2013 bursa anneleri

ben 13 şubatta jimerde doğum yaptım. fiyat bizede yüksek gelmişti ama dediğin gibi dr.uma çok güvendiğim için oaraya gittim. arada sıkıntılarım oldu hamilelikte, dr.um aradan aldı hep.hatta bu şekilde çok sık gittim. belki de normal mua. kadarda aradan gittim. doğumdanda çok memnun kaldım. tüm hemşireler, hastabakıcılar,hepsi çok güleryüzlü ve yardımseverdi.sık sık kont.ettiler bir ihtiyaç var mı bebek nasıl vs. vs. insanlar zorla bu kadar güleryüzlü olamaz ki. çok memnun kaldım. dr.umdan da kalan ekiptende çok memnun kaldım. fiyat başta fazla gelse de dr.uma güvendiğim için devam ettim. iyi de yapmışım. bu arada hastanede yenidoğa yoğun bakım var. bu da çok önemli. bazı hastanelerde sadece küvez oluormuş ama sol.chazı falan olmuyormuş. o anlamda da güvenilir yani.

geç oldu gelmem doğumdan sonra. inş. sende bebişlerini al kucağına tekrar toplarız grubu.hatta tanışırız belki.neden olmasın?

canım hayırlısıyla alırsın kucğına bu gece huzurlu bir uyku seni bekliyor.. Allah analı babalı büyütsün...

ilk zamanlarda normal ağır bi iş yapma bana yerleşme ağrısı ilk üç ay normal demişti biraz dikkat ettin mi bi sorun olmaz inş. cnm.. hayırlısıyla sağlıkla atlarız inş bu dönemleri

kızlar dün doktora gittim cinsiyetini söyler mi demiştim ya oğlumuz olacağını söyledi. tabiki yanılma payı olabilir ama büyük ihtimalle erkek dedi. hareketlerini seyrettik doktor maşallah bu çok hareketli yakalayamıyorum dedi baktığımız süre boyunca çok hareket etti. başından poposuna 6cm diye söyledi ikili tarama yaptırdık 5inde sonuçları alcaz hayırlı haberlerini alırız inş. giderseniz cinsiyetini sorabilirsiniz görebiliyormusunuz deyince söyledi.

oğluşun hayırlı olsun cnm .

Rabbim hepimizin evlatlarını kucağımıza aldırsın arattırmasın bende yeni öğrendim gebe olduğumu çok çok mutluyum.aranıza geldim hemen ne güzel çok sıcak bir ortam oluşmuş herkes biribinle paylaşım yapıo bilgi veriyo

gözün aydın cnm allah sağlık sıhatle kucağına almayı nasip etsin.sen kime gidiyorsun dr. olarak.

canım o 6 cm büyüyüp büyüyüp 16,26 derken 50 cm lere gelecek annesi. zaman çabuk geçiyor benim kızım 19 günlük oldu bile.darısı başınıza sizlerinde sağlıkla inş. hayırlı olsun oğluşun.

baharcım cok seviniyorum senin adına cok mutluyum hangi doktora devam edeceksin burda herkes baska doktorlara gidiyor
insallah bebeğin sağ salim doğar
hamileyken kaçkez muayene oldun rahim filmi çektirdin nasıl anlamazlar hamile olduğunu okadar cok ilaç içtin helede söktürücüler
gebelik testi yapmadan asla vermiyorlar doktorunun cok büyük hatası var rahimde açılma var sanırım senin gezmeden yatman lazım çarşıya falan çıkma internetten oturduğun yerden al bişeyler yürümek doğumu kolaylastırıyor

arkadaşlar çekirge doruk ta doktorlar sadece sezeryana mı giriyor yoksa normal doğuma da giriyorlar mı? Bu arada benim doktorum evrim hanım; çok sakin çok ılımlı.. itiraf edeyim o "herşey yolunda" dedikçe içten içe bi korku kaplıyor beni.. doğumuna evrim hanım giren var mı ?

cnm arkadaşım evrim hanıma gidiyordu normal doğum yaptı.dr.u girdi tabiki....doğum olacağı zaman.dr.una güven cnm seni strese sokmadığı için sevinmelisin bence

sesil uzun süre uğramamıştım buraya,bebişin hayırlı uğurlu olsun.allah analı babalı büyütsün.

Bugün yine gittik doktora. İnşallah bir aksilik çıkmazsa cumartesi günü saat 9'da olacak doğumum. Dua edin olur mu? Güzel haberlerle yazarım inşallah

Canim buyuk ihtimalle dogum olmustir allah bagislasin yavrularini.firsatin olunca yaz merak ediyorim seni.

tünaydın güzel anneler haftamız güzel geçsin inş.
bende cumartesi kontrole gittim bidahaki kontrolümde ikili testler yapılıcak dedi.ben bebeğimi görmüş olmanın verdiği heyecandan doktoruma sormayı unuttum.
acaba medicalparkta bu ikiliyi yaptıran var mı? Fiyatı ne kdr oluyor? Birde acaba doktorum 3 boyutlu olarakta bakar mı?
inş.yaptıran vardır hanımlar

arkadaşlar az önce bişey okudum ve gözlerime inanamadım!! benim o çok güvendiğim doruk hastanesinde yaşanan olaya bakın
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/582993-anormal-normal-dogumum.html
of ya zaten doğumdan korkuyodum, bunu okuyunca iyice kötü oldum. ne yapacağımı da şaşırdım,allak bullak oldum!
aynı şeyleri yaşamaya katlanabileceğimi zannetmiyorum..hadi insan kendine yapılan eziyete bi şekilde katlanır ama bebişine zarar gelmesi kaldırılacak şey değil.. şu an ne yapacağımı bilemiyorum hastaneye güvenim tamamen sarsıldı.. dorukta doğum yapacak var mı kızlar ?ACİL YARDIMM !!!!

tünaydınlar, iyi haftalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…