2013 ekim anneleri neredesiniz

Süper olmuş senin dış bugdayı bayagi ugrasmissin belli...hangi programda yapıyorsun canım , cok sevinirim ama sen kızına uğraşıyorsun zaten.bide biz seni yormayalim..ben cup cake ler içinde yapabilirim üzerlerine. ?.Bu arada umut sepetinde çok güzel tarifler var bir bak istersen ...cerceveyidemi sen yaptın becerikli hatun bizim kide bu olacak...resimdeki doğum gününede bayildim:))))

Eklentiler

• hatira-cercevesi3-300x300.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 76
  • 8_7_1.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 115
Ya bi türlü giremedim hem masal yüzü den hemde telden giremiyorum diye...kendim uğraşmadan pek seçtim birseyler reklamciya yaptırıyorum bakalım inşallah güzel bir hatıra kalır. ?.3 aşı yapıldı cnm ateş olmadı rahat geçti. ?.senin bizdik nasıl yürüyo us maşallah benimki korkak ya ))

Ayy hic sorma bizimki de bebek arabasindan bi sure sonra sıkıliyo inan yazin varya taa carsidan eve kadar tasimistim nasil yorulmustum anlatamam markette alisveris sepetini seviyo ilk basta agliyo sonra alisiyo ee ha bire gezdiryoz durunca yine agliyo aynen canim kestirmicem kiz gibi uzatacam oglusun saclarini yakisir valla canim aile hekimini degistirebilirsin boyle bi imkanin varken degerlendir bence, bende tartismistim hemsireyle neyse ki degisti. Masadan memnun musun? Evde nasil zaman geciriyo gun icinde prenses hanim?

Kis yok ne yurumesi tembel daha benim oglus yurumuyo cesaret edemiyo aynen bizimki de korkak kendi haline biraktim canim zorlamiyorum artik ne zaman yururse keyfine kaldi ucretsiz izne ayrilman iyi olmus prensesten ayrilmak zor olurdu daha cok kucukler cunku. Sizin minik ne tur oyuncaklarla mesgul sanirim kiz bebisler daha akilli gibi ben oglumu oyalamakta zorlaniyorum butun gun pesimde yemek yaparken, temizlik yaparken ben nerdeysem o da orda

Çok nadir aktivite masasi yla oynuyo etrafa tutunarak benim peşimde elime ne alsam ona koşuyor bazende oyun parkında folyo balon larla oynuyo benim çadininda pek arası yok oyuncaklar yani canım ne yazkkki(yurutec te almadım Dr önermedi diye baya zorlaniyorum anlayacağın sürekli ilgi oyun bekliyor..desene bi tek bizim bızdıklar tembel cikti:)))

Çok ugrastırıyo. Bilgisayarda yapması ayrı, kesip biçmesi yapıştırması daha zor valla. İk günde hızlı bi şekilde arkadas yardımlarıyla kestik yapıştırdık falan. Hazırlarınıalmak mantıklı ama üzerinde kızımın ismi fotografı olsun istedim.. Photoscape de yapıyorum canım.. Cup cake için de var canım. burdan fotosunu göndereyim. Çıktısını alıp yaparsın.. Dediğin adrese de bakarım cnm. Sağol.. Çerçeve çok basit. Sen de yapabilirsin alında.. Ama kesmesi zor oluyo. Fotograftaki d.günü harikaymış. Pembe siyah istiyorum ben de..

Canım bir kaçörnek gönderdim. İstediğin bir yazı veya cerceve varsa ismini yazar gönderirim sana.Foto da koyarım istersen..
Minnie kafalarının üzerine AYSE SARE 1 yasında yazılıp asılacak..
Yuvarlakolanlar da gelenlere verilmesi için. Gelen olmayacak ama neyse :)
Diğerleri de büyültülüp asılacak. Daha çok var. İstediğin varsa yaparım..
Davetiye yapabilirsin sen. Çagıracakların var.Örnek davetiyem var.. Onu da ekledim. Bak istersen..

Eklentiler

• G5.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 341
  • bn_0004.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 225
  • kljhk.webp
    124,1 KB · Görüntüleme: 301
  • G18.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 152
  • uyıuhjn.webp
    72,8 KB · Görüntüleme: 214
  • davetiye1.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 157

Aynen canım. Bizimkisi her zaman öyle. Babasıyla benim canımızı çıkarıyor. Dışarda yemek yememiz de işkence.Mama sandalyesinde de durmuyo artık. Dün yemek yediğimiz yerde garson kız vardı. Hep ondaydı.. Hiiç de aramıyo bizi :)
Alışveriş sepetini bizimkisi de seviyo:) Gezdiğimiz sürece.. Uzat saçlarını bayılırım uzun saclı erkek bebişleree.. Canım değiştiremiyorum aile hekimini bizimkisi baya karışık.. Sağlık Bakanlığından aramışlardı şikayet değerlendirmesi için, onlar da oraya gitmemi söylediler. Canım yeni açıldı burası. Sadece 2 dr. var ve bizim kaydımız hala alınmadı. 3. DR. GELENE KADAR misafir gibi gidecegiz. Saçmalığa bak.. Eski sağlık ocagımızdaki doktorumuz da hasta. İlgilenen yok. Hemşireler kayıp.. MaşaAllah diyim önce koskocamaannn.. Kızım ilgi alaka arayan bi bebek değil. İlgiyi aşırı sevıyo. Kahkahalar havada, çıglıklar falan.Ama sürekli değil. Çok oyun oynuyoruz beraber ama kendi kendine oynamaları da çok. Masadan önce pişmandım ama şuan değilim. Oynuyor çünkü. Belirli aralıklarla. Akşama kadar 7-8 kere başına geçiyor. Evde nasıl zaman geciriyor..Çoğunlukla evi turluyor. Duvarlardan tutunarak oda oda gidiyor. Bazen yanıma mutfaga gelip karıştırıyor. Çöp kovası, bulaşık makinesi, tencere tutacakları favori oyuncakları mutfakta.. Balkon kapısı açıksa direkt balkona :) Kapalıysa camından dışarıya bakıyor. Ayakta :) Oyuncak havuzundan oyuncakları cıkarıyor. Atıyor.İçine giriyor, çıkıyor.. Salıncagında sallıyorum. Hiç bıkmadı ondan.. Akşamları orada uyuyakalıyor genelde .. Ordan alıp yatagına yatırıyorum.. Bazen niloya yı açıyorum, izliyor. Hep koltuk aralarına giriyor. Orada oturuyor. Bişeylerle oynuyor. Eline ne geçerse artık.. Genelde ayakta ve yürüyor.. Dışarıya çıkıyoruz.. Biraz geziyoruz. Karşımızda alışveriş merkezi var. Orada tırtıl var.Ona binmeyi çok sevıyo. Aklıma gelenler bunlar :)

Olur canım be sana resmini gondereyim musait olursan yaparsın. ?.çıktıyi A4 formatındami alıyorsun ..? Hangisine iyi oluyo hı bide keyfekeder saatlerim bloguna da bi bak istersen

Olur canım be sana resmini gondereyim musait olursan yaparsın. ?.çıktıyi A4 formatındami alıyorsun ..? Hangisine iyi oluyo hı bide keyfekeder saatlerim bloguna da bi bak istersen

Tmm cnm.. Hepsi için farklı. Kürdanlar için bir a4 e baya cıkarttık.Önlü arkalı.
Fotograflı olanlara A4 e cıktı alıp evın bazı yerlerıne dış kapıya balonla birlikte falan asmıştık..
Yuvarlak olanlar isim olarak yazılanlar..
Şimdi çıkıyorum. Yrn konusuruz yıne.. İyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…