2013 bursa anneleri

aslında cok zorlamıyo uykusuzluk biraz sıkıntı olacak o kadar diyorum.cumartesi günü bebek mevlütümüz var onun koşturması falan.. yoğun geçiyor geelen giden çok oluyoro yüzden pek giremiyorum kızım 24 günlük oldu.çok seviliyormuş:) zamanım çok dolu dolu geçiyor

Sağol canım cevap yazdığın için,evet şartları sağlıyorum son altı yıldır aynı işyerinde çalışıyorum yalnızca haziranda bir giriş çıkışım oldu son dönemde de altı aydan 5 gün eksik çalışmışlığım gözüküyor şartlarım tutuyor bir tek çıkış nedenimde ne yazdığını bilmiyorum onlar bir terslik yapmış olabilir mi acaba?muhasebeciyi arayıp sorayım en iyisi ...
O kadar moralim bozuldu ki çünkü normal zamanda çalışırken tonla iş teklifi almıştım şimdi hamileyim diye kimse yanaşmıyor bu çok üzücü sanki sırtımda yük taşıcam anlamıyorum insanları...

canım hamilelerin işten çıkarılması yasak diye biliyorum ben. sgk ya sorsaydın keşke

canım hamilelerin işten çıkarılması yasak diye biliyorum ben. sgk ya sorsaydın keşke

sesli26 nın dediği gibi hamileler işten çıkarılamaz.İşverenin seni hamilelik gerekçesi ile işten çıkardığını ispatlarsan iş mahkemesine dava açabilirsin canım.Mahkeme sonucunda çalışmadığın günler için tazminat alabilir ve işine geri dönebilirsin.Daha detaylı bilgileri çalışma bakanlığından öğrenebilirsin canım

kızlar dr.araştırmasındaydım ya nihayet araştırmalarımdan sonra bir dr.gittim çok övmüşlerdi belki de işinde iyidir ama öyle bir dr.a çattım ki acayip azarladı beni çocuk azarlar gibi anlatıyorum düşük yapmıştım vs.bana şimdi niye geldiğini söyle bana ne eskiden dedi bilginiz olsun dedim ondan anlatıyorum dedim.genel kontrole geldiğimi söyledim.neyse kontrol etti yine azar... idrarımın yaktığını söyleyince de ürolojiye gideceksin bana ne dedi :44: kızlar var mı böyle birşey .... alttan baktı akıntı iltihap var deyip patolojiye birşey verdi götürdüm 10 gün sonra çıkacak... Rabbim kötüye denk getirmesin

adını söylesydinya cnm dr.un .bazen dr.larında ters olduğu zamanlar olabiliyor ama seninkide çok saçmalamış bence.aslında sen demeden onun sorması lazım değilmi drlar soruyor genelde doğum düşük varmı diye

yasak diye yazmadım dr.ismi.... işte böyle korkutuyorlar yaaa :18:

meehabalar çekirge dorukta doğum yapanlar tecrübelerini paylaşabilirlermi?akşamları ve hafta sonları nöbetçi doktorlarmı doğuma giriyor?ilgi alaka nasıl?

Merhabalar. Dün akşam doktora gittik. Asıl gidiş nedenimiz İshal ve Karnımdaki Sertleşmelerdi. Sağ gösterip sol vurmak gibi oldu, korktuğumuz şeyden sıkıntı çıkmadı ama Koala gibi benim de tansiyonum yüksek çıktı nedense ilk kez. Her zaman 10,5/ 6,5 olan tansiyon 14/8 çıkınca alel acele Dorukta testler yaptırıp döndük. Test sonuçları kötü çıkmadığı için dün gece doğuma girmedim ama bugün-yarın doğum olacak. Dualarınızı bekliyorum. Umarım sorunsuz, yoğun bakım ve küvöze gerek kalmadan bu süreci atlatır, bebeklerimizi kucağımıza alıp sağlıkla döneriz evimize. İyi ve güzel haberlerle görüşmek üzere

yasak diye yazmadım dr.ismi.... işte böyle korkutuyorlar yaaa :18:

Yasak değil canım, söyle bence doktorun kim olduğunu. Aynı duruma başkaları düşsün istemezsin sanırım. Sen de üzülme, tanımış oldun böylece doktoru ve tavrını. Bundan sonra ona göre davranırsın

Bugün yine gittik doktora. İnşallah bir aksilik çıkmazsa cumartesi günü saat 9'da olacak doğumum. Dua edin olur mu? Güzel haberlerle yazarım inşallah

canım çok geçmiş olsun. bence günde birkaç kez kont et tansiyonunu. benim 14-10 çıkmıştı. dr. o gün akşam mua. etti, sabah alalım hiç riske etmeyelim dedi. birkaç gün bile önemli olabilir. sen kendin bak sık sık. benim doğumdan 6 gün sonra gene tans. yükseldi.15-10,14-10 çıkıyordu. ilaç başladılar. ben yorgunluk uykusuzluktandır demiştim aslında,şiddetli göz ağrısı ile ortaya çıktı ilk. belki 1-2 gün beklesek gerçekten riskli olacaktı. hemen almaya karar verdiği için sonradan da tans. çıkınca dr.umun çok doğru karar verdiğine iyice inandım.
bir de gebeliğin son gülerinde uyuyamadığım için gece gündüz yatıyordum bazen, birkaç kez kötü kalktım çok.suratım kızarmış, kafayı toparlayamıyorum filan. belki o zamanlarda da yüksekti tans.um. aklıma gelip bakmamıştım hiç. herkese tavsiyem kendinizi kötü hisedince tans. takibi yapın. benimde tans. ilk kez son gün çıktı ve doğumdan 6 gün sonra tekrar çıktı ve şimdi ilaç kullanıyorum.

Bugün yine gittik doktora. İnşallah bir aksilik çıkmazsa cumartesi günü saat 9'da olacak doğumum. Dua edin olur mu? Güzel haberlerle yazarım inşallah

iyi haberlerini bekliyorum, ben tans. ile ilgili bir şşeyler yazdım ama en önemlisi stres yapmaman. ben son gece öyle telaş yaptım ki daha da yükseldi tans.num. gece 3 ta hastaneye gittik.oradaki ölçümde iyi çıktı.stres yaptığım için yükselmiş evde. kont. et ama stres yapma canım.dualarım seninle...

Evet canlarım hamilelerin işten çıkartılması yasak fakat benim durumumda yani çalışmaya devam etmem sadece patronumun işinin görülmesine yarıcak .O kadar büyük terbiyesizlik yaptı ki ,ki 6 yıldır çalıştığım yerden 5 aylık hamile halimle nasıl çıktım dışarı attım kendimi hatırlmaıyorum .Bi çeşit özür olsun diye de çıkışı kendi verdi işsizlik alayım diye ama muhasebeci işveren çıkışı denen şeyi kodalamamış kafasına göre bi kod koymuş çıkış nedenim olarak ve işkur da o kodu kabul etmiyor hayır anlamıyorum şans mı kısmet mi bu.Bugün muhasebe düzeltecek inşallah .
oğlum da huzursuzluğumu hissetmiş gibi iki gündür kıpır kıpır dönüp duruyo sanki sürekli .

Canım çok sağol. hiç aklıma gelmezdi tansiyon problemi yaşayacağım ama hayırlısı ne yapalım. Ben doğuma kadar ilaca başladım bile, tansiyon ilacına. Bir de kan-idrar testi yaptırdık hemen yüksek çıkınca albümin ya da protein kaybı çıksaydı hemen o gece alacaktı bebekleri. Çıkmayınca bekledi ama emen ilaca başladı. Evde ölçüyorum evet ama ölçtükçe de stres oluyorum. Senin haftan da ileri olunca beklemedi sanırım, biz daha yarın tam 35 olacaz. Ne yapalım kısmet, bebekler iyi olsun da. Canım peki doğuma girerken heyecandan yükselmedi mi? Bir de sen genel mi spinal mi oldun sezeryanı? Benim spinal olacak bebekler ikiz olunca onlara narkoz gitmesin diye. Ameliyatta yükselirse diye korkuyorum

cnm sağlıcakla bebişlerini kucağına alırsın inşallah.yarın geliyormu şimdi senin kızlar .allah kurtarsın yarın akşama bebişlerin kucağında olcak ne güzel.inşallah hiç bir sıkıntı ve sorunla karşılaşmazsınız küvezede gerek kalmadan evinize çıkarsınız.bizi merakda bırakma olurmu cnm

bekay ancak gecenin bu saatinde yazabildim.kızımı emzirmeye kalkınca aklıma gedin. erken yazamadom diye üzüldüm, inş görebilirsin yazdıklarımı. benim epidural oldu canım.gayet rahattı. sakinleştirici diye bir ilaç yaptılar ama başta söylemediler ben çok uykum var deyince anestezi uzmanı sakinleştirici yaptım dedi. herşeyi çok net hatırlamıyorum.çoğu şey hayal meyal aklımda. ama öyle olunca çok streste yapmıyorsun. bir de benim hastaneye gidince tans. düştü.kendimi güvende hissettim sanırım. gece 2,5 ta dr.u aradı eşim,tans.numun sürekli yüksek çıktığını söyledi,o da hastane yatış yapın erkenden demiş. gece 3 te gittik.daha yükselsede hemen müdahale edilir düşüncesi rahatlattı beni, birazcık uyudum bile hastanede.rahat ol canım, allahın izniyle sağsalim gelecek bebişlerin.iyi haberlerini bekliyoruz inş. benim doğuma zaten 4 gün kalmıştı o yüzden beklemedi dediğin gibi. ama seninde 35 olman gayet iyi ikizlerin var çünkü. ikizlerin her zaman erken doğum tehditi yüksektir. erken doğumu atlatmana 1 hafta kalmış. en sıkıntılı durumu atlatmışsın.herşey gönlünce olur inş....

sesil uzun süre uğramamıştım buraya,bebişin hayırlı uğurlu olsun.allah analı babalı büyütsün.

İyi sabahlar, bende Bursadan bende bir pkolu olup,eşimle direk tüp bebek kararı almışken,doktora tedavimi ertelediğim anda hamile olduğumu öğrendim geçenlerde.Benide aranıza alırmısınız?Ve riskli bir dönem geçiriyorum,hamile olduğumu geç öğrendim malesef.Şuan o bebeğin sağlıklı ve sağ olarak dünyaya gelmesi için dua ediyorum.3 yıllık evliyim.Allah inşallah onu bize bağışlar.Bugün alışverişe çıktık ne olur ne olmaz diye ve biraz ağrım oldu.Umarım bir sorun olmaz.Bu arada bebekleri olan anneleri kutluyorum Allah bağışlasın melekleriniziHamile olan arkadaşlarımada Allah kurtarsın, sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…