- 4 Haziran 2014
- 767
- 202
- 83
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #2.421
biz plan yapmadık Cnm yarın doğumBen de sendenim. Hatıra olsun diye hazırlıklarımı yapıp foto çekcektim dogum gününde. Diş bugdayı yaptıgımızda istanbuldaydık. Çok ugrastım. Çok emek verdim. Herseyi kendim yaptım. Yazılar, kurdeleler, cıktılar, fotolar.. Orada akrabalarIımız,arkadaşlar, cok kalabalığız. Burada kımsem yok ama ailem gelıyo Allah kısmet ederse kızımın dogum gunune. Ben başladım hazırlıklara yine.. Kızımı uyutuyorum, geçiyorum iş başına :)
ben tvyi kullanmadigimiz kızından uzak
odaya koydurdum.kismetse bu cuma
tvyi kökten kapdiricambende kesin
izletmem dedim qma kimse inanmadi
biz plan yapmadık Cnm yarın doğum
günümüz 1 yaş bitecek.ben birde ders
çalıştığım için kızım uyuyunca hiç hazırlık
yapamıyorum daha yeni uyudu geç olmasaydı ders calisacaktim
kızlar kızım beni babasından
kıskanıyor babası sarilinca eliyle
yitiyor bağırıyorkızım bana çok
düşkün.bıcı bici demesi çoook tatlı
anne olmak ne güzel
kitap okuman çok güzelOhh en güzeli... Ben en başlarda çok ugrastım, eşim de öyle.. Hiç izlettirmiyorduk.
Aşırı kitap düşkünüyüm. kİTAP okmakla geçiriyordum zamanımı..
Zamanla evde tek başıma kalmaktan, sıkılmaktan..
En güzeli kaldırmaakk.. Bizim kız tvmizi halletti. Çerceveyi kırıp tv ye vura vura ekranı halletmiş..
amin canım.gerçekten büyüdükçeYeni mi uyuduinamıyorum.. Hep mi öyle geç yatıyo.
Allah yardmcın olsun sana da zhinaçıklığı versin..
Hehe.. Kıskanıyo demek bızdık. Ne güzel :)) Kıskanılıyosun..
Anne olmak zaman geçtikçe daha da güzel bir hal alıyor..
Sarılınca, kucagıma yatınca dünyalar benim oluyo.. :) Çok harika bir duygu..
Rabbim isteyen herkese yaşatsın..
Benim ki tam 10 ekim...bizim alttan 2 disimiz var usttende çıktı çıkacak çok huysuz bu ara uykusu falan çok uyanıyor yine dise yoruyorum hala emerek uyuyor bi kendi kendine uyutmayi yaptıramadim. ..masalda gel gel,bye bye , bitti,yapıyo öpücük atıyor çirkin ol diyince oluyor cici yapıyor şarkı söyleyince boynunu eğip sevimli oluyor alo yapıyor.cik çık cik ve öksürük beni taklit ediyor , Cie yapiyo ?.Bu ara organları gösteriyorum kendi burnunu başını bizimkiler gösteriyor. ? Anne dede gel atta diyor...kanepeler den biryere tutunarak yürüyo daha tutunmadan yürümedi. ?..minnie li doğum günü için madoyu ayarladik afiş yapıyoruz 2 tane onları ascaklar cerceve yapıyoruz çok tatlı oluyo...140 cm minnie folyo balon aldık ve minnie li balonlar onlarla süsleyecekler. ?.5 aile olcaz pasta kola çerez minnie kurabiye ortaya börek hı bide ben cup cake yapmayı dusunuyorum becerebilirsem:)) çocuklarda yetisirse minnie li hediye paketi alayım diyorum...herkes Tutu etek giydiriyo ben koton da gömlek gördüm minnie li anne kız kucuktebilrsek ondan alaçam işte böyle anlatma sırası sende:))Slm cnm. İyiyiz sağol siz nasılsınz? Bebişin nasıl? Büyüdüler artık. Bebişlikten de çıktı bu bızdıklar..
Bizim 24 ekim. Aslında 23 Ekım 00:00 :) 24 e girerken :)
Tam yürümüyor ama koltuklardan karsıdan karsıya gidiyor. İki gündür baya adımlarını arttırdı masaAllah..
Koşa koşa yürüyo bir de çok komik. Aceleci hep düşüyor.. Bizim altta 3 dişimiz var.4. çıkıyor o kadar.
Çenesine maşaAllah.. Hiç susmuyor kii.. Annee en çok söylediği kelime.. Baba demıyor. 3 kez falan dedi.
Anne, dede, anneanne, mama, attaa, attııı, edaa diyo aklıma gelenler..
Gel babası geell yapıyo, el sallıyo, çakıyo, benesnıyorum arkanmdan o da esnıyo, Öksürünce arkamdan o da öksürüyo..
1 yapmasını ögretiyorum yapmıyor daha.. Mama mama diyo agzını şapırdatıyo. Senin kızın neler yapıyor? Dogum günü ne zaman?
Öyle canım telde program çalışmıyor du.tablet dende masal hanim elime alinca istediği için bi türlü giremedim ücretsiz izin aldım evdeyim bende masal ile emekliyorum korkuyorum çarpar diye..aşımı zi yaptırdik .10.2 kg olmuş boyda 77cm olmuş. Pazartesi de Dr kontrolumuz var kan tahlili yapılacak büyük ihtimal işte böyle sizden nbr. ?hosgeldin canım çoktandır yoktun kızın
nasıl?biz artık yürüyoruz Cnm 8
disimiz var şu an.bol bol konuşuyoruz
sizde ne var ne yok?bizim doğum günümüz yarın şu anlık bir planımız yok
masallah Cnm boyda kilosuda çok iyiÖyle canım telde program çalışmıyor du.tablet dende masal hanim elime alinca istediği için bi türlü giremedim ücretsiz izin aldım evdeyim bende masal ile emekliyorum korkuyorum çarpar diye..aşımı zi yaptırdik .10.2 kg olmuş boyda 77cm olmuş. Pazartesi de Dr kontrolumuz var kan tahlili yapılacak büyük ihtimal işte böyle sizden nbr. ?
Ağladı cnm ya 3 tane 2 kol bir bacak yapıldı yanımıza topitop aldık açıdan aşıya topitop veriyoruz sunuyor ozaman bizdik:))) benimki oyuncakla pek oynamıyor aynen Kablolar tel tablet işi gücü onlarmasallah Cnm boyda kilosuda çok iyi
bizimki hala 70kilomuz belli değil
bu cuma asi olucaz asi olunca ağladımi ?
bizde hep evdeyiz kızımla tüm gün oynuyoruz bizimki oyuncakla pek oynamıyoraklı fikri kablo,telefon,tablet
bilgisayarda ne aliyorsa artık
ne güzel bizimki hiç oynamıyorbir türlü
anlamiyorum.sürekli peşimde kucagimda
benim oğlumda izlemıyor gerçi evde tv izleyen bi aile değiliz zaten ama arada iş yaparken koyuyorum karşısına genede izlemiyor yaramaz:)) oyuncaklarla da oynamıyor benimki de sürekli peşimdeyok Cnm tv2 yaşına kadar iyi değil
ben tvyi kaldıracağım hiç sevmiyorum
zaten izlemiyor
offf kötü olmuş canım ya yaramaza bak senOhh en güzeli... Ben en başlarda çok ugrastım, eşim de öyle.. Hiç izlettirmiyorduk.
Aşırı kitap düşkünüyüm. kİTAP okmakla geçiriyordum zamanımı..
Zamanla evde tek başıma kalmaktan, sıkılmaktan..
En güzeli kaldırmaakk.. Bizim kız tvmizi halletti. Çerceveyi kırıp tv ye vura vura ekranı halletmiş..
Canım kızamığı tekrar Yaptılar mı?Ağladı cnm ya 3 tane 2 kol bir bacak yapıldı yanımıza topitop aldık açıdan aşıya topitop veriyoruz sunuyor ozaman bizdik:))) benimki oyuncakla pek oynamıyor aynen Kablolar tel tablet işi gücü onlar
Aynı bizim kız ce e yapıyor odabenim oğlumda izlemıyor gerçi evde tv izleyen bi aile değiliz zaten ama arada iş yaparken koyuyorum karşısına genede izlemiyor yaramaz:)) oyuncaklarla da oynamıyor benimki de sürekli peşimdebirde sürekli bu ikon gibi ce ee yapıyor
offf kötü olmuş canım ya yaramaza bak sen
Kızım saçlı doğdu maşaAllah. Dökülmedi de..
Ayy koptum çekmeceyi açıp içine girmesine yaa.. İnanmıyorummmBak sen şu yaramaza..
Bizimkisi de mama sandalyesindeyken hemen ayagı kalkıyo. Bağlatmıyo da. Yalnız bırakmıyorum artık..
Öyle canım telde program çalışmıyor du.tablet dende masal hanim elime alinca istediği için bi türlü giremedim ücretsiz izin aldım evdeyim bende masal ile emekliyorum korkuyorum çarpar diye..aşımı zi yaptırdik .10.2 kg olmuş boyda 77cm olmuş. Pazartesi de Dr kontrolumuz var kan tahlili yapılacak büyük ihtimal işte böyle sizden nbr. ?
Bugün bizde 1 yaş aşılarımızı yaptırdık
3 tane aşı yani iğne yaptılar tombiş bacaklarına
Çok ağladıiçim acıdı
Kac gundur rahatsizdi oglum ugrayamadim, sanirim komsunun cocugundan bulasti(( ilacta vermedim alismasin diye gida takviyesi yaptim cok sukur iyiyiz simdi. Cocuklar sevmek istiyolar ama hastaysa artik yaklastirmayi dusunmuyorum.
Daha nelerini gorecez bakalim bu afacanlarinbizimki de bebek arabasin da baglatmak istemiyo ama mecbur bagliyorum yoksa ikinci adimda atar kendini Allah korusun. Bizimki de sacli dogdu hepsi dokuldu baya bi kel gezdik daha yeni yeni biraz uzadi kestir gurlesir diyolar ama kiyamam daha cok erken
Bugün bizde 1 yaş aşılarımızı yaptırdık
3 tane aşı yani iğne yaptılar tombiş bacaklarına
Çok ağladıiçim acıdı
Benim ki tam 10 ekim...bizim alttan 2 disimiz var usttende çıktı çıkacak çok huysuz bu ara uykusu falan çok uyanıyor yine dise yoruyorum hala emerek uyuyor bi kendi kendine uyutmayi yaptıramadim. ..masalda gel gel,bye bye , bitti,yapıyo öpücük atıyor çirkin ol diyince oluyor cici yapıyor şarkı söyleyince boynunu eğip sevimli oluyor alo yapıyor.cik çık cik ve öksürük beni taklit ediyor , Cie yapiyo ?.Bu ara organları gösteriyorum kendi burnunu başını bizimkiler gösteriyor. ? Anne dede gel atta diyor...kanepeler den biryere tutunarak yürüyo daha tutunmadan yürümedi. ?..minnie li doğum günü için madoyu ayarladik afiş yapıyoruz 2 tane onları ascaklar cerceve yapıyoruz çok tatlı oluyo...140 cm minnie folyo balon aldık ve minnie li balonlar onlarla süsleyecekler. ?.5 aile olcaz pasta kola çerez minnie kurabiye ortaya börek hı bide ben cup cake yapmayı dusunuyorum becerebilirsem:)) çocuklarda yetisirse minnie li hediye paketi alayım diyorum...herkes Tutu etek giydiriyo ben koton da gömlek gördüm minnie li anne kız kucuktebilrsek ondan alaçam işte böyle anlatma sırası sende:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?