2013 ekim anneleri neredesiniz

Benim oglusta cok gulec uyanir uyanmaz gulucuk sacar keyfi yerinde oldugu surece masaAllah hep guler. Bizimki de hala mutfakci en sevdigi oda mutfak gorsen cogu yeri baglamisim yoksa bir bir indiriyo ne varsa hemde bulasik makinasini acamiyorum o mutfaktan cunku kapaginin ustune cikiyo ayakta icini kurcaliyo fena ya salincak cok istiyorum da bakalim ins bi arastirayim cok lazim bize de.
Canim sahane olmus resimler acildi ve gordum ellerine saglik ne guzel zaman ayirip yapmissin gercekten ugrastirici, masaAllah sare ye ne tatli gulusu var saclarda kivir kivir Allah nazarlardan korusun. Sen o resimleri fotoshop ta mi duzenledin? Ve cerceveleri netten mi indirdin? Bende yapsam fena olmaz hatira kalir 1 yas onemli cunku

merhaba canım bizemde haftaya doğum günümüz programları banada msj atabilirmisin cnm zahmet olmazsa bende bu hafta hazırlamak istiyorum.

merhaba canım bizemde haftaya doğum günümüz programları banada msj atabilirmisin cnm zahmet olmazsa bende bu hafta hazırlamak istiyorum.

Canım ben programla yapmıyorum. Kendim yapıyorum herşeyi. Photoscape programı ile yapıyorum.
Programı internetten indirebilirsin. Geri kalanı senin beğenine kalmış. Netten fotolar alıyorum konseptine göre.
Kızımın fotograflarıyla birleştirip yapıyorum. Ne istiyorsam ona göre belirliyorum.. Tamamen senin zevkine,düşüncene,tasarımına bağlı yani... Sonra çıktısını aldırıyorum..

Aynn bizimkisi de öyle nazar değmesin. Uyandıgı gıbı güler..Seninki fenaymış.Bizimkisi de aşırı hareketli ama mutfakta o kadar değil.. Kapagın üstüne çıkıyor he bak sen yaramza yaaa... :)) Salıncak çok iyi oldu. Ama ynından ayrılamıyorum düşer diye. Kendin aşağıya kaydırıyo..
Ugrastırıcı. Bir de tasarım yapmak lazım. Bir fotoyu belki on farklı şekilde yapıyorum begenene kadar.. Zaman lazım. Kızım uyudugunda yapıyorum.. Photoscape de yapıyorum. Çerçeveleri internetten alıyorum.. Hatıra kalsın diye yaptı ben de.. Gelenlere özel yapmıştım diş bugdayında.. Halacıgım dişim çıktı.. Annenanneciğim dişim çıktı falan yazmıstım gelenlere göre..

1 yaş aşılarından sonra ateş burun akıntısı
Öksürük yaşayan var mı?

Kizlar daha akilli ya diyorum ya valla oyle galiba bol bol nazar duasi okumak gerek Rabbim hepsini nazarlardan, tüm kötü gözlerden korusun. Canim hepsi birbirinden guzel, ne guzel dusunmussun sirin sirin yapmissin helal olsun ne diyim
Salincagin buyuk olmasi daha iyi, ama gelen misafirlerde isteyebilir bide parka donmesin ev bu arada dikkat et inanilmaz sekilde heryer de salgin var ve havalar da serin pek cikmamak gerek artik malum sureli cocuklar hep sokaklar da.

canım aşıdan değil grip gerçiriyordur
bizimde aynı şikayetlerimiz var kızım
grip diye aşı yaptırmadım...ballı limon
iyi gelir ilaç falan verme...

Hafif burun akıntısı vardı birşey olmaz dediler vurdular aşıyı
Gece öksürük başladı
İlaç vermiyorum ama burun damlası yapıyorum aksun diye
Tavuk yada et suyuna limonlu çorba yapayım eve gidince
Ballı limon büyük oğlum çok kullandı sıra küçükte :)

Ne güzel salıncağa biniyor sizinki
Bizimki parktaki salıncağa bile binmiyor
Bir heves aldım duruyor
Arada oyuncaklarla ve özellikle kablo ile oynuyor :)
Tabii bir de abisi ile :)

Okuyorum canım. Kendi nazarımız değiyor. Eşim de sürekli oku diyor, o da okuyor..
Canım bizim kız bayadır grip. Geliyo gidiyo. Burnu akıyo. Burnuna damla da sıktırmıyo bi görsen..
Mersin hala soguk değil biliyor musun? Geceleri soguyor işte o kadar..
Bize gelen giden yok cnm. Önceden kalabalık bir arkadas grubumuz vardı. Her hafta birimizdeydik. O zman sare de dogmamıstı. Hepsinin çocugu vardı :) Şimdi hepsi şark görevinde. Bir arkadas kaldı. Onunla da görüşemıyoruz. Kaldırırız biri geldiğinde :) Yeter ki biri gelsin :)) Çıkıyor zaten tavandan. Büyük olması çok daha iyiymiş. Sırt kısmı uzun. Küçük olanların kısaymış. Parkta farkettim..

Ne güzel salıncağa biniyor sizinki
Bizimki parktaki salıncağa bile binmiyor
Bir heves aldım duruyor
Arada oyuncaklarla ve özellikle kablo ile oynuyor :)
Tabii bir de abisi ile :)

Bu kablo sevdası nedir bu çocuklarda yaa..
Bizimki şuan evi turluyo. Düşüyo kalkıyo.. Yerlerde yastıklar. Yatıyo yuvarlanıyo.. Kalkıyo yürüyo.
Ellerini bırakarak karşıya geçiyo tekrar tutunuyo.. :)

Merhaba cnm. Yapma yaaa Geçmiş olsun.. Çok sıkıntılı
Bizim de 1 hafta sonra.. Sıkı sıkı tutmamız lazım...
canım bizim sıkıntılı geçti inşallah sizin öyle olmaz, evet sıkı tutmak gerekiyormuş ben babası hemşire birlikte tuttuk, artık anladıkları için daha çokk sıkıntı çıkarıyorlar..

Canım bal limon öksürüğe çok
Iyi gelir geçmiş olsun bebişe
Inşallah en kısa sürede iyleşit
Bebiş

Kızlar doğum günü hazırlıkları bitti son resimlerde hazırlandı çıktısını da aldım bendende birseyler oldu cici oldu :))

Eklentiler

• 2014-10-17 23.16.17.webp
    127,3 KB · Görüntüleme: 70
  • 2014-10-17 23.15.55.webp
    280,7 KB · Görüntüleme: 73
  • 2014-10-17 23.13.23.webp
    190,2 KB · Görüntüleme: 71
  • 20141017_232810.webp
    544,3 KB · Görüntüleme: 71
Bayılldım cnm ellerine sağlık. Harika olmuşlar. Biliyr musun ben daha yapmadım benımkılerınçoğunu. Zamanım da azaldı.
Ben de 1.aydan 1 yaşına kadar olan fotolarını toparlamaya çalışıyorum. Ondan ben de yapıcam.. Ya ben yuvarlakları cok begendim. Benım yaptıgımdan daha güzel bunun dışı. Bna onun dışını gönderebılır mısın cnm. Bir de o şekilde deneyeym..
MaşaAllah kızın çek şeker..

Dogrudur canim mersin in zaten pek kışı olmuyo burda da havalar bi soguk bi sicak dengemiz sasti mesela aksam disari ciktik hava iyiydi donuste baktik yagmur yagiyo neyse ki bere falan almistim ogluma sizin 24 tu galiba degil mi, aramizda 3 gun var. Biz evde bas basa kutlayacaz galiba oyle gorunuyo hayirlisi bakalim olsun napalim.

merhaba herkese bizde bugün aşımızı olduk çok zordu parçaladı kendini ağlamaktan 3 kişi zor tuttuk aşı vurulurken kıyameti kopardı

gecmis olsun canim sanki ben yazmisim gibi oldum aynen 3 kisi zor bela tutuyoruz butun saglik ocagini inletiyo resmen bizimki de 27 sin de ins sorunsuz atlatiriz.

Evt canım. Gece belirli bi saatten sonra uzun kollu giyiyorum. Şuan kısa kolluyum ben.. :)
Bizim kız şapka bere tutmuyo kafasında. Bakalım kışın napıcas. Kafası hep açık geziyo..
Biz takıyoruz o çıkarıyo..24 cnm. Sizin 27 miydi? Biz de normalde başbaşa kutluyacaktık da annemlerın gelmesi iyi olacak..
İlk dogm gununde yanımızda olmak istediler. Bir de çok özluyorlar.. Üüzlüyorum ben de..
Eşim o gün işe gidecek. Dogum günü kutlamasından ziyade fotoda hatıra kalsın diye istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…