2013 bursa anneleri

bende aylin hanıma gittim jimerde tahlil istedi detaylı 250 lira verdik cok yaa sen yaptırdınmı

canım ben cenk bey in hastanede istediğini yaptırdım 76 lira verdim diğerlerini aile hekimine de yaptırabilirsin dedi ben emekli sandığına tabiyim belki ondan farklı olabilir bir de tahlillerin tamamını yaptırırsam ne kadar diye sordum 400 civarı dediler senin dr un belki daha fazla tahlili orada yaptırtmış olabilir

bebiş nasılmış peki? senin ilk çocuğun kaç yaşında? kız mı erkek mi? benim de bir oğlum var 5 yaşında şimdi kızımda 3,5 aylık oldu.benim de ikisi de sezeryan oldu bu arada.

arkadaşlar benim kızım 3,5 aylık oldu. ilk 1,5 ay çok sütüm olmuştu, kanalların tıkanmaması için dr. sürekli sağmamı söylemişti. dondurucuda biriktirdim o sütleri. kızıma hergün onlardan 1 öğün veriyorum. şu anda da sütüm yetiyor aslında ama o sütler ziyan olmasın diye veriyorum ben. etrafınızda anne sütüne ihtiyacı olan bir tanıdığınız varsa iletişim kurmak isterim.hem ihtiyacı olan birine yardımcı olmuş olurum hem de sütler ziyan olmaz.inş. hepinizin bol bol sütü olur.

Merhaba arkadaslar rentıp hastanesinde doğum yapan, yapacak olan yada op. dr. songül yapıcıya giden var mı aranızda???
tavsiye eder misiniz? :44:

Merhaba arkadaslar rentıp hastanesinde doğum yapan, yapacak olan yada op. dr. songül yapıcıya giden var mı aranızda???
tavsiye eder misiniz? :44:

rentıp hastanesi güzel bir hastane cnm .ben Songül hnma hamile kalmadan gittim çokda memnundum taki vajinal usg yapana kadar çok anlayışsız ve sert bir tavrı vardı ondan sonra Dr.a gitmeye bile korkuyorum.ama hamilelik takibinde iyidir normalde çok güleryüzlü ve espiriliydi.

kızlar
doruka gıdenler ozellıkle. muayne ucretı ne kadar?
galıba doruk muayneyı ssk karsılamıomus sadece dogumu karsılıomus. yaklasık2000 sezaryen herhalde. ama muayne ucretleri 250 tl mıs ole duydum. dogrulugu ne kadar acaba? bilenınız var mı?

ay bırde ben aynı zamanda evde bakıorum kızlar. satılık ya da kıralık. ataevler cıvarlarından ama. altınsehır dıye bır yer var. nasıl bır yerdır. oturulcak bı yer mi?

bebiş nasılmış peki? senin ilk çocuğun kaç yaşında? kız mı erkek mi? benim de bir oğlum var 5 yaşında şimdi kızımda 3,5 aylık oldu.benim de ikisi de sezeryan oldu bu arada.

canım bebek te iyiymiş çok şükür ilk çocuğum kız 6 yaşında ilk doğumumda sezaryen o yüzden cenk bey i seçtim herkes eli çok hafif diyor öylemi gerçekten

Ben doruk yildirima gidiyorum muayene ucreti 45 lira ssk karsiliyo.dogum normal 1300 sezeryann 1750.2 kisilik odada kalirsan flyat yariya dusuyo.bunlar sskli fiyatlar

Ben doruk yildirima gidiyorum muayene ucreti 45 lira ssk karsiliyo.dogum normal 1300 sezeryann 1750.2 kisilik odada kalirsan flyat yariya dusuyo.bunlar sskli fiyatlar

hmmm iimis o zaman ya. doruk hastanesınıde gayet iyi duyuyorum. yani jımerle ıkısı kaldı en son ama fıyat farkını dusuncek olursak. tercih edılesı...saol canımm

cnm bursa ya yabancımısın sen.bende ataevler ve altınşehir arasında yeni kurulan bir mahallede oturuyorum.bizim burda satılık ev fiyatları 200 üstü kiralarda 900 civarı haberin olsun diye yazdım.altınşehirde de güzel evler var çoğu yeni zaten sakin ve düzenlide...
ataevlerdeki eski binalar dar genelde...

hmmm iimis o zaman ya. doruk hastanesınıde gayet iyi duyuyorum. yani jımerle ıkısı kaldı en son ama fıyat farkını dusuncek olursak. tercih edılesı...saol canımm

jimer bize çok yakın ama çok pahalı hiç tercih etmedim.ben rahatsızlandım 10.haftamda dorukta kaldım 1 gece.heryer tertemiz doktorlar hemşireler ilgili.doğumda 2 kişilik odada kalmayı düşünüyorum.doktorum NURAY BOYAR.kendisinden memnunum tavsiye ederim

canım bebek te iyiymiş çok şükür ilk çocuğum kız 6 yaşında ilk doğumumda sezaryen o yüzden cenk bey i seçtim herkes eli çok hafif diyor öylemi gerçekten

normal doğumu yaşamadım bilmiyorum ama sezeryan eninde sonunda zor. dikiş yerinde inanılmaz ağrım olmadı ama çok şiştim ben. oda bünyeden bünyeye değişiyor sanırım. çok büyük bi sıkıntı yaşamadım. inş. seninde iyi bir hamilelik ve doğum olur.

c.tesi günü taşınıyorum ama nerede oturuyorsun merak ettim. benim evimde çok yakın jimere.

evt canım bursaya yeni yerlescez ıns. suan yurt dısındayız. eskısehırlıyım ama esımın ısınden dolayı bursada ıkamet edıcez ıns.
ev bakıorumda altınsehırdekı evlerı begendım bende ama. fsm civarında da arkadaslarımız var. oraalr bıraz daha eskı ama bakalım ne yapıcaz .hayırlısı.
geldıgımde 27 haftalık olucam ıns. hem hastane hem ev bakıorum iste ole

yani jımer banada gerkesız gelıo. yanı yeni ev kuracagımızı dusnursek aradakı fıyat farkını onemsıorum... doruk mantıklı canım saol. bakalım ins bır yerleseyımde ıns. tam hamılelıkın agır zamanlarına denk gelıcek 27. haftamda bursaya gelıp yerlescez de. hem doktor ıskerı falan ...rabbım yardımcımız olsun ıns..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…