2013 bursa anneleri

​

selam bursalı güzel annişler ve benim gibi anne adayları
20.haftamdayız şuan çok şükür herşey yolunda gidiyor
ama benim kafama takılan bi kaç şey var sizinle paylaşmak istedim yardımcı olursanız
çok mutlu olurum
öncelikle doktorumdan çok memnunum ama gittiğim özel hastanede sigorta anlaşması
olmadığı için ssk dan alınan doğum parasıyla ilgili sıkıntılar yaşandığını duydum o biraz kafama takıldı
doğumu mu aynı yerde yaptırmayı düşünüyordum sonuçta seninle 9ay ilgilenen
bi doktorun doğuma girmesi bi avantaj yalnız doğum fiyatlarının artması (3500 civarında sanırım tekrar bi araştırıcağız gerçi ama )bizi biraz zorluyacağı için
beni biraz düşündürmeye başladı
elbet çok iyi olan memnun kalanlar vardır ama devlet hastanelerine açıkçası
güvenemiyorum zaten hassas bi dönemdeyiz biraz ilgi beklediğimizden sanırım
özel de olduğu gibi bi ilgi elbette olmaz ama iyi insanlara hoşgörülü insanlara denk
gelmek çok zor gibi çevremde duyduklarım açısından
doktorumu değiştirmeden son aya kadar devam edip doğum için başka bi yere gitmek ne kadar doğru bilemiyorum kabul etmeyebiliyormuş doktorlar sanırım
yada memnun olduğum halde şimdiden doktor değiştirsem
bu sefer memnun kalmaz pişmanlık yaşarsam son aylar doktor aramakla geçerse
bu da büyük sıkıntı yaratıcak benim ve bebişim açısından
şuan nasıl bir yol izliceğimi bilemiyorum
hem memnun kalacağım hemde çok uçuk fiyatların olmıcağı ssk ile anlaşmalı özel bi hastane yada dışardan bi doktora gidip onun anlaşmalı olduğu (medicabil,rentıp olabilir evime yakın ve uygun olabilceğini düşündüğüm) bir doktor ve hastane araştırıyorum
biraz uzun oldu ama kafamın karışıklığını paylaşmak istedim bilgi vericek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

bende 5 haftalık hamileyim ahmet yılmaza gidiyorum medikale

Ahmet yılmaz çok iyi çok bilgili bi dr. 20 şubatta sezeryanla doğurdum kızımı bende doğum öncesi ve doğumda çok memnun kaldım.kızımıda arif canana randevu aldık jimere bugün götürcez bakalım gaz sancıları var bebeğimde haftada 3 4 gün sıkıntı yapıyo hemde 1 aylık oluyo boy kilo takibi falan olcak bakalım bebişimizin bi dru olsun hep

ne yaptın canım gittin mi doktora? ne dedi, memnun kaldın mı? daha hamileliğin başında kötü şeyler yaşamışsn, umarım bundan sonra güzel olur herşey

merhaba arkadaşlar 11 haftalık hamileyim, benim mide bulantım ve kusmalarım çok fazla, artık kanıksadım normal bir olaymış gibi gidip kusuyorum, üç haftadır böyleydi ama bu gün biraz zorlandım kusarken ve biraz kahverengi şeklinde akıntım oldu çok endişelendim, doktora gitmelimiyin sizce, hiç akıntısı olan var mı, çok korkuyorum bişey olacak diye....

cnm ben hamiş değilim ama rentıpa gidiyorum bayan dr.a bana göre iyi bir dr. erkek olan içinde iyi diyorlar.hastane rahat temiz herkes güleryüzlü muayene ücreti 42 tl ama doğumu bilmiyorum henüz o aşamaya geçemedik.

ne yaptın canım gittin mi doktora? ne dedi, memnun kaldın mı? daha hamileliğin başında kötü şeyler yaşamışsn, umarım bundan sonra güzel olur herşey

çok teşekkürler, eve geç döndüm dün ancak girebiliyorum nete :) evet herşey yolundaymış, 4 gün önce zübeyde hanımda göremedikleri keseyi de bebişi de gördük, şimdilik bir pirinç tanesi kadar ama yine de alıp kucağıma sevesim geldi :) doktoruma gelince, şu an hiç objektif düşünemiyorum, o sıkıntılı hallerimden beni kurtardığı için gözümde şu an dünyanın en iyi doktoru! gayet ilgili, hemen kartını verdi, aklıma ne takılırsa sorabileceğimi, ne zaman istersem hastaneden ya da cepten arayabileceğimi söyledi, sorularıma sıkılmadan cevap verdi, artık mesai saatleri sonlarına doğru gitmiş olmama rağmen güler yüzünü de eksik etmedi, daha ne olsun değil mi? şimdilik hatice hanımla devam etmeyi düşünüyorum, kesenin ve bebeğin yerleşimini oldukça iyi buldu, azıcık kandan korkmamam gerektiğini söyledi :)10 gün sonra kontrol var inşallah herşey yolunda gider :)

hamileliğin ilk aylarında oluşan fiziksel sıkıntıların hiçbirini yaşamıyorum maşallah, ilk günlerde regl sancısı gibi ağrılarım oluyordu, o da artık yok, onun dışında ne bulantım var, ne tiksinme vs. inşallah hep böyle gider... biraz fazla kiloyla hamile kaldığım için tedirginim ama şimdilik iyi gidiyor bakalım... yaşadığım her şeyi paylaşacağımmmm :)

bende ilaç aldım bugün yeğenimde de onu kullanmıştık keşke daha önce alsaydım.1 haftadır huzursuz hep çocuk gazını çıkartıyor ama ağrısı var sab diye bi damla var öğlen verdim çocuğa rahatladı şimdide verdim ilk kez 1 haftadır rahat kızım tanıdık bir eczacımız var ondan aldım reeçetesiz satılıyor zaten .. her yerdebulunmuyormuş ama ben yeşilbursa eczanesinden aldım setbaşında

baya bi sessiz burası bugünlerde bebeğini kucağına alanlar var tabi yeni doğum yapanlar arada girinde tecrübelerinizi anlatın

selam canım geçmiş olsun hamileliğinin başında problemler yaşamışsın umarım birdaha karşılaşmazsın aynı problemlerle , ben de hatice hanıma gidiyorum hamileliğimin başından beri ve hiç bir bilgim olmadan randevuyu aldım (bursaya yeni taşındım ve hiçbiryeri bilmiyordum )deneme amaçlı gittim memnunum kendisinden sakinliği ile insanı rahatlatıyor ilerleyen zamanlarda daha iyi anlayacaksın, tahliller vs için devlette yaptırmak istedim bir yandan da devlette kontrolüm olsun istedim zübeyde hanımdan randevu aldım 8. haftamda doktorun adını hatırlamıyorum ama iri bir adamdı , aynen kızdı bana yanımda ultrason görüntülerini neden getirmedğim için sonra başka bir odaya ultrasona götürdüler içeri eşimi de almadılar bir ilgisizler rica minnet de tahlilleri yazdırdı sonuçları aldım daha da uğramadım hastaneye diğer tahlillerimi dorukta yaptırdım şimdilik herşey güzel gidiyor umarım hatice hanımla sen de iyi anlaşırsın .

hangi hastanede dogum yapmayi dusunuyorsun canim ? burda sevket yilmaz hastanesinde dogum yapan var mi ?

kızlar bebeğinız doğar doğmaz daha anne sutu dahıl boğazından hiç birşey geçmeden ağzına bır ıkı diş nar suyunu sıkarsanız hiç gaz problemı yaşamıyacakmışız bunu bır kaç kışıden duymuştumm nette okudum yapanlar çok memnun daha emer-ken gazını çıkarıverıyormuş mınıkler:) atlamayın lutfenn hatta mevsımıne denk gelmezse mıllet difirizde saklıyormuş narı artık oda çocuğa ne kadar fayda verır bılmem??

çok sevindim herşeyin yolunda olmasına, inş hep bu şekilde gider. benimde hamileliğimde ne ağrı ne de mide bulantısı oldu. rahat geçti ilk zamanlar. allah gönlüne göre verir inş.

melıke hanım zaten şu an doruktan ayrıldı bıldığım kadarıyla vay be abımın eşi sevket yılmazda doğum yaptı akşam 10 da göturduk gece 12 ye kadar ekran yazmaya yetiştiremıyor bırı yanıyor diğeri sönuyor saat gece 12 yı bır geçtı bır tane doğum yok gece vardıysındakı ebeler allah onları bıldığı gıbıyapsın gezınme yok dıyor kızcağız yatağa yat kalkma demişler oturup çay içiyorlar dedı resmen normal onlara göre sen acı çekmışın olmuşun ne var sankı sabah kı vardıye bır geldı yıne doğumlar başladı olmaya bu kadar allah korkusu olmayan ınsanların elıne düşürmesın rabbım hepimizi kurtarsın ınşallah..ebe ebe yanı ınsafı neyse onu yaşıcaz özeldekıde ssk dakı zubeydedekıde vicadnaına kalmışız hepsininn.....

annem de dıo kı kızım ozelde yappp barı sunı sancı verırler doğurturlar bılmıo kı onlarda farksızz...

selam herkese bende bursalıyım ve bugun itibariyle çift çizgiyi gördüminşallah kan testiyle doğruanır ve bebeğim benımle kalır

bu arada doktor ve hastane arastırması yaptım jimer aylin hanım'ı cok methediyorlar aranızda giden var mı acaba yorumlarınızı bekliyorum kızlar

aaa ne güzel bunları duyduğuma çok sevindim :) karşısında korkmuş ve tecrübesiz bir anne adayı vardı ama tüm sıkıntılarım o odada kaldı uça uça çıktım odasından :) cuma günü kontrol var yine, tam da doğumgünümde bebişimin kalp atışlarını bana hediye eder inşallah :) bu arada 6 gündür griple boğuşuyorum ateşim yok ama aile hekimim ilaç vermekten kaçındığı için öksürük, halsizlik, burun akıntısı ile zencefilim,ıhlamurum,balım,limonum,nanem ve ben savaşmaya çalışıyoruz. umarım kontrol gününe kadar daha iyi olurum :) hamileliğim boyunca yaşadığım tek sıkıntı bunlar olur inşallah :)

yarın bende bebeğimi görmeye gidicem umarım herşey yolunda olur. hepiniz için sağlık diliyorum öpüyorum arkadaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…