- 30 Ocak 2013
- 121
- 4
- 116
- Konu Sahibi monalisa79
-
merhaba arkadaslar ben dun doktora gıtcektım randevuda almıstım hamıle kalabılmek ıcın bı problemım varmı yokmu dıye ama gece yarısı rahatsızlandım hastaneye kaldırıldım ve dun butungun musadede kaldım anlayacagınız yıne gıdemedım doktora. dun tomografıye gırdım bobrekte tas var sanırım tomografı hamıle kalabılme surecımı gerıye attı moralım cok bozuk
arkadaslar sol bobregımde olan tas dun sabah kendısı dustu ve tedavı surecının uzamasına gerek kalmadı cok mutlu oldum. tek sorun tomografıye gırdım ve bıraz radyasyon almıs oldum bı tomografıdekı radyasyon ınsan bunyesınde nekadar zaman kalıcı olur bılgısı olan varmı acaba?
ayrıca ben halen bı doktora karar vermıs dıılım ayrıntılı bı muayne olsun hıc bırsey atlansın ıstemıyorum ama karar veremıyorum. medıcalpark Ahmet Beyı cok duydum nedense medıcalpark hastanesıne guvenım yok benı hastane korkutuyo bıraz ne yapmalıyım sızce bana yardımcı olurmusunuz?
Canım hayırlı olsun bebeğin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ben de dr.umu bulmadan önce çok dr. gezdim ama çok şükür şimdi dr.umu buldum, içim o kadar rahat ki anlatamam. Riskli bir gebelik yaşamama rağmen onun desteği ve bilgisiyle olabaildiğince rahat geçiriyorum şu an. Eğer jimer seni zorluyorsa(ki ben durumum çok çok iyi olsa da oraya o kadar para vermezdim, bebeğime harcardım) ben sana Ziya Çetin'i öneririm. Hem istediğin her saat ulaşırsın, hem asla paracı değil, hem de çooookk bilgili. Sadece bir kez gidersen aradaki farkı anlayacaksın. Jimer pahalı diye oradi dr.lar çok iyi diye bir şey yok. Bu kişisel bir durum. Ben dr.umdan o güveni ilk gitmemde aldım, emin ol sen de alacaksın...
Sağol canım, Amin inşallah. Evet yatıyorum sürekli. İnşallah bulacağız 34'ü. Biraz zayıflar gerçi zorluyorum kendimi 2 kiloyu geçseler en azından. Bu arada spinal dedi Ziya Bey, ben çok heyecanlı biriyim normalde, ne yapacağım bilmiyorum :18:
Doğum fotoğrafçılığı ile bilgisi olan ya da yatırmayı düşünen var mı?
Medical Park'ın anlaşmalı olduğu,bildiğiniz fotoğrafçı var mı?
Bu konuda fikir sahibi olanlar varsa paylaşsın lütfen...
arkadaslar sol bobregımde olan tas dun sabah kendısı dustu ve tedavı surecının uzamasına gerek kalmadı cok mutlu oldum. tek sorun tomografıye gırdım ve bıraz radyasyon almıs oldum bı tomografıdekı radyasyon ınsan bunyesınde nekadar zaman kalıcı olur bılgısı olan varmı acaba?
Moralim bozuk kizlar issiz kaldim ve bu stresten bebegim etkilencek diye korkuyorum
niye hastaneden korkuyorsun her söylenene inanma ayrıca senin hastaneyle bi işin yok ahmet bey olucak doktorun hastaneyi istemem dersende ahmet beyin muayenahneside var oraya gidersin ziya çetinide çok iyi diyor herkes onun da özel muayenhanesi var hastanede çalışmıyor bebek işini ben 3.5yıl erteledim gitmedim doktora en büyük pişmanlığım her ay vakit kaybıydı benim için biran önce tedaviye başla
slm anneler ....sabah gittim dr.a hormon testleri normal çıktı rahim ve yumurtalıklarda temiz.21.günde tekrar gideceğim progesteron tahlili için.
dr.da çok hoşuma gitti çok iyi sakin biri telaş yaptırmıyor dahada seni sakinleştiriyor.ortam çok temiz zaten çok kalabalık da değil.çok memnun kaldım bugün yani inşallah burda devam ederiz.ren tıp songül yapıcı dr.umda arayanlara tevsiye olunur.
BEKAY bana özelden yazdığın uzun ve bilgi dolu mesajın için teşekkür ederim. Sayende baya bilgilendim. Ancak eşim doktorun hastane doktoru olasının daha iyi olacagını düşünüyor. Doruk'ta Gizem Hanımı ona çok methetmişler. Bu konuda aklım karışmadı desem yalan olur.
Moralim bozuk kizlar issiz kaldim ve bu stresten bebegim etkilencek diye korkuyorum
Doğumdan kaç gün önce ölçüm yapmıştı peki? Öyle pek arada rakam söylemiyordu ama sen mi tam hatırlayamadın?
kızlar bende kısmet olursa 2013 annesi olucam benim gibi 2013 annesi varsa yaşadıklarımızı buradan paylaşalım istedim ben daha çok yeniyim gerçi birbirimizden yardım alır heyacanımızı paylayışırız.neyi nereden aldığımızı alışverişlerimizi,doktortor süreçlerimizi kısacası bursada hamişlikle ilgili herşeyi....
biz yaptırmıştık canım ama 3 sene önce vişne caddesinde orda toptancılar var yapıyolar
Anneler esentepe tıp merkezine giden var mı? Veya orda doğum yapmış annişler ?
ben bir kere gittim cnm neden sordun oraya mı gidiyorsun?birileri daha vardı oraya giden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?