaz artık . esentepeye gittim dedim ya gecen hafta orasıda güzel bir hastane hemde muayne ücreti cok uygun 22 milyon.ya esentepe yada bahara devam edicem inş.

evt oranında muayene ücreti ucuzmuş baya,tahlillerden de en fazla tarama testleri tutuyor birde bizi ayrıntılı ultrason için ultramede yolamıştı onada 225 tl vermiştik,ama renkli 2 sayfa 4 sayfa açıklama ve cdsinide vermişti, hem 4 boyutlu hem renkliydi 45 dk falanda incelemişti

baya pahalıymış yavf:). bu dediğin tarama testleri kaçıncı haftada yapılıyor?

onu kendin süsleyebiliyosun galiba canım doktorumuz gidin görün odaları diyo ama belki yarın gideriz benim için odadan çok ilgi alaka önemli hemşireler nasıl emzirmede filan yardımcı oluyolar mı ?

Hemsireler cok ilgiliydi.emzirmede falan da ne zaman cagirdoysak geldiler ve yardimci oldular cocuklada benimlede cok ilgiiydiler.ameliyathanedeki personel anestesi dr falan herkes cok ilgoliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…