- Konu Sahibi monalisa79
-
merhabalar.çekirge dorukta doğum yapan annelerhastahanede hasta mahremiyetine nekadar önem veriyorlar öğrenmek istiyorum.sezeryan yada normal doğum yapanlar doktor ve yardımcı ekipten başka gelip giden kişiler varmıydı?gizlilik konusunda özen gösteriyorlar mı?
Doruk bizi maddi olarak zorlayacak sanırım. 90 lira fark ücreti, ikiz olunca ikisi 135 olacakmış. Tahlil vs derken zorlar diyoruz. Hani rutin kontroller için o kadar olmasa bizim için daha iyi olacak canım. Allah korusun önemli bir durum olursa o zaman elbette bunun hesabını yapmayız. Ama şu aşamada mecburen yapıyoruz.canım ben dorukta hakan bey e götürüyorum. doruk un iyi dr.larındanmış beenim doğumda da o bakmıştı. birde atillabey varmış o bayağı iyiymiş diye duymuştum.birde bana ilk 3 ay içinde göz dr.una götürün dedi haftaya göz kontrolüne götürücem.yeni doğan bebekleri mutlaka götürün dedi.dün aşımız yapıldı haftaya da kalça ultrasonu için götürücem
Canım çok teşekkür ederim, sağol. Kızlarım Masal ve Destan teyzesi. Muayene ücretleri genel anlamda yüksek geldi bizede. Birde ikiz olunca :) Onların canı sağolsun, elbette gidilir ama rutinler için değil diyoruzçok sevindim, hayırlı olsun bebeklerin.isimleri ne oldu kızların? çocuk dr. u ben oğlumu çekirge dorukta cenk göçere götürüyorum. gayet memnunum. kızımın doğuma jmerde arif bey girdi. birkaç kez gittik doğumdan beri ona. odan da çok memnun kaldım. ama cenk bey yenidoğanda nasıldır bilemiyorum. yenibebek olunca dr.dan beklentilerin farklı oluyor.daha çok bilgi almak ist,yorsun. oğlum küçükken acıbademde bülent beye gidiyorduk , o da çok iyiydi ama ücretler fazla oradada.
Doruk bizi maddi olarak zorlayacak sanırım. 90 lira fark ücreti, ikiz olunca ikisi 135 olacakmış. Tahlil vs derken zorlar diyoruz. Hani rutin kontroller için o kadar olmasa bizim için daha iyi olacak canım. Allah korusun önemli bir durum olursa o zaman elbette bunun hesabını yapmayız. Ama şu aşamada mecburen yapıyoruz.
Canım çok teşekkür ederim, sağol. Kızlarım Masal ve Destan teyzesi. Muayene ücretleri genel anlamda yüksek geldi bizede. Birde ikiz olunca :) Onların canı sağolsun, elbette gidilir ama rutinler için değil diyoruz
Hepinize iyi dilekleriniz, dualarınız için çok teşekkür ederim. Çok şükür cumartesi günü kuzularıma kavuştum veee yoğun bakım ya da küvöze gerek kalmadan onları alıp evimize çıktık :))Tansiyonum da normale döndü. Her şey yolunda. Bir tek sütüm az ve mama takviyesiyle gidiyoruz. O da yoluna girer inşallah. Fırsat buldukça yazarım yine. Bu arada şimdiki araştırmamız çocuk dr.u üzerine. Önerilerinizi bekliyorum.
Allah bebek bekleyen, isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın inşallahhh.
canım anlaşmalı doktorları 50 tl muayene ücreti sanırım. bende çarşamba günü götürücem. hem genel kontrol hem göz dr.undan randevu aldım ama 1 hafta önceden randevu alabildim gidince sorucam acil bi durumda nasıl ulaşacağım diye
göz için kontrol 6 aylıkken diye biliyordum. bir promlem mi var dr. mu önerdi? bize dr. bu konu ile ilgili bir şey söylemedi de merak ettim. bebiş iyidir inş.
bir problem yoktu ilk kontrole götürdüğümde söylemişti.ilk 3 ay içinde göz doktoruna götürmenizi öneririz yeni doğan bebeklerde demişti o yüzden bende zaman çok geçmeden götüreyim dedim hazır hastaneye gitmişken kalça ultrasonu için çağımıştı. göz dr.una da randevuyu aynı gün aldım göz dr. 6. aya kadar gözlerde kayma olabilirkorkma dedi sonrasında olursa getir dedi.olmazsa da 2 yaşında tekrar göz muayenesi bazı bebeklerde göz kasları tam gelişmiyormuş göz pınarı tıkalı olabiliyormuş o zaman masajveilacla acıyorlarmış bbişey çıkmadı bizde ama.yeğenimde olmuştu benim tıkalıymış çok çapak yapıyordu gözü meğer ondanmış.birde kendi doktorulya aşılarını konştuk mayısbaşında rota virüs aşısı yapılacak kesinlikle yaptır dedi bana..
teşekkürler,bu arada birşey olmamasına sevindim. bizim bebişlerin arası yakın sanırım. benim kızım 13 şubat.bugün gittik 1. ay kontrolüne.ilk aşısını oldu kızım.
Benim kizimda 2 şubatta doğdu.bizde bugun ananesine gittik burnu tikandi kizimin ama(
geçmiş olsun canım. bizimde burun tıkanıklığı oldu. serum fizyolojik verip otri bebe burun aspiratörrü ile çektik burun içeriğini. ancak öyle rahatladı.yoksa hem emerken hem uyurken hiç rahat değildi.
ben de bursada oturuyorum ve sanırım 6-7 haftalık hamileyim, bugün aile hekimime kan ve idrar tahlillerimi yaptırdım, beta hcg 1558 çıktı, aynı zamanda idrarımda kan tespit edildi, aslında ben 8. haftaya kadar bekleyecektim en azından kalp atışlarını duyarım diye, ama doktorum yarın hemen git doktora, düşük tehlikesi olabilir dedi, çok moralim bozuldu. ilk hamileliğim, bebişimi kaybetmek istemiyorum, üstelik yarına kadar herhangi bir doktora da karar vermem gerekiyor..... offff
merhaba canım,
ben özel rentıp hastanesinde selim beye gidiyorum ve çok memnunum, kesinlikle tavsiye ederim. çok ilgili ve inanılmaz moral veren bir doktor. benimde 7-8 haftalarda çok az kanamam olmuştu ama çok şükür bi problem olmadan atlattık o günleri. inşallah olmaz bir problem iyi düşün sen moralini bozma
gaz için bişey kullanıyormusun dr. bize vermedi ilaçlık kadar değil dedi ama akşamdan beri rahat değil çocuk karnına masaj yap sıcak havlu kapat dedio kadargerçi bayağı rahatlattı ama ilaç alsam mı diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?