2013 bursa anneleri

mrb kızlar :)

öncelikle 8 mart Dünya KADINLAR Gününüzü Kutluyorum.

10 gün sonra ayrıntılı ultrason için gidicem doktoruma Medical Park ta ayrıntılı ultrasona giren var mı aranızda ???

birde tetanoz aşınızı hangi haftada oldunuz ???

Kadınlar gününüz kutlu olsun anneler..

Birşey soracağım. Doktorunuz farklı olup ayrıntılı ultrasonu farklı yerde çektirdiğiniz oldumu? Bana fiyatı uygun yerler tavsiye eder misiniz?

ayrıntılı ultrasonu aynı hastane olsada farklı dr. çekiyor cnm o yüzden kurumunda farklı olması çok önemli değildir bence .
fiyatları bilmiyorum ama

ben dçekirge dorukta doğum yapyım sezeryanla ekip hep kadındı zaten doktorum dışında erkek yoktu ole gelip gidende olmadı.ben baygınken olmadıysa tabi. olduğunu da zannetmiyorum

Doruk bizi maddi olarak zorlayacak sanırım. 90 lira fark ücreti, ikiz olunca ikisi 135 olacakmış. Tahlil vs derken zorlar diyoruz. Hani rutin kontroller için o kadar olmasa bizim için daha iyi olacak canım. Allah korusun önemli bir durum olursa o zaman elbette bunun hesabını yapmayız. Ama şu aşamada mecburen yapıyoruz.

Canım çok teşekkür ederim, sağol. Kızlarım Masal ve Destan teyzesi. Muayene ücretleri genel anlamda yüksek geldi bizede. Birde ikiz olunca :) Onların canı sağolsun, elbette gidilir ama rutinler için değil diyoruz

canım anlaşmalı doktorları 50 tl muayene ücreti sanırım. bende çarşamba günü götürücem. hem genel kontrol hem göz dr.undan randevu aldım ama 1 hafta önceden randevu alabildim gidince sorucam acil bi durumda nasıl ulaşacağım diye

Canım gule gule buyut bebıslerını ALLAH analı babalı buyutsun ınsallah
bu arada sutun ıcın bebek magzalarında malt ıceceklerı var sabah aksam 1er sıse ıc ıse yarıyor
ben bebek magzasında calısıyorum cok ıyı sonuclar verıyor
ayrıca cocuk doktoru olarakta bahar hastanesınde ümit bey var cok cok ıyı bır doktordur
denemenı tavsıye ederım

bekaycım illaki daha düşük ücretli yerler var cnm bencede okadar paraya gerek yok sadece boy kilo baş çevresi ölçülüyor o kadar.ne tarafta oturuyorsun bilmiyorum ama setbaşı tıp merkezi ve esentepe hastanesinin fiyatları uygun.
dörtçeliktede sağlam çocuk takibi yapılıyor.

bugün ben kızımı götürdüm kontrole dr.hakan bey e götürdüm biz memnunuz 50 tl ücreti ultrason 40 tl göz dr.60 tl göz muayenesinde çok ağladı ama içim parçalandı gözlerim doldu. ama allah a şükür kızımda birproblem çıkmadı. çok mutluyum

göz için kontrol 6 aylıkken diye biliyordum. bir promlem mi var dr. mu önerdi? bize dr. bu konu ile ilgili bir şey söylemedi de merak ettim. bebiş iyidir inş.

göz için kontrol 6 aylıkken diye biliyordum. bir promlem mi var dr. mu önerdi? bize dr. bu konu ile ilgili bir şey söylemedi de merak ettim. bebiş iyidir inş.

bir problem yoktu ilk kontrole götürdüğümde söylemişti.ilk 3 ay içinde göz doktoruna götürmenizi öneririz yeni doğan bebeklerde demişti o yüzden bende zaman çok geçmeden götüreyim dedim hazır hastaneye gitmişken kalça ultrasonu için çağımıştı. göz dr.una da randevuyu aynı gün aldım göz dr. 6. aya kadar gözlerde kayma olabilirkorkma dedi sonrasında olursa getir dedi.olmazsa da 2 yaşında tekrar göz muayenesi bazı bebeklerde göz kasları tam gelişmiyormuş göz pınarı tıkalı olabiliyormuş o zaman masajveilacla acıyorlarmış bbişey çıkmadı bizde ama.yeğenimde olmuştu benim tıkalıymış çok çapak yapıyordu gözü meğer ondanmış.birde kendi doktorulya aşılarını konştuk mayısbaşında rota virüs aşısı yapılacak kesinlikle yaptır dedi bana..

teşekkürler,bu arada birşey olmamasına sevindim. bizim bebişlerin arası yakın sanırım. benim kızım 13 şubat.bugün gittik 1. ay kontrolüne.ilk aşısını oldu kızım.

teşekkürler,bu arada birşey olmamasına sevindim. bizim bebişlerin arası yakın sanırım. benim kızım 13 şubat.bugün gittik 1. ay kontrolüne.ilk aşısını oldu kızım.

Benim kizimda 2 şubatta doğdu.bizde bugun ananesine gittik burnu tikandi kizimin ama(

Benim kizimda 2 şubatta doğdu.bizde bugun ananesine gittik burnu tikandi kizimin ama(

geçmiş olsun canım. bizimde burun tıkanıklığı oldu. serum fizyolojik verip otri bebe burun aspiratörrü ile çektik burun içeriğini. ancak öyle rahatladı.yoksa hem emerken hem uyurken hiç rahat değildi.

Son düzenleme:

gaz için bişey kullanıyormusun dr. bize vermedi ilaçlık kadar değil dedi ama akşamdan beri rahat değil çocuk karnına masaj yap sıcak havlu kapat dedio kadargerçi bayağı rahatlattı ama ilaç alsam mı diye düşünüyorum.

ben de bursada oturuyorum ve sanırım 6-7 haftalık hamileyim, bugün aile hekimime kan ve idrar tahlillerimi yaptırdım, beta hcg 1558 çıktı, aynı zamanda idrarımda kan tespit edildi, aslında ben 8. haftaya kadar bekleyecektim en azından kalp atışlarını duyarım diye, ama doktorum yarın hemen git doktora, düşük tehlikesi olabilir dedi, çok moralim bozuldu. ilk hamileliğim, bebişimi kaybetmek istemiyorum, üstelik yarına kadar herhangi bir doktora da karar vermem gerekiyor..... offff

merhaba canım,
ben özel rentıp hastanesinde selim beye gidiyorum ve çok memnunum, kesinlikle tavsiye ederim. çok ilgili ve inanılmaz moral veren bir doktor. benimde 7-8 haftalarda çok az kanamam olmuştu ama çok şükür bi problem olmadan atlattık o günleri. inşallah olmaz bir problem iyi düşün sen moralini bozma

çoookkk teşekkür ederim, inşallah bir sorun olmaz... bugün aklıma gelen bütün devlet ve özel hastanelerden acil randevu almak için birsürü telefon görüşmesi yaptım, çekirge dorukta hatice taşlı dan saat 16:20 ye randevu alabildim :) 1 mayısa randevu veren hastaneler oldu! eğer yarın memnun kalmazsam, selim beyi değerlendireceğim.

ilk muayenem için sadece hamilelik tespiti yaptırmak amacıyla 5 gün önce zübeyde hanıma gittim, ali algün diye bir doktordan erken gitmişim diye hem fırça yedim, hem kan tahlili yapmadı, hem kafamdaki 250 tane soruyla beni kovmaktan beter etti, gitmek isteyen varsa duyurulur :)

ilaç vermedi dr. bizede. yağmurun da gaz sıkıntısı çok fazla değil ama bazen de ıkınıp sıkılmaktan uyumuyor. bana dr. emzirirken hava yutturmamaya çalış ve makatına masaj yap dedi. bizde senin gibi sıcak koyuyoruz ayaklarına karnına. bir de kimyonlu bir tarif duydum kk. de . 1 çay kaşığı kimyonu 1 fincan kayamış soğumuş suya ekleyip süzüyorsun ve 1 çay kaşığı sabah akşam veriyorsun. oğlumda hiç denemedim böyle şeyler ama kızım bu gün öğlen 1 den akşam 11 e kadar uyumadı ve deneyeyim dedim. bakalım fayda eddecek mi. zaten ilaçlar hemen etki etmiyor.
bir tarif daha var ama o çok kaka yaptırdı kızıma. 4-5 kuru kayısı 4-5 kuru incir 1 avuç çekirdekli kuru üzüm, kaynat, suyunu iç, kalanlarıda yiyeceksin. bebek çok iyi gaz çıkartıyormuş. benimki gaz çıkartıyor ama çok ta kaka yapıyor gene rahat edemiyor. yine kk de çok fayda görenler olmuş. fayda eder inş. canım. iyi gelen bir şey olursa banada yazıver canım. geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…