- 28 Haziran 2012
- 5.481
- 1.578
- 198
- 44
- Konu Sahibi monalisa79
-
arkadaşlar az önce bişey okudum ve gözlerime inanamadım!! benim o çok güvendiğim doruk hastanesinde yaşanan olaya bakın
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/582993-anormal-normal-dogumum.html
of ya zaten doğumdan korkuyodum, bunu okuyunca iyice kötü oldum. ne yapacağımı da şaşırdım,allak bullak oldum!
aynı şeyleri yaşamaya katlanabileceğimi zannetmiyorum..hadi insan kendine yapılan eziyete bi şekilde katlanır ama bebişine zarar gelmesi kaldırılacak şey değil.. şu an ne yapacağımı bilemiyorum hastaneye güvenim tamamen sarsıldı.. dorukta doğum yapacak var mı kızlar ?ACİL YARDIMM !!!!
Hepinize iyi dilekleriniz, dualarınız için çok teşekkür ederim. Çok şükür cumartesi günü kuzularıma kavuştum veee yoğun bakım ya da küvöze gerek kalmadan onları alıp evimize çıktık :))Tansiyonum da normale döndü. Her şey yolunda. Bir tek sütüm az ve mama takviyesiyle gidiyoruz. O da yoluna girer inşallah. Fırsat buldukça yazarım yine. Bu arada şimdiki araştırmamız çocuk dr.u üzerine. Önerilerinizi bekliyorum.
Allah bebek bekleyen, isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın inşallahhh.
Hepinize iyi dilekleriniz, dualarınız için çok teşekkür ederim. Çok şükür cumartesi günü kuzularıma kavuştum veee yoğun bakım ya da küvöze gerek kalmadan onları alıp evimize çıktık :))Tansiyonum da normale döndü. Her şey yolunda. Bir tek sütüm az ve mama takviyesiyle gidiyoruz. O da yoluna girer inşallah. Fırsat buldukça yazarım yine. Bu arada şimdiki araştırmamız çocuk dr.u üzerine. Önerilerinizi bekliyorum.
merhaba koalacm aen dogum yaprın sanırsam,gözün aydın saglıkla büyüsün.sen hanfi hast.gitmiştin?
Aminn canım inşallahcanım hayırlısıyla alırsın kucğına bu gece huzurlu bir uyku seni bekliyor.. Allah analı babalı büyütsün...
ilk zamanlarda normal ağır bi iş yapma bana yerleşme ağrısı ilk üç ay normal demişti biraz dikkat ettin mi bi sorun olmaz inş. cnm.. hayırlısıyla sağlıkla atlarız inş bu dönemleri
Canım ben doktora çok sık gitmedim biz tedaviyi erteleyip yaza ilk defa tüp bebek denemesi yaptıracaktık ve gerek kalmadan Allah nasip etti.Bende bilmiyorum canım doktor ihmal karlığı var o rahim filmi için.Çok gezmiyorum.Dün doktordaydım kanam olursa yine hastaneye yatıcam.Doğum için neresi olur karar veremedim henüz.Çok hızlı oldu herşey sende biliyorsun.Hazırlık yaptık sayılır her ihtimale karşı.İnternete bile girmemi istemiyor eşim.Stres oluyorum diyebaharcım cok seviniyorum senin adına cok mutluyum hangi doktora devam edeceksin burda herkes baska doktorlara gidiyor
insallah bebeğin sağ salim doğar
hamileyken kaçkez muayene oldun rahim filmi çektirdin nasıl anlamazlar hamile olduğunu okadar cok ilaç içtin helede söktürücüler
gebelik testi yapmadan asla vermiyorlar doktorunun cok büyük hatası var rahimde açılma var sanırım senin gezmeden yatman lazım çarşıya falan çıkma internetten oturduğun yerden al bişeyler yürümek doğumu kolaylastırıyor
Allah hayırlı etsin size bağışlasın inşallhHepinize iyi dilekleriniz, dualarınız için çok teşekkür ederim. Çok şükür cumartesi günü kuzularıma kavuştum veee yoğun bakım ya da küvöze gerek kalmadan onları alıp evimize çıktık :))Tansiyonum da normale döndü. Her şey yolunda. Bir tek sütüm az ve mama takviyesiyle gidiyoruz. O da yoluna girer inşallah. Fırsat buldukça yazarım yine. Bu arada şimdiki araştırmamız çocuk dr.u üzerine. Önerilerinizi bekliyorum.
evet canım,kızım 21 günlük oldu bile teyzesi. jimerde doğum yaptım. teşekkürler iyi dileklerin için.
evet canım,kızım 21 günlük oldu bile teyzesi. jimerde doğum yaptım. teşekkürler iyi dileklerin için.
Aminn canım inşallah
Canım ben doktora çok sık gitmedim biz tedaviyi erteleyip yaza ilk defa tüp bebek denemesi yaptıracaktık ve gerek kalmadan Allah nasip etti.Bende bilmiyorum canım doktor ihmal karlığı var o rahim filmi için.Çok gezmiyorum.Dün doktordaydım kanam olursa yine hastaneye yatıcam.Doğum için neresi olur karar veremedim henüz.Çok hızlı oldu herşey sende biliyorsun.Hazırlık yaptık sayılır her ihtimale karşı.İnternete bile girmemi istemiyor eşim.Stres oluyorum diyeDualarını eksik etme canım çünkü erken doğum ve riskli bşr dönem geçiriyorum inşllh sağ salim doğar Sen nasılsın bebeğin nasıl?Sen Murat beyemi gidiyordun doğum ücreti nasıl biliyormusun:44:
Allah hayırlı etsin size bağışlasın inşallhErkenmi doğdular:44:Benimde erken doğum riskim varda 7. ayıma girdim biraz riskliymiş.Korkuyorum inşllh sağ salim doğar
Allah bağışlasın kızınızıJimerde doğum ücreti nasıl oluyor bilginiz varmı?Normal sezeryan?
oh maş.adı ne prensesimizin?
şu zmn bana hiç geçmiyo gibi geliyo dr randevularını iole cekiyorum,bebeğimi görmek için çok sabırsızlanoyorum.ah bizlerde sağ salim alalım kucaklarımıza inş.
canım o 6 cm büyüyüp büyüyüp 16,26 derken 50 cm lere gelecek annesi. zaman çabuk geçiyor benim kızım 19 günlük oldu bile.darısı başınıza sizlerinde sağlıkla inş. hayırlı olsun oğluşun.
cnm benim arkadaşlarda normal doğum yaptı orda hiç böyle şeyler demediler evrim hanımdı dr.uda çok kolay oldu demişti.birinide bayram tatili olduğu için melike hanım nöbetçiymiş o doğurtmuştu çokda memnundu.bende dorukta sezeryan oldum ama hiç bir şikayetim olmadı çok ilgiliydi personel .bence kafanı karıştırma memnun olmayan varsa memnun olanda çok
çok saol canım içim rahatladı biraz olsun..sanırım doğum yaklaştıkça iyice evham yapmaya başlıyo insan.. ama "normal doğum / sezeryan" olma arasında hala kararsızım.. kendi rahatımı asla düşünmüyorum, sonuçta ben acı çeksem de şuram ağrıyo diyebilirim,, ama o minicik bebiş derdini de anlatamaz.. zor doğum sonrası bebeklerin başına gelen bazı olayları duydum ,geri dönüşü olmayan sorunlar ortaya çıkabiliyomuş..yani sonuçta başta söylediğim gibi; gün geçtikçe evhamlanmalar artıyor.........
cnm allahtan hep hayırlısını dile illa normal illa sezeryan diye şartlandırma kendimi.ben hep normal olur diye bakıyordum en son 37+6 da çatı muayenesine gittim nstde de biraz sancı çıkmıştı en geç yarın sabah doğurursun ama (muayenede biraz zorlanınca) dr. normal yapman biraz zor olabilir demişti ve ben ogün 2 saat sonra sezeryanla bebeğime kavuştum hiç sıkıntımda olmadı çok rahat ayağa kalktım bebeğimle ilgilendim.
senin durumunu tam bilmiyordum. allah analı babalı büyütsün. ne zaman doğdu bebişin?
cnm kızımı anlattım ben şimdi 4 yaşında.ikinci için uğraşıyorum bende
bende güler hanıma gidiyorum iyi bir doktor memnunum inşallah sende memnun kalırsınbahar hastanesinden güler yıldıza aldım cnm 11 nisanda gidicem hayırlsınla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?