- Konu Sahibi monalisa79
-
çok geçmiş olsun arkadaşım,
bu arada bende randevu alayım bugün, bir ay sonraya veriyorlarsa çok kalabalık demekki
benımde 38 hafta bitti dün. tarihlerimiz aynı demekki. son 2 hafta bakalım. kontrolüm vardı bugun.
herşey normal gözüküo suan için cok şükür. ama beklemek cok zor. geceleri falan da uyuyamıorm hiç.
aslen gemlikli misin. biz 7 ay önce tasındık buraya.
hayırlısıyla yavrularımızı alalım inşallah, benimde haftaya belli olacak. aslen nerelisin, bizimde 4 yıl olacak aslen çkaleliyim
aslen kastamonuluyum. öğretmenim. eylülde geldik buraya.
en son gectiğimz perşembe gttik. hala normal gözüküo. ama hiç gelmeye niyeti yok gibiartık cok sabırsızım. beklemek cok zor. doktorum catı muayenesi de yapmadı. 17 nisana tekrar gun verdi kontrol için.
herkese merhabalar...RABBİMİN İZNİYLEEE BENDE 2013 BURSA ANNELERİNDEN OLUCAMMM...ÇOK ŞÜKÜR...DOKTORUMM ACIBADEM ŞAHİN ZETEROĞLU... GEÇEN AY AŞILAMA İLE KİMYASAL GEBELİK YAŞADIM...2. DENEME İÇİN AŞILAMAMI OLSUN TÜP BEBEK Mİ DERKENN SÜRPRİZ BİR ŞEKİLDE BEN BURDAYIMM ANNECİMM DEDİ BEBEĞİM...UMARIM SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDER HAMİŞLİĞİM...BENİM GİBİ YENİ ANNİŞKO ADAYLARINAA MUTLU HUZURLU HAMİŞLİKLERR DOĞUMUNA AZKALMIŞ ANNİŞKOLARA DA MUTLU SAĞLIKLI DOĞUMLARR DİLİYORUMM...
sn de hoş geldin canım. güzel ve huzurlu bir hamilelik dönemi dilerim
yeni arkadaşlar hoşgelmiş, Allah hepimize bebeğini kucağına almayı nasip etsin,
pazar günü hava kapalı hamile ve çocuklu evdeyim
sizin pazarınız nasıl geçiyor ??
bilmiyorum arkadaşım ama,
bir sorun olsa söylerdi doktor, bence takma kafana
yinede için rahat etmiyorsa sor doktora
merhaba bende bursalıyım 44günlük bebeğim var hamileliğimde cok sıkıntılar yasadım,ama cok sükür oğlumu suanda kucagıma almak nasip oldu... kadınlar kulübüne uzun zamandır giriyorum fakat bu forumu yeni gördüm bebek bekleyen arkadaslara hayırlı dogumlar diliyorum. benim gibi bebek büyüten arkadaslarada sorunsuz sıkıntısız bol uykulu ve bol bol sütlü günler diliyorum
bebıslerle buralara bakmak evet zor haklısınız ama ıyıkı varlar ve harıkalar degıl mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?