2013 bursa anneleri

yıldırım ulaşım bakımından benim için iyi olabilir. teşekkürler cevabın için.

Kızlar doğum yakınlaştı bizim artık eksikleri tamamlıyoruz,bebek şekeri alıcam ama nerden alacağımı bilmiyorum,nerede satılıyor sizler nereden aldınız yada bildiğiniz yerler varmı ???

bence kardeşin hiç canını sıkmasın kadın doğumcular gerekeni zaten yapıyor. hamilelik süresince kan ilacı kullandığı takdirde bi problem olmaz çünkü 6 ve 7 değerleriyle bile doğum yapanları biliyorum. saece bebek kanından kullandığı için baş dönmelerini daa çok yaşayabilir. aç karnına pekmezde yemeyi unutmasın şimdiden bebişiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inş.

Sağolasın canım cevabın için benim hamileliğim allaha şükür öyle ciddi bişe olmadı bir şimdi şekerim çıktı ve çok kilo aldım die dietisyen kontrolünde besleniyorum o da aman aman bişe değil yani ona öyle şeyler söylediler ki insan tedirginm oluo

geçmiş olsun, benim 2 hamilelikte de şeker çıktı. birinde 20 diğerinde 21 kilo ile bitirdim. inş.sıkıntısız atlatırsın. Az kalmış zaten.

kızlar hayat hastanesinde nigar güler hakkında bilgisi olan varmı.hsg için randevu alcaktım ama önce dr.a muayene olmam gerekiyormuş dr.un kendisi çekiyormuş

ya arkadaslar ben sımdılık 11 haftalık hamıleyım. 27. haftamda ıns burasaya tasınıyoruz.
hastane ve doktor bakıorum ama kafam cok karıstı. bırının iyi dedigine biri kotu diyor. ve galiba bursa cok kalabalık. bütün hastaneler icin cok yogun deniyor cunku.
doruk ve jımer var aklımda ama...hmm bırde medicalpark. ama medıcalpark icin olumsuz yorum fazla gibi sanki.
birde canlı canlı sizden alsam bir fikir?

Canım ben bahar a gidiyorum güler hanım a çok memnunum ilgisi alakası aradığında ulaşıyorsun. ben çok memnunum üstelik öyle çok pahalı da değil.bence hazır hamileliğin öyle çok ilerlememişken bi kaç doktorla görüş hangisine ısınırasan ona devam edersin :)

doruk gerçekten kalabalık (çekirge doruk)gittiğinde muayeneni olabiliyorsun ama randevu alacaksan en az 1-1.5 ay önceden alman lazım ondan sonra zaten muayene sonrası kapıdaki sekreter veriyor günü.jimer biraz daha pahalı cnm doruğun 2 katı kadar .
aslında doruk yeni hastane açıcak ama açılamadı bi türlü

merhaba ben de yeni hamileyim karacabeydeyim bu sene geldik biz de bursaya ben randevumu jimer de cenk beyden aldım ayın 1 inde gideceğim inşallah çok olumlu yorumlar duydum bakalım nasıl olacal

ben 3 ay önce jimerde doğum yaptım. takibimde orada yapıldı hep. memnun kaldım ama fiyatlar diğer yerlere göre pahalı geçekten. kalabalık değil, arada şikayetn olursa rahatça gidip mua. olabiliyorsun. doğumla ilgilide bir sıkıntı yaşamadım ben. personelinde gayet güleryüzlü ve ilgili.

merhaba ben de yeni hamileyim karacabeydeyim bu sene geldik biz de bursaya ben randevumu jimer de cenk beyden aldım ayın 1 inde gideceğim inşallah çok olumlu yorumlar duydum bakalım nasıl olacal

hayırlı olsun bebeğin, benim dr.umda cenk beydi. memnun kalırsın diye düşünüyorum. ben bursa da oturuyorum ama 1 ay içinde karacabeye taşınacağım.

jımerle konustum. sezaryen ıcın 4500-5000 cıvarı bir fiyet verdıler. ama bircok seyı kapsıomus. gercı ben onların hıcbırını istemıorum da. muayne 100 tlmıs ve tahlıllerı karsılamıomus galıba. her ay yaptırdıgın kan ve ıdrar tahlıllerı icin ne kadar verıodun acaba?
cenk beyı cok duyuyorum gercekten. ama digerlerine gore fıyatlı olduguda gercek bakalımm neye karar verecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…