- Konu Sahibi monalisa79
-
çok sağol yorumun için cnm,bende ona gidiyorum ama emin olamamıştım,kimsedende duymadım,insan başkasından da duymak istiyor, ona devam edicem gibi inşallah herşey yolunda gider
Canım memnun kalmana çok sevindim. Evet diğer hastanelere de gidiyor ama bizim için yoğun bakım önemli olduğu için direk orası olacak diye konuştuk. Ondan sadece orayı söyledim ben sana. Test sonuçlarını yaz bana olur mu, inşallah her şey yolunda gider. Malum senin doğumun benden önce olacak, o zaman da yaz bana. Ziya bey'in doğumda eli çok hafiftir dediler, senden de duymak isterim yorumları. Gönlün doktorun tecrübesinden yaa rahat olsun. İnşallah bebişini sağlıkla kucağına alacaksın
canım test sonuçlarım tam komedi artık dalga geçiyoruz biz. ziya bey dediki bunları yaptıralım önemli hemofili diye bir hastalığa bakacaklar dedi yaptırdım ben testleri aksam sonuçları aldık fakültedeki dr dediki testlerin ikisi çıkmamış tekrar indik laboratuara ordaki de diyo ki yazmamışlar zaten size bunları yeni istemiş dr. dedi.bana test için 6 ocak a randevu verdi bu kez eşim dediki sabah kan aldınız aynı kandan bakılamıyormu falan ayda 1 kez yapılıyo dediler sonra fakültedeki dr 16 ocak a sonuca bakmaya gün verdi. sonra ziya bey e gittik artık pes diyorum ben bunlara dedi faktor 8-9 a bakılması geerkirken 5-7 ye bakmışlar simdi bakıcakmıs 8-9 a ziya bey dedi hayır artık göndermiyorum seni fakülteye hersey cok yolunda bisey bulamıkça arastırıyorlar artık fakülte bitti yani arkadaşım:)) acayip rahatladım ama. doğumda 2 ünite kan bulundurucaz gerekirse kullanılacak o kadar baska birseye gerek yok dedi. doğum sonrası yazarım mutlaka.
Gitme canım bence de daha fakülteye. Bana zaten oldum olası soğuk geliyor orası. Bir kerseinde serum takıyoruz diye damarımı patlatıyorlardı onlar neim, kolum şişti de şişti yine de bişey olmaz diyorlar. Neyse sen gönlünü ferah tut, inşallah her şey yolunda gidecek. Kaçıncı haftadasın, bebeğinin cinsiyeti neydi bu arada? Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizim de yarın kontolümüz var, çok özledik bebeklerimizi
32.haftadayım arkadaşım. kızım olucak ECE geliyo:)) evet bende çok özlüyorum ya benimde haftaya salı kontrolum var. bu günde 5 hafta calısabilir raporunu aldım. doğum hazırlıkları başları yani bende. hafta sonuda kızımın eşyalarını aldım alıcak pek bişeyimizde kalmadı. kafaya takmaktan bisey yapamıyordum simdi çok rahatım ama. allah hepimize yardım eder inşallah.dr. çok etken tabi ama doğum allah la kul arasında allah hepimizi sağ salim kurtarsın kuzucuklarımızı alalım kucağımıza.ben artık doğum yaklaştı ya bebeği çok daha fazla merak ediyorum eskisine göre hareketleri falan çok eglenceli iyice hissediyorum çünkü döndüğünü falan...
Bende açıkçası kimseden duymadım ama çok ısındım doktoruma senin ilk bebekmi ?
Bende açıkçası kimseden duymadım ama çok ısındım doktoruma senin ilk bebekmi ?
Hayırlıı olsun ikimiz içinde kimbilir belki birgün denk geliriz :) Cinsiyet belli oldumu?
Ayy maşallah sana da kraliçene de. Ne güzel ismi olacak prensesin. Daha çalışacak mısın, ne iş yapıyorsun bu arada? Eşyalar için bize önerin var mı, nerelerden aldın yazarsanız seviniriz. Malum biz daha yeni başlayacağız onlara. Malum bir de iki kız benim. İşimiz zor :)) İnşallah ben de hissederim öyle güzel hareketlerini o haftalara gelirim de. Amin hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah. Arada bana yazmayı unutma
bence deeeee ne güzel olur bu paylaşımlar.. sen bursanın ne tarafındasın?? cinsiyetiniz belli oldu mu??
uykum kaçtı,gelsin diye bekliyorum( uyku sorunu olanlar var mı benim gibi? geceleri rahat uyuyamıyorum çünkü sürekl burnum tıkalı. ilaçta kullanamıyorum. sadece okyanus suyu. böyle olunca da uyumak çok zor. sabahta oğlum erkenden kaldırıyor beni.bnim durumumda olan var mı merak ettim.
Merhaba,ben Setbaşı'nda oturuyorum .Medical Park Ahmet Yılmaz dr'um ,çok memnunum doktorumdan.Selam bende mayıs 10 gibi doğum yapıcam bursadanım.Sen neresindesin ve hangi hastahaneye gidiyrsn acaba ?
Ayy maşallah sana da kraliçene de. Ne güzel ismi olacak prensesin. Daha çalışacak mısın, ne iş yapıyorsun bu arada? Eşyalar için bize önerin var mı, nerelerden aldın yazarsanız seviniriz. Malum biz daha yeni başlayacağız onlara. Malum bir de iki kız benim. İşimiz zor :)) İnşallah ben de hissederim öyle güzel hareketlerini o haftalara gelirim de. Amin hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah. Arada bana yazmayı unutma
sağol cnm seninde hayırlı olsun,daha benim 10+5 te cinsiyet için erkensenin belli olmuştur ama,kaçıncı haftada söyledi sana,ben ilk günden beri Hatice hanıma devam ediyorum,sen de öylemi merak ettim :)))))))
Merhaba,ben Setbaşı'nda oturuyorum .Medical Park Ahmet Yılmaz dr'um ,çok memnunum doktorumdan.
Sen hangi dr.a gidiyorsun ve nerede oturuyosun?
Evet canım senin öğrenmen için daha erken ben 2 li test yapıldığında ultrason bölümüne gönderecek seni hatice hanım ordaki doktordan öğrenmştm %51 erkek demişti zaten benim içimede hep erkek doğuyordu o yüzden aksini düşünmedim hiç :)) Sanırım öğrendiğimde 12.haftamdaydım daha sonra tam 15+6 iken hatice hanıma muayeneye gittiğimde %100 erkek olduğunu öğrendim .İlk ben yıldırımdaki doruk tıpa gittim hamile olduğumu bilmyrdm orada öğrendim:)) sonrada çekirge doruktan melike hanımı tavsiye ettiler ona diye aradım ama çok doluydu bende herrhangi bir doktordan alayımda sonra melikeye giderim diye düşündm iyikide hatice hanıma gitmişim çok memnun kaldım.Bide bu ay şevket yılmazda murat kadıoğlunada gittim devlettede bir doktor edineyim istedim ne olur ne olmaz diye oda çok ii bir doktor ama hastahane şartları maalesef özeldeki gibi olmuyor .Yinede muayene için murat kadıoğlunada devam edicem ama doğumumu kesinlikle hatice taşlı ypck :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?