2013 bursa anneleri


her ay kan idrar gerekmiyor. dışarıda yapılabilecekler için cenk bey yönlendirmişti bizi. şunlar dışarıda olabilir, bunlar hastanede yapılsın diye. ama ayrıntılı usg pahalı.170 vermiştik sanırım. bir de ikil, dörtlü testler ama onlar o kadar pahalı değil. sadece ayrıntılının fiyatı bu kadar yüksek. idrar tahlilinin hastanede yapılmasını istemişti mesela. kültürle beraber olursa 40-50 arası birşey, kültür olmazsa 15 tl gibiydi sanırım. şeker yükleme testi yaptırmak gerekiyor o da 60 civarıydı. bi de ilk haftalarda kapsamlı bir liste vermişti bana, ben onları üniversitede yaptırmıştım. ama hastanede yapılınca fiyat yüksekti.dışarıda yaptırdığım için hatırlamıyorum.hayırlısı olsun senin için.ben başta çok araştırmamıştım fiyatları, dr.uma güvendiğm için de sonradan değiştirmeyi düşünmedim.
 

cnm maddi durumunu bilmiyorum ama bence 4500-5000 çok büyük bir rakam ben acırdım sanırım para kolay kazanılmıyor benim 2-3 aylık maaşım nerdeyse.muayene ücreti çok değil ama doğum fiyatları abartılı hepsinin yaptığı iş aynı aslında .özellerde hep güleryüzlü olmak zorunda zaten...
 
hayırlı olsun bebeğin, benim dr.umda cenk beydi. memnun kalırsın diye düşünüyorum. ben bursa da oturuyorum ama 1 ay içinde karacabeye taşınacağım.

inşallah canım benim ilk çocuğum sezaryen bu da öyle olacak Allah kısmet ederse eli de hafif diyorlar cenk bey in bakalım hakkımızda hayırlısı
 
Ben şuan şırnakta ikmamet ediyorum dogumumu memleketim bursada yapmayı düşünüyorum bildiğiniz iyi bi hasstane var mı bana yardımcı olursanız sevinirim
 
Herkese merhaba,bende Bursa'danım...21 haftalık hamileyim...Allah kısmet ederse kızım olacak...Pembe mavi Doktor Nevin Özsaraç'a gidiyorum...Çok memnunum...
pembe mavide fiyatlar nasıl canım konuştunmu doktorunla muayene ücretleri tahliller nasıl oluyor doğum ne kadar bilgin varsa bilgilendirirsen sevinirim..
 
çekirge doruk hastanesi evrim aydın eskisi gibi değil arkadaşlar.eğer hamile değilseniz.hamilelere karşı nasıl bilemiyorum ama genel muayene ya da bebek beklentisi için gidiyorsanız çok sıradan yaklaşıyor yani aradan çıkarıyor iki hasta arasına sizi sıkıştırmışcasına alelacele soru sormanıza bile müsade etmeden üstelik alttan muayenede çok hoyratça bir tavırla size yaklaşıyor.evet hamile olmayabilirim ama bu içimde o koca aleti hoyratca hareket ettirmesini gerektirmez.daha sonra jimerde smear testi yaptırdım vajinal ultrason yaptırdım inanın dr hanıma bitti mi dedim hiç bnişey hissetmedim.bu anlamda evrim hanım benim için tekrar muayene olunmayacak bir dr. çünkü zaten o sedyeye o şekilde uzanmak yeterince stresli ve aşağılayıcı geliyor bana bide dr un muamelesi böyle olunca gerçekten çekilmez oluyor.
 
ben burada çok sık yazdım jimerde fiyatlar yüksek diye. bana da fazla geldi ama hamileliğim sırasında düşük tehditinden erken doğum tehditine pek çok sıkıntı yaşadım. neyle karşılaşacağını bilmiyorsun sonuçta. önceki hamileliğim rahat geçmesine rağmen bu çok sıkıntılıydı. yani önceki iyiydi bu da iyi olur da diyemiyorsun. tüm o zorlukları yaşarken dr.um hep titiz davrandı ve ben de rahat ettim açıkçası. ne zaman bir şikayetim olsa aradım ve gerekliyse mua. oldum.dr.um olur böyle şeyler demedi hiç, gerekliyse çağırdı içimde şüphe kalmasın diye. baştada iyi bir dr. olduğunu bildiğim için tercih etmiştim. yani hastane seçmedim ben dr. seçtim. evet para kolay kazanılmıyor ve 4000 tl vermek benim bütçemide son derece zorladı. ama bu tercih meselesi bi yerde. bütçemizi zorlayarak da olsa verebildik.zorlayarak veremeyecek olsam tabi gitmezdim. başka hastaneler ve dr. larda var sonuçta. ama burada hastane ve dr. ile ilgili fikir sorulunca ben de yaşadıklarımı yazdım.hangi hastane diye sormamış arkadaşlar, bu hastane ile ilgili ne düşünüyorsunuz diye sormuşlar.
personelin güler yüzlü olması da bence önemli. belki farklı ifade etmeliydim. çok ilgiliydiler hasta bakıcısına kadar ve samimi. sonuçta onlar çalışan kişiler hastalara iyi davradıkları için prim almıyorlar. özel olduğu için tabi ki güler yüzlü davranma durumu var ama bence onun ötesinde içten davranıyor personel. dediğim gibi ben bunlardan dolayı değil dr.dan dolayı orayı seçtim. isteyen ve bütçesi uygun olan seçer. bence bu fiyat fazla diyen herşeye rağmen seçmez.
 
jimerdeki dr unuz kimdi peki?bu arada jimerde doğuma sadece kadınlar giriyor değil mi bizim bide öle bi sorunumuz var yani doğumhaneye erkek girmemeli şeklinde.drum bayan dr ama doğumhane ekibiyle alakalı hiç bilgimiz yok.henüz hamile olmayan biri olarak çok mu acele ediyorum bu bilgilere bilmiyorum ama hamile oldugumu öğrendiğim anda dr arayışında olmak istemiyorum.
 

dr.um cenk beydi, doğum ekibinde erkekde var. mesela anestezi uzmanı, çocuk dr.u gibi.
 
dr.um cenk beydi, doğum ekibinde erkekde var. mesela anestezi uzmanı, çocuk dr.u gibi.

yani direk doğumhaneye mi giriyor bu kişiler hiç doğum yapmadığım için doğumhanede anestezi uzmanı çocuk dr u bulunur mu bilmiyorum kusura bakmayın peki arkadaşlar bilen var mı böyle bir durumda hassas davrandığım mevzuda bana cevap verebilecek bir hastane?
 

cnm ben dorukda doğum yapmıştım epidural sezeryan ile anestezi uzmanı önceden geldi ve belime bir şey taktı iğne yaptı sonra çıktı başkada erkek gelmedi yani üstümü açtıklarında sadece dr.um (bayan) hemşireler ve fotoğrfafçı vardı doğumdan sonra çocuk dr.u geldi başka yerde baktıydı bebişimize.sen önceden Dr.unla konuşursan anlayışlı olurlar sanırım.genelde anestezi uzmanları erkek ama
 

benim anestezi dr.u hep içerideydi, çocuk dr. u sonradan mı geldi hatırlamıyorum. epidural olmuştu. sürekl bana da bilgi verdi anestezi uzmanı. tansiyonunuz iyi, solunumunuz iyi diye. ve ara ara nasıl hissetiğimi sordu, çok midem bulanıyor dedim ve muhtemele bulantı kesici bir şey verdi. eğer genel olursa zaten anestesi içeride kalır, takip etmek zorunda hastanın durumunu.
 
Merhaba arkadaslar hepınızın bebıslerı hayırlı olsun saglıkla gelsınler ınsallah bende bursadanım 7.haftamdayım yıldırım doruk hastanesıne gıdıyorum seyma hanıma gıden varmı acaba memnunlarmı
 

ne mutlu papatya allah bize de nasip etsin inşallah ben yıldırım dorukta şeyma hanıma giden bir arkadaşımı biliyorum çok memnundu.doruk hastanesinde evrim aydın ismi yaygınlaşmış herkes ondan randevu almaya çalışıyor ama diğer doktorlar çok iyiymiş.hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallah.
 
Merhaba tün anneler ve anne adayları.... bende bursadayım ve 14. haftanın içindeyim yıldırım doruk da Gizem hanıma gidiyorum daha 1 kez gittim ilk randevu için fena değildi ilerleyen zamanlarda daha da iyi olacağını düşünüyorum herkes için hayırlısı olsun
 
merhaba kızlar dün ilk dr randevuma gittim (jimer-cenk bey)kendisi ilgili davandı sağolsun 12. haftaya kadar 2 haftada bir kontrol edelim dedi sonra ayda bir olacak muayene ücreti 100 lira tahlilleri dışarıda da yaptırabilirmişiz ama bazılarını orada yaptırmamızı istedi 76 lira tahlile verdim doğum ücreti de normal 3.500 sezeryan 4000 liraymış temmuzda 500 lira zam gelecekmiş
 

bende aylin hanıma gittim jimerde tahlil istedi detaylı 250 lira verdik cok yaa sen yaptırdınmı
 

Merhaba Bende jımer e kist için gitmiştim çok iyi bir hatane ve dr kadrosu iyi fakat ücretleri çok yüksek henüz hamlie değilim fakat rabbim nasip ederse çok kısa zamanda müjdemi vereceğim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…