2013 bursa anneleri

çok geçmiş olsun arkadaşım,
bu arada bende randevu alayım bugün, bir ay sonraya veriyorlarsa çok kalabalık demekki

al arkadaşım al ihmal etme, diğer doktorlar nispeten tenha ama nagihan hanım çok kalabalık, ben de bugün aldım randevuyu ama en erken 7 mayıs saat 17:00 ye verdiler bakalım bir de onu deneyelim

banada 24 mayısa verdiler
ozamana kadarda çok geç olcak,
başka bir yere gideyim bir kereliğine en azından herşeyin normal olduğunu bilsem ,bir daha içim rahat etçek

hayırlısıyla yavrularımızı alalım inşallah, benimde haftaya belli olacak. aslen nerelisin, bizimde 4 yıl olacak aslen çkaleliyim

herkese merhabalar...RABBİMİN İZNİYLEEE BENDE 2013 BURSA ANNELERİNDEN OLUCAMMM... ÇOK ŞÜKÜR...DOKTORUMM ACIBADEM ŞAHİN ZETEROĞLU... GEÇEN AY AŞILAMA İLE KİMYASAL GEBELİK YAŞADIM...2. DENEME İÇİN AŞILAMAMI OLSUN TÜP BEBEK Mİ DERKENN SÜRPRİZ BİR ŞEKİLDE BEN BURDAYIMM ANNECİMM DEDİ BEBEĞİM...UMARIM SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDER HAMİŞLİĞİM...BENİM GİBİ YENİ ANNİŞKO ADAYLARINAA MUTLU HUZURLU HAMİŞLİKLERR DOĞUMUNA AZKALMIŞ ANNİŞKOLARA DA MUTLU SAĞLIKLI DOĞUMLARR DİLİYORUMM...

hayırlısıyla yavrularımızı alalım inşallah, benimde haftaya belli olacak. aslen nerelisin, bizimde 4 yıl olacak aslen çkaleliyim

aslen kastamonuluyum. öğretmenim. eylülde geldik buraya.

en son gectiğimz perşembe gttik. hala normal gözüküo. ama hiç gelmeye niyeti yok gibi artık cok sabırsızım. beklemek cok zor. doktorum catı muayenesi de yapmadı. 17 nisana tekrar gun verdi kontrol için.

son haftalarda daha sık olmuyormu cnm kontrol senin doktor doğum tarihine gün vermiş.belki bebişin beklemez o günü

bu hafta içi tekrar nstye giricem sadece. ben de anlamadım. benım doktorum biraz rahat sanırım :)

sn de hoş geldin canım. güzel ve huzurlu bir hamilelik dönemi dilerim

yeni arkadaşlar hoşgelmiş, Allah hepimize bebeğini kucağına almayı nasip etsin,
pazar günü hava kapalı hamile ve çocuklu evdeyim
sizin pazarınız nasıl geçiyor ??

selam kızlar
gecen salı günü gittim jimer aylin hanıma randevu almıstım hakikaten güleryüzlü ve ilgili bir doktor hatta kayınvalidemle gitmiştim oda beğendi doktoru jimere gitmeyi düşünen hamile annelerimize tavsiye ederim.. salı günü 4 haftalıktı fakat ondan önceki cuma günü kan depğerim 584tü. kesenin boyutu 3.04 mm oldugunu soyledı doktor bana biraz değere göre küçük geldi kesenin boyutu sanki nerden anlıcaksam doktor birşey olsaydı söylerdi heralde dimi:26:

yani diyeceğim şu kızlar biraz önce birinin değerini okudum forumda 3+5 ken 121 miş... benim doktorumun söylediğine göre 4 haftalıksa kan testi yaptırdıgım gün benımkıde 3+5 falandı ama benım kan değerim 584 tü arada cok fark var ya neden acaba:26:

bilmiyorum arkadaşım ama,
bir sorun olsa söylerdi doktor, bence takma kafana
yinede için rahat etmiyorsa sor doktora

aaaaaa bahar sen bursada mıydın, şimdi gördüm burada seni tesadüfen, ahmet efe nasıl?

hamile olup doğumu bekleye herkese sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum. benim kızın çarşamba günü 8 haftalık oluyor. bebişini kucağına alan annelerede bebekleriyle sağlıklı bir ömür diliyorum. buraya ara ara bakıyorum. eski arkadaşlar da iyidir inş. bebişler gelince çok sık girilmiyor. ama insan aylarda yazıştığı arkadaşları merak ediyor. iyi paylaşımlar herkese...

bebıslerle buralara bakmak evet zor haklısınız ama ıyıkı varlar ve harıkalar degıl mı :)

bebıslerle buralara bakmak evet zor haklısınız ama ıyıkı varlar ve harıkalar degıl mı :)

evet kesinlikle öyle. giremesemde merak ediyorum. ben hamileyken bir ara çok durgundu burası, sonra hızlandı. günde bir kaç farklı yorum gelip okuyunca daha keyifli oluyordu. hem sıkılmıyorsun hem farklı şeyler öğreniyorsun. bebek için kapı süsü alabileceğim yerleri burada ki arkadaşlardan öğrenmiştim mesela ben. nerede indirim var, neredde çeşit çok. son aylarda gezemiyorsun çok, kim nereye gidiyorsa yazıyordu.bebek çantasına kim ne koydu vs. vs. hele yakın haftalarda olan birkaç kişi varsa daha çok ortak nokta oluyor, hem daha yeni olanlara fikir veriyor önden gidenler. ben 27. haftamda raporlu olarak işten ayrıldım. o zaman 18 19 lu sayfalardaydı bu topik. iyi paylaşımlarınız olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…