- Konu Sahibi monalisa79
-
Evet mart anneleri daha akıcı ama ben de hepsini takip edemiyorum artık. Güzel getirdin canım maşallah.Oldu mu yoksa bebeğin? Bizi haberdar et mutlaka. Sen de Dorukta yapacaktın sanırım değil mi? Valla ben sabrediyorum da benim cimcimeler zorluyor, inşallah sıkıntısız tamamlarız hepimiz.
Az kaldı 23 Nisana, 2.dönem daha çabuk geçiyor zaten havalar ısınınca. Rahat ol bencede, benim arkadaşım çok kafayı takıyordu olmadı o süreçte. Hiç düşünmediği zamanda sürpriz yaptılar. Kısmet aslında ama stres çok etkiliyor. İnşallah canım, aşılamaya gerek kalmaz. Rahat ol sen.
Demet Hanım'a gelince çok iyi, güler yüzlü, ilgili ama ben Ziya Çetin'den sonra aradaki farkı anlıyorum. İkiz olduğunu bilmediğimiz dönemde gittik Demet Hanım'a, ilgisinden çok memnun kaldık ama tecrübe bambaşka bir şey...
Canım hiç kalkmıyorum desem yeridir. Annem koşuyor her işe sağolsun. Ama yine de sıkıntılar olmuyor değil. Kısmet diyorum artık. İnşallah benim doğumum da öyle sıkıntısız geçer. Bebişin zorluyo sanırım sizi, naz yapıyor annesi. Amin canım, dualarınızı eksik etmeyin aman. İnşallah iyi haberlerle yazarım size. Öpüyorum prensesini...
Canım merak etmiştim seni, tahmin ettim bebeğinin olduğunu ama yazmakta bu kadar gecikince telaşlandım. Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün, sağlık ve uzun ömürler versin bebişine.
Sağol canım cevap yazdığın için,evet şartları sağlıyorum son altı yıldır aynı işyerinde çalışıyorum yalnızca haziranda bir giriş çıkışım oldu son dönemde de altı aydan 5 gün eksik çalışmışlığım gözüküyor şartlarım tutuyor bir tek çıkış nedenimde ne yazdığını bilmiyorum onlar bir terslik yapmış olabilir mi acaba?muhasebeciyi arayıp sorayım en iyisi ...merhaba canım ne yazıkki iş verenler çok acımasız oluyorlar
ama sen bunları takıp kafana bebeğini etkileme canım
işsizlik maaşı hak edebilmen için son üç yıl içinde en az 600 gün sigortalı olarak çalışıp işsizlik sigortası primi ödemiş ve işten ayrılmadan önceki son 120 gün içinde sürekli çalışmış olman lazım
birde işyeri işten ayrılma bildirgesini hazırlarken çıkış nedenini bildirmek zorundadır
bunların tam olduğundan eminsen işkura gidip neden olumsuz olduğunu öğrenebilirsin
Evet mart anneleri daha akıcı ama ben de hepsini takip edemiyorum artık. Güzel getirdin canım maşallah.Oldu mu yoksa bebeğin? Bizi haberdar et mutlaka. Sen de Dorukta yapacaktın sanırım değil mi? Valla ben sabrediyorum da benim cimcimeler zorluyor, inşallah sıkıntısız tamamlarız hepimiz.
Az kaldı 23 Nisana, 2.dönem daha çabuk geçiyor zaten havalar ısınınca. Rahat ol bencede, benim arkadaşım çok kafayı takıyordu olmadı o süreçte. Hiç düşünmediği zamanda sürpriz yaptılar. Kısmet aslında ama stres çok etkiliyor. İnşallah canım, aşılamaya gerek kalmaz. Rahat ol sen.
Demet Hanım'a gelince çok iyi, güler yüzlü, ilgili ama ben Ziya Çetin'den sonra aradaki farkı anlıyorum. İkiz olduğunu bilmediğimiz dönemde gittik Demet Hanım'a, ilgisinden çok memnun kaldık ama tecrübe bambaşka bir şey...
Canım hiç kalkmıyorum desem yeridir. Annem koşuyor her işe sağolsun. Ama yine de sıkıntılar olmuyor değil. Kısmet diyorum artık. İnşallah benim doğumum da öyle sıkıntısız geçer. Bebişin zorluyo sanırım sizi, naz yapıyor annesi. Amin canım, dualarınızı eksik etmeyin aman. İnşallah iyi haberlerle yazarım size. Öpüyorum prensesini...
Canım merak etmiştim seni, tahmin ettim bebeğinin olduğunu ama yazmakta bu kadar gecikince telaşlandım. Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün, sağlık ve uzun ömürler versin bebişine.
Kızlar yardımcı olabilecek birisi çıkar belki diye burdan yazayım istedim.Şubat 15 de işverenim beni işten çıkardı.4buçuk aylık hamile olarak iş de bulamadım henüz hayır anlamadığım masabaşında çalışıyorum bi mühendis olarak masa başında proje yapıyorum ama işverenler öyle düşünmüyor anladığım kadarı ile.Neyse en son işsizlik maaşına başvurdum o da onaylanmadı diye bir mesaj aldım bu sabah neden onaylanmamıştır ya da itiraz edebileceğim bir yerler var mıdır ya da hamile olarak ne bileyip başvurabileceğim biryerler yok mu sabah sabah o kadar moralim bozuldu ki anlatamam hayır işten çıkarılmam yeteri kadar kötü değilmiş gibi bir de en azından doğumdan sonra iş bulana kadar idare etmemizi sağlıcak işsizlik onaylanmadı.Danışabileceğim biryerler var mı bilen var mı yardımcı olabilirseni çok sevinirim .
Hamileliğimin başından beri hiç bu kadar ağlamamıştım ve durduramıyorum çok moralim bozuldu .Benim bebeğim de güzel şeyler hakediyor anlamıyorum ki ...
Sağol canım cevap yazdığın için,evet şartları sağlıyorum son altı yıldır aynı işyerinde çalışıyorum yalnızca haziranda bir giriş çıkışım oldu son dönemde de altı aydan 5 gün eksik çalışmışlığım gözüküyor şartlarım tutuyor bir tek çıkış nedenimde ne yazdığını bilmiyorum onlar bir terslik yapmış olabilir mi acaba?muhasebeciyi arayıp sorayım en iyisi ...
O kadar moralim bozuldu ki çünkü normal zamanda çalışırken tonla iş teklifi almıştım şimdi hamileyim diye kimse yanaşmıyor bu çok üzücüsanki sırtımda yük taşıcam anlamıyorum insanları...
canım hamilelerin işten çıkarılması yasak diye biliyorum ben. sgk ya sorsaydın keşke
kızlar dr.araştırmasındaydım ya nihayet araştırmalarımdan sonra bir dr.gittim çok övmüşlerdi belki de işinde iyidir ama öyle bir dr.a çattım ki acayip azarladı beni çocuk azarlar gibi anlatıyorum düşük yapmıştım vs.bana şimdi niye geldiğini söyle bana ne eskiden dedibilginiz olsun dedim ondan anlatıyorum dedim.genel kontrole geldiğimi söyledim.neyse kontrol etti yine azar... idrarımın yaktığını söyleyince de ürolojiye gideceksin bana ne dedi :44: kızlar var mı böyle birşey .... alttan baktı akıntı iltihap var deyip patolojiye birşey verdi götürdüm 10 gün sonra çıkacak... Rabbim kötüye denk getirmesin
adını söylesydinya cnm dr.un .bazen dr.larında ters olduğu zamanlar olabiliyor ama seninkide çok saçmalamış bence.aslında sen demeden onun sorması lazım değilmi drlar soruyor genelde doğum düşük varmı diye
yasak diye yazmadım dr.ismi.... işte böyle korkutuyorlar yaaa :18:
Merhabalar. Dün akşam doktora gittik. Asıl gidiş nedenimiz İshal ve Karnımdaki Sertleşmelerdi. Sağ gösterip sol vurmak gibi oldu, korktuğumuz şeyden sıkıntı çıkmadı ama Koala gibi benim de tansiyonum yüksek çıktı nedense ilk kez. Her zaman 10,5/ 6,5 olan tansiyon 14/8 çıkınca alel acele Dorukta testler yaptırıp döndük. Test sonuçları kötü çıkmadığı için dün gece doğuma girmedim ama bugün-yarın doğum olacak. Dualarınızı bekliyorum. Umarım sorunsuz, yoğun bakım ve küvöze gerek kalmadan bu süreci atlatır, bebeklerimizi kucağımıza alıp sağlıkla döneriz evimize. İyi ve güzel haberlerle görüşmek üzere
Bugün yine gittik doktora. İnşallah bir aksilik çıkmazsa cumartesi günü saat 9'da olacak doğumum. Dua edin olur mu? Güzel haberlerle yazarım inşallah
canım çok geçmiş olsun. bence günde birkaç kez kont et tansiyonunu. benim 14-10 çıkmıştı. dr. o gün akşam mua. etti, sabah alalım hiç riske etmeyelim dedi. birkaç gün bile önemli olabilir. sen kendin bak sık sık. benim doğumdan 6 gün sonra gene tans. yükseldi.15-10,14-10 çıkıyordu. ilaç başladılar. ben yorgunluk uykusuzluktandır demiştim aslında,şiddetli göz ağrısı ile ortaya çıktı ilk. belki 1-2 gün beklesek gerçekten riskli olacaktı. hemen almaya karar verdiği için sonradan da tans. çıkınca dr.umun çok doğru karar verdiğine iyice inandım.
bir de gebeliğin son gülerinde uyuyamadığım için gece gündüz yatıyordum bazen, birkaç kez kötü kalktım çok.suratım kızarmış, kafayı toparlayamıyorum filan. belki o zamanlarda da yüksekti tans.um. aklıma gelip bakmamıştım hiç. herkese tavsiyem kendinizi kötü hisedince tans. takibi yapın. benimde tans. ilk kez son gün çıktı ve doğumdan 6 gün sonra tekrar çıktı ve şimdi ilaç kullanıyorum.
Canım çok sağol. hiç aklıma gelmezdi tansiyon problemi yaşayacağım ama hayırlısı ne yapalım. Ben doğuma kadar ilaca başladım bile, tansiyon ilacına. Bir de kan-idrar testi yaptırdık hemen yüksek çıkınca albümin ya da protein kaybı çıksaydı hemen o gece alacaktı bebekleri. Çıkmayınca bekledi ama emen ilaca başladı. Evde ölçüyorum evet ama ölçtükçe de stres oluyorum. Senin haftan da ileri olunca beklemedi sanırım, biz daha yarın tam 35 olacaz. Ne yapalım kısmet, bebekler iyi olsun da. Canım peki doğuma girerken heyecandan yükselmedi mi? Bir de sen genel mi spinal mi oldun sezeryanı? Benim spinal olacak bebekler ikiz olunca onlara narkoz gitmesin diye. Ameliyatta yükselirse diye korkuyorum
Bugün yine gittik doktora. İnşallah bir aksilik çıkmazsa cumartesi günü saat 9'da olacak doğumum. Dua edin olur mu? Güzel haberlerle yazarım inşallah
Canım çok sağol. hiç aklıma gelmezdi tansiyon problemi yaşayacağım ama hayırlısı ne yapalım. Ben doğuma kadar ilaca başladım bile, tansiyon ilacına. Bir de kan-idrar testi yaptırdık hemen yüksek çıkınca albümin ya da protein kaybı çıksaydı hemen o gece alacaktı bebekleri. Çıkmayınca bekledi ama emen ilaca başladı. Evde ölçüyorum evet ama ölçtükçe de stres oluyorum. Senin haftan da ileri olunca beklemedi sanırım, biz daha yarın tam 35 olacaz. Ne yapalım kısmet, bebekler iyi olsun da. Canım peki doğuma girerken heyecandan yükselmedi mi? Bir de sen genel mi spinal mi oldun sezeryanı? Benim spinal olacak bebekler ikiz olunca onlara narkoz gitmesin diye. Ameliyatta yükselirse diye korkuyorum
Canim12 de ameliyathaneye aldilar 12.05 de uyaniiktim daha uyutuyoruz dediler 12.15 gibi bebegii vermisler aileme.12.45 de ben odamdaydim.ilk gun agrrim oldu biraz ama surekli agri kesici yaptilar genelde 1gunne cikartiyorlar hastaneden amabeni 2 gun yatirxi.ilk gun 3 kez geldi. Sonra 2 kez allah herkese yrd.etzin simdi iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?