- Konu Sahibi monalisa79
-
- #1.021
jımerle konustum. sezaryen ıcın 4500-5000 cıvarı bir fiyet verdıler. ama bircok seyı kapsıomus. gercı ben onların hıcbırını istemıorum da. muayne 100 tlmıs ve tahlıllerı karsılamıomus galıba. her ay yaptırdıgın kan ve ıdrar tahlıllerı icin ne kadar verıodun acaba?
cenk beyı cok duyuyorum gercekten. ama digerlerine gore fıyatlı olduguda gercek bakalımm neye karar verecez
jımerle konustum. sezaryen ıcın 4500-5000 cıvarı bir fiyet verdıler. ama bircok seyı kapsıomus. gercı ben onların hıcbırını istemıorum da. muayne 100 tlmıs ve tahlıllerı karsılamıomus galıba. her ay yaptırdıgın kan ve ıdrar tahlıllerı icin ne kadar verıodun acaba?
cenk beyı cok duyuyorum gercekten. ama digerlerine gore fıyatlı olduguda gercek bakalımm neye karar verecez
hayırlı olsun bebeğin, benim dr.umda cenk beydi. memnun kalırsın diye düşünüyorum. ben bursa da oturuyorum ama 1 ay içinde karacabeye taşınacağım.
pembe mavide fiyatlar nasıl canım konuştunmu doktorunla muayene ücretleri tahliller nasıl oluyor doğum ne kadar bilgin varsa bilgilendirirsen sevinirim..Herkese merhaba,bende Bursa'danım...21 haftalık hamileyim...Allah kısmet ederse kızım olacak...Pembe mavi Doktor Nevin Özsaraç'a gidiyorum...Çok memnunum...
Ben şuan şırnakta ikmamet ediyorum dogumumu memleketim bursada yapmayı düşünüyorum bildiğiniz iyi bi hasstane var mı bana yardımcı olursanız sevinirim
jimerdeki dr unuz kimdi peki?bu arada jimerde doğuma sadece kadınlar giriyor değil mi bizim bide öle bi sorunumuz var yani doğumhaneye erkek girmemeli şeklinde.drum bayan dr ama doğumhane ekibiyle alakalı hiç bilgimiz yok.henüz hamile olmayan biri olarak çok mu acele ediyorum bu bilgilere bilmiyorum ama hamile oldugumu öğrendiğim anda dr arayışında olmak istemiyorum.
dr.um cenk beydi, doğum ekibinde erkekde var. mesela anestezi uzmanı, çocuk dr.u gibi.
yani direk doğumhaneye mi giriyor bu kişiler hiç doğum yapmadığım için doğumhanede anestezi uzmanı çocuk dr u bulunur mu bilmiyorum kusura bakmayınpeki arkadaşlar bilen var mı böyle bir durumda hassas davrandığım mevzuda bana cevap verebilecek bir hastane?
yani direk doğumhaneye mi giriyor bu kişiler hiç doğum yapmadığım için doğumhanede anestezi uzmanı çocuk dr u bulunur mu bilmiyorum kusura bakmayınpeki arkadaşlar bilen var mı böyle bir durumda hassas davrandığım mevzuda bana cevap verebilecek bir hastane?
Merhaba arkadaslar hepınızın bebıslerı hayırlı olsun saglıkla gelsınler ınsallah bende bursadanım 7.haftamdayım yıldırım doruk hastanesıne gıdıyorum seyma hanıma gıden varmı acaba memnunlarmı
merhaba kızlar dün ilk dr randevuma gittim (jimer-cenk bey)kendisi ilgili davandı sağolsun 12. haftaya kadar 2 haftada bir kontrol edelim dedi sonra ayda bir olacak muayene ücreti 100 lira tahlilleri dışarıda da yaptırabilirmişiz ama bazılarını orada yaptırmamızı istedi 76 lira tahlile verdim doğum ücreti de normal 3.500 sezeryan 4000 liraymış temmuzda 500 lira zam gelecekmiş
merhaba kızlar dün ilk dr randevuma gittim (jimer-cenk bey)kendisi ilgili davandı sağolsun 12. haftaya kadar 2 haftada bir kontrol edelim dedi sonra ayda bir olacak muayene ücreti 100 lira tahlilleri dışarıda da yaptırabilirmişiz ama bazılarını orada yaptırmamızı istedi 76 lira tahlile verdim doğum ücreti de normal 3.500 sezeryan 4000 liraymış temmuzda 500 lira zam gelecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?