2013 bursa anneleri

geçmiş olsun kivi ve portakal yemeyi ihmal etme tabi ki bir de tavuk suyundan çorba bol limonlu ve karabiberli seni kendine getirecektir ben de ancak öyle atlattım denemeni tavsiye ederim :) bu arada ben de bebişimin kalp atışını doğum günümde doğmuştum en güzel hediye oydu benim için umarım senin de öyle olur ... sen rahat oldukça bebiş de iyi olur ama bu dönemde dinlenmeye dikkat et olur mu umarım cuma günü de güzel haberlerini yazacaksın

Kızlar merhaba,
Yıldırım Doruk'ta Gizem Yıldırım'a giden, ya da orada doğum yapan var mı aranızda?
Hastane nasıl, çalışanlar nasıl?
Doğum ücretleri hakkında bilginiz var mı?
Ben doktor araştırmasındayım da. Henüz hamile değilim. En çok yıldırım Doruk aklıma yatıyor, çünkü evime yakın. Memnun olanlar da çok.

merhaba arkadaşlar,
Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin, bende yeni hamileyim , bursadayım
ilk doğumumu melike hanım jimerdeyken yaptım
şimdi bahar hastanesi evime yakın yürüme mesafesi, nagihan hanıma gideyim diyorum
ama orayıda devlet hastanesi gibi kalabalık doktor çok ilgilenemiyor diyorlar
zübeyde hanımda filiz hanım varmış iyi diyorlar ama, doğuma hangi doktor nöbetçiyse o giriyormuş,
bende ille kadın doktor istiyorum takıntılıyım bu konuda
fikri olan varsa yazarsanız sevinirim

canım benim yengem yıldırım dorukta doğum yaptı, çok güzel hastane ama, 2000 tl doğum diye duydum ama emin değilim, bire sarılık olmuş çocukta bir hafta yatırdılar, sonra çıkınca dörtçeliğe götürmüşler, yatırcak kadar önemli değil demiş, para için yapıyorlar diye düşündük

çok sağol canım cevabın için sana da hayırlı hamilelikler sağlıklı doğumlar diliyorum...
yengen ne zaman yaptı doğumunu?
Maalesef özel hastanelerde çoğunlukla yapılan bir uygulama bu ama napalım işte doktor ve hastane iyi olsun deyip katlanılıyor bazı şeylere. Benim özel sağlık sigortam var Allah'tan. O yüzden Yıldırım Doruk hastanesini düşünüyorum. Ama Gizem hanımın hastasının çok olması yoğun olması da kafamı karıştırmıyor değil yani:44::26:

geçen ay doğum yaptı ama doktorunu bilmiyorum canım
sağol bu arada, Allahım sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

merhaba, size yardımcı olabilirmiyim bilmiyorum ama ben ilk öğrendiğimde medicalparkta bir bayan dr a gitmiştim. fakat dr un ilgisizliği ve aynı döneme denk gelen hamileliğini saklamsı sebebiyle bıraktım. ki en zor zamanlarımdı.. sonrasında dr yalçın gürel e gitmeye başladım. 2 arkadaşımda 2 şer doğumuu kendisinde yaptı. harika bir insan ve dr. özelden muayene alıyor. rentıp yada dorukta yapıyor doğumlarını.. kesinlikle seçeneklerinin arasında bulundurmanı tavsiye ederim.
bebeğim önce Allah a sonra ona emanet.. ben çok memnunum.özellikle sordugun sorulara cevap almak istiyorsan harika biri..
şimdiden hayırlı doğumlar

ben bahar hastanesine gidiorum. dedgın gibi asırı kalabalık devlet hastanesinden farkı yok. ayrıca bnde dogumuma az kala oğrendım ki dogum anında eger kendı doktrorun hastanede deilse o sırada nobetcı olan doktor doguma gırıormus. ben hiç memnun deilim bahardan. ama cok az kaldıgı için artık kendmi Allaha emanet ettim. ayrıca bahar hastanesine gdeceksen de guler hanımı cok tavsiye ediorlar.

kızlar yarın için jimer hastanesi Aylin Akşan'dan randevu aldım. Kendisine gidip memnun kalan var mı acaba yorumlarınızı paylasırsanız cok memnun olurum..

çok teşekkürler canım, en önemlisi doğum zaten nöbetçi doktor olurmu hiç
Allah yardımcın olsun seninde

selam guzel anne adayları öncelikle hepinize hayırlı ve saglıklı doğumlar diliyorum .Ben bursa Nilüfer ilçesinde ikamet etmekteyim bebek ve yetişkinler için kurabye tasarımı yapıyorum düşünürseniz bana özelden mesaj bırakın sizinle irtibata geçelim.BUNLAR BRKAÇ ÖRNEK .sevgiler

Daha gecen ay yengem Nagıhan hanım da dogum yaptı gayet memnun kaldık hastaneden sorunsuz gectı. suan ben de 2.5 aylık hamıleyım ve Nagıhan Hanım'a gıdıyorum, deneyımlı ve bılgılı bır doktor ve Bahar da en ıyısı o

Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi canım, sanada kucağına almayı nasip etsin,
bende büyük ihtimalle bahara gitçem gibi gözüküyor

canım dr bize nurse harveys diye bir şurup verdi oda iyi hemde bitkisel

ben kimyon olayını yapıyorum sabah bide aksam veriyorum rahatlatıyo gerçekten kendinizde yiyin yada için derim ben öyle yapıyorum bizden bebeğe geçiyo çünkü

benim tek problem sütüm azaldı sanki doymuyo gibi mama takviyesi yapıyorum ona üzülüyorum sürekli su içiyorum süt yapan ne varsa yiyorum ama bu kadar olcak heralde

herkese merhaba ben 39+4 günlük hamileyim ve bu güne kadar çekirge doruk doktor evrim aydın a gidiyorum ve çok memnunum sanki kendi bebeğiymiş gibi çok ilgili alakalı ben kendisinden çok memnunum ve doktor arayan herkese kesinlikle tavsiye ederim.. Gözünüzü kapatıp güvenebileceğiniz bir doktor..Allah kendisinden razı olsun..

aylin hanımı bilmiyorum ama jimer çok güzel bir hastane, doğumdada çok ilgililer

aynen canım hastane acısından cok iyi olugunu duydum doktorlarında iyi oldugunu duydum ama erkek doktora gitmek istemiyorum yani rahat edemem bayan varken.. bayan olarakta nuray sözeri altıner ve aylin aksan hanım var şimdilik aylin hanıma aldım bakalım yarın kontrolum var umarım memnun kalırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…