- Konu Sahibi monalisa79
-
aaa ne güzel bunları duyduğuma çok sevindim :) karşısında korkmuş ve tecrübesiz bir anne adayı vardı ama tüm sıkıntılarım o odada kaldı uça uça çıktım odasından :) cuma günü kontrol var yine, tam da doğumgünümde bebişimin kalp atışlarını bana hediye eder inşallah :) bu arada 6 gündür griple boğuşuyorum ateşim yok ama aile hekimim ilaç vermekten kaçındığı için öksürük, halsizlik, burun akıntısı ile zencefilim,ıhlamurum,balım,limonum,nanem ve ben savaşmaya çalışıyoruz. umarım kontrol gününe kadar daha iyi olurum :) hamileliğim boyunca yaşadığım tek sıkıntı bunlar olur inşallah :)
Kızlar merhaba,
Yıldırım Doruk'ta Gizem Yıldırım'a giden, ya da orada doğum yapan var mı aranızda?
Hastane nasıl, çalışanlar nasıl?
Doğum ücretleri hakkında bilginiz var mı?
Ben doktor araştırmasındayım da. Henüz hamile değilim. En çok yıldırım Doruk aklıma yatıyor, çünkü evime yakın. Memnun olanlar da çok.
çok sağol canım cevabın içincanım benim yengem yıldırım dorukta doğum yaptı, çok güzel hastane ama, 2000 tl doğum diye duydum ama emin değilim, bire sarılık olmuş çocukta bir hafta yatırdılar, sonra çıkınca dörtçeliğe götürmüşler, yatırcak kadar önemli değil demiş, para için yapıyorlar diye düşündük
​
selam bursalı güzel annişler ve benim gibi anne adayları
20.haftamdayız şuan çok şükür herşey yolunda gidiyor
ama benim kafama takılan bi kaç şey var sizinle paylaşmak istedim yardımcı olursanız
çok mutlu olurum
öncelikle doktorumdan çok memnunum ama gittiğim özel hastanede sigorta anlaşması
olmadığı için ssk dan alınan doğum parasıyla ilgili sıkıntılar yaşandığını duydum o biraz kafama takıldı
doğumu mu aynı yerde yaptırmayı düşünüyordum sonuçta seninle 9ay ilgilenen
bi doktorun doğuma girmesi bi avantaj yalnız doğum fiyatlarının artması (3500 civarında sanırım tekrar bi araştırıcağız gerçi ama )bizi biraz zorluyacağı için
beni biraz düşündürmeye başladı
elbet çok iyi olan memnun kalanlar vardır ama devlet hastanelerine açıkçası
güvenemiyorum zaten hassas bi dönemdeyiz biraz ilgi beklediğimizden sanırım
özel de olduğu gibi bi ilgi elbette olmaz ama iyi insanlara hoşgörülü insanlara denk
gelmek çok zor gibi çevremde duyduklarım açısından
doktorumu değiştirmeden son aya kadar devam edip doğum için başka bi yere gitmek ne kadar doğru bilemiyorum kabul etmeyebiliyormuş doktorlar sanırım
yada memnun olduğum halde şimdiden doktor değiştirsem
bu sefer memnun kalmaz pişmanlık yaşarsam son aylar doktor aramakla geçerse
bu da büyük sıkıntı yaratıcak benim ve bebişim açısından
şuan nasıl bir yol izliceğimi bilemiyorum
hem memnun kalacağım hemde çok uçuk fiyatların olmıcağı ssk ile anlaşmalı özel bi hastane yada dışardan bi doktora gidip onun anlaşmalı olduğu (medicabil,rentıp olabilir evime yakın ve uygun olabilceğini düşündüğüm) bir doktor ve hastane araştırıyorum
biraz uzun oldu ama kafamın karışıklığını paylaşmak istedim bilgi vericek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
merhaba arkadaşlar,
Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin, bende yeni hamileyim , bursadayım
ilk doğumumu melike hanım jimerdeyken yaptım
şimdi bahar hastanesi evime yakın yürüme mesafesi, nagihan hanıma gideyim diyorum
ama orayıda devlet hastanesi gibi kalabalık doktor çok ilgilenemiyor diyorlar
zübeyde hanımda filiz hanım varmış iyi diyorlar ama, doğuma hangi doktor nöbetçiyse o giriyormuş,
bende ille kadın doktor istiyorum takıntılıyım bu konuda
fikri olan varsa yazarsanız sevinirim
ben bahar hastanesine gidiorum. dedgın gibi asırı kalabalık devlet hastanesinden farkı yok. ayrıca bnde dogumuma az kala oğrendım ki dogum anında eger kendı doktrorun hastanede deilse o sırada nobetcı olan doktor doguma gırıormus. ben hiç memnun deilim bahardan. ama cok az kaldıgı için artık kendmi Allaha emanet ettim. ayrıca bahar hastanesine gdeceksen de guler hanımı cok tavsiye ediorlar.
aylin hanımı bilmiyorum ama jimer çok güzel bir hastane, doğumdada çok ilgililerkızlar yarın için jimer hastanesi Aylin Akşan'dan randevu aldım. Kendisine gidip memnun kalan var mı acaba yorumlarınızı paylasırsanız cok memnun olurum..
merhaba arkadaşlar,
Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin, bende yeni hamileyim , bursadayım
ilk doğumumu melike hanım jimerdeyken yaptım
şimdi bahar hastanesi evime yakın yürüme mesafesi, nagihan hanıma gideyim diyorum
ama orayıda devlet hastanesi gibi kalabalık doktor çok ilgilenemiyor diyorlar
zübeyde hanımda filiz hanım varmış iyi diyorlar ama, doğuma hangi doktor nöbetçiyse o giriyormuş,
bende ille kadın doktor istiyorum takıntılıyım bu konuda
fikri olan varsa yazarsanız sevinirim
Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi canım, sanada kucağına almayı nasip etsin,Daha gecen ay yengem Nagıhan hanım da dogum yaptı gayet memnun kaldık hastaneden sorunsuz gectı. suan ben de 2.5 aylık hamıleyım ve Nagıhan Hanım'a gıdıyorum, deneyımlı ve bılgılı bır doktor ve Bahar da en ıyısı o
gaz için bişey kullanıyormusun dr. bize vermedi ilaçlık kadar değil dedi ama akşamdan beri rahat değil çocuk karnına masaj yap sıcak havlu kapat dedio kadargerçi bayağı rahatlattı ama ilaç alsam mı diye düşünüyorum.
ilaç vermedi dr. bizede. yağmurun da gaz sıkıntısı çok fazla değil ama bazen de ıkınıp sıkılmaktan uyumuyor. bana dr. emzirirken hava yutturmamaya çalış ve makatına masaj yap dedi. bizde senin gibi sıcak koyuyoruz ayaklarına karnına. bir de kimyonlu bir tarif duydum kk. de . 1 çay kaşığı kimyonu 1 fincan kayamış soğumuş suya ekleyip süzüyorsun ve 1 çay kaşığı sabah akşam veriyorsun. oğlumda hiç denemedim böyle şeyler ama kızım bu gün öğlen 1 den akşam 11 e kadar uyumadı ve deneyeyim dedim. bakalım fayda eddecek mi. zaten ilaçlar hemen etki etmiyor.
bir tarif daha var ama o çok kaka yaptırdı kızıma. 4-5 kuru kayısı 4-5 kuru incir 1 avuç çekirdekli kuru üzüm, kaynat, suyunu iç, kalanlarıda yiyeceksin. bebek çok iyi gaz çıkartıyormuş. benimki gaz çıkartıyor ama çok ta kaka yapıyor gene rahat edemiyor. yine kk de çok fayda görenler olmuş. fayda eder inş. canım. iyi gelen bir şey olursa banada yazıver canım. geçmiş olsun.
çok teşekkürler canım, en önemlisi doğum zaten nöbetçi doktor olurmu hiç
Allah yardımcın olsun seninde
aylin hanımı bilmiyorum ama jimer çok güzel bir hastane, doğumdada çok ilgililer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?