2013 bursa anneleri

Sağol canım, dursunlar evet. Ben de her zorluğa razıyım. Yoğun bakım, küvöz sürecini yaşamak istemiyorum. İnşallah gerek kalmaz. Şu an 40.haftayı doldurmuş bir tekil hamileyle aynı yükü taşıyorum. Öyle oluncada zorlanıyorum haklı olarak. Ziya Bey mart başını görelim, sonra da oturup konuşalım diyor. Mart başında 35.haftam bitecek. 36'nın içinde alacak sanırım, ikizler diye erken olacak mecburen. O ne derse kabulümüz.
Evet sen de yazmıyorsun pek. Okul başladı, nasıl gidiyor? Hormon testlerin normal çıkmıştı en son, tekrar dr.a gidecek misin?

merhaba arkadaşlar bende inşallah sizler gibi 2013 bursa annesi olacağım, 7+2 hamileyim :) esentepe tıp da demet hanıma gittim ilk kontrolüm için, iyi bir bayan ama tam tatmin olmadım, sonraki kontrollerim için doruk tıptan evrim hanımdan randevu aldım, bu seçimi yapmamda burada ki yorumlar etkili oldu, hayırlısı bakalım, benim bulantılarım çok fazla , sizlerin nasıl gidiyor hamilelik :)

merhaba :) esentepede demet hanımdan niye memnun kalmadın. bende ona gittim bir kere gttim gerçi ama memnun kaldım iyi konuşkan bir doktor.seni tatmin etmeyen şey ne cnm ?

bende okuyorum yazdıklarınızı ama pek yazmıyorum buraya mart anneleri daha akıcı ordada doğumlar başladı :) seninde az kaldı canım biraz daha sabret.bizde pzt gittik 3250 gr olmuş nstye girdim bi sorun yok şuan kanala girmiş dedi doktor ama bakalım bekliyoruz.hf pzt kontrol var yine o zmna karar gelmeye karar vermezse- ki inş gelir :)- bi daha muayene edicek açılmaya bakcak 1 hf içinde filan olmucak gibiyse artık sezeryan gününe karar vericez hiç istemiyorum ama oğlum için hangisi hayırlıysa o artık.zaten 3500 ve üzeri olursa senin içinde bebek içinde sağlıklı olmaz dedi çatım çok müsait değilmiş.bzde de son durum budur.=)

okulda koşturmayla geçiyor cnm birde 23 nisan hazırlıklarına başlarsak artık tamam...evet cnm bende sıkıntı yok dr. bekleyelim biraz dedi bu arada doğal kürler uygulayabilirsin dedi .birkaç ay daha bekleyip sonra artık ne gerekirse yapıcaz belkide aşılama.inşallah gerek kalmazda doğal yoldan kendisi gelir.

kızlar nedense demet hnm da beni çok tatmin etmedi kanım ısınmadı sanırım tabi yorumlarıda okursanız dr.göreceli bir kavram sanırım kiminin hoşuna giden kiminin hoşuna gitmiyor.

Canım bol bol dinlen şimdiden bebek ve misafirlerden pekfırsat bulamıyorum.kızım gündüz uyuyor ama gece uyanık.. günddüzde gelen giden oluyor ben uyuyamıyorum..arkadaşlar doğum o kadar da zor değil o anlatılan hikayelerden farklı ya tamam ağrın oluyor ama dayanılmıyacak kadar değil. benim ne kadar sorunluydu biliyorsunuz yaşadıklarımı ve hiçde zorolmadı allah yardım ediyor... canım az kaldı seninde allah sağlık versin sanavebebişlere... doğumdan sonra yaz.merak ederiz ben fırsat buldukça girmeye çalışıyorum

arkadaşım çocuk konusunda çok takılmasan bazen stresten deolmayabiliyor. benim ole oldu testlerim falan normal çıkmıştı o zaman zuhal hn a gitmiştim ilac falan vermiyorum 1 yıl dedi bana fakat ben acayip takıyordum sonra dişlerimle ilgili problem vardı biz o ay dikkat ettik sözde ve ben o ay olmayacak diye cok rahattım beklemiyordum ya o ay hamile kalmışım sonrasında da cok korktum tabi o kadar ilaçla bebeğe bişey olurdiye allahtan olmadı:)

bende diyete başladım bu ara kafamı dağıtayım diye ne kadar verirsem kardır bebiş olana kadar.

kızlar hepinize cevaplarınızdan dolayı teşekkür ederim.. anladığım kadarıyla kiminin erken kiminin geç sölemişler hayırlısı olsun bakalım...

ben buraya bakamayalı epey ilerlemiş. benim kızım 13 şubatta dünyaya geldi.12 günlük oldu bile. c.tesi olacaktı doğum. salı tans.num yükseldi ve dr. çarşamba alalım dedi. sezeryanla dünya ya geldi minik kızım. herkese hayırlı bir hamilelik diliyorum. doğum yapanlarada allah analı babalı büyütsün diyorum. fırsat olursa okuyacağım geçmiş yazışmaları.

Evet mart anneleri daha akıcı ama ben de hepsini takip edemiyorum artık. Güzel getirdin canım maşallah. Oldu mu yoksa bebeğin? Bizi haberdar et mutlaka. Sen de Dorukta yapacaktın sanırım değil mi? Valla ben sabrediyorum da benim cimcimeler zorluyor, inşallah sıkıntısız tamamlarız hepimiz.

Az kaldı 23 Nisana, 2.dönem daha çabuk geçiyor zaten havalar ısınınca. Rahat ol bencede, benim arkadaşım çok kafayı takıyordu olmadı o süreçte. Hiç düşünmediği zamanda sürpriz yaptılar. Kısmet aslında ama stres çok etkiliyor. İnşallah canım, aşılamaya gerek kalmaz. Rahat ol sen.
Demet Hanım'a gelince çok iyi, güler yüzlü, ilgili ama ben Ziya Çetin'den sonra aradaki farkı anlıyorum. İkiz olduğunu bilmediğimiz dönemde gittik Demet Hanım'a, ilgisinden çok memnun kaldık ama tecrübe bambaşka bir şey...

Canım hiç kalkmıyorum desem yeridir. Annem koşuyor her işe sağolsun. Ama yine de sıkıntılar olmuyor değil. Kısmet diyorum artık. İnşallah benim doğumum da öyle sıkıntısız geçer. Bebişin zorluyo sanırım sizi, naz yapıyor annesi. Amin canım, dualarınızı eksik etmeyin aman. İnşallah iyi haberlerle yazarım size. Öpüyorum prensesini...

Canım merak etmiştim seni, tahmin ettim bebeğinin olduğunu ama yazmakta bu kadar gecikince telaşlandım. Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün, sağlık ve uzun ömürler versin bebişine.

bende elimden geldiğince takip ediyorum işte:) bende tam sana yazıcaktım naptın diye :) yok daha olmadı canım bu akşam kontrol var artık alalım derse tamam dicem çünkü iyice gerildim belirsizlik beni çok bunaltıyo zaten beklesekte büyük ihtimal kilosu yüzünden normal yapamıcam.sabahtan beri hemen yarın gel der mi acaba onu düşünüyorum hastene filan müsaitse der belki evet canım dorukta yapıcam doktorumda öyle yönlendirdi zaten..

Canım merak etmiştim seni, tahmin ettim bebeğinin olduğunu ama yazmakta bu kadar gecikince telaşlandım. Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün, sağlık ve uzun ömürler versin bebişine. [/QUOTE]

çok teşekkür ederim. artık takip etmekte zorlanıyorum. bebiş sarılıkla mücadele etti biraz,benim tans. yükseliyor 1 haftadır. bi de üstüne süt kanalları tıkanıp duruyor. bir ayağım hastanede , 12 günde 5 kez hastaneye gittik. allahtan eve yakın. sağlık işleri düzene girmedi bi türlü. şu lohusalığı atlatsak sağ salim gerisi akar gider artık. seninde az kalmış artık. darısı bekleyen herkesin başına.sıkıntılar olsada kokusu yetiyor herşeyi unutturmaya. gecenin 3 ünde emzirmeye kalkınca bile özlediğimi hissediyorum valla. herkes sağlıkla kucağına alır yavrularını inş.

Ee sen de haklısın tabi, büyümüştür bebişin artık iyice. Bakalım kontrolde ne diyecek, yaz bize de olur mu?Normal zorlar evet artık seni ama senin dr.unu da çok övdüler sezeryanda da eli çok hafifmiş. Ben zaten Ziya Çetinden memnun kalmasaydım Faruk Dinçşahin'e gidecektim. Doruk ya da Rentıpta yaptırıyor sanırım sizinki ama Doruk daha tecrübeli ekibe sahip olması açıısndan daha iyi tabi. Tamam Rentıp yeni bina, şık gösterişli duruyor ama onun önemi yok ki. Biz 2 gün kalıp çıkacağız inşallah. Hadi iyi haberlerle görüşürüz inşallah canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Çok geçmiş olsun canım. Kaç kilo doğdu bebeğin? Tansiyon nasıl oldu ki son haftalarda böyle? Preeklamsi dedikleri rahatsızlık mı oluştu yoksa? Allah beterinden korusun, inşallah tez vakitte yoluna girer her şey. Sütün yetiyordur inşallah. Sarılığıa da iyi gelir hem. Hala Jimere mi gidiyorsun? Orda çocuk doktoru da var mı? Sevsinler onun mis kokusunu. Rabbim bizlere de o mis kokuları içimize çekmeyi nasip etsin.

Çok geçmiş olsun canım. Kaç kilo doğdu bebeğin? Tansiyon nasıl oldu ki son haftalarda böyle? Preeklamsi dedikleri rahatsızlık mı oluştu yoksa? Allah beterinden korusun, inşallah tez vakitte yoluna girer her şey. Sütün yetiyordur inşallah. Sarılığıa da iyi gelir hem. Hala Jimere mi gidiyorsun? Orda çocuk doktoru da var mı? Sevsinler onun mis kokusunu. Rabbim bizlere de o mis kokuları içimize çekmeyi nasip etsin.[/QUOTE]

çok teşekkür ederim.bebiş 3820 , 51 cm doğdu.tansiyon aniden yükseldi, çok değil ama zaten doğuma az kaldığı için dr. riske etmeyelim dedi. arada çok yükselirde atlarsak preeklemsi riski olabilir diye.bebiş sarılık sınırında çıktı hep ama artık düşmeye başladı biluribin. jimere devam ediyoruz, doğuma çocuk dr.u arif canan girdi. ilk mua.ye ve sarılıkla ilgilide ona gittik. ben gayet memnun kaldım. ilk çocuğumdan da çeşitli çocuk dr.larına gittiğim için bu konuda tecrübeliyim diyebilirim.arif beyi eşimde bende çok sevdik. sizlerde hayırlısıyla, sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz inş.

Allah analı babalı büyütsün cnm,ne güsel sen kurtuldun nerde yaptın doğumunu, fırsat bulunca ayrıntılı yazarmısın

Kızlar yardımcı olabilecek birisi çıkar belki diye burdan yazayım istedim.Şubat 15 de işverenim beni işten çıkardı.4buçuk aylık hamile olarak iş de bulamadım henüz hayır anlamadığım masabaşında çalışıyorum bi mühendis olarak masa başında proje yapıyorum ama işverenler öyle düşünmüyor anladığım kadarı ile.Neyse en son işsizlik maaşına başvurdum o da onaylanmadı diye bir mesaj aldım bu sabah neden onaylanmamıştır ya da itiraz edebileceğim bir yerler var mıdır ya da hamile olarak ne bileyip başvurabileceğim biryerler yok mu sabah sabah o kadar moralim bozuldu ki anlatamam hayır işten çıkarılmam yeteri kadar kötü değilmiş gibi bir de en azından doğumdan sonra iş bulana kadar idare etmemizi sağlıcak işsizlik onaylanmadı.Danışabileceğim biryerler var mı bilen var mı yardımcı olabilirseni çok sevinirim .
Hamileliğimin başından beri hiç bu kadar ağlamamıştım ve durduramıyorum çok moralim bozuldu .Benim bebeğim de güzel şeyler hakediyor anlamıyorum ki ...

merhaba canım ne yazıkki iş verenler çok acımasız oluyorlar
ama sen bunları takıp kafana bebeğini etkileme canım
işsizlik maaşı hak edebilmen için son üç yıl içinde en az 600 gün sigortalı olarak çalışıp işsizlik sigortası primi ödemiş ve işten ayrılmadan önceki son 120 gün içinde sürekli çalışmış olman lazım
birde işyeri işten ayrılma bildirgesini hazırlarken çıkış nedenini bildirmek zorundadır
bunların tam olduğundan eminsen işkura gidip neden olumsuz olduğunu öğrenebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…