- Konu Sahibi monalisa79
-
onu kendin süsleyebiliyosun galiba canım doktorumuz gidin görün odaları diyo ama belki yarın gideriz benim için odadan çok ilgi alaka önemli hemşireler nasıl emzirmede filan yardımcı oluyolar mı ?
geçmiş olsun canım gözün aydın güle güle büyüt kızını :)))
berayy sende korkma heyecanlanma ziya beye güven :))
baya pahalıymış yavf:). bu dediğin tarama testleri kaçıncı haftada yapılıyor?
sigorta anlaşmanız falan mı vardı canım sende dogum yapalı çok olmamış sanırım fiyat baya iyi çünkü ben dorugu 1400 -1750 arası diye bilitorumdoruk hastanesinde 2 gece kaldim ve 600 lira odeyerek ciisimizi yaptik
sengelen dediğin fiyatlar çekirge dorukun fiyatlarıdır yıldırım doruğun fiyatları daha uygun o civarda okadar para olsa kimse gitmez.ben 4 yıl önce çekirgede doğum yaptım ozaman bile sezeryan 1250 idi birde epidural iğnesiyle 1450 ödemiştik
Çekirgeyle yıldırım arasında bu kadar uçurum bir fiayt farkı mı varmış Çok ilginç yaa
bu kadar fark olduğunu bende bilmiyordum yıldırım sanırım hiç zam yapmıyor
Saol canim bencede korkma ve kesinlikle guven
Hehehe öyle görünüyor
Belki de hizmet kalitesi olarak bir fark vardır :44:
bekaycım dorukta zaten bebeği odanda giydiriyorlar sen ameliyata girince yatağın üstüne tüm giydireceklerini hazırlayıp bebiş gelincede hemen giydiriyorlar...ayrı bebek odası yok hep odanda kalıyor.sepet şeklinde beşikler var ama sana 2 tane gerekir
Biz de dün sorduk ama giremiyormuş, çok üzüldükBenim panigimi biliyorsun beni bile rahatlattilar hemsireler falan cok ilgiliydi.odalar temizdi tek kisilik hasta yatagi bebek sepeti kanepe vardi doguma esim girmedi giriliyormu bilmiyorum
Aman canım dur, yarama tuz basma. Biz daha 32+1 olduk bugün. Çok miniğiz, sırayı bozmayalım. Büyüsünler azıcık bebişlerim de ben öyle bayrağı teslim alırım senden :)gözün aydın demeyi unuttum bu arada kusura bakma güle güle sağlıkla büyüt inşallah bebeğini darısı bizim başımıza bekay benden önce doğurur belki :)
İnşallah yoğun bakım gibi bir durum yaşanmaz da benimkileri de odada giydirirler canım. Evet bize 2 tane sepet beşik lazım :))
Biz de dün sorduk ama giremiyormuş, çok üzüldükBana spinal olur dedi, ikiz oldukları için narkoz almasınlar diye düşünüyor. Ben dayanır mıyım o heyecana dedim, o aynı sakinlikle dayanırsın dayanırsın dedi. Biz zor günler atlattık. K.pederimi kaybettik ve cenaze günü ben üzüntüden ist.da erken doğum atlattım. Nst'de sancılarım vardı. 1 gece hastanede kalıp, hemen Bursaya Ziya Bey'e geldik. Sancıları ve kasılmaları ilaçla bastırmaya çalışıyoruz şu an. Ama korkuyorum yine de. Mart başını görelim istiyor Ziya Bey, inşallah görürüz. Hastane çantana neler koydun yazsan bana, tek gecelik yeterli mi, iki gecelik mi olsun? Yoksa 1 gecelik, 1 pijama takımı mı? Ped yeterli gelir mi yoksa hasta bezi mi alayım? Bebekler için biberon götürülecek mi? Süt pompası veriliyor mu ya da hemen lazım oluyor mu?
Aman canım dur, yarama tuz basma. Biz daha 32+1 olduk bugün. Çok miniğiz, sırayı bozmayalım. Büyüsünler azıcık bebişlerim de ben öyle bayrağı teslim alırım senden :)
Canim ilk gun bez falan konmadi yatak pedi vardi doldukca onu degistirdiler ben ilk gun kalkamadim o yuzden 2.gun sonda cikti ve hasta pedi koyabildim bu arada doguma onlukle giriyorsun cikinca odanda gorevliler geceligini giydiriyorlar. Biberon al ben o kuciklerden almistim.3saatte bir mama verin dedi cocik dru battaniye fala al yanina brn 3 tane almistim penye ince pelus ve kalin pelus ona ragmrn cocuk dr usumus sarin dedi cocuk isinmadi sonra kucakta isittilar falanİnşallah yoğun bakım gibi bir durum yaşanmaz da benimkileri de odada giydirirler canım. Evet bize 2 tane sepet beşik lazım :))
Biz de dün sorduk ama giremiyormuş, çok üzüldükBana spinal olur dedi, ikiz oldukları için narkoz almasınlar diye düşünüyor. Ben dayanır mıyım o heyecana dedim, o aynı sakinlikle dayanırsın dayanırsın dedi. Biz zor günler atlattık. K.pederimi kaybettik ve cenaze günü ben üzüntüden ist.da erken doğum atlattım. Nst'de sancılarım vardı. 1 gece hastanede kalıp, hemen Bursaya Ziya Bey'e geldik. Sancıları ve kasılmaları ilaçla bastırmaya çalışıyoruz şu an. Ama korkuyorum yine de. Mart başını görelim istiyor Ziya Bey, inşallah görürüz. Hastane çantana neler koydun yazsan bana, tek gecelik yeterli mi, iki gecelik mi olsun? Yoksa 1 gecelik, 1 pijama takımı mı? Ped yeterli gelir mi yoksa hasta bezi mi alayım? Bebekler için biberon götürülecek mi? Süt pompası veriliyor mu ya da hemen lazım oluyor mu?
Aman canım dur, yarama tuz basma. Biz daha 32+1 olduk bugün. Çok miniğiz, sırayı bozmayalım. Büyüsünler azıcık bebişlerim de ben öyle bayrağı teslim alırım senden :)
Canim ilk gun bez falan konmadi yatak pedi vardi doldukca onu degistirdiler ben ilk gun kalkamadim o yuzden 2.gun sonda cikti ve hasta pedi koyabildim bu arada doguma onlukle giriyorsun cikinca odanda gorevliler geceligini giydiriyorlar. Biberon al ben o kuciklerden almistim.3saatte bir mama verin dedi cocik dru battaniye fala al yanina brn 3 tane almistim penye ince pelus ve kalin pelus ona ragmrn cocuk dr usumus sarin dedi cocuk isinmadi sonra kucakta isittilar falan
cnm allah rahmet eylesin k.p.inşallah bebişler gelmez cnm dikkat et kendine dinlenmeye çalış .ben hasta bezi almıştım ama hiç kullanılmadı boşyere alma cnm başta bebek bezinin kenarlarını yırtıp onu kullanıyorlar birde kendileri gazlı bezli ped kullanıyorlar sonrasındada orkid yeterli.biberon mutlaka götür başta sütün gelmiyor mama veriliyor çünkü.birde geçen arkdaş doğum yaptı bebişi sarılık oldu .sarılık olmasını engellemek için ışıkları açık bırakın diyor aklında bulunsun cnm.bende epidural sezeryan oldum çok düşünmemeye çalış ameliyatı sadece bebişlerini düşün .dorukun anlaşmalı fotoğrafçısıda var mutlaka değerlendir cnm zamanla yaşananlar unutuluyor ama fotoğraflar kalıcı oluyor...bu arada kızların ismi bellimi cnm
Amin canım çok sağol. İnşallah gelmezler, hep yatıyorum artık ama bakalım. Hasta bezi ben de almayayım o zaman. Normal doğum olsa çok olur da sezeryanda çok kanama olmaz demişlerdi, doğruymuş. Biberon alayım yanıma, peki mama biz mi alıp götürelim? Sarılık için ışıkları söylediğin iyi oldu, dikkat ederim. Benim de spinal olacakmış, bakalım. Korkuyorum ama şu aşamada bebekler daha ön planda tabi. Vaktinde sağlıkla olsunlar da ben razıyım. İsimlerimiz tam kesinleşmedi canım. Fotoğrafçı ne kadar biliyor musun peki?
İnşallah yoğun bakım gibi bir durum yaşanmaz da benimkileri de odada giydirirler canım. Evet bize 2 tane sepet beşik lazım :))
Bu arada kayinpederin icin uzuldum allah yerinde dinlendirsin sen dikkat et kendine insallah zamaninda dogar bebisler.tek gecelik yetti bana2tane goturmustum bende2.gun pijama giydim benCanim ilk gun bez falan konmadi yatak pedi vardi doldukca onu degistirdiler ben ilk gun kalkamadim o yuzden 2.gun sonda cikti ve hasta pedi koyabildim bu arada doguma onlukle giriyorsun cikinca odanda gorevliler geceligini giydiriyorlar. Biberon al ben o kuciklerden almistim.3saatte bir mama verin dedi cocik dru battaniye fala al yanina brn 3 tane almistim penye ince pelus ve kalin pelus ona ragmrn cocuk dr usumus sarin dedi cocuk isinmadi sonra kucakta isittilar falan
Amin canım çok sağol. İnşallah gelmezler, hep yatıyorum artık ama bakalım. Hasta bezi ben de almayayım o zaman. Normal doğum olsa çok olur da sezeryanda çok kanama olmaz demişlerdi, doğruymuş. Biberon alayım yanıma, peki mama biz mi alıp götürelim? Sarılık için ışıkları söylediğin iyi oldu, dikkat ederim. Benim de spinal olacakmış, bakalım. Korkuyorum ama şu aşamada bebekler daha ön planda tabi. Vaktinde sağlıkla olsunlar da ben razıyım. İsimlerimiz tam kesinleşmedi canım. Fotoğrafçı ne kadar biliyor musun peki?
Canım peki gecelik kaç tane yeterli, pijama takımı ve gecelik mi giydin?
bugün kuzenim bendeydi konu doğum olunca konuşurken bi baktık senin arkadaşınmış sezen adı
Ben 2012 annesi olacagim inş. Jimerde Nuray Sözere gidecğim nasil bir dr bilginiz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?