2013 bursa anneleri

merhaba bende bursalıyım 44günlük bebeğim var hamileliğimde cok sıkıntılar yasadım,ama cok sükür oğlumu suanda kucagıma almak nasip oldu... kadınlar kulübüne uzun zamandır giriyorum fakat bu forumu yeni gördüm bebek bekleyen arkadaslara hayırlı dogumlar diliyorum. benim gibi bebek büyüten arkadaslarada sorunsuz sıkıntısız bol uykulu ve bol bol sütlü günler diliyorum

maşallah canım Allah analı babalı büyütsün bebeğini,
nerde doğum yaptın ? doktorun kimdi?
kırkınızıda çıkarmışsınız, gezersiniz artık bol bol :)

umarım doğum yaptığında da haber verirsin.. şimdiden Allah kolaylık versin.

Herkese merhaba,bende Bursa'danım...21 haftalık hamileyim...Allah kısmet ederse kızım olacak...Pembe mavi Doktor Nevin Özsaraç'a gidiyorum...Çok memnunum...

Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi canım, sanada kucağına almayı nasip etsin,
bende büyük ihtimalle bahara gitçem gibi gözüküyor

Sizinki de hayırlı olsun, en kısa zamanda kucagınıza alırsınız ınsallah...
Bir de baharda hıcbır tahlıle para vermedım sımdıye kadar ve aynı gun sonucları alabılıyorsunuz, dıger hastanelerde hep ekstra para aldılar yada dısarıdakı laboratuarlarda ugrasmak zorunda kaldım. Dogum ucretlerı baharda sezeryan 900, cekırge dorukta normal 900, sezeryan 2200, Jımer de zaten 5 000 ıstıyorlar, acıbademde arkadasım 10 000 e yapacak :) fıyatlar cok uçuk yanı ...

arkadaşlar merhaba, benim çok az kaldı bebeğime kavuşmama inşallah.
ben dr yalçın gürel e gidiyorum.. doğumlarını rentıp yada dorukta yapıyor. harika bir dr. herkese tavsiye ederim..

amin sağol,
ben oğlumun doğumunda 800 lira vermiştim jimere 2009 da
hakkatten uçmuş fiyatlar

slm kızlar. ben de bursa gemlikteyim. 2 hafta kaldı dogumuma. beklemedeyiz suan. bir an once gelmesini istiyorum. benım de minik bir kızım olacak ben de bursa bahar hastanesi nagihan hanıma gidiyorum. dogumum da orda olacak bakalm.

maşallah canım Allah analı babalı büyütsün bebeğini,
nerde doğum yaptın ? doktorun kimdi?
kırkınızıda çıkarmışsınız, gezersiniz artık bol bol :)

benim hamileliğimde bebeğimin böbreklerinde sorun oldugu farkedildi ve acıkcası gitmediğim yer sadece jimer kaldı:) ama özeller zaten ilgilenmedi sıkıntı oldugundan sorumluluk alamayız bebegi dogumda kaybedebilirizsuyun az ciğerleri acılma yapmayabilir fakültede dogumunu gerceklestir dediler bizde o sekilde yaptık 38+3'te fakültede riskli gebelik bölümünde sezaryanla dogumum oldu..bebek son 2ay boyunca hep yan yattı dönmediği içinde normal dogum olmadı...sıkıntı da oldugunda cok bekletmek istemediler...ama iyiki de fakültede yapmısım..dogumsonrası bebeğim dünyaya geldiğinde ciğerleri açılma yapmamış müdahale edilmiş baska yerde bu müdahale yapılmayıp belkide bebegimi kaybedebilirdim..rabbim hepinize hayırlı dogumlar nasip etsin inşallah

Baharcım günaydın. Nasılsın iyimisin oğlusun nasıl. Maşallah büyümüş çokta şeker. Bize bol bol fotolarını yolla

Baharcım günaydın. Nasılsın iyimisin oğlusun nasıl. Maşallah büyümüş çokta şeker. Bize bol bol fotolarını yolla

canımm günaydın sanada oglumu dün yine acilden cagardı doktor kanda potasyum degerini bi türlü düzene girmedi canım ya..ugrastırıyor bizi 3günde bir artıyor hemen acilden gidiyoruz hava yoluyla ventolin veriyorlar normale dönüyor diğer değerleri biraz biraz normal limit aralıgına dogru düşmeye basladı..daha cok yolumuz var ama en azından artmıyo düşüyo bu güzel bişey..artarsa diyaliz miş....bugün 46 günlük olduk teyzesiii

teyzesi onu yer yakın olsak gelcem sevcem ama uzağız. cnm senın oğlun aslan gibi değerleri düşer ona hiçbirşey olmaz annesi seni azcık üzmwk istiyor yoksa maşallahı var.

çok az kalmış Allah kurtarsın hayırlısıyla arkadaşım
bende nagihan hanıma gidicem kısmetse

çok geçmiş olsun canım, çok şükür atlatmışsınız, Allah uzun uzun ömürler versin yavruna

canım çok geçmiş olsun bebeğini sağ salim kucağına almışsın çok zor günler geçirmişsin inşallah bundan sonra hep sağlıklı olur annesini üzmez

merhaba sibel, bende gemlikteyim, benimde 2 hafta fln kaldı doruka gidiyorum ben

merhaba sibel, bende gemlikteyim, benimde 2 hafta fln kaldı doruka gidiyorum ben

benımde 38 hafta bitti dün. tarihlerimiz aynı demekki. son 2 hafta bakalım. kontrolüm vardı bugun.

herşey normal gözüküo suan için cok şükür. ama beklemek cok zor. geceleri falan da uyuyamıorm hiç.
aslen gemlikli misin. biz 7 ay önce tasındık buraya.

gribi 12-13 günde çok ağır atlattım, şimdi bile hala genzim dolu ama gözüm açıldı en azından, annesinin nazına rağmen bebişimde sıkıntı yoktu, kalp atışlarını gördüğümde Allah'ın en büyük mucizesine bakıyorum diye düşündüm... doktorumun istediği tahlilleri hastanenin uçuk tahlil ücretleri yüzünden yaptırmadım, zaten Hatice Hanım (Çekirge doruk) bu sefer pek ilgilenmediği için tereddüt ettim ve bir sonraki randevumu Bahar Nagihan Hanım' dan aldım. Yalnız randevu almak isteyenler için söyleyeyim ancak 1 ay sonrasına veriyorlar. 7 Mayıs' a aldım ama tam 12+5 olacağım 11-14 testi için uygun olur sanıyorum. Hatice Hanım oldukça ilgisizdi, kalp atışlarını ben söyleyince gösterdi, bir sorun var mı, herşey yolunda mı diye sürekli sordum da öyle cevap verdi. Tahlillerini yaptır, bir ay sonra tekrar gel dedi, ben de biraz tatmin olmamış şekilde hastaneden ayrıldım. Tahliller için 189 TL için istediler, Zübeyde Hanıma yaptırmayı düşünüyorum. İnşallah iyi olur herşey :)

çok geçmiş olsun arkadaşım,
bu arada bende randevu alayım bugün, bir ay sonraya veriyorlarsa çok kalabalık demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…