- Konu Sahibi monalisa79
-
cevap yazdığın için sağol cnm, bende doğum ücretlerinin uygun olduğunu duydum,ama küvezleri fln yokmuş sanırım..sen hangi doktora gidiyorsun?
bende henuz doktor secemedım ama sanırım ren tıp songul hanım yada medıcalpark ahmet bey olcak
bende henuz doktor secemedım ama sanırım ren tıp songul hanım yada medıcalpark ahmet bey olcak
12+5 haftalık hamileyim.Bugün gittiğimde doktor büyük ihtimalle kızım olacağını söyledi.Acaba erken mi söyledi? Yanılma yaşayan oldu mu? Kızken erkek, erkekken kıza dönen var mı?
kaç haftalık hamilesin ben medicale ahmet beye gidiyorum şuan
kaç haftalık hamilesin ben medicale ahmet beye gidiyorum şuan
Mrb nuray bende medicalparkta bahar çelen e gidiyorum çok ilgili bi doktor herşeyini açıklıyor cnm
bunuda degerlendırıcem guzelım sagol
muayne ucretı nekadar pekı Bahar Hanımın ve dogum ucretlerı nedır medıcalparkın?
ben henuz hamıle dıılım guzelım
ufak bı bobrek rahatsızlıgı atlattım sımdı genıs bı muayne olup bu konuda bana yardımcı olcak bı doktor secmek ıstıyorum
o yuzden de bu kadar ırdelıyorum bu doktor mevzusunu
muayne ücreti 53 tl
normal doğum 1250 tl
sezeryan 1750 tl
epidural 2000 tl
fiyatları bizzat geçen hafta ögrendim nuraycm,ahmet beyi herkes öneriyo çok iyi bi dr muş ama ben yeni ögrendim,eşimin kuzeni iyi diye ahmet beye gitmiş 16.haftada görmesi gereken dudak yarıgını gmrmemiş bile.bende degiştirsemmi diye düşünüyordum ama şimdi dr gözümde bitmiş durumda.Rabbim bebeklerimizi korusun hayırlısıyla alalım kucaklarımıza[/QUOTE
cnm kuzenin doğum yapıncamı çıktı öyle olduğu yoksa farklı bir dr mu görmüş, şaşırdım çünkü ahmet beyin ultrasonu çok iyi
fiyatları bende sormuştum epiduralli normal doğumu 1750 demişlerdi acaba değiştimi
Kimseyi karalam ya da etkilemek gibi bir niyetim yok. Doktor konusu kişiden kişiye değişen bir durumdur. Yani birinin memnun kaldığından diğeri menun kalmayabilr. Ben de Ahmet Yılmazla ilgili olumsuz bir olay duyduğum için ona hiç gitmedim ve gitmeyi düşünmedim. Umarım sizler olumsuz şeyler yaşamaz, memnun kalırsınız
tabikide doktor konusu cok farklı bi konu herkes güvenerek gidiyor kendini doktora emanet ediyor 3yıldır tanıyorum ahmet beyi ben çok memnunum
ben pek olumsuz bişey duymadım benim arkadasım yalçın kimyaya gidiyor bursanın en iyi doktorlarından ama hiç memnun kalmamıştır insanların beklentileri baska
geçmiş olsun cnm tabi doktor konusunda hepimiz irdeliyoruz, senin irdelemende çok doğal..açıkcası ahmet bey bana çokda tahlil fln yapmadı, benimde boşluklarımda ağrım vardı,ürolojiye yönlendirdi..diğer yönden sen böyle bir rahatsızlık geçirdin diye belki farklı yaklaşabilir ama
bekay ne zamandır yazmıyordun merak ettim seni birazda sıkıntın vardıya iyimisin şimdi bebişler nasıl....
tabikide doktor konusu cok farklı bi konu herkes güvenerek gidiyor kendini doktora emanet ediyor 3yıldır tanıyorum ahmet beyi ben çok memnunum
ben pek olumsuz bişey duymadım benim arkadasım yalçın kimyaya gidiyor bursanın en iyi doktorlarından ama hiç memnun kalmamıştır insanların beklentileri baska
Canım ağırlaştım iyice, ağrılarım oluyor. Sertleşme ve kasılmalar ilaçlarla azaldı şükür ama yatıyorum hep. Bebişler iyiler, umarım acele etmezler. Kilo alsınlar diye uğraşıyorum. Çok yazmıyorum buraya. Bizim grup dağıldı gibi. Sen pek girmiyorsun, sesil bebekten fırsat bulamıyor sanırım, koala doğum yapmış olmalı ki hiç yazmadı. Öyle olunca girip bakınıyorum ama yazmıyorum.
Aynen öyle. Bu öznel bir durum. Ben çok memnun kalırım ama bir başkası kalmaz ya da sen memnunsundur ama ben beklenti farklılığından memnun kalmam. Bir de şöyle bir durum var ki her dr. çoğul gebelik tecrübesine sahip olamıyor. Yani tekil gebelikte çok iyi olan bir dr. çoğul gebelikte aynı bilgi ve tecrübeye sahip olamayabiliyor. Ben dr.umu seçerken bunu göz önünde bulundurdum haklı olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?