- Konu Sahibi monalisa79
-
- #1.041
bende aylin hanıma gittim jimerde tahlil istedi detaylı 250 lira verdik cok yaa sen yaptırdınmı
Merhaba arkadaslar hepınızın bebıslerı hayırlı olsun saglıkla gelsınler ınsallah bende bursadanım 7.haftamdayım yıldırım doruk hastanesıne gıdıyorum seyma hanıma gıden varmı acaba memnunlarmı
merhaba kızlar dün ilk dr randevuma gittim (jimer-cenk bey)kendisi ilgili davandı sağolsun 12. haftaya kadar 2 haftada bir kontrol edelim dedi sonra ayda bir olacak muayene ücreti 100 lira tahlilleri dışarıda da yaptırabilirmişiz ama bazılarını orada yaptırmamızı istedi 76 lira tahlile verdim doğum ücreti de normal 3.500 sezeryan 4000 liraymış temmuzda 500 lira zam gelecekmiş
Merhaba arkadaslar rentıp hastanesinde doğum yapan, yapacak olan yada op. dr. songül yapıcıya giden var mı aranızda???
tavsiye eder misiniz? :44:
bebiş nasılmış peki? senin ilk çocuğun kaç yaşında? kız mı erkek mi? benim de bir oğlum var 5 yaşında şimdi kızımda 3,5 aylık oldu.benim de ikisi de sezeryan oldu bu arada.
kızlar
doruka gıdenler ozellıkle. muayne ucretı ne kadar?
galıba doruk muayneyı ssk karsılamıomus sadece dogumu karsılıomus. yaklasık2000 sezaryen herhalde. ama muayne ucretleri 250 tl mıs ole duydum. dogrulugu ne kadar acaba? bilenınız var mı?
ay bırde ben aynı zamanda evde bakıorum kızlar. satılık ya da kıralık. ataevler cıvarlarından ama. altınsehır dıye bır yer var. nasıl bır yerdır. oturulcak bı yer mi?
Ben doruk yildirima gidiyorum muayene ucreti 45 lira ssk karsiliyo.dogum normal 1300 sezeryann 1750.2 kisilik odada kalirsan flyat yariya dusuyo.bunlar sskli fiyatlar
kızlar
doruka gıdenler ozellıkle. muayne ucretı ne kadar?
galıba doruk muayneyı ssk karsılamıomus sadece dogumu karsılıomus. yaklasık2000 sezaryen herhalde. ama muayne ucretleri 250 tl mıs ole duydum. dogrulugu ne kadar acaba? bilenınız var mı?
ay bırde ben aynı zamanda evde bakıorum kızlar. satılık ya da kıralık. ataevler cıvarlarından ama. altınsehır dıye bır yer var. nasıl bır yerdır. oturulcak bı yer mi?
hmmm iimis o zaman ya. doruk hastanesınıde gayet iyi duyuyorum. yani jımerle ıkısı kaldı en son ama fıyat farkını dusuncek olursak. tercih edılesı...saol canımm
canım bebek te iyiymiş çok şükür ilk çocuğum kız 6 yaşında ilk doğumumda sezaryen o yüzden cenk bey i seçtim herkes eli çok hafif diyor öylemi gerçekten
Bursada bebek kapi susu ve sekeri nerden aldiniz arkadaslar
jimer bize çok yakın ama çok pahalı hiç tercih etmedim.ben rahatsızlandım 10.haftamda dorukta kaldım 1 gece.heryer tertemiz doktorlar hemşireler ilgili.doğumda 2 kişilik odada kalmayı düşünüyorum.doktorum NURAY BOYAR.kendisinden memnunum tavsiye ederim
c.tesi günü taşınıyorum ama nerede oturuyorsun merak ettim. benim evimde çok yakın jimere.
cum. caddesinde çeşit çeşit satan yerler var. zafer tarafından girişte küçük ama çok çeşidi olan bir yer var. pastaland var bi de, hem cum.cad.de hem fsm de.
cnm bursa ya yabancımısın sen.bende ataevler ve altınşehir arasında yeni kurulan bir mahallede oturuyorum.bizim burda satılık ev fiyatları 200 üstü kiralarda 900 civarı haberin olsun diye yazdım.altınşehirde de güzel evler var çoğu yeni zaten sakin ve düzenlide...
ataevlerdeki eski binalar dar genelde...
jimer bize çok yakın ama çok pahalı hiç tercih etmedim.ben rahatsızlandım 10.haftamda dorukta kaldım 1 gece.heryer tertemiz doktorlar hemşireler ilgili.doğumda 2 kişilik odada kalmayı düşünüyorum.doktorum NURAY BOYAR.kendisinden memnunum tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?