- Konu Sahibi monalisa79
-
Bizde bebeğimizi bekliyoruz inşallah. Aranıza yeni katıldım.
Sizin fikirlerinize önem veriyorum, beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.
8 ay kadar çekirge doruk'ta Sevil Paker'e gittim ve memnun kalmadım. Galiba elektrik alamadık birbirimizden.
3 ay ara verdikten sonra arkadaşlarımın önerisi ile Jimer Nuray Sözeri'ye gitmeye başladım. 3.ayımızda bebeğimizin haberini aldık. Yumurta çatlatma iğnesi ile.
Sevil hanım sekiz ay boyunca iğneyi hiç denemedi bile. Gerçi sorgulamaya gerek yok şu aşamadan sonra.
Problem şu ki; jimer pahallı bir hastahane doğum için bu ücreti ödemek bizi zorlayacak. Ama bir taraftan güvenimi kazanmış bir doktorum var. Kararsızım, lütfen fikirlerinizi benimle paylaşın.
Canım ağırlaştım iyice, ağrılarım oluyor. Sertleşme ve kasılmalar ilaçlarla azaldı şükür ama yatıyorum hep. Bebişler iyiler, umarım acele etmezler. Kilo alsınlar diye uğraşıyorum. Çok yazmıyorum buraya. Bizim grup dağıldı gibi. Sen pek girmiyorsun, sesil bebekten fırsat bulamıyor sanırım, koala doğum yapmış olmalı ki hiç yazmadı. Öyle olunca girip bakınıyorum ama yazmıyorum.
Aynen öyle. Bu öznel bir durum. Ben çok memnun kalırım ama bir başkası kalmaz ya da sen memnunsundur ama ben beklenti farklılığından memnun kalmam. Bir de şöyle bir durum var ki her dr. çoğul gebelik tecrübesine sahip olamıyor. Yani tekil gebelikte çok iyi olan bir dr. çoğul gebelikte aynı bilgi ve tecrübeye sahip olamayabiliyor. Ben dr.umu seçerken bunu göz önünde bulundurdum haklı olarak.
canım hayırlısıyla alırsın kucğına bu gece huzurlu bir uyku seni bekliyor.. Allah analı babalı büyütsün...Canım çok sağol. hiç aklıma gelmezdi tansiyon problemi yaşayacağım ama hayırlısı ne yapalım. Ben doğuma kadar ilaca başladım bile, tansiyon ilacına. Bir de kan-idrar testi yaptırdık hemen yüksek çıkınca albümin ya da protein kaybı çıksaydı hemen o gece alacaktı bebekleri. Çıkmayınca bekledi ama emen ilaca başladı. Evde ölçüyorum evet ama ölçtükçe de stres oluyorum. Senin haftan da ileri olunca beklemedi sanırım, biz daha yarın tam 35 olacaz. Ne yapalım kısmet, bebekler iyi olsun da. Canım peki doğuma girerken heyecandan yükselmedi mi? Bir de sen genel mi spinal mi oldun sezeryanı? Benim spinal olacak bebekler ikiz olunca onlara narkoz gitmesin diye. Ameliyatta yükselirse diye korkuyorum
İyi sabahlar, bende Bursadanbende bir pkolu olup,eşimle direk tüp bebek kararı almışken,doktora tedavimi ertelediğim anda hamile olduğumu öğrendim geçenlerde.Benide aranıza alırmısınız?Ve riskli bir dönem geçiriyorum,hamile olduğumu geç öğrendim malesef.Şuan o bebeğin sağlıklı ve sağ olarak dünyaya gelmesi için dua ediyorum.3 yıllık evliyim.Allah inşallah onu bize bağışlar.Bugün alışverişe çıktık ne olur ne olmaz diye ve biraz ağrım oldu.Umarım bir sorun olmaz.Bu arada bebekleri olan anneleri kutluyorum Allah bağışlasın meleklerinizi Hamile olan arkadaşlarımada Allah kurtarsın, sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını dilerim.
kızlar dün doktora gittim cinsiyetini söyler mi demiştim ya oğlumuz olacağını söyledi. tabiki yanılma payı olabilir ama büyük ihtimalle erkek dedi. hareketlerini seyrettik doktor maşallah bu çok hareketli yakalayamıyorum dedi baktığımız süre boyunca çok hareket etti. başından poposuna 6cm diye söyledi ikili tarama yaptırdık 5inde sonuçları alcaz hayırlı haberlerini alırız inş. giderseniz cinsiyetini sorabilirsiniz görebiliyormusunuz deyince söyledi.
oğluşun hayırlı olsun cnm .
Rabbim hepimizin evlatlarını kucağımıza aldırsın arattırmasın bende yeni öğrendim gebe olduğumu çok çok mutluyum.aranıza geldim hemen ne güzel çok sıcak bir ortam oluşmuş herkes biribinle paylaşım yapıo bilgi veriyo
kızlar dün doktora gittim cinsiyetini söyler mi demiştim ya oğlumuz olacağını söyledi. tabiki yanılma payı olabilir ama büyük ihtimalle erkek dedi. hareketlerini seyrettik doktor maşallah bu çok hareketli yakalayamıyorum dedi baktığımız süre boyunca çok hareket etti. başından poposuna 6cm diye söyledi ikili tarama yaptırdık 5inde sonuçları alcaz hayırlı haberlerini alırız inş. giderseniz cinsiyetini sorabilirsiniz görebiliyormusunuz deyince söyledi.
arkadaşlar çekirge doruk ta doktorlar sadece sezeryana mı giriyor yoksa normal doğuma da giriyorlar mı? Bu arada benim doktorum evrim hanım; çok sakin çok ılımlı.. itiraf edeyim o "herşey yolunda" dedikçe içten içe bi korku kaplıyor beni.. doğumuna evrim hanım giren var mı ?
sesil uzun süre uğramamıştım buraya,bebişin hayırlı uğurlu olsun.allah analı babalı büyütsün.
sesil uzun süre uğramamıştım buraya,bebişin hayırlı uğurlu olsun.allah analı babalı büyütsün.
Bugün yine gittik doktora. İnşallah bir aksilik çıkmazsa cumartesi günü saat 9'da olacak doğumum. Dua edin olur mu? Güzel haberlerle yazarım inşallah
Tesekkur ederim arkadasim kizim 1aylik oldu zaman cabuk geciyor
gözün aydın cnm allah sağlık sıhatle kucağına almayı nasip etsin.sen kime gidiyorsun dr. olarak.
tünaydın güzel anneler haftamız güzel geçsin inş.
bende cumartesi kontrole gittim bidahaki kontrolümde ikili testler yapılıcak dedi.ben bebeğimi görmüş olmanın verdiği heyecandan doktoruma sormayı unuttum.
acaba medicalparkta bu ikiliyi yaptıran var mı? Fiyatı ne kdr oluyor? Birde acaba doktorum 3 boyutlu olarakta bakar mı?
inş.yaptıran vardır hanımlar
tünaydınlar, iyi haftalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?