- Konu Sahibi monalisa79
-
arkadaşlar ziya beyden randevumu aldım..doruk tıpta girecekmiş doğuma salı akşamına aldım randevu inşallah artık bi sorun yaşamam çok yoruldum çünkü.. bahar tıp ve doruk hastanelerine de gelince anladım ki sağlık işini rant kapısı yapmışlar 28 haftalığı geçmişim diye dr.ları bakmak istemiyorlar sorumluluk alamazlarmış... paramla rezil oldum yani..neyse ki ziya bey saolsun rahatlattı biraz tel.de bile
arkadaşlar ziya beyden randevumu aldım..doruk tıpta girecekmiş doğuma salı akşamına aldım randevu inşallah artık bi sorun yaşamam çok yoruldum çünkü.. bahar tıp ve doruk hastanelerine de gelince anladım ki sağlık işini rant kapısı yapmışlar 28 haftalığı geçmişim diye dr.ları bakmak istemiyorlar sorumluluk alamazlarmış... paramla rezil oldum yani..neyse ki ziya bey saolsun rahatlattı biraz tel.de bile
Kızlaaaaaar oğluşum oluyooooor (=
gözün aydın cnm
başlarsın artık alışverişe hamileliğin en zevkli kısmı mini mini rengarenk cicişler
Canım doktor hakkında izlenimlerini merakla bekliyorum bir de maddi boyutu hakkında bilgi verebilir misin muayene ücreti testlerle ilgili falan .Doktor kararsızlığı içindeyim çok doktor kapısı gezmek istemiyorum baştan bir doktora devam edeyim diyorum ama anadolu hast nesini bırakcam iki randevumdan da çok memnun kalmadım ...
Canım çok sevindim senin adına. Salı günü benim neden sana bu kadar ısrar ettiğimi, neden ısrarcı olduğumu daha iyi anlayacaksın. Ziya Bey'e çok güveniyoruz biz. 10 gün önce enfeksiyon kaptığımda gecenin bir vakti muayenehanesine gittik ve bzimle öyle güzel ilgilendi ki. O zaman daha iyi anladık doğru karar verdiğimizi. Özel hastane dr.larına öyle gecenin bir vakti ulaşamıyorsun. Daha önce de dediğim gibi iyi giden hamilelikte her dr. iyidir ama sorun çıkınca asıl iyi dr. kendini belli eder. Gittikten sonrada bize yazmayı unutma. Bebişine ve sana sağlıklı günler diliyorum...
Kızlaaaaaar oğluşum oluyooooor (=
Allah sağlık kucağına almanı nasib eder inşallah canm .
Çok teşekkür ederim canım (= bakalım senden nasıl bi haber alıcaz (=
Merhaba,şuan dörtbuçuk aylık hamileyim ve Bursa'da yaşıyorum.Kısmet olursa Mayıs başı gibi doğum yapıcağım.
Bursa'da yaşayan anneleri bekliyorum,hep beraber bu güzel zamanları değerlendirelim:))))
onu ben de çok merak ediyorum dün akşam rüyamda erkek oluyordu bebeğim :) ama ben sağlıklı olsun diom içimden illa şu die tutturmuyorum :) ya da öyle yapmaya çalışıyorum dielim :)
Canım çok sevindim senin adına. Salı günü benim neden sana bu kadar ısrar ettiğimi, neden ısrarcı olduğumu daha iyi anlayacaksın. Ziya Bey'e çok güveniyoruz biz. 10 gün önce enfeksiyon kaptığımda gecenin bir vakti muayenehanesine gittik ve bzimle öyle güzel ilgilendi ki. O zaman daha iyi anladık doğru karar verdiğimizi. Özel hastane dr.larına öyle gecenin bir vakti ulaşamıyorsun. Daha önce de dediğim gibi iyi giden hamilelikte her dr. iyidir ama sorun çıkınca asıl iyi dr. kendini belli eder. Gittikten sonrada bize yazmayı unutma. Bebişine ve sana sağlıklı günler diliyorum...
Merhaba,şuan dörtbuçuk aylık hamileyim ve Bursa'da yaşıyorum.Kısmet olursa Mayıs başı gibi doğum yapıcağım.
Bursa'da yaşayan anneleri bekliyorum,hep beraber bu güzel zamanları değerlendirelim:))))
merhabalar arkadaşlar aranızda çekirge dorukta Hatice Taşlıya giden varmı ya da bi tanıdığından duyan falan görüşleriniz merak ediyorum!!!!!!!!
Ben gidiyorum canım çok memnunum çok sakin bir doktor hiç aceleye getirmiyor kontrolleri hatta ondan sonra bir kaç doktor tecrübesi daha oldu ama hatice hanımdan vazgeçemiyrm çok alıştım kendisine.
canım akşam gittim ziya bey'e hakikaten çok ilgiliydi.çok rahatlattı.fakültedeki testlerimi tekrar yaptırmamı istedi. onlar hemofili diye bi hastalık varmış onunla ilgiliymiş diğeri sormamıştı bile ne testi istediler diye.. kanım çok düşük çıktı o yüzden kan ilaçlarımı artttırdı.bu arada sadece doruk tıp değil diğer özel hastanelere de gidiyormuş ama doruk tıpta çocuk doğdugu gibi çocuk dr. muayene ettiğinden ve yoğun bakım ünitesi çok iyi olduğundan orayı tavsiye ederim dedi. ben doruk tıpta yapıcam doğumu..inşallah bu gunku testlerimde de bir sorun çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?