- Konu Sahibi monalisa79
-
herkese merhaba ben 39+4 günlük hamileyim ve bu güne kadar çekirge doruk doktor evrim aydın a gidiyorum ve çok memnunum sanki kendi bebeğiymiş gibi çok ilgili alakalı ben kendisinden çok memnunum ve doktor arayan herkese kesinlikle tavsiye ederim.. Gözünüzü kapatıp güvenebileceğiniz bir doktor..Allah kendisinden razı olsun..
Allah kucağına almayı nasip etsin canımHerkese merhaba,bende Bursa'danım...21 haftalık hamileyim...Allah kısmet ederse kızım olacak...Pembe mavi Doktor Nevin Özsaraç'a gidiyorum...Çok memnunum...
Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi canım, sanada kucağına almayı nasip etsin,
bende büyük ihtimalle bahara gitçem gibi gözüküyor
Sizinki de hayırlı olsun, en kısa zamanda kucagınıza alırsınız ınsallah...
Bir de baharda hıcbır tahlıle para vermedım sımdıye kadar ve aynı gun sonucları alabılıyorsunuz, dıger hastanelerde hep ekstra para aldılar yada dısarıdakı laboratuarlarda ugrasmak zorunda kaldım. Dogum ucretlerı baharda sezeryan 900, cekırge dorukta normal 900, sezeryan 2200, Jımer de zaten 5 000 ıstıyorlar, acıbademde arkadasım 10 000 e yapacak :) fıyatlar cok uçuk yanı ...
maşallah canım Allah analı babalı büyütsün bebeğini,
nerde doğum yaptın ? doktorun kimdi?
kırkınızıda çıkarmışsınız, gezersiniz artık bol bol :)
Baharcım günaydın. Nasılsın iyimisin oğlusun nasıl. Maşallah büyümüş çokta şeker. Bize bol bol fotolarını yolla
canımm günaydın sanada oglumu dün yine acilden cagardı doktor kanda potasyum degerini bi türlü düzene girmedi canım ya..ugrastırıyor bizi 3günde bir artıyor hemen acilden gidiyoruz hava yoluyla ventolin veriyorlar normale dönüyor diğer değerleri biraz biraz normal limit aralıgına dogru düşmeye basladı..daha cok yolumuz var ama en azından artmıyo düşüyo bu güzel bişey..artarsa diyaliz miş....bugün 46 günlük olduk teyzesiii
çok az kalmış Allah kurtarsın hayırlısıyla arkadaşımslm kızlar. ben de bursa gemlikteyim. 2 hafta kaldı dogumuma. beklemedeyiz suan. bir an once gelmesini istiyorum. benım de minik bir kızım olacakben de bursa bahar hastanesi nagihan hanıma gidiyorum. dogumum da orda olacak bakalm.
çok geçmiş olsun canım, çok şükür atlatmışsınız, Allah uzun uzun ömürler versin yavrunabenim hamileliğimde bebeğimin böbreklerinde sorun oldugu farkedildi ve acıkcası gitmediğim yer sadece jimer kaldı:) ama özeller zaten ilgilenmedi sıkıntı oldugundan sorumluluk alamayız bebegi dogumda kaybedebilirizsuyun az ciğerleri acılma yapmayabilir fakültede dogumunu gerceklestir dediler bizde o sekilde yaptık 38+3'te fakültede riskli gebelik bölümünde sezaryanla dogumum oldu..bebek son 2ay boyunca hep yan yattı dönmediği içinde normal dogum olmadı...sıkıntı da oldugunda cok bekletmek istemediler...ama iyiki de fakültede yapmısım..dogumsonrası bebeğim dünyaya geldiğinde ciğerleri açılma yapmamış müdahale edilmiş baska yerde bu müdahale yapılmayıp belkide bebegimi kaybedebilirdim..rabbim hepinize hayırlı dogumlar nasip etsin inşallah
benim hamileliğimde bebeğimin böbreklerinde sorun oldugu farkedildi ve acıkcası gitmediğim yer sadece jimer kaldı:) ama özeller zaten ilgilenmedi sıkıntı oldugundan sorumluluk alamayız bebegi dogumda kaybedebilirizsuyun az ciğerleri acılma yapmayabilir fakültede dogumunu gerceklestir dediler bizde o sekilde yaptık 38+3'te fakültede riskli gebelik bölümünde sezaryanla dogumum oldu..bebek son 2ay boyunca hep yan yattı dönmediği içinde normal dogum olmadı...sıkıntı da oldugunda cok bekletmek istemediler...ama iyiki de fakültede yapmısım..dogumsonrası bebeğim dünyaya geldiğinde ciğerleri açılma yapmamış müdahale edilmiş baska yerde bu müdahale yapılmayıp belkide bebegimi kaybedebilirdim..rabbim hepinize hayırlı dogumlar nasip etsin inşallah
merhaba sibel, bende gemlikteyim, benimde 2 hafta fln kaldı doruka gidiyorum benslm kızlar. ben de bursa gemlikteyim. 2 hafta kaldı dogumuma. beklemedeyiz suan. bir an once gelmesini istiyorum. benım de minik bir kızım olacakben de bursa bahar hastanesi nagihan hanıma gidiyorum. dogumum da orda olacak bakalm.
merhaba sibel, bende gemlikteyim, benimde 2 hafta fln kaldı doruka gidiyorum ben
geçmiş olsun kivi ve portakal yemeyi ihmal etme tabi ki bir de tavuk suyundan çorba bol limonlu ve karabiberli seni kendine getirecektir ben de ancak öyle atlattım denemeni tavsiye ederim :) bu arada ben de bebişimin kalp atışını doğum günümde doğmuştum en güzel hediye oydu benim için umarım senin de öyle olur ... sen rahat oldukça bebiş de iyi olur ama bu dönemde dinlenmeye dikkat et olur mu umarım cuma günü de güzel haberlerini yazacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?