2013 bursa anneleri

arkadaslar sol bobregımde olan tas dun sabah kendısı dustu ve tedavı surecının uzamasına gerek kalmadı cok mutlu oldum. tek sorun tomografıye gırdım ve bıraz radyasyon almıs oldum bı tomografıdekı radyasyon ınsan bunyesınde nekadar zaman kalıcı olur bılgısı olan varmı acaba?

ayrıca ben halen bı doktora karar vermıs dıılım ayrıntılı bı muayne olsun hıc bırsey atlansın ıstemıyorum ama karar veremıyorum. medıcalpark Ahmet Beyı cok duydum nedense medıcalpark hastanesıne guvenım yok benı hastane korkutuyo bıraz ne yapmalıyım sızce bana yardımcı olurmusunuz?

niye hastaneden korkuyorsun her söylenene inanma ayrıca senin hastaneyle bi işin yok ahmet bey olucak doktorun hastaneyi istemem dersende ahmet beyin muayenahneside var oraya gidersin ziya çetinide çok iyi diyor herkes onun da özel muayenhanesi var hastanede çalışmıyor bebek işini ben 3.5yıl erteledim gitmedim doktora en büyük pişmanlığım her ay vakit kaybıydı benim için biran önce tedaviye başla

canım bol bol kaynamış patates ye hergün ye ama üzerinede süt iç yat çooook faydalı patates hamileleikte bebeğe çok vitaminli hemde kilo aldırıyor büyütüyor

şimdi arkadaşalr geçen cumartesi öyle önünden geçerken medical park hastanesine giriverdim cumartesi oldugundan dolayı sadece 1 kişi vardı yatış bilgi alma bölümünde sağolsun elinden geldiğince yardımcı oldu arkadaş ben size aşağıda maddeler halinde yazıyorum.

1- normal doğum + 1 gece hastanede kalma 1.250 tl diyelimki 2. geceye ihtiyac duydunuz özel oda(tek kişilik oda) için +250 normal oda (iki kişilik oda) 100 tl alıyorlar.

2- sezeryan + 20 gece hastanede kalma 1750 tl aynı iekilde ektra güne ihtiyaç duyulursa yukardaki gibi ücret ekleniyor.

3- ahmet yılmaz muayne ücreti 62 tl eğer 10 gün içinde yine giderseniz ücretsiz (ssk sağolsun lütfetmiş onu ücretsiz yapmıs:) 10 günü gecerse yine ücret alıyor.

4- doğum esansında isteğiniz birini içeri sokmayabiliyormuslar bilginize:)

şimdilik bu kadar ilerleyen zamanlarda daha ayrıntısına ihtiyac duracak duruma gelirsem burdan yazarım:)

merhaba benim arkadaşlarım bu işi yapıyorlar s&c ajans sinem ve cihan telefon numaraları sitelerinde var:)

SCAjans Özel Gün Fotorafç1l11 adreside budur.

Geçmiş olsun canım. İnşallah Başka bir sıkıntı yaşamazsın.

Moralim bozuk kizlar issiz kaldim ve bu stresten bebegim etkilencek diye korkuyorum

Üzme kendini canım. Nerde çalışıyordun. Eşin çalışmıyor mu ?

aslında sende haklısın bu taraftanda bakmalıyım olaya dogru tesekkurler

Meraba bende songul hanıma gıdıyorum. yaklaşık 1,5 senedır. Çok memnunum. Vatan hastanesınde ilk önce tedavıye başlamıştık. bebek ısteyıpte olmadığı zaman çok uzuluyorsunuz, ama songul hanımla çok rahat bır tedavı dönemı geçirdık. çok ilaçta vermedı. İnanıyorum sende ınan olucak dedı. Ve 1 sene sonra hamıle kaldım. Şuan 5,5 aylık hamıleyım. Ve çok rahat geçiyor.

BEKAY bana özelden yazdığın uzun ve bilgi dolu mesajın için teşekkür ederim. Sayende baya bilgilendim. Ancak eşim doktorun hastane doktoru olasının daha iyi olacagını düşünüyor. Doruk'ta Gizem Hanımı ona çok methetmişler. Bu konuda aklım karışmadı desem yalan olur.

Rica ederim canım, karar sizin tabi. Önemli olan içinize sinmesi ve dr.a güven duymanız. Bu kişiden kişiye değişir. Ben mesela daha tecrübeli dr.lara daha çok güven duyuyorum. Ben dr. araştırmalarımda hep netten mesleki deneyimlerine bakıyordum. İnşallah hakkında en iyisi olur.

Moralim bozuk kizlar issiz kaldim ve bu stresten bebegim etkilencek diye korkuyorum

Canım üzülmemeye çalış, inan bebeğin hissediyor her şeyi. Bak ben üzgünsem hiç kıpırdamıyorlar ama moralim biraz düzelsin kıpır kıpırlar. Hem Allah bebeğinin nasibini tez zamanda verir inşallah ve daha iyi bir işe girersin...

başlık aldı yürüdü ama sen yoksun ortalarda

ben bir kere gittim cnm neden sordun oraya mı gidiyorsun?birileri daha vardı oraya giden...

evet canım oraya gidiyorum. Doğumuda orda düşünüyorum. Artık orası hastane oldu.. Doktorumdan da memnunum.. Bi ara yazmıştım buraya ama çok net yazan olmamıştı gene sormak istedim

esentepede hangi doktora gidiyorsun ? been demet hanıma gittim memnunda kaldım ama doğumu orda düşünmüyorum ben .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…