- Konu Sahibi monalisa79
-
hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyütmek nasip etsin Allahkızlar ben doğumumu yaptım. 11 nisan sabahında dogdu kızım. Allah herkese nasip etsin. cok guzel bir duygu bakmaya doyamıyor insan. :))))))))))))
kızlar ben doğumumu yaptım. 11 nisan sabahında dogdu kızım. Allah herkese nasip etsin. cok guzel bir duygu bakmaya doyamıyor insan. :))))))))))))
Hanımlar bişey sorucam siz de sabahları kıpırtıyla mı uyanıyorsunuz bir kaç gündür saat 7 civarı tepişio bizimki uyutmuyor :) bu aylarda daha çok uyku yapması gerekmio muydu hamileliğin :)
kızlar bahar hastanesine gittim. gece oldugu için nobetci doktor vardı. özlem hanım ama cok memnun kaldım. hemşireler falan cok ilgili. benım normal olcaktı 8 cm acıklık oldgunda bebegn kalp atısları yavasladı boynunda kordon oldugu için. acil sezeryana aldılar. bir kızım oldu. adı yağmur. Allah bir an önce size de nasip etsin. cok güzel anlatıllaz bir duygu ister sezeryan ister normal dogum onu gorunce hersey bitiyor zaten.
kızlar ben doğumumu yaptım. 11 nisan sabahında dogdu kızım. Allah herkese nasip etsin. cok guzel bir duygu bakmaya doyamıyor insan. :))))))))))))
kızlar bahar hastanesine gittim. gece oldugu için nobetci doktor vardı. özlem hanım ama cok memnun kaldım. hemşireler falan cok ilgili. benım normal olcaktı 8 cm acıklık oldgunda bebegn kalp atısları yavasladı boynunda kordon oldugu için. acil sezeryana aldılar. bir kızım oldu. adı yağmur. Allah bir an önce size de nasip etsin. cok güzel anlatıllaz bir duygu ister sezeryan ister normal dogum onu gorunce hersey bitiyor zaten.
merhaba arkadaslar uzun zamandır gıremıyordum topige
bu sürede dogum yapmış bebegine kavuşmuş arkadaşlar var
ALLAH saglıklı ömür versin insallah ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin
onun dışında yeni katılan ve hamileligi kseinleşmiş arkadaşlarada
hayırlı olsun inşallah ALLAH hayırlısıyla kucagınıza almayıda nasip etsin
ben buaralar cok sıkıntıdayım hamilelik uzunca bir süre hayal gibi görünüyor benim için
eşimde sperm sayısı yok denecek kadar az çıktı yani eşim problemliymiş birde varikoser çıktı
10gün önce eşim ameliyat oldu şimdi vitamin destekleri ve yüksek moralle eşimi güçlendirmeye çalışıyorum
ama ben çöktüm bütün bu olanların içinde yinede eşime belli etmemeye çalışıyorum
ama canım çok acıyo ALLAHIM herkese yardım etsin inşallah
böyle bir sorunla karşı karşıya kalan bir tanıdıgınız ve nasıl bir yol izlediler ve izliyorlar paylaşırsanız sevinirim
dualarınızıda bekliyorum arkadaşlar
şimdiden teşekkürler
Selam hanımlar ;
Bayadır giremiyorum Allaha şükür benim hamileliğimde bi sıkıntım yok normal seyirde gidiyor gibiyiz çarşamba günü şeker yüklemesi için randevum var gelişmeleri öğrenicem inşallah iyidir gelişmeler.
Ben kız kardeşim için bişey sorucam çarşamba günü gidince kendi doktoruma da sorucam ama şimdi belki sizler arasında da benzer durumda olanlar vardır diye burdan da sorayım dedim içimiz rahatlasın birazcık diye.
Kızkardeşim 7 haftalık hamile olduğunu öğrendi istanbulda yaşıyor ,gitti tahlillerini falan yaptırdı doktorlar hiç ilgilenmemiş doğru düzgün bişey de dememiş hemoglobini 9 un altında olduğundan kansızlık var sen de demiş kan şurubu vermiş .Tahlillere aile hekimi bakınca da senin kansızlığın çok fazla sende doğumda anne olümü bile olur demiş kardeşim çok korktu tabi moralimiz de bozuldu ilip bilmeden böyle denir mi insanın hevesi kursağına tıkılmaz diye düşünüyorum
Sizde de kan değeri düşün olan var mı hiç ya da tanıdıklarınızdan biz şimdi kardeşime iyi bi doktor araştırıyoruz keşke bursada olsaydı diyorum ama ne yazık ki istanbulda kimseyi bilmiyoruz.
Cevaplarınızı bekliyorum :)
Çok sağol canım ben de öyle teskin etmeye çalışıyorum onu ama biraz paniktir bir doktor söyleyene kadar içi rahat etmicekcnm kardeşin başka bir k.doğumcuya gitsin mutlaka aile hekimleri herşeyi tam bilemiyebilir uzmanlık alanı değil sonuçta.bir arkadaşında kansızlık sorunu vardı doğuma kadar seviyesi yükselemedi ilaçları içdiysede doğumdan önce kan verdiler bir sıkıntı olmadı.çok riskli bir durum olursa zaten dr.lar gebeliği sonlandırmak isterler.üzülüp bebişini de strese sokmasın ilaçlarını düzenli alır beslenmesnede dikkat ederse problem olmaz cnm.
kızlar ben bursalıyım ama eşim ve ben şu an doğu görevindeyiz. temmuzda ailemin yanına geleceğim. bursada bir doktor bulmam lazım kendime. doğumum da kısmet olursa bursada olacak. hastane ve doktor ismi öneirir misiniz bana. temmuza kadar karar vermem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?