- Konu Sahibi monalisa79
-
Doğum fotoğrafçılığı ile bilgisi olan ya da yatırmayı düşünen var mı?
Medical Park'ın anlaşmalı olduğu,bildiğiniz fotoğrafçı var mı?
Bu konuda fikir sahibi olanlar varsa paylaşsın lütfen...
Bizde bebeğimizi bekliyoruz inşallah. Aranıza yeni katıldım.
Sizin fikirlerinize önem veriyorum, beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.
8 ay kadar çekirge doruk'ta Sevil Paker'e gittim ve memnun kalmadım. Galiba elektrik alamadık birbirimizden.
3 ay ara verdikten sonra arkadaşlarımın önerisi ile Jimer Nuray Sözeri'ye gitmeye başladım. 3.ayımızda bebeğimizin haberini aldık. Yumurta çatlatma iğnesi ile.
Sevil hanım sekiz ay boyunca iğneyi hiç denemedi bile. Gerçi sorgulamaya gerek yok şu aşamadan sonra.
Problem şu ki; jimer pahallı bir hastahane doğum için bu ücreti ödemek bizi zorlayacak. Ama bir taraftan güvenimi kazanmış bir doktorum var. Kararsızım, lütfen fikirlerinizi benimle paylaşın.
İnşallah yoğun bakım gibi bir durum yaşanmaz da benimkileri de odada giydirirler canım. Evet bize 2 tane sepet beşik lazım :))
Biz de dün sorduk ama giremiyormuş, çok üzüldükBana spinal olur dedi, ikiz oldukları için narkoz almasınlar diye düşünüyor. Ben dayanır mıyım o heyecana dedim, o aynı sakinlikle dayanırsın dayanırsın dedi. Biz zor günler atlattık. K.pederimi kaybettik ve cenaze günü ben üzüntüden ist.da erken doğum atlattım. Nst'de sancılarım vardı. 1 gece hastanede kalıp, hemen Bursaya Ziya Bey'e geldik. Sancıları ve kasılmaları ilaçla bastırmaya çalışıyoruz şu an. Ama korkuyorum yine de. Mart başını görelim istiyor Ziya Bey, inşallah görürüz. Hastane çantana neler koydun yazsan bana, tek gecelik yeterli mi, iki gecelik mi olsun? Yoksa 1 gecelik, 1 pijama takımı mı? Ped yeterli gelir mi yoksa hasta bezi mi alayım? Bebekler için biberon götürülecek mi? Süt pompası veriliyor mu ya da hemen lazım oluyor mu?
Aman canım dur, yarama tuz basma. Biz daha 32+1 olduk bugün. Çok miniğiz, sırayı bozmayalım. Büyüsünler azıcık bebişlerim de ben öyle bayrağı teslim alırım senden :)
Dogimdan cikinca gecelik giydim ertesi gun pijama takimi giydim ben 2 tane goturdum su dokuldu ustumu icmeye calisirken 2.yi o yuzden kullandim. yoksa 1tane yeterliydi yedek koyduk biz ama
Canım hayırlı olsun bebeğin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ben de dr.umu bulmadan önce çok dr. gezdim ama çok şükür şimdi dr.umu buldum, içim o kadar rahat ki anlatamam. Riskli bir gebelik yaşamama rağmen onun desteği ve bilgisiyle olabaildiğince rahat geçiriyorum şu an. Eğer jimer seni zorluyorsa(ki ben durumum çok çok iyi olsa da oraya o kadar para vermezdim, bebeğime harcardım) ben sana Ziya Çetin'i öneririm. Hem istediğin her saat ulaşırsın, hem asla paracı değil, hem de çooookk bilgili. Sadece bir kez gidersen aradaki farkı anlayacaksın. Jimer pahalı diye oradi dr.lar çok iyi diye bir şey yok. Bu kişisel bir durum. Ben dr.umdan o güveni ilk gitmemde aldım, emin ol sen de alacaksın...Bizde bebeğimizi bekliyoruz inşallah. Aranıza yeni katıldım.
Sizin fikirlerinize önem veriyorum, beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.
8 ay kadar çekirge doruk'ta Sevil Paker'e gittim ve memnun kalmadım. Galiba elektrik alamadık birbirimizden.
3 ay ara verdikten sonra arkadaşlarımın önerisi ile Jimer Nuray Sözeri'ye gitmeye başladım. 3.ayımızda bebeğimizin haberini aldık. Yumurta çatlatma iğnesi ile.
Sevil hanım sekiz ay boyunca iğneyi hiç denemedi bile. Gerçi sorgulamaya gerek yok şu aşamadan sonra.
Problem şu ki; jimer pahallı bir hastahane doğum için bu ücreti ödemek bizi zorlayacak. Ama bir taraftan güvenimi kazanmış bir doktorum var. Kararsızım, lütfen fikirlerinizi benimle paylaşın.
başınız sağ olsun canım allahım yavrucuklarına ömür versin inşallahhh
dikkat et bol bol dinlen kalkma hiç 34de kadar gelsen süper olur benim kızımıda 36+2de almıştı ziya bey daha 3 haftası vardı ama gayaet sağlıklıydı maşallahhhh :)
inşallah senin kızlarında sağlıkla hayırlısıyla gelsinler vakti zamanında
bugün kuzenim bendeydi konu doğum olunca konuşurken bi baktık senin arkadaşınmış sezen adı
Canım bir de şunu sormak istiyorum: Bebeğinin son ultrason ölçümüyle doğduğundaki kilosu arasında çok fark var mıydı?
Bir de dr. seni nst.ye bağladı mı hiç, beni bağlamadı da
Yokti son gittogomde 3500-3600 gr dedi 3600 kusur dogim yaptim nst ye baglamadi beni de kordon sesi normal diyordu sadece ona bakti
gerçekten çok pahalı enazından benim bütçeme göre .okadar pahalı biryere gitmezdim heralde ben sonuçta birsürü iyi dr. var oparayı bebişime harcarım daha iyi.ama sen başlamışsın zaten epeyde ilerlemişsiniz bundan sonra değiştirmen zor olmazmı?
Canım hayırlı olsun bebeğin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ben de dr.umu bulmadan önce çok dr. gezdim ama çok şükür şimdi dr.umu buldum, içim o kadar rahat ki anlatamam. Riskli bir gebelik yaşamama rağmen onun desteği ve bilgisiyle olabaildiğince rahat geçiriyorum şu an. Eğer jimer seni zorluyorsa(ki ben durumum çok çok iyi olsa da oraya o kadar para vermezdim, bebeğime harcardım) ben sana Ziya Çetin'i öneririm. Hem istediğin her saat ulaşırsın, hem asla paracı değil, hem de çooookk bilgili. Sadece bir kez gidersen aradaki farkı anlayacaksın. Jimer pahalı diye oradi dr.lar çok iyi diye bir şey yok. Bu kişisel bir durum. Ben dr.umdan o güveni ilk gitmemde aldım, emin ol sen de alacaksın...
Teşekkürler, önerilerin içinde çok teşekkür ederim. Umarım senin doğumunda sorunsuz olur.
Ziya Bey hangi hastanede?
Teşekkürler, önerilerin içinde çok teşekkür ederim. Umarım senin doğumunda sorunsuz olur.
Ziya Bey hangi hastanede?
cikisimizi pardon:)
Canım Ziya Bey hastanede çalışmıyor, özel muayenehanesi var. O anlamda daha rahat oluyor. Doğumu da Doruk Hastanesi ya da sizin isteyeceğiniz bir hastanede yaptırabiliyor.
Bu konu hakkında (doktorun bir hastanede doğum yaptırması) hiç bilgim yok, seni çok yormuş olmazsam nasıl bir yol izlendiğini anlatabilir misin?
canım benimde doktorum dışarıdan ayda bir yada doktorun söylediği zamanlarda kontrollerine gidiyosun tahlillerinide dışarıda yaptırıyosun sağlık ocağı hastane hepsi olabilir doğum içinde doktor söylüyo çalıştığı hastaneleri seçim senin ben rentıpla doruk arasında kararsız kaldım doruğa karar verdim ücret ikiside aynı ama ben doğum için doruğun daha kapsamlı olduğunu düşünüyorum.bide şöle bişey var hastanede gerek olmadığı halde her tahlili yaptırıyolar ikili tarama üçlü tarama dörtlü tarama vs benim doktorum sadece ikili tarama yaptı diğerlerine hiç gerek görmedi temiz çıktı çünkü detaylı ultrasona da girmedim doktorun cihazları çok gelişmiş her seferinde baktı organlarına filan tercih senin kısacası durum bu
günaydın kızlar.bir şey merak ediyorum.çekirge doruğa devam ediyorum gece ve hafta sonları kontrollerimizi yapan doktormu doğuma giriyor yoksa nöbetçi doktormu?kendi doktorumla konuştum herhangibir sağlık problemim olmazsa ben girecem dedi ama akşam yada hafta sonu diye ayıramadı.çekirge dorukta normal doğum yapan varmı?birde ebe ve hemşireler nasıllar?
Çok teşekkür ederim. Peki doktora ve hastaneye doğum için ücret ödemesi nasıl oluyor. Fiyatlar hakkında bilgi verebilirmisiniz?
hayır şevket yılmazda odada yokmuş ulturason .burda biri yazmişti da inanmamiştim . gerçekten öyleymiş . alt katta başka bi odada ulturason e herkes oraya girdiği için cok kalabalık o yüzden bigün sonraya verdi .emel arslan doktorun adı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?