2013 bursa anneleri

kızlar her geçen gün daha çok heycanlanıyorum bişi sormak istiyorum.. 9+4 teyim ayın 1inde doktora gidicem 11+5 olcak cinsiyet söylerlermi çok merak ediyorum bebeğime bişiler almak istiyorum artık.. sizin ne kadarlıkken cinsiyet söylediler... Allah hepimizin yardımcısı olsun

dooruk da gizem hanımmı ben önceki doğumumu gizem hanımda yaptım tabiki takdiri ilahi ben bebeğimi 39+1 de kaybettim bunda doktorun ne boyutta hatası var tartışılır ama daha güçlü bi doktor tercih etmeni isterim en azından zor zamana gelince hızlı seri karar verebilen ve net karrarlar verebilen bi doktor ....

valla cnm çok düşük bi ihtimal ben bu bebeğimde ziya çetine gitmiştim 12 + 4 falandım sanırsam çok ısrarım üzerine bayaabii inceleme sonucu sölediii ki ziya beyin ultrasonu baya iyi bi 10-15 gün sonra gitseydin büyük ihtimal öğrenirdin die düşünüyorum

yok belli olmaz daha :) benimde 13 haftalık 2 haftaya belli olur dedi.

bende hamile olduğumu ilk öğrendiğimde rentıpa gittim, hastane ve doktorlar hakkında hiç bilgim yoktu açıkçası sadece sakin olur diye orayı tercih etmiştim, gayet memnun kaldım, benim doktorumda songül hanım hala ona devam ediyorum.

teşekkür ederim cnm peki ne kadar fiyat çıakrdılar biz cumhuriyet cd sorduk 200 dediler biraz yüksek geldi sepetin kendisi 350 idi
sepeti bi< götürdük süslemeye 100 lira almışlardı ama dediğim gibi 4 sene önceydi şimdi daha pahlı olabilir süsletmek yerine hazırlarından al canım aynı fiyata gelicek zaten

ben 12+4 te ögrendim canım ama doktorun ultrosunu 4 boyutluydu renkli yani bide eğer kız derlerse yanılma payı çok oluyo erkek değince pek değişmiyo

Ben de 12+3'teyim. Cinsiyeti ne zaman öğrenebileceğimi sorduğumda "16 belki de 20. haftada" demişti.12+5'te kontrole gideceğim.Israr edeceğim; ama söyler mi bilmem Bir açıdan da söylememesi daha iyi. Yanılma payı oluyormuş. Heyecanını anlıyorum; ancak bir şeyler almak için acele etme.Ben son ayda almayı düşünüyorum.

canım bende ikili test için gitmiştim alttan muayene etmişti 11+5 haftalıkdı ben sormadan kıza benziyor pipisi gözükmüyor demişti kemik yapısından kalp atısından az çok anlıyorlar ve bi kızım olacak her gittiğimde kız dedi ama ben değişrise diye korkmutum

merhaba ren tıpta ssk gecerlımı ve muayneler nekadar bılgı verebılırmısınız?

Amin canım inşallah rahat sağlıklı bir hamilelik geçiririz hepimiz. Sonrada bebişlerimizi alırız kucağımızaa
Bu arada ben 15+5 te kesin bir oğlum olacağını öğrendim. Daha öncesinde doktorum herhangi bişey söylemedi cinsiyetle ilgili.

merhaba ren tıpta ssk gecerlımı ve muayneler nekadar bılgı verebılırmısınız?

Meraba ren tıpta ssk geçerlı çok temız ve duzenlı bır hastane. Muayene ücreti 42 TL. Tüm kontrollerinizi aylık kontrollerınızı orda yaptırırsanız 1500 TL. doğum ücreti ben çok memnunun

Meraba ren tıpta ssk geçerlı çok temız ve duzenlı bır hastane. Muayene ücreti 42 TL. Tüm kontrollerinizi aylık kontrollerınızı orda yaptırırsanız 1500 TL. doğum ücreti ben çok memnunun

cok ıyı ozaman dusunmeye deger bılgılendırdıgın ıcın tesekkurler guzelım

konur hastanesıne gıttım ama kadın dogum bolumune dııl guzelım

hastanede muayne ucretlerı cok ıyı ama doktorlar hakkında bılgı edınemedım

cevap yazdığın için sağol cnm, bende doğum ücretlerinin uygun olduğunu duydum,ama küvezleri fln yokmuş sanırım..sen hangi doktora gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…