2013 bursa anneleri

kızlar doruk yıldırımdada artık yoğun bakım ünitesi olduğunu öğrendim,sizleride bilgilendireyim dedim
oraya giden arkadaşlar daha iyi bilir,burayada yazarlarsa herkes daha net bilgi almış olur,buraya girip hastane ve dr arayışında olanlar faydalanmış olurlar..

merhaba kızlar ben de 7+2 hamileyim.
esentepe tıp merkezinde demet haytoğluna başladım ama tavsiyelere de açıgım. pek doktor bilmediğim için hepsine nötrüm şu an :)

12+5 haftalık hamileyim.Bugün gittiğimde doktor büyük ihtimalle kızım olacağını söyledi.Acaba erken mi söyledi? Yanılma yaşayan oldu mu? Kızken erkek, erkekken kıza dönen var mı?

12+5 haftalık hamileyim.Bugün gittiğimde doktor büyük ihtimalle kızım olacağını söyledi.Acaba erken mi söyledi? Yanılma yaşayan oldu mu? Kızken erkek, erkekken kıza dönen var mı?

benimde beli olmultu 11+5di sanırım ikili test için gitmiştm kız demişti evet şimdi bi kızım olucak

kaç haftalık hamilesin ben medicale ahmet beye gidiyorum şuan

ben henuz hamıle dıılım guzelım

ufak bı bobrek rahatsızlıgı atlattım sımdı genıs bı muayne olup bu konuda bana yardımcı olcak bı doktor secmek ıstıyorum

o yuzden de bu kadar ırdelıyorum bu doktor mevzusunu

bunuda degerlendırıcem guzelım sagol

muayne ucretı nekadar pekı Bahar Hanımın ve dogum ucretlerı nedır medıcalparkın?

muayne ücreti 53 tl
normal doğum 1250 tl
sezeryan 1750 tl
epidural 2000 tl

fiyatları bizzat geçen hafta ögrendim nuraycm,ahmet beyi herkes öneriyo çok iyi bi dr muş ama ben yeni ögrendim,eşimin kuzeni iyi diye ahmet beye gitmiş 16.haftada görmesi gereken dudak yarıgını gmrmemiş bile.bende degiştirsemmi diye düşünüyordum ama şimdi dr gözümde bitmiş durumda.Rabbim bebeklerimizi korusun hayırlısıyla alalım kucaklarımıza

geçmiş olsun cnm tabi doktor konusunda hepimiz irdeliyoruz, senin irdelemende çok doğal..açıkcası ahmet bey bana çokda tahlil fln yapmadı, benimde boşluklarımda ağrım vardı,ürolojiye yönlendirdi..diğer yönden sen böyle bir rahatsızlık geçirdin diye belki farklı yaklaşabilir ama

Kimseyi karalam ya da etkilemek gibi bir niyetim yok. Doktor konusu kişiden kişiye değişen bir durumdur. Yani birinin memnun kaldığından diğeri menun kalmayabilr. Ben de Ahmet Yılmazla ilgili olumsuz bir olay duyduğum için ona hiç gitmedim ve gitmeyi düşünmedim. Umarım sizler olumsuz şeyler yaşamaz, memnun kalırsınız

bekay ne zamandır yazmıyordun merak ettim seni birazda sıkıntın vardıya iyimisin şimdi bebişler nasıl....

tabikide doktor konusu cok farklı bi konu herkes güvenerek gidiyor kendini doktora emanet ediyor 3yıldır tanıyorum ahmet beyi ben çok memnunum
ben pek olumsuz bişey duymadım benim arkadasım yalçın kimyaya gidiyor bursanın en iyi doktorlarından ama hiç memnun kalmamıştır insanların beklentileri baska

aynen herkesın beklentısı farklılasabılıyor gercektende

ben de bırınde karar verıp denıcem olmadı baskasını denıcem

ben normalde doktorumda kararlıydım ama kendısı dogum yaptı ve dogum ıznınde ZUHAL ONDER SAYLIK Medıkabıl doktoru bahardaydı onceden oraya gectı

ılk muaynemı ona oldum ben kardesımde onda dogum yaptı 3yıl once ıyı sakın bı doktor ama kendısı ıznılı calısmıyor suanda

sagol guzelım

bende bobrek tası 11 yıldır var ve bu benım 3. tas kırdırısım o yuzden cok tedırgın oluyorum

ayrıca suanda ben tomografıye falan gırdım radyasyon nekadar surede vucutta kalıyor bılmıyorum

bunları cok ıyı konusabılcegım benı dınlıcek bır doktor olması gerek

bekay ne zamandır yazmıyordun merak ettim seni birazda sıkıntın vardıya iyimisin şimdi bebişler nasıl....

Canım ağırlaştım iyice, ağrılarım oluyor. Sertleşme ve kasılmalar ilaçlarla azaldı şükür ama yatıyorum hep. Bebişler iyiler, umarım acele etmezler. Kilo alsınlar diye uğraşıyorum. Çok yazmıyorum buraya. Bizim grup dağıldı gibi. Sen pek girmiyorsun, sesil bebekten fırsat bulamıyor sanırım, koala doğum yapmış olmalı ki hiç yazmadı. Öyle olunca girip bakınıyorum ama yazmıyorum.

Aynen öyle. Bu öznel bir durum. Ben çok memnun kalırım ama bir başkası kalmaz ya da sen memnunsundur ama ben beklenti farklılığından memnun kalmam. Bir de şöyle bir durum var ki her dr. çoğul gebelik tecrübesine sahip olamıyor. Yani tekil gebelikte çok iyi olan bir dr. çoğul gebelikte aynı bilgi ve tecrübeye sahip olamayabiliyor. Ben dr.umu seçerken bunu göz önünde bulundurdum haklı olarak.

iyi olmanıza sevindim cnm dursunlar durabildikleri kadar gerçi senin için zor olur tek bebekte bile hamileliğin son zamanları zor oluyor eğilip kalkmak yatmak dönmek vs.az kaldı ama bebişler iyi olsunda geçecek bu günler nasılsa...
bende hergün bakıyorum ama bazen yorum yapmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…