- Konu Sahibi monalisa79
-
BEKAY bana özelden yazdığın uzun ve bilgi dolu mesajın için teşekkür ederim. Sayende baya bilgilendim. Ancak eşim doktorun hastane doktoru olasının daha iyi olacagını düşünüyor. Doruk'ta Gizem Hanımı ona çok methetmişler. Bu konuda aklım karışmadı desem yalan olur.
kızlar her geçen gün daha çok heycanlanıyorum bişi sormak istiyorum.. 9+4 teyim ayın 1inde doktora gidicem 11+5 olcak cinsiyet söylerlermi çok merak ediyorum bebeğime bişiler almak istiyorum artık.. sizin ne kadarlıkken cinsiyet söylediler... Allah hepimizin yardımcısı olsun
kızlar her geçen gün daha çok heycanlanıyorum bişi sormak istiyorum.. 9+4 teyim ayın 1inde doktora gidicem 11+5 olcak cinsiyet söylerlermi çok merak ediyorum bebeğime bişiler almak istiyorum artık.. sizin ne kadarlıkken cinsiyet söylediler... Allah hepimizin yardımcısı olsun
Meraba bende songul hanıma gıdıyorum. yaklaşık 1,5 senedır. Çok memnunum. Vatan hastanesınde ilk önce tedavıye başlamıştık. bebek ısteyıpte olmadığı zaman çok uzuluyorsunuz, ama songul hanımla çok rahat bır tedavı dönemı geçirdık. çok ilaçta vermedı. İnanıyorum sende ınan olucak dedı. Ve 1 sene sonra hamıle kaldım. Şuan 5,5 aylık hamıleyım. Ve çok rahat geçiyor.
esentepede hangi doktora gidiyorsun ? been demet hanıma gittim memnunda kaldım ama doğumu orda düşünmüyorum ben .
sepeti bi< götürdük süslemeye 100 lira almışlardı ama dediğim gibi 4 sene önceydi şimdi daha pahlı olabilir süsletmek yerine hazırlarından al canım aynı fiyata gelicek zatenteşekkür ederim cnm peki ne kadar fiyat çıakrdılar biz cumhuriyet cd sorduk 200 dediler biraz yüksek geldi sepetin kendisi 350 idi
ben 12+4 te ögrendim canım ama doktorun ultrosunu 4 boyutluydu renkli yani bide eğer kız derlerse yanılma payı çok oluyo erkek değince pek değişmiyokızlar her geçen gün daha çok heycanlanıyorum bişi sormak istiyorum.. 9+4 teyim ayın 1inde doktora gidicem 11+5 olcak cinsiyet söylerlermi çok merak ediyorum bebeğime bişiler almak istiyorum artık.. sizin ne kadarlıkken cinsiyet söylediler... Allah hepimizin yardımcısı olsun
bende hamile olduğumu ilk öğrendiğimde rentıpa gittim, hastane ve doktorlar hakkında hiç bilgim yoktu açıkçası sadece sakin olur diye orayı tercih etmiştim, gayet memnun kaldım, benim doktorumda songül hanım hala ona devam ediyorum.
merhaba ren tıpta ssk gecerlımı ve muayneler nekadar bılgı verebılırmısınız?
arkadaşlar aramızda konura giden veya orda doğum yapmış olanlar varmı
Meraba ren tıpta ssk geçerlı çok temız ve duzenlı bır hastane. Muayene ücreti 42 TL. Tüm kontrollerinizi aylık kontrollerınızı orda yaptırırsanız 1500 TL. doğum ücreti ben çok memnunun
konur hastanesıne gıttım ama kadın dogum bolumune dııl guzelım
hastanede muayne ucretlerı cok ıyı ama doktorlar hakkında bılgı edınemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?