- Konu Sahibi monalisa79
-
- #1.001
bebeğin hayırlı olsun.doruk yıldırım hastanesinde Nuray Boyar.çok ilgili ve güler yüzlü bir bayan.gebelik takibimi yapıyo.rahatlıkla aklına takılan her konuyu sorabilirsin.istediğin zaman rahatlıkla ulaşabilirsin kendisine
Kızlar doğum yakınlaştı bizim artık eksikleri tamamlıyoruz,bebek şekeri alıcam ama nerden alacağımı bilmiyorum,nerede satılıyor sizler nereden aldınız yada bildiğiniz yerler varmı ???
ben pastaland den almıştım. üzerinde emzik ve nimik fiyok vardı. kg.ı 80 tl idi ve sanırım 60 adet filan vardı kğ.ında. üstündeki süsü büyüdükçe ağırlığı arttığı için kğ.a daha az denk geliyor. süssüz olanlardan kğ.a 70 tane geliyordu mesela ve fiyatı 65 tl idi.(sadece baraklı kağıda arılı olanlar) 3 ay önce almıştım ben. fsm bulvarında var bi de cum. cad.nin az aşağısında var.
Kızlar doğum yakınlaştı bizim artık eksikleri tamamlıyoruz,bebek şekeri alıcam ama nerden alacağımı bilmiyorum,nerede satılıyor sizler nereden aldınız yada bildiğiniz yerler varmı ???
ben pastaland den almıştım. üzerinde emzik ve nimik fiyok vardı. kg.ı 80 tl idi ve sanırım 60 adet filan vardı kğ.ında. üstündeki süsü büyüdükçe ağırlığı arttığı için kğ.a daha az denk geliyor. süssüz olanlardan kğ.a 70 tane geliyordu mesela ve fiyatı 65 tl idi.(sadece baraklı kağıda arılı olanlar) 3 ay önce almıştım ben. fsm bulvarında var bi de cum. cad.nin az aşağısında var.
sağol cnm bakayım orayada hastane için çikolata istiyorum zaten,ama şu magnet şeklinde bebek şekerleri varmı orda ben onlardan arıyorum
sağol cnm bakayım orayada hastane için çikolata istiyorum zaten,ama şu magnet şeklinde bebek şekerleri varmı orda ben onlardan arıyorum
orada var, bir de cum cad. ne zafer tarafından girişte bebek şekerleri ve oda süsleme malzemeleri satan bir yer var, küçük fakat çeşit çok. fiyatlar benzer zaten. orada da bakabilirsin. ben hamileyken araştırmıştım çok, int.ten alanlarda vardı aslında.ama siteleri hatırlamıyorum. senin kaç haftalık bebişin?
Selam hanımlar ;
Bayadır giremiyorum Allaha şükür benim hamileliğimde bi sıkıntım yok normal seyirde gidiyor gibiyiz çarşamba günü şeker yüklemesi için randevum var gelişmeleri öğrenicem inşallah iyidir gelişmeler.
Ben kız kardeşim için bişey sorucam çarşamba günü gidince kendi doktoruma da sorucam ama şimdi belki sizler arasında da benzer durumda olanlar vardır diye burdan da sorayım dedim içimiz rahatlasın birazcık diye.
Kızkardeşim 7 haftalık hamile olduğunu öğrendi istanbulda yaşıyor ,gitti tahlillerini falan yaptırdı doktorlar hiç ilgilenmemiş doğru düzgün bişey de dememiş hemoglobini 9 un altında olduğundan kansızlık var sen de demiş kan şurubu vermiş .Tahlillere aile hekimi bakınca da senin kansızlığın çok fazla sende doğumda anne olümü bile olur demiş kardeşim çok korktu tabi moralimiz de bozuldu ilip bilmeden böyle denir mi insanın hevesi kursağına tıkılmaz diye düşünüyorum
Sizde de kan değeri düşün olan var mı hiç ya da tanıdıklarınızdan biz şimdi kardeşime iyi bi doktor araştırıyoruz keşke bursada olsaydı diyorum ama ne yazık ki istanbulda kimseyi bilmiyoruz.
Cevaplarınızı bekliyorum :)
Sağolasın canım cevabın için benim hamileliğim allaha şükür öyle ciddi bişe olmadı bir şimdi şekerim çıktı ve çok kilo aldım die dietisyen kontrolünde besleniyorum o da aman aman bişe değil yani ona öyle şeyler söylediler ki insan tedirginm oluobence kardeşin hiç canını sıkmasın kadın doğumcular gerekeni zaten yapıyor. hamilelik süresince kan ilacı kullandığı takdirde bi problem olmaz çünkü 6 ve 7 değerleriyle bile doğum yapanları biliyorum. saece bebek kanından kullandığı için baş dönmelerini daa çok yaşayabilir. aç karnına pekmezde yemeyi unutmasın şimdiden bebişiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inş.
Sağolasın canım cevabın için benim hamileliğim allaha şükür öyle ciddi bişe olmadı bir şimdi şekerim çıktı ve çok kilo aldım die dietisyen kontrolünde besleniyorum o da aman aman bişe değil yani ona öyle şeyler söylediler ki insan tedirginm oluo
orada var, bir de cum cad. ne zafer tarafından girişte bebek şekerleri ve oda süsleme malzemeleri satan bir yer var, küçük fakat çeşit çok. fiyatlar benzer zaten. orada da bakabilirsin. ben hamileyken araştırmıştım çok, int.ten alanlarda vardı aslında.ama siteleri hatırlamıyorum. senin kaç haftalık bebişin?
sağol cnm çemreke gittik cumhuriyet caddesinde ilerdekine gittik,hastane için aldım mevlüt içinde alıcaz ordan,32. haftadayım ben
ya arkadaslar ben sımdılık 11 haftalık hamıleyım. 27. haftamda ıns burasaya tasınıyoruz.
hastane ve doktor bakıorum ama kafam cok karıstı. bırının iyi dedigine biri kotu diyor. ve galiba bursa cok kalabalık. bütün hastaneler icin cok yogun deniyor cunku.
doruk ve jımer var aklımda ama...hmm bırde medicalpark. ama medıcalpark icin olumsuz yorum fazla gibi sanki.
birde canlı canlı sizden alsam bir fikir?
ya arkadaslar ben sımdılık 11 haftalık hamıleyım. 27. haftamda ıns burasaya tasınıyoruz.
hastane ve doktor bakıorum ama kafam cok karıstı. bırının iyi dedigine biri kotu diyor. ve galiba bursa cok kalabalık. bütün hastaneler icin cok yogun deniyor cunku.
doruk ve jımer var aklımda ama...hmm bırde medicalpark. ama medıcalpark icin olumsuz yorum fazla gibi sanki.
birde canlı canlı sizden alsam bir fikir?[/QUOTE
bebegin hayirli olsun.ben yildirim doruga gidiyorum nuray boyar ilgili guler yuzlu bi doktor.fazla kalabalik olmuyo uzun sure beklemiyorum.muayene ucreti 45 lira.hastane temiz.
merhaba ben de yeni hamileyim karacabeydeyim bu sene geldik biz de bursaya ben randevumu jimer de cenk beyden aldım ayın 1 inde gideceğim inşallah çok olumlu yorumlar duydum bakalım nasıl olacal
ben 3 ay önce jimerde doğum yaptım. takibimde orada yapıldı hep. memnun kaldım ama fiyatlar diğer yerlere göre pahalı geçekten. kalabalık değil, arada şikayetn olursa rahatça gidip mua. olabiliyorsun. doğumla ilgilide bir sıkıntı yaşamadım ben. personelinde gayet güleryüzlü ve ilgili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?