2013 bursa anneleri

Doç.Dr.Murat Arslan'ı tavsiye ediyorum. Üstüne Kadın Doğum doktoru tanımam. Ben henüz hamile değilim ama 3 senedir bütün muayene ve tedavilerimi kendisi yaptı. Artık hamile kalabilirsin dedi. Umutla bekliyorum. Hamile kalır kalmaz gene ona gideceğim. Ona gitmeden önce Bursa'da gitmediğim jinekolog kalmamıştı

Canım çok sevindim senin adına. Salı günü benim neden sana bu kadar ısrar ettiğimi, neden ısrarcı olduğumu daha iyi anlayacaksın. Ziya Bey'e çok güveniyoruz biz. 10 gün önce enfeksiyon kaptığımda gecenin bir vakti muayenehanesine gittik ve bzimle öyle güzel ilgilendi ki. O zaman daha iyi anladık doğru karar verdiğimizi. Özel hastane dr.larına öyle gecenin bir vakti ulaşamıyorsun. Daha önce de dediğim gibi iyi giden hamilelikte her dr. iyidir ama sorun çıkınca asıl iyi dr. kendini belli eder. Gittikten sonrada bize yazmayı unutma. Bebişine ve sana sağlıklı günler diliyorum...

Canım doktor hakkında izlenimlerini merakla bekliyorum bir de maddi boyutu hakkında bilgi verebilir misin muayene ücreti testlerle ilgili falan .Doktor kararsızlığı içindeyim çok doktor kapısı gezmek istemiyorum baştan bir doktora devam edeyim diyorum ama anadolu hast nesini bırakcam iki randevumdan da çok memnun kalmadım ...

dr.izlenimlerimi yrn akşam yazarım fiyatlarını da sekreterine sordum muayene 100 tl dedi doğum fiyatı da 1800 - 2000 arasında dedi. testleri bilmiyorum ama nerde nasıl yaptırtıyo..

umarım aynı ilgiyi bana da gösterir son aylarda gittim diye sıkıntı çıkmaz dr.la ilgili görüşlerimi ve ne dediğini yrn akşam yazarım yrnı sabırsızlıkla bekliyorum..kızım sağ salim doğsun ben sağlıklı olayım başka bişey istemiyorum..çünkü kızım hamilelikte beni hiç üzmedi ama ben dr.yüzünden ona çok stres yaşattım(

Merhaba herkese,uykusuz kalınca bu sf yi keşfettim. Ben de Bursadayım.Oğluşumdan sonra şimdi de bir kız bebişimiz olacak.Herkeze sağlıklı bir hamilelik ve doğum dilerim.

Merhaba,şuan dörtbuçuk aylık hamileyim ve Bursa'da yaşıyorum.Kısmet olursa Mayıs başı gibi doğum yapıcağım.
Bursa'da yaşayan anneleri bekliyorum,hep beraber bu güzel zamanları değerlendirelim:))))

bence deeeee ne güzel olur bu paylaşımlar.. sen bursanın ne tarafındasın?? cinsiyetiniz belli oldu mu??

onu ben de çok merak ediyorum dün akşam rüyamda erkek oluyordu bebeğim :) ama ben sağlıklı olsun diom içimden illa şu die tutturmuyorum :) ya da öyle yapmaya çalışıyorum dielim :)

ya elbette evlatlarımızın sağlıklı olmasını istiyoruz.. tabi bi taraftan insanın gönlünden geçen cinsiyet olabiliyor (= hayırlısı olsun...

canım akşam gittim ziya bey'e hakikaten çok ilgiliydi.çok rahatlattı.fakültedeki testlerimi tekrar yaptırmamı istedi. onlar hemofili diye bi hastalık varmış onunla ilgiliymiş diğeri sormamıştı bile ne testi istediler diye.. kanım çok düşük çıktı o yüzden kan ilaçlarımı artttırdı.bu arada sadece doruk tıp değil diğer özel hastanelere de gidiyormuş ama doruk tıpta çocuk doğdugu gibi çocuk dr. muayene ettiğinden ve yoğun bakım ünitesi çok iyi olduğundan orayı tavsiye ederim dedi. ben doruk tıpta yapıcam doğumu..inşallah bu gunku testlerimde de bir sorun çıkmaz

Merhaba,şuan dörtbuçuk aylık hamileyim ve Bursa'da yaşıyorum.Kısmet olursa Mayıs başı gibi doğum yapıcağım.
Bursa'da yaşayan anneleri bekliyorum,hep beraber bu güzel zamanları değerlendirelim:))))

Selam bende mayıs 10 gibi doğum yapıcam bursadanım.Sen neresindesin ve hangi hastahaneye gidiyrsn acaba ?

merhabalar arkadaşlar aranızda çekirge dorukta Hatice Taşlıya giden varmı ya da bi tanıdığından duyan falan görüşleriniz merak ediyorum!!!!!!!!

Ben gidiyorum canım çok memnunum çok sakin bir doktor hiç aceleye getirmiyor kontrolleri hatta ondan sonra bir kaç doktor tecrübesi daha oldu ama hatice hanımdan vazgeçemiyrm çok alıştım kendisine.

Ben gidiyorum canım çok memnunum çok sakin bir doktor hiç aceleye getirmiyor kontrolleri hatta ondan sonra bir kaç doktor tecrübesi daha oldu ama hatice hanımdan vazgeçemiyrm çok alıştım kendisine.

çok sağol yorumun için cnm,bende ona gidiyorum ama emin olamamıştım,kimsedende duymadım,insan başkasından da duymak istiyor, ona devam edicem gibi inşallah herşey yolunda gider

Canım memnun kalmana çok sevindim. Evet diğer hastanelere de gidiyor ama bizim için yoğun bakım önemli olduğu için direk orası olacak diye konuştuk. Ondan sadece orayı söyledim ben sana. Test sonuçlarını yaz bana olur mu, inşallah her şey yolunda gider. Malum senin doğumun benden önce olacak, o zaman da yaz bana. Ziya bey'in doğumda eli çok hafiftir dediler, senden de duymak isterim yorumları. Gönlün doktorun tecrübesinden yaa rahat olsun. İnşallah bebişini sağlıkla kucağına alacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…