- 24 Haziran 2013
- 3.034
- 4.653
- 198
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #2.441
Gecmis olsun canim bizimki ayin 27 sinde. Kilosu boyu kac olmus?
Süper olmuş senin dış bugdayı bayagi ugrasmissin belli...hangi programda yapıyorsun canım , cok sevinirim ama sen kızına uğraşıyorsun zaten.bide biz seni yormayalim..ben cup cake ler içinde yapabilirim üzerlerine. ?.Bu arada umut sepetinde çok güzel tarifler var bir bak istersen ...cerceveyidemi sen yaptın becerikli hatun bizim kide bu olacak...resimdeki doğum gününede bayildim:))))Bizim de alttan 4. çıkmaya hazırlanıyor. Dün gece 3 e kadar ugrastık. Çok huzursuzdu, agladı sürekli.. Diş oldugunu sonradan anladım.. Kendi kendine uyumasını saglama kiçin ben baya ugrastım. Ama son zamanlarda cogunlukla emerek uyumaya başladı. Öpücük de atıyormuş bak sen cadıya. Ben onu ögretmeye çalışıyorum :) MaşaAllah kızına... Bizimkisi de çirkin ol diyince çipçirkin oluyo :) Cici yapıyo sonrasında vuruyo:)Bizimki dört gündür maşaAllahı var. Pıtır pıtır tutunmadan yürüyor. Krşısına ben geç,nce koşarak gelıyo :) Aceleci davranıyo düşüyo:) Sürekli evi turluyo duvarlardan kapılardan..
Ben diş bugdayında yaptıgım gibi yapıcam yıne. Çok farklılık olmayacak.. Teyzesi magnet siparişi verdi. Hatıra kalsın diye..
Ben şuan yapım aşamasındayım canım.. Ben kendşm yapıyorum programla.. Sonra çıktısını alıyoruz.. Gelenlere vermek için kartondan hatıra yapabilirsin. İstersen ben sana yapıp gönderebilirim. Kızının adına özel. Fotodaki diş bugdayından yaptıklarımdandı..
Evet canım yaptılar ne yazık ki...evet al çabuk susuyorla:)) ben pazartesi kan alırlar kara kara onu düşünüyorum , o daha zor geliyorCanım kızamığı tekrar Yaptılar mı?
Bende topitop alayım yoksa ağlamasına
Dayanamam.
Ya bi türlü giremedim hem masal yüzü den hemde telden giremiyorum diye...kendim uğraşmadan pek seçtim birseyler reklamciya yaptırıyorum bakalım inşallah güzel bir hatıra kalır. ?.3 aşı yapıldı cnm ateş olmadı rahat geçti. ?.senin bizdik nasıl yürüyo us maşallah benimki korkak yaHg canim nerelerdesin kis arazi oldun iyicedogum gununuz kutlu olsun bu arada, ayy ne guzel sen ugrasabiliyosun oyle degisik resimler falan cok hos gerci acilmadi goremedim ama uzaktan cici gorunuyo. Asidan sonra ates falan oldu mu canim ve kac tane asi yapildi?
Ayy geçmiş olsun cnm. Evet sevmek istıyorlar.Yaklaştırmamak lazım.. Bizim de parka cıktııgmızda oluyor. Kucagına almak isiyor cocuklar.. Bebebk arabasına oturtmak bizim kabusumuz. Dün yine bir sürü yol kucagımızda tasıdık eşimle sırayla..
Uyuyakaldı kucagımızda.. Kucakta da durmuyo. Bir süre sonra arabada da.. Uuzn süre olmuyor yani. Yürümek istiyor..
İlk bindirme ve baglama anı zor oluyo. Sonra alışıyo. bir saat maksimum. Sonra sıkılıyo asagı ıttırıyokendını, aglamaya başlıyor. Kestrime yaa. Biraz daha büyüsün :) Aşıları dşünüyorum ben de. Sağlık ocagıyla ilgili sorunlarımız var. İstemıyorum orada yaptırmak. 3 tane aşıymışbir de yaa. Aglayacak yine bizim minnaklar
Oğlum ufak tefek olacak sanırım :)
Boy 74 kilo 9 olmuş
Ya bi türlü giremedim hem masal yüzü den hemde telden giremiyorum diye...kendim uğraşmadan pek seçtim birseyler reklamciya yaptırıyorum bakalım inşallah güzel bir hatıra kalır. ?.3 aşı yapıldı cnm ateş olmadı rahat geçti. ?.senin bizdik nasıl yürüyo us maşallah benimki korkak ya))
Çok nadir aktivite masasi yla oynuyo etrafa tutunarak benim peşimde elime ne alsam ona koşuyor bazende oyun parkında folyo balon larla oynuyo benim çadininda pek arası yok oyuncaklar yani canım ne yazkkkiKis yok ne yurumesi tembel daha benim oglus yurumuyo cesaret edemiyo aynen bizimki de korkakkendi haline biraktim canim zorlamiyorum artik ne zaman yururse keyfine kaldi ucretsiz izne ayrilman iyi olmus prensesten ayrilmak zor olurdu daha cok kucukler cunku. Sizin minik ne tur oyuncaklarla mesgul sanirim kiz bebisler daha akilli gibi ben oglumu oyalamakta zorlaniyorum butun gun pesimde yemek yaparken, temizlik yaparken ben nerdeysem o da orda
Bizimkide kan alınınca ağlamıştıEvet canım yaptılar ne yazık ki...evet al çabuk susuyorla:)) ben pazartesi kan alırlar kara kara onu düşünüyorum , o daha zor geliyor(
Kızlar bugün bizim doğum günümüzdü....yarın da aşımız varbakalım
Boy ve kilomuz kaç olmuş
Çok nadir aktivite masasi yla oynuyo etrafa tutunarak benim peşimde elime ne alsam ona koşuyor bazende oyun parkında folyo balon larla oynuyo benim çadininda pek arası yok oyuncaklar yani canım ne yazkkki(yurutec te almadım Dr önermedi diye baya zorlaniyorum anlayacağın sürekli ilgi oyun bekliyor..desene bi tek bizim bızdıklar tembel cikti:)))[/
Evet cogu yuruyo sanirim olsun saglikli olsunlar da yururler ins bu da tesellimiz isteben oyun parki almadim cabuk sıkılır diye. Aynen biz de oyleyiz surekli ilgi ya da gezmeye gidicez park delisi disaridan eve girer girmez aglamaya basliyo
Boy ve kilomuz kaç olmuş
Süper olmuş senin dış bugdayı bayagi ugrasmissin belli...hangi programda yapıyorsun canım , cok sevinirim ama sen kızına uğraşıyorsun zaten.bide biz seni yormayalim..ben cup cake ler içinde yapabilirim üzerlerine. ?.Bu arada umut sepetinde çok güzel tarifler var bir bak istersen ...cerceveyidemi sen yaptın becerikli hatun bizim kide bu olacak...resimdeki doğum gününede bayildim:))))
Boy ve kilomuz kaç olmuş
Ayy hic sorma bizimki de bebek arabasindan bi sure sonra sıkıliyo inan yazin varya taa carsidan eve kadar tasimistimnasil yorulmustum anlatamam markette alisveris sepetini seviyo ilk basta agliyo sonra alisiyo ee ha bire gezdiryoz durunca yine agliyo aynen canim kestirmicem kiz gibi uzatacam oglusun saclarini yakisir valla canim aile hekimini degistirebilirsin boyle bi imkanin varken degerlendir bence, bende tartismistim hemsireyle neyse ki degisti. Masadan memnun musun? Evde nasil zaman geciriyo gun icinde prenses hanim?
Olur canım be sana resmini gondereyim musait olursan yaparsın. ?.çıktıyi A4 formatındami alıyorsun ..? Hangisine iyi oluyo hı bide keyfekeder saatlerim bloguna da bi bak istersenÇok ugrastırıyo. Bilgisayarda yapması ayrı, kesip biçmesi yapıştırması daha zor valla. İk günde hızlı bi şekilde arkadas yardımlarıyla kestik yapıştırdık falan. Hazırlarınıalmak mantıklı ama üzerinde kızımın ismi fotografı olsun istedim.. Photoscape de yapıyorum canım.. Cup cake için de var canım. burdan fotosunu göndereyim. Çıktısını alıp yaparsın.. Dediğin adrese de bakarım cnm. Sağol.. Çerçeve çok basit. Sen de yapabilirsin alında.. Ama kesmesi zor oluyo. Fotograftaki d.günü harikaymış. Pembe siyah istiyorum ben de..
Canım bir kaçörnek gönderdim. İstediğin bir yazı veya cerceve varsa ismini yazar gönderirim sana.Foto da koyarım istersen..
Minnie kafalarının üzerine AYSE SARE 1 yasında yazılıp asılacak..
Yuvarlakolanlar da gelenlere verilmesi için. Gelen olmayacak ama neyse :)
Diğerleri de büyültülüp asılacak. Daha çok var. İstediğin varsa yaparım..
Davetiye yapabilirsin sen. Çagıracakların var.Örnek davetiyem var.. Onu da ekledim. Bak istersen..
Olur canım be sana resmini gondereyim musait olursan yaparsın. ?.çıktıyi A4 formatındami alıyorsun ..? Hangisine iyi oluyo hı bide keyfekeder saatlerim bloguna da bi bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?