2013 ekim anneleri neredesiniz

kızlar bugün kızım ilk adım arabasiyla
evde gezdi:)ay paytak paytak yürüdü
inanamadim.8 disimiz var iki taneside
cikmayi bekliyor:)
hayırlı olsun canım bizimki de artık kanepeden kanepeye geçiyor çok şükür yürümeye başladık...

senin oglusuna kızda pek tatlı
en azından yakınların yanında Cnm :-(
aslında annemler 50km de diğer ablamla...kv aynı ilçedeyiz..ama kimseyi çağırmadık...ben pek sevmiyorum ahım şahım kutlamaları... ablamda şırnaktan izinli misafir gelmişti denk geldi.....sağol canım senin bızdıkın son hali yok mu...

Bende pek sevmiyorum öyle büyük kutlama falan.var canım ama üşengeçlik
İşte

Bende pek sevmiyorum öyle büyük kutlama falan.var canım ama üşengeçlik
İşte

ben 40 dan sonra ikinciyi doğurunca bayağı doğum günü yaptım
süslemeler tabaklar falan filan.oğlumu bilmem ama biz çok mutlu olduk.
O'na da anı kaldı.zaten büyük oğluma da 1. yaş yaptım sonraki yaşlarında kendi aramızda pasta kestik.

Ben tapmak istesem de kimse yok
yalnızda olmuyor ki

yok Cnm tv2 yaşına kadar iyi değil
ben tvyi kaldıracağım hiç sevmiyorum
zaten izlemiyor

MaşaAllah.. Ne kadar guzel izlememesi. Ben çok büyük konustum bununla ilgili.. Asla izletmicm dedim..
İki yasına kadar kesınlıkle ızletmeyın.ikiden sonra da 15 dk sadece diyor uzmanlar..
Ne kadar ugrastıysam da önüne gecemedim. Sürekli olmasa da izliyo. Bide aşırı sevıyo

hayırlı olsun canım bizimki de artık kanepeden kanepeye geçiyor çok şükür yürümeye başladık...

Kızlaaar iki gündür benim kızım da adımlarını fazlalaştırdı. Sekiz adım rekoru kırdık..
Karşısına geçip kollarımı açıyorum. Koşa koşa gelıyo. Beş altı adım sonra pat yere :)
Çook güzeeelllll.. O haline hastayım. Paytak paytak.. Kısacık boyuyla :) Evi turluyo. Duvarlardan gidiyo.
Bazı yerlerde ellerini bırakıyo. Kendi kendine oyun oynuyo. Hep koltuk aralarında. Sehpa ve masa altlarında..
Bi küçük boşluk görsün hemen içine giriyor. Cantanın içine girdi bugun. Ayagını içine atıyo. Bagırıyo içine gircekmiş.
Çıkmıyo da.. Fotosunu çektim çok komik :)

Ben tapmak istesem de kimse yok
yalnızda olmuyor ki
Ben de sendenim. Hatıra olsun diye hazırlıklarımı yapıp foto çekcektim dogum gününde. Diş bugdayı yaptıgımızda istanbuldaydık. Çok ugrastım. Çok emek verdim. Herseyi kendim yaptım. Yazılar, kurdeleler, cıktılar, fotolar.. Orada akrabalarIımız,arkadaşlar, cok kalabalığız. Burada kımsem yok ama ailem gelıyo Allah kısmet ederse kızımın dogum gunune. Ben başladım hazırlıklara yine.. Kızımı uyutuyorum, geçiyorum iş başına :)

Benim Kızımın da doğum günü 10 ekimdi babasına ek görev çıkınca bu pazara erteledik minnie temalı parti izin hazırlıkları sürüyor bakalım afiş cerceve pasta şişme balon kurabiye hazır ama sürekli aklıma yeni birseyler geliyor güzel bir telas:))))

Slm kızlar upuzun bir aradan sonra Nasılsıniz bebisler ne durumda yürüyen konuşan disler anlatın bakalım.dogum günleri yapıldımi. ?

Slm cnm. İyiyiz sağol siz nasılsınz? Bebişin nasıl? Büyüdüler artık. Bebişlikten de çıktı bu bızdıklar..
Bizim 24 ekim. Aslında 23 Ekım 00:00 :) 24 e girerken :)
Tam yürümüyor ama koltuklardan karsıdan karsıya gidiyor. İki gündür baya adımlarını arttırdı masaAllah..
Koşa koşa yürüyo bir de çok komik. Aceleci hep düşüyor.. Bizim altta 3 dişimiz var.4. çıkıyor o kadar.
Çenesine maşaAllah.. Hiç susmuyor kii.. Annee en çok söylediği kelime.. Baba demıyor. 3 kez falan dedi.
Anne, dede, anneanne, mama, attaa, attııı, edaa diyo aklıma gelenler..
Gel babası geell yapıyo, el sallıyo, çakıyo, benesnıyorum arkanmdan o da esnıyo, Öksürünce arkamdan o da öksürüyo..
1 yapmasını ögretiyorum yapmıyor daha.. Mama mama diyo agzını şapırdatıyo. Senin kızın neler yapıyor? Dogum günü ne zaman?

AA bizim de minniee.. Kızım minnie hastası. Çantası bile minnie. Balonu var. Çok seıyor. Geçen gün badi aldım ona. Satıcı bayana söledim çok sevdiğini. Gösterin badiyi dedim. Gösterince çıldırdı bizimkisi. Kadın da şaşırdı..
Fikir alışverişinde bulunabiliriz. Bize kimse gelmeyecek ama. Kendm yapıyorum zaten herseyını.. SONRA da çıktısını alıyoruz.Neler yaptın cnm? Bana da söyle. Ben diş bugdayında cok ugrastım. Bunda çok hevesli değilim :)

Doğum günü kutlu olsun bızdıgın bu arada. Rabbim sağlıklı, hayırlı nice seneler nasip etsin minişe..
Pazara da az kalmış.. Sizin herseyiniz hazırmış.

ben tvyi kullanmadigimiz kızından uzak
odaya koydurdum.kismetse bu cuma
tvyi kökten kapdiricam bende kesin
izletmem dedim qma kimse inanmadi

Slm kızlar upuzun bir aradan sonra Nasılsıniz bebisler ne durumda yürüyen konuşan disler anlatın bakalım.dogum günleri yapıldımi. ?
hosgeldin canım çoktandır yoktun kızın
nasıl?biz artık yürüyoruz Cnm 8
disimiz var şu an.bol bol konuşuyoruz
sizde ne var ne yok?bizim doğum günümüz yarın şu anlık bir planımız yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…