- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #2.401
hayırlı olsun canım bizimki de artık kanepeden kanepeye geçiyor çok şükür yürümeye başladık...kızlar bugün kızım ilk adım arabasiyla
evde gezdi:)ay paytak paytak yürüdü
inanamadim.8 disimiz var iki taneside
cikmayi bekliyor:)
sağ ol canım.maşallah sizinlidehayırlı olsun canım bizimki de artık kanepeden kanepeye geçiyor çok şükür yürümeye başladık...
güzeldi öyle ahım şahım bişi yapmadık ablamlar geldi yeğenim falan onlarla kutladık....valla büyüdüler..........sağ ol canım.maşallah sizinlide
başlamış.büyüdü bidiklar
doğum gününüz nasıl geçti
senin oglusuna kızda pek tatlıgüzeldi öyle ahım şahım bişi yapmadık ablamlar geldi yeğenim falan onlarla kutladık....valla büyüdüler..........
aslında annemler 50km de diğer ablamla...kv aynı ilçedeyiz..ama kimseyi çağırmadık...ben pek sevmiyorum ahım şahım kutlamaları... ablamda şırnaktan izinli misafir gelmişti denk geldi.....sağol canım senin bızdıkın son hali yok mu...senin oglusuna kızda pek tatlı
en azından yakınların yanında Cnm :-(
Bende pek sevmiyorum öyle büyük kutlama falan.var canım ama üşengeçlikaslında annemler 50km de diğer ablamla...kv aynı ilçedeyiz..ama kimseyi çağırmadık...ben pek sevmiyorum ahım şahım kutlamaları... ablamda şırnaktan izinli misafir gelmişti denk geldi.....sağol canım senin bızdıkın son hali yok mu...
Bende pek sevmiyorum öyle büyük kutlama falan.var canım ama üşengeçlik
İşte
Ben tapmak istesem de kimse yokben 40 dan sonra ikinciyi doğurunca bayağı doğum günü yaptım
süslemeler tabaklar falan filan.oğlumu bilmem ama biz çok mutlu olduk.
O'na da anı kaldı.zaten büyük oğluma da 1. yaş yaptım sonraki yaşlarında kendi aramızda pasta kestik.
Ben tapmak istesem de kimse yok
yalnızda olmuyor ki
yok Cnm tv2 yaşına kadar iyi değil
ben tvyi kaldıracağım hiç sevmiyorum
zaten izlemiyor
hayırlı olsun canım bizimki de artık kanepeden kanepeye geçiyor çok şükür yürümeye başladık...
Ben de sendenim. Hatıra olsun diye hazırlıklarımı yapıp foto çekcektim dogum gününde. Diş bugdayı yaptıgımızda istanbuldaydık. Çok ugrastım. Çok emek verdim. Herseyi kendim yaptım. Yazılar, kurdeleler, cıktılar, fotolar.. Orada akrabalarIımız,arkadaşlar, cok kalabalığız. Burada kımsem yok ama ailem gelıyo Allah kısmet ederse kızımın dogum gunune. Ben başladım hazırlıklara yine.. Kızımı uyutuyorum, geçiyorum iş başına :)Ben tapmak istesem de kimse yok
yalnızda olmuyor ki
Benim Kızımın da doğum günü 10 ekimdi babasına ek görev çıkınca bu pazara erteledik minnie temalı parti izin hazırlıkları sürüyor bakalım afiş cerceve pasta şişme balon kurabiye hazır ama sürekli aklıma yeni birseyler geliyor güzel bir telas:))))Ben de sendenim. Hatıra olsun diye hazırlıklarımı yapıp foto çekcektim dogum gününde. Diş bugdayı yaptıgımızda istanbuldaydık. Çok ugrastım. Çok emek verdim. Herseyi kendim yaptım. Yazılar, kurdeleler, cıktılar, fotolar.. Orada akrabalarIımız,arkadaşlar, cok kalabalığız. Burada kımsem yok ama ailem gelıyo Allah kısmet ederse kızımın dogum gunune. Ben başladım hazırlıklara yine.. Kızımı uyutuyorum, geçiyorum iş başına :)
Slm kızlar upuzun bir aradan sonra Nasılsıniz bebisler ne durumda yürüyen konuşan disler anlatın bakalım.dogum günleri yapıldımi. ?
Benim Kızımın da doğum günü 10 ekimdi babasına ek görev çıkınca bu pazara erteledik minnie temalı parti izin hazırlıkları sürüyor bakalım afiş cerceve pasta şişme balon kurabiye hazır ama sürekli aklıma yeni birseyler geliyor güzel bir telas:))))
Benim Kızımın da doğum günü 10 ekimdi babasına ek görev çıkınca bu pazara erteledik minnie temalı parti izin hazırlıkları sürüyor bakalım afiş cerceve pasta şişme balon kurabiye hazır ama sürekli aklıma yeni birseyler geliyor güzel bir telas:))))
ben tvyi kullanmadigimiz kızından uzakMaşaAllah.. Ne kadar guzel izlememesi. Ben çok büyük konustum bununla ilgili.. Asla izletmicm dedim..
İki yasına kadar kesınlıkle ızletmeyın.ikiden sonra da 15 dk sadece diyor uzmanlar..
Ne kadar ugrastıysam da önüne gecemedim. Sürekli olmasa da izliyo. Bide aşırı sevıyo
hosgeldin canım çoktandır yoktun kızınSlm kızlar upuzun bir aradan sonra Nasılsıniz bebisler ne durumda yürüyen konuşan disler anlatın bakalım.dogum günleri yapıldımi. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?