2013 bursa anneleri

Bizde bebeğimizi bekliyoruz inşallah. Aranıza yeni katıldım.
Sizin fikirlerinize önem veriyorum, beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.
8 ay kadar çekirge doruk'ta Sevil Paker'e gittim ve memnun kalmadım. Galiba elektrik alamadık birbirimizden.
3 ay ara verdikten sonra arkadaşlarımın önerisi ile Jimer Nuray Sözeri'ye gitmeye başladım. 3.ayımızda bebeğimizin haberini aldık. Yumurta çatlatma iğnesi ile.
Sevil hanım sekiz ay boyunca iğneyi hiç denemedi bile. Gerçi sorgulamaya gerek yok şu aşamadan sonra.
Problem şu ki; jimer pahallı bir hastahane doğum için bu ücreti ödemek bizi zorlayacak. Ama bir taraftan güvenimi kazanmış bir doktorum var. Kararsızım, lütfen fikirlerinizi benimle paylaşın.

Doğum fotoğrafçılığı ile bilgisi olan ya da yatırmayı düşünen var mı?
Medical Park'ın anlaşmalı olduğu,bildiğiniz fotoğrafçı var mı?
Bu konuda fikir sahibi olanlar varsa paylaşsın lütfen...

cnm zeki ajans fotoğrafçılık var darmstad cddesinde orda bebek albümü gördüm cnm herhastaneye gidiyoruz demişti albümün fiyatı 500 tl idi ama

gerçekten çok pahalı enazından benim bütçeme göre .okadar pahalı biryere gitmezdim heralde ben sonuçta birsürü iyi dr. var oparayı bebişime harcarım daha iyi.ama sen başlamışsın zaten epeyde ilerlemişsiniz bundan sonra değiştirmen zor olmazmı?

başınız sağ olsun canım allahım yavrucuklarına ömür versin inşallahhh
dikkat et bol bol dinlen kalkma hiç 34de kadar gelsen süper olur benim kızımıda 36+2de almıştı ziya bey daha 3 haftası vardı ama gayaet sağlıklıydı maşallahhhh :)
inşallah senin kızlarında sağlıkla hayırlısıyla gelsinler vakti zamanında

günaydın kızlar.bir şey merak ediyorum.çekirge doruğa devam ediyorum gece ve hafta sonları kontrollerimizi yapan doktormu doğuma giriyor yoksa nöbetçi doktormu?kendi doktorumla konuştum herhangibir sağlık problemim olmazsa ben girecem dedi ama akşam yada hafta sonu diye ayıramadı.çekirge dorukta normal doğum yapan varmı?birde ebe ve hemşireler nasıllar?

Dogimdan cikinca gecelik giydim ertesi gun pijama takimi giydim ben 2 tane goturdum su dokuldu ustumu icmeye calisirken 2.yi o yuzden kullandim. yoksa 1tane yeterliydi yedek koyduk biz ama

Canım bir de şunu sormak istiyorum: Bebeğinin son ultrason ölçümüyle doğduğundaki kilosu arasında çok fark var mıydı?
Bir de dr. seni nst.ye bağladı mı hiç, beni bağlamadı da

Canım hayırlı olsun bebeğin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ben de dr.umu bulmadan önce çok dr. gezdim ama çok şükür şimdi dr.umu buldum, içim o kadar rahat ki anlatamam. Riskli bir gebelik yaşamama rağmen onun desteği ve bilgisiyle olabaildiğince rahat geçiriyorum şu an. Eğer jimer seni zorluyorsa(ki ben durumum çok çok iyi olsa da oraya o kadar para vermezdim, bebeğime harcardım) ben sana Ziya Çetin'i öneririm. Hem istediğin her saat ulaşırsın, hem asla paracı değil, hem de çooookk bilgili. Sadece bir kez gidersen aradaki farkı anlayacaksın. Jimer pahalı diye oradi dr.lar çok iyi diye bir şey yok. Bu kişisel bir durum. Ben dr.umdan o güveni ilk gitmemde aldım, emin ol sen de alacaksın...

Sağol canım, Amin inşallah. Evet yatıyorum sürekli. İnşallah bulacağız 34'ü. Biraz zayıflar gerçi zorluyorum kendimi 2 kiloyu geçseler en azından. Bu arada spinal dedi Ziya Bey, ben çok heyecanlı biriyim normalde, ne yapacağım bilmiyorum :18:

bugün kuzenim bendeydi konu doğum olunca konuşurken bi baktık senin arkadaşınmış sezen adı

Canım bir de şunu sormak istiyorum: Bebeğinin son ultrason ölçümüyle doğduğundaki kilosu arasında çok fark var mıydı?
Bir de dr. seni nst.ye bağladı mı hiç, beni bağlamadı da

Yokti son gittogomde 3500-3600 gr dedi 3600 kusur dogim yaptim nst ye baglamadi beni de kordon sesi normal diyordu sadece ona bakti

İlgilendiğin için teşekkürler canım. bende aynı soruyu kendime sorup duruyorum.

Teşekkürler, önerilerin içinde çok teşekkür ederim. Umarım senin doğumunda sorunsuz olur.
Ziya Bey hangi hastanede?

Canım Ziya Bey hastanede çalışmıyor, özel muayenehanesi var. O anlamda daha rahat oluyor. Doğumu da Doruk Hastanesi ya da sizin isteyeceğiniz bir hastanede yaptırabiliyor.

Canım Ziya Bey hastanede çalışmıyor, özel muayenehanesi var. O anlamda daha rahat oluyor. Doğumu da Doruk Hastanesi ya da sizin isteyeceğiniz bir hastanede yaptırabiliyor.

Bu konu hakkında (doktorun bir hastanede doğum yaptırması) hiç bilgim yok, seni çok yormuş olmazsam nasıl bir yol izlendiğini anlatabilir misin?

Bu konu hakkında (doktorun bir hastanede doğum yaptırması) hiç bilgim yok, seni çok yormuş olmazsam nasıl bir yol izlendiğini anlatabilir misin?

canım benimde doktorum dışarıdan ayda bir yada doktorun söylediği zamanlarda kontrollerine gidiyosun tahlillerinide dışarıda yaptırıyosun sağlık ocağı hastane hepsi olabilir doğum içinde doktor söylüyo çalıştığı hastaneleri seçim senin ben rentıpla doruk arasında kararsız kaldım doruğa karar verdim ücret ikiside aynı ama ben doğum için doruğun daha kapsamlı olduğunu düşünüyorum.bide şöle bişey var hastanede gerek olmadığı halde her tahlili yaptırıyolar ikili tarama üçlü tarama dörtlü tarama vs benim doktorum sadece ikili tarama yaptı diğerlerine hiç gerek görmedi temiz çıktı çünkü detaylı ultrasona da girmedim doktorun cihazları çok gelişmiş her seferinde baktı organlarına filan tercih senin kısacası durum bu

Çok teşekkür ederim. Peki doktora ve hastaneye doğum için ücret ödemesi nasıl oluyor. Fiyatlar hakkında bilgi verebilirmisiniz?

normal zamanda dr.un gelir cnm bayram gibi tatil günlerinde sadece nöbetçi dr. giriyor.bir arkadaş k.bayramının 3.günü doğum yaptıda kendi dr.u evrim hanım şehir dışında olunca nöbetçi dr. normal doğum yaptırmıştı ondanda memnun kalmnıştı ama.

Çok teşekkür ederim. Peki doktora ve hastaneye doğum için ücret ödemesi nasıl oluyor. Fiyatlar hakkında bilgi verebilirmisiniz?

Doğum ücreti 2000 lira canım sezeryan yada normal farketmiyo ikiside epidural olcak çünkü..

guzelım merhaba senı korkutmak ıstemem ama sevket yılmaza ben hıc guvenmıyorum ordakı doktor ve calısanların yuzunden ablamın bebegı kalp hastası dogdu ve 27gun ıcınde bebegı kaybettık cok talıhsız bı olay ama guvenmıyorum oraya ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…