2013 bursa anneleri

cnm benim arkadaşlarda normal doğum yaptı orda hiç böyle şeyler demediler evrim hanımdı dr.uda çok kolay oldu demişti.birinide bayram tatili olduğu için melike hanım nöbetçiymiş o doğurtmuştu çokda memnundu.bende dorukta sezeryan oldum ama hiç bir şikayetim olmadı çok ilgiliydi personel .bence kafanı karıştırma memnun olmayan varsa memnun olanda çok

Hepinize iyi dilekleriniz, dualarınız için çok teşekkür ederim. Çok şükür cumartesi günü kuzularıma kavuştum veee yoğun bakım ya da küvöze gerek kalmadan onları alıp evimize çıktık :))Tansiyonum da normale döndü. Her şey yolunda. Bir tek sütüm az ve mama takviyesiyle gidiyoruz. O da yoluna girer inşallah. Fırsat buldukça yazarım yine. Bu arada şimdiki araştırmamız çocuk dr.u üzerine. Önerilerinizi bekliyorum.
Allah bebek bekleyen, isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın inşallahhh.

Rabbim evlatlarınla sağlıklı mutlu uzun ömürler versin bekaycım.mis mis doya doya kokla çek içine eşsiz kokularını,inş.tez zamanda sütünde düzene girer tekrar hayırlı olsun gözünüz aydın cnm

canım ben dorukta hakan bey e götürüyorum. doruk un iyi dr.larındanmış beenim doğumda da o bakmıştı. birde atillabey varmış o bayağı iyiymiş diye duymuştum.birde bana ilk 3 ay içinde göz dr.una götürün dedi haftaya göz kontrolüne götürücem.yeni doğan bebekleri mutlaka götürün dedi.dün aşımız yapıldı haftaya da kalça ultrasonu için götürücem

arkadaşım hurma ye acayip süt getiriyor. boza rezene tahin helvası bunlar acayip süt yapıyor. günde 2-3 hurma yiyorum o bile yetiyor. dene bi istersen

çok sevindim, hayırlı olsun bebeklerin.isimleri ne oldu kızların? çocuk dr. u ben oğlumu çekirge dorukta cenk göçere götürüyorum. gayet memnunum. kızımın doğuma jmerde arif bey girdi. birkaç kez gittik doğumdan beri ona. odan da çok memnun kaldım. ama cenk bey yenidoğanda nasıldır bilemiyorum. yenibebek olunca dr.dan beklentilerin farklı oluyor.daha çok bilgi almak ist,yorsun. oğlum küçükken acıbademde bülent beye gidiyorduk , o da çok iyiydi ama ücretler fazla oradada.

Aminn canım inşallah
Canım ben doktora çok sık gitmedim biz tedaviyi erteleyip yaza ilk defa tüp bebek denemesi yaptıracaktık ve gerek kalmadan Allah nasip etti.Bende bilmiyorum canım doktor ihmal karlığı var o rahim filmi için.Çok gezmiyorum.Dün doktordaydım kanam olursa yine hastaneye yatıcam.Doğum için neresi olur karar veremedim henüz.Çok hızlı oldu herşey sende biliyorsun.Hazırlık yaptık sayılır her ihtimale karşı.İnternete bile girmemi istemiyor eşim.Stres oluyorum diyeDualarını eksik etme canım çünkü erken doğum ve riskli bşr dönem geçiriyorum inşllh sağ salim doğarSen nasılsın bebeğin nasıl?Sen Murat beyemi gidiyordun doğum ücreti nasıl biliyormusun:44:
Allah hayırlı etsin size bağışlasın inşallhErkenmi doğdular:44:Benimde erken doğum riskim varda 7. ayıma girdim biraz riskliymiş.Korkuyorum inşllh sağ salim doğar
evet canım,kızım 21 günlük oldu bile teyzesi. jimerde doğum yaptım. teşekkürler iyi dileklerin için.

Allah bağışlasın kızınızıJimerde doğum ücreti nasıl oluyor bilginiz varmı?Normal sezeryan?

evet canım,kızım 21 günlük oldu bile teyzesi. jimerde doğum yaptım. teşekkürler iyi dileklerin için.

oh maş.adı ne prensesimizin?
şu zmn bana hiç geçmiyo gibi geliyo dr randevularını iole cekiyorum,bebeğimi görmek için çok sabırsızlanoyorum.ah bizlerde sağ salim alalım kucaklarımıza inş.

yok canım ben ahmet beye gidiyorum muayenehanesibe ahmet yılmaz memnunum sende git istersen medicalin doktoru riskli gebelikler uzmanı

Allah hayırlı etsin size bağışlasın inşallhErkenmi doğdular:44:Benimde erken doğum riskim varda 7. ayıma girdim biraz riskliymiş.Korkuyorum inşllh sağ salim doğar

Allah bağışlasın kızınızıJimerde doğum ücreti nasıl oluyor bilginiz varmı?Normal sezeryan?[/QUOT

27.haftamda erken doğum tehditi ile rapor verdi dr.um. ilk 10 gün yatak istirahati yaptık. sonraki kont.lerede işler yoluna girdi. 38+4 de doğdu kızım. böyle risk yaşayıp zamanında doğum yapanları sık sık duydum forumda. moralinizi bozmayın. bekler belki bebeğiniz. yeterki siz tres yapmayın. jimerde epidural sezeryan 4000 tl. normali bilmiyorum

oh maş.adı ne prensesimizin?
şu zmn bana hiç geçmiyo gibi geliyo dr randevularını iole cekiyorum,bebeğimi görmek için çok sabırsızlanoyorum.ah bizlerde sağ salim alalım kucaklarımıza inş.

benim çok sıkıntılı geçti hamilelik ona rağmen bazen özlediğimi hissrdiyorum. bebiş muhteşem güzel bir şey ama hamilelikte o kadar özel. hep söyledikleri gibi tadını çıkartmak lazım. minik bir canın içinde hareket etmesi çok özel bir duygu. allah isteyen herkese versin inş.
kızımın adı yağmur.abisi koydu adını.oğlum 5 yaşında onun adıda güneş. uyumlu oldu yani.

öyle inş bizde sağlıkla kucağımıza alırız. Allah sağlıklı uzun ömür versin kızına mis gibi kokuyordur şimdi..

kuzularına sağlıklı uzun ömür diliyorum..

çok saol canım içim rahatladı biraz olsun..sanırım doğum yaklaştıkça iyice evham yapmaya başlıyo insan.. ama "normal doğum / sezeryan" olma arasında hala kararsızım.. kendi rahatımı asla düşünmüyorum, sonuçta ben acı çeksem de şuram ağrıyo diyebilirim,, ama o minicik bebiş derdini de anlatamaz.. zor doğum sonrası bebeklerin başına gelen bazı olayları duydum ,geri dönüşü olmayan sorunlar ortaya çıkabiliyomuş..yani sonuçta başta söylediğim gibi; gün geçtikçe evhamlanmalar artıyor.........

cnm allahtan hep hayırlısını dile illa normal illa sezeryan diye şartlandırma kendimi.ben hep normal olur diye bakıyordum en son 37+6 da çatı muayenesine gittim nstde de biraz sancı çıkmıştı en geç yarın sabah doğurursun ama (muayenede biraz zorlanınca) dr. normal yapman biraz zor olabilir demişti ve ben ogün 2 saat sonra sezeryanla bebeğime kavuştum hiç sıkıntımda olmadı çok rahat ayağa kalktım bebeğimle ilgilendim.

senin durumunu tam bilmiyordum. allah analı babalı büyütsün. ne zaman doğdu bebişin?

cnm kızımı anlattım ben şimdi 4 yaşında.ikinci için uğraşıyorum bende

aaaa kusura bakma hatırladım canım. nicki ftm li bir arkadaş var niyeyse onu hep fatma diye kodlamıştım kendimce. seni o sandım. aslında seni tanıyorum. inş. en kısa zamanda nasip eder allah.

merhabalar.çekirge dorukta doğum yapan annelerhastahanede hasta mahremiyetine nekadar önem veriyorlar öğrenmek istiyorum.sezeryan yada normal doğum yapanlar doktor ve yardımcı ekipten başka gelip giden kişiler varmıydı?gizlilik konusunda özen gösteriyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…