2013 bursa anneleri

tüm hamişlere sağlıklı doğumlar ,kim bilir belkide bazılarınızın doğumlarını ben fotoğrafladım/fotoğraflıycam..dünyanın en güzel yolculuğu sağlıkla kavuşun inşallah bebişlerinize...42:

kızlar ben doğumumu yaptım. 11 nisan sabahında dogdu kızım. Allah herkese nasip etsin. cok guzel bir duygu bakmaya doyamıyor insan. :))))))))))))

maşallah canım, Allah analı babalı büyütsün
uzun ömürlü olsun, sanada geçmiş olsun
kızmı erkekmi, hangi hastanede doğum yaptın bide

kızlar ben doğumumu yaptım. 11 nisan sabahında dogdu kızım. Allah herkese nasip etsin. cok guzel bir duygu bakmaya doyamıyor insan. :))))))))))))
hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyütmek nasip etsin Allah Darısı başımıza inşallah

nerde doğum yaptın? normal mi sezeryan mı? biraz erken geldi galiba bebeğin

Hanımlar bişey sorucam siz de sabahları kıpırtıyla mı uyanıyorsunuz bir kaç gündür saat 7 civarı tepişio bizimki uyutmuyor :) bu aylarda daha çok uyku yapması gerekmio muydu hamileliğin :)

Hanımlar bişey sorucam siz de sabahları kıpırtıyla mı uyanıyorsunuz bir kaç gündür saat 7 civarı tepişio bizimki uyutmuyor :) bu aylarda daha çok uyku yapması gerekmio muydu hamileliğin :)

demekki doğuncada uyutmucak :) uyku düzeni hemen hemen aynı oluyor ..

iyi pazarlar kızlar herkese...

kızlar bahar hastanesine gittim. gece oldugu için nobetci doktor vardı. özlem hanım ama cok memnun kaldım. hemşireler falan cok ilgili. benım normal olcaktı 8 cm acıklık oldgunda bebegn kalp atısları yavasladı boynunda kordon oldugu için. acil sezeryana aldılar. bir kızım oldu. adı yağmur. Allah bir an önce size de nasip etsin. cok güzel anlatıllaz bir duygu ister sezeryan ister normal dogum onu gorunce hersey bitiyor zaten.

özlem hnm zübeyde hanımdaydı yeni geçti sanırım oraya.baya tecrübelidir.kızını güle güle büyüt cnm

benim kızımında adı yağmur, allah adıyla yaşatsın:))

merhaba arkadaslar uzun zamandır gıremıyordum topige

bu sürede dogum yapmış bebegine kavuşmuş arkadaşlar var

ALLAH saglıklı ömür versin insallah ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin

onun dışında yeni katılan ve hamileligi kseinleşmiş arkadaşlarada

hayırlı olsun inşallah ALLAH hayırlısıyla kucagınıza almayıda nasip etsin

ben buaralar cok sıkıntıdayım hamilelik uzunca bir süre hayal gibi görünüyor benim için

eşimde sperm sayısı yok denecek kadar az çıktı yani eşim problemliymiş birde varikoser çıktı

10gün önce eşim ameliyat oldu şimdi vitamin destekleri ve yüksek moralle eşimi güçlendirmeye çalışıyorum

ama ben çöktüm bütün bu olanların içinde yinede eşime belli etmemeye çalışıyorum

ama canım çok acıyo ALLAHIM herkese yardım etsin inşallah

böyle bir sorunla karşı karşıya kalan bir tanıdıgınız ve nasıl bir yol izlediler ve izliyorlar paylaşırsanız sevinirim

dualarınızıda bekliyorum arkadaşlar

şimdiden teşekkürler

böyle bir sorunla karşı karşıya kalan bir tanıdıgınız ve nasıl bir yol izlediler ve izliyorlar paylaşırsanız sevinirim

dualarınızıda bekliyorum arkadaşlar

şimdiden teşekkürler

cnm varikoselden sonra 3-4 ay beklenmesi lazım anca spermler yenileniyor ve çoğalıyormuş eğer yine artış olmazsa muhtemelen tüp bebek yaparlar .hakkında hayırlısı olsun ama en azından sıkıntı bulunmuş ve tedaviye başlanmış.benim eşimdede sperm hareketlerinde zayıflık var biraz ama önemsenecek seviyede değilmiş ama 1 yıldır olmuyor malesefki

Allah sizede nasip etsin, hayırlı evlat versin inşallah,
benim en yakın arkadaşımın eşi ameliyat olduktan sonra oldu çocuğu
bir arkadaşımında 10 yıl olmadı tüp bebek yaptılar şimdi hamile
teknoloji çok ilerledi kızlar, Allahtan ümit kesilmez , üzmeyin kendinizi

kızlar ben bursalıyım ama eşim ve ben şu an doğu görevindeyiz. temmuzda ailemin yanına geleceğim. bursada bir doktor bulmam lazım kendime. doğumum da kısmet olursa bursada olacak. hastane ve doktor ismi öneirir misiniz bana. temmuza kadar karar vermem lazım.

Selam hanımlar ;
Bayadır giremiyorum Allaha şükür benim hamileliğimde bi sıkıntım yok normal seyirde gidiyor gibiyiz çarşamba günü şeker yüklemesi için randevum var gelişmeleri öğrenicem inşallah iyidir gelişmeler.
Ben kız kardeşim için bişey sorucam çarşamba günü gidince kendi doktoruma da sorucam ama şimdi belki sizler arasında da benzer durumda olanlar vardır diye burdan da sorayım dedim içimiz rahatlasın birazcık diye.
Kızkardeşim 7 haftalık hamile olduğunu öğrendi istanbulda yaşıyor ,gitti tahlillerini falan yaptırdı doktorlar hiç ilgilenmemiş doğru düzgün bişey de dememiş hemoglobini 9 un altında olduğundan kansızlık var sen de demiş kan şurubu vermiş .Tahlillere aile hekimi bakınca da senin kansızlığın çok fazla sende doğumda anne olümü bile olur demiş kardeşim çok korktu tabi moralimiz de bozuldu ilip bilmeden böyle denir mi insanın hevesi kursağına tıkılmaz diye düşünüyorum
Sizde de kan değeri düşün olan var mı hiç ya da tanıdıklarınızdan biz şimdi kardeşime iyi bi doktor araştırıyoruz keşke bursada olsaydı diyorum ama ne yazık ki istanbulda kimseyi bilmiyoruz.
Cevaplarınızı bekliyorum :)

cnm kardeşin başka bir k.doğumcuya gitsin mutlaka aile hekimleri herşeyi tam bilemiyebilir uzmanlık alanı değil sonuçta.bir arkadaşında kansızlık sorunu vardı doğuma kadar seviyesi yükselemedi ilaçları içdiysede doğumdan önce kan verdiler bir sıkıntı olmadı.çok riskli bir durum olursa zaten dr.lar gebeliği sonlandırmak isterler.üzülüp bebişini de strese sokmasın ilaçlarını düzenli alır beslenmesnede dikkat ederse problem olmaz cnm.

Çok sağol canım ben de öyle teskin etmeye çalışıyorum onu ama biraz paniktir bir doktor söyleyene kadar içi rahat etmicek

bebeğin hayırlı olsun.doruk yıldırım hastanesinde Nuray Boyar.çok ilgili ve güler yüzlü bir bayan.gebelik takibimi yapıyo.rahatlıkla aklına takılan her konuyu sorabilirsin.istediğin zaman rahatlıkla ulaşabilirsin kendisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…