- 5 Ocak 2013
- 3.822
- 1.998
- 248
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #2.481
inşallah canım ya rabbim yardımcınız olsun onlar ağlamasın yeter kigecmis olsun canim sanki ben yazmisim gibi oldumaynen 3 kisi zor bela tutuyoruz butun saglik ocagini inletiyo resmen bizimki de 27 sin de ins sorunsuz atlatiriz.
Evt canım. Gece belirli bi saatten sonra uzun kollu giyiyorum. Şuan kısa kolluyum ben.. :)
Bizim kız şapka bere tutmuyo kafasında. Bakalım kışın napıcas. Kafası hep açık geziyo..
Biz takıyoruz o çıkarıyo..24 cnm. Sizin 27 miydi? Biz de normalde başbaşa kutluyacaktık da annemlerın gelmesi iyi olacak..
İlk dogm gununde yanımızda olmak istediler. Bir de çok özluyorlar.. Üüzlüyorum ben de..
Eşim o gün işe gidecek. Dogum günü kutlamasından ziyade fotoda hatıra kalsın diye istiyorum..
Benim oglum da nefret ediyo bereden hem de bi gorsen nasil agirarak cekiyo kafasindanunutturuyom zorla sonra hatirlayinca geri atiyo oyle geciyo bakalim ne guzelmis ailenin gelmesi kalabalikta guzel olur, hem bebisler de alismis oluyolar yakinlara, benim oglum kimseyi taniyamayacak bu gidisle bugun baktim bir disi daha patlamak uzere hayirlisiyla acisiz atlatirlar ins. Kiz cocuklarina gore cok aksesuar var sapkalar afilli hep, sen de resim cekene kadar takarsin.
aynı valla ......kızımın odasındaki çekmeceyi açıp oturuyo bizimkide......Kızlaaar iki gündür benim kızım da adımlarını fazlalaştırdı. Sekiz adım rekoru kırdık..
Karşısına geçip kollarımı açıyorum. Koşa koşa gelıyo. Beş altı adım sonra pat yere :)
Çook güzeeelllll.. O haline hastayım. Paytak paytak.. Kısacık boyuyla :) Evi turluyo. Duvarlardan gidiyo.
Bazı yerlerde ellerini bırakıyo. Kendi kendine oyun oynuyo. Hep koltuk aralarında. Sehpa ve masa altlarında..
Bi küçük boşluk görsün hemen içine giriyor. Cantanın içine girdi bugun. Ayagını içine atıyo. Bagırıyo içine gircekmiş.
Çıkmıyo da.. Fotosunu çektim çok komik :)
:)) Aynen.. Bizim kızın ayagında ne ayakkabı duruyor, ne de çorap. Ayaklar agznda bebek arabasındayken bile..:)
Benim kızım çok insan canlısı. Çok seviyor. Özellikle de çocukları çok seviyor.. Nette kameralı görüşünce bizimkileri görünce çıldırıyor :) Ayy. Yeni diş. Hadi bakalım Hayırlı olsun. Kolaycacık çıksın. Bizimki de iki gün önce patladı. Bizim dördüncü diş patladı daha üstte dişimiz sıfır.. Sorma yaa kız çocukları için süslü püslü şeyler.. Ben de erkek çocuk giydirmeyi çok severim. Kotu çok seviyorum.. :)
a
aynı valla ......kızımın odasındaki çekmeceyi açıp oturuyo bizimkide......
Benim oglum bi ara yabancilik cekiyodu tanimadiklarina karsi simdilerde herkese sicak davranmaya basladi cok sukur ama dedigin gibi bizimki de cocuklara deli oluyo nasil sirnasiyo gorsenamin canim sizinkilerde kolay cikar ins sare hanimin cani yanmaz. Erkek cocuklarina gore de cok hos seyler var ama kiz bolumune bakinca ayy bayiliyorum ne havali seyler var oyle ama cok pahali bebek giysileri malesef sınırlı almakla yetiniyoruz. Sen sanslisin mersin de kiyafetler cok ucuz hem de kaliteli.
AVATARdaki oğlun değilmi masallah....biizimki de kalkıyo valla sorma...Kis benim oglusum icinde otursa iyi cekmecenin icine giriyo ayaga kalkio ordan da baska seylere erismeye calisiyo
Burda kıyafet ucuz değil ki cnm. İstanbul daha ucuz.Ama iki bebek magazsı var orası daha uygun diğer yerlere göre. Pek begenmıyorum bende oraları. Kaliteli olan markalar belli zaten.. Genelde lcw den alıyorum. Evimin karsısında yakın oldugu için..Bir de kadınlarkulübünde ikinci el bebek kıyafetleri var. Sıfır satanlar var.Buradan da aldıklarım var. Çok uygun fiyata harika şeyler.. Mesela kızıma yagmurluk, kot mont, sweat, oyun halısı falan buradan aldım hep.Kaıdnlarkulübünde satan arkadaşlardan..
Evet canim oglum gorun istedim, ha bire ya koltuklarin ustunde ya cekmece, masa, sandalye hep bunlarla mesgul. Demek yalniz degilmisim erkek bebeklere bak sen yaAVATARdaki oğlun değilmi masallah....biizimki de kalkıyo valla sorma...
kizlar ben giremiyorum artik net yok benim oglan yuruyo artik sizinkiler ne alemde duse duse bi hal oluyo hemde oyle maasumdusmeler degill ya kafasi siser ya agzi kanar bagisiklik kazandim artik tepki veremiyorum
Ben hic oyle almadim ne bilim ugrastirici diye neyse aslinda olabilir canim dogru diyosun aldiklarindan memnun kaldin mi? Ben ilcedeyim burda lcw bile yok dusun artikoglumun resmini siz gorun diye gecici olarak avatara ekledim bakin sonra kaldiririm.
merhabalarrr dun kızımın dogum gununu kutladık cok guzeldi hersey :) p.tesi 1 yas asısı var benim kızımın 8 tane dişi oldu 4 ustte 4 altta
kizlar ben giremiyorum artik net yok benim oglan yuruyo artik sizinkiler ne alemde duse duse bi hal oluyo hemde oyle maasumdusmeler degill ya kafasi siser ya agzi kanar bagisiklik kazandim artik tepki veremiyorum
Kızlar doğum günü hazırlıkları bitti son resimlerde hazırlandı çıktısını da aldım bendende birseyler oldu cici oldu :))
Ben de nerelerde bu kiz diye düşünüyodum hmm hayirli olsun canim yurumeye b aslamis darisi bize benim oglan tembel cikti kilosu tahminimce 10.5 falan acaba ondan mi bilemiyorum neyse hayirli si olsun. Ayy yazik ya fena dusuyomus seninki kiyamam bak sen haylazasizjn dogumgunu de yaklasti bizle ayniydi degil mi 27 ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?