2013 ekim anneleri neredesiniz

Benim oglum da nefret ediyo bereden hem de bi gorsen nasil agirarak cekiyo kafasindan unutturuyom zorla sonra hatirlayinca geri atiyo oyle geciyo bakalim ne guzelmis ailenin gelmesi kalabalikta guzel olur, hem bebisler de alismis oluyolar yakinlara, benim oglum kimseyi taniyamayacak bu gidisle bugun baktim bir disi daha patlamak uzere hayirlisiyla acisiz atlatirlar ins. Kiz cocuklarina gore cok aksesuar var sapkalar afilli hep, sen de resim cekene kadar takarsin.

:)) Aynen.. Bizim kızın ayagında ne ayakkabı duruyor, ne de çorap. Ayaklar agznda bebek arabasındayken bile..:)
Benim kızım çok insan canlısı. Çok seviyor. Özellikle de çocukları çok seviyor.. Nette kameralı görüşünce bizimkileri görünce çıldırıyor :) Ayy. Yeni diş. Hadi bakalım Hayırlı olsun. Kolaycacık çıksın. Bizimki de iki gün önce patladı. Bizim dördüncü diş patladı daha üstte dişimiz sıfır.. Sorma yaa kız çocukları için süslü püslü şeyler.. Ben de erkek çocuk giydirmeyi çok severim. Kotu çok seviyorum.. :)

a
aynı valla ......kızımın odasındaki çekmeceyi açıp oturuyo bizimkide......

Benim oglum bi ara yabancilik cekiyodu tanimadiklarina karsi simdilerde herkese sicak davranmaya basladi cok sukur ama dedigin gibi bizimki de cocuklara deli oluyo nasil sirnasiyo gorsen amin canim sizinkilerde kolay cikar ins sare hanimin cani yanmaz. Erkek cocuklarina gore de cok hos seyler var ama kiz bolumune bakinca ayy bayiliyorum ne havali seyler var oyle ama cok pahali bebek giysileri malesef sınırlı almakla yetiniyoruz. Sen sanslisin mersin de kiyafetler cok ucuz hem de kaliteli.

Burda kıyafet ucuz değil ki cnm. İstanbul daha ucuz.Ama iki bebek magazsı var orası daha uygun diğer yerlere göre. Pek begenmıyorum bende oraları. Kaliteli olan markalar belli zaten.. Genelde lcw den alıyorum. Evimin karsısında yakın oldugu için..Bir de kadınlarkulübünde ikinci el bebek kıyafetleri var. Sıfır satanlar var.Buradan da aldıklarım var. Çok uygun fiyata harika şeyler.. Mesela kızıma yagmurluk, kot mont, sweat, oyun halısı falan buradan aldım hep.Kaıdnlarkulübünde satan arkadaşlardan..

Ben hic oyle almadim ne bilim ugrastirici diye neyse aslinda olabilir canim dogru diyosun aldiklarindan memnun kaldin mi? Ben ilcedeyim burda lcw bile yok dusun artik oglumun resmini siz gorun diye gecici olarak avatara ekledim bakin sonra kaldiririm.

kizlar ben giremiyorum artik net yok benim oglan yuruyo artik sizinkiler ne alemde duse duse bi hal oluyo hemde oyle maasumdusmeler degill ya kafasi siser ya agzi kanar bagisiklik kazandim artik tepki veremiyorum

Ben de nerelerde bu kiz diye düşünüyodum hmm hayirli olsun canim yurumeye baslamis darisi bize benim oglan tembel cikti kilosu tahminimce 10.5 falan acaba ondan mi bilemiyorum neyse hayirlisi olsun. Ayy yazik ya fena dusuyomus seninki kiyamam bak sen haylaza sizjn dogumgunu de yaklasti bizle ayniydi degil mi 27 ?

Önce tereddüt ettim. Sıfır, kullanılmamış aldım. Bir kaç defa kullanılmış da aldım. Resmen sıfıra yakındılar..
Çok memnun kaldım. Harika kıyafetler..Oyy zor yaa.. Seneye ya da bir dahaki sene ben de öyle olucam. Şarka gittiğimizde
Ben lcw yi ezberledim artık. Soobe var bir de f.f var.. FF nin kalitesi mükemmel.. Soobe de pahalı gelıyo bana..Fotoyu göremedim beeennn. Bir daha yap :) Sonra cıkartırsuın... Yatcam 10 dkya.Kızım çook erken uyanıyo sabah

Bu arada sizin bebişler ne kadar yaramazmış. Erkek oldukları belli :))) Çekmecelerin içine girip ayagı kalkıyorlar. bak yaa :)

merhabalarrr dun kızımın dogum gununu kutladık cok guzeldi hersey :) p.tesi 1 yas asısı var benim kızımın 8 tane dişi oldu 4 ustte 4 altta

Rabbim hayırlı nice seneler nasip etsin inşaAllah.. Dogum günü kutlu olsun minik kızının..Bizim de 4 gün sonra :)
Aşısı inşaAllah iyi geçer..Şimdiden düşünüyorum ben de Dişlere maşaAllah.Herkesin 8 olmuş.Bizim hala 4.

kizlar ben giremiyorum artik net yok benim oglan yuruyo artik sizinkiler ne alemde duse duse bi hal oluyo hemde oyle maasumdusmeler degill ya kafasi siser ya agzi kanar bagisiklik kazandim artik tepki veremiyorum

Merhaba canım. Ayy benim kızım da öyle.. Düşmeden duramıyo.. Sürekli bir yerlerini vuruyo. Dün gece kafasını cok fena vurdu.Kuzum baya agladı .. Yürüyo sürekli. Bir de çok hızlı gitmek istiyo. Birden patt yere.. Ne kadar mesafe yürüyo?

Maşallah kızına benimki daha denemiyor bile hep eli bir yerde...zaten dış derdimiz de var...bgn kontrolumuz vardı aglamaktan bitti..kan aldırmadık o yüzden boy ve kiloyu zor olcturdu yarım yamalak ağlaya ağlaya ..Dr her ihtimale karşın idrar tahlili istedi onu bile taktırmadi yrn yaptırıcaz. ?.Dr dış biraz gec kalmış dedi daha 4. Cikiyo:)) günde 1 bardak süt için dedi emiyor diye...hersey serbest artık. ?.d günümüz de yaptık güzeldi hersey darısı başı iza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…