- 30 Ocak 2014
- 766
- 135
- 133
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #2.461
Aynen canım. Bizimkisi her zaman öyle. Babasıyla benim canımızı çıkarıyor. Dışarda yemek yememiz de işkence.Mama sandalyesinde de durmuyo artık. Dün yemek yediğimiz yerde garson kız vardı. Hep ondaydı.. Hiiç de aramıyo bizi :)
Alışveriş sepetini bizimkisi de seviyo:) Gezdiğimiz sürece.. Uzat saçlarını bayılırım uzun saclı erkek bebişleree.. Canım değiştiremiyorum aile hekimini bizimkisi baya karışık.. Sağlık Bakanlığından aramışlardı şikayet değerlendirmesi için, onlar da oraya gitmemi söylediler. Canım yeni açıldı burası. Sadece 2 dr. var ve bizim kaydımız hala alınmadı. 3. DR. GELENE KADAR misafir gibi gidecegiz. Saçmalığa bak.. Eski sağlık ocagımızdaki doktorumuz da hasta. İlgilenen yok. Hemşireler kayıp.. MaşaAllah diyim önce koskocamaannn.. Kızım ilgi alaka arayan bi bebek değil. İlgiyi aşırı sevıyo. Kahkahalar havada, çıglıklar falan.Ama sürekli değil. Çok oyun oynuyoruz beraber ama kendi kendine oynamaları da çok. Masadan önce pişmandım ama şuan değilim. Oynuyor çünkü. Belirli aralıklarla. Akşama kadar 7-8 kere başına geçiyor. Evde nasıl zaman geciriyor..Çoğunlukla evi turluyor. Duvarlardan tutunarak oda oda gidiyor. Bazen yanıma mutfaga gelip karıştırıyor. Çöp kovası, bulaşık makinesi, tencere tutacakları favori oyuncakları mutfakta.. Balkon kapısı açıksa direkt balkona :) Kapalıysa camından dışarıya bakıyor. Ayakta :) Oyuncak havuzundan oyuncakları cıkarıyor. Atıyor.İçine giriyor, çıkıyor.. Salıncagında sallıyorum. Hiç bıkmadı ondan.. Akşamları orada uyuyakalıyor genelde .. Ordan alıp yatagına yatırıyorum.. Bazen niloya yı açıyorum, izliyor. Hep koltuk aralarına giriyor. Orada oturuyor. Bişeylerle oynuyor. Eline ne geçerse artık.. Genelde ayakta ve yürüyor.. Dışarıya çıkıyoruz.. Biraz geziyoruz. Karşımızda alışveriş merkezi var. Orada tırtıl var.Ona binmeyi çok sevıyo. Aklıma gelenler bunlar :)
Çok ugrastırıyo. Bilgisayarda yapması ayrı, kesip biçmesi yapıştırması daha zor valla. İk günde hızlı bi şekilde arkadas yardımlarıyla kestik yapıştırdık falan. Hazırlarınıalmak mantıklı ama üzerinde kızımın ismi fotografı olsun istedim.. Photoscape de yapıyorum canım.. Cup cake için de var canım. burdan fotosunu göndereyim. Çıktısını alıp yaparsın.. Dediğin adrese de bakarım cnm. Sağol.. Çerçeve çok basit. Sen de yapabilirsin alında.. Ama kesmesi zor oluyo. Fotograftaki d.günü harikaymış. Pembe siyah istiyorum ben de..
Canım bir kaçörnek gönderdim. İstediğin bir yazı veya cerceve varsa ismini yazar gönderirim sana.Foto da koyarım istersen..
Minnie kafalarının üzerine AYSE SARE 1 yasında yazılıp asılacak..
Yuvarlakolanlar da gelenlere verilmesi için. Gelen olmayacak ama neyse :)
Diğerleri de büyültülüp asılacak. Daha çok var. İstediğin varsa yaparım..
Davetiye yapabilirsin sen. Çagıracakların var.Örnek davetiyem var.. Onu da ekledim. Bak istersen..
merhaba canım bizemde haftaya doğum günümüz programları banada msj atabilirmisin cnm zahmet olmazsabende bu hafta hazırlamak istiyorum.
Benim oglusta cok gulec uyanir uyanmaz gulucuk sacar keyfi yerinde oldugu surece masaAllah hep guler. Bizimki de hala mutfakci en sevdigi oda mutfak gorsen cogu yeri baglamisim yoksa bir bir indiriyo ne varsa hemdebulasik makinasini acamiyorum o mutfaktan cunku kapaginin ustune cikiyo ayakta icini kurcaliyo fena ya salincak cok istiyorum da bakalim ins bi arastirayim cok lazim bize de.
Canim sahane olmus resimler acildi ve gordum ellerine saglik ne guzel zaman ayirip yapmissin gercekten ugrastirici, masaAllah sare ye ne tatli gulusu var saclarda kivir kivirAllah nazarlardan korusun. Sen o resimleri fotoshop ta mi duzenledin? Ve cerceveleri netten mi indirdin? Bende yapsam fena olmaz hatira kalir 1 yas onemli cunku
canım aşıdan değil grip gerçiriyordur1 yaş aşılarından sonra ateş burun akıntısı
Öksürük yaşayan var mı?
Aynn bizimkisi de öyle nazar değmesin. Uyandıgı gıbı güler..Seninki fenaymış.Bizimkisi de aşırı hareketli ama mutfakta o kadar değil.. Kapagın üstüne çıkıyor he bak sen yaramza yaaa... :)) Salıncak çok iyi oldu. Ama ynından ayrılamıyorum düşer diye. Kendin aşağıya kaydırıyo..
Ugrastırıcı. Bir de tasarım yapmak lazım. Bir fotoyu belki on farklı şekilde yapıyorum begenene kadar.. Zaman lazım. Kızım uyudugunda yapıyorum.. Photoscape de yapıyorum. Çerçeveleri internetten alıyorum.. Hatıra kalsın diye yaptı ben de.. Gelenlere özel yapmıştım diş bugdayında.. Halacıgım dişim çıktı.. Annenanneciğim dişim çıktı falan yazmıstım gelenlere göre..
canım aşıdan değil grip gerçiriyordur
bizimde aynı şikayetlerimiz var kızım
grip diye aşı yaptırmadım...ballı limon
iyi gelir ilaç falan verme...
Aynn bizimkisi de öyle nazar değmesin. Uyandıgı gıbı güler..Seninki fenaymış.Bizimkisi de aşırı hareketli ama mutfakta o kadar değil.. Kapagın üstüne çıkıyor he bak sen yaramza yaaa... :)) Salıncak çok iyi oldu. Ama ynından ayrılamıyorum düşer diye. Kendin aşağıya kaydırıyo..
Ugrastırıcı. Bir de tasarım yapmak lazım. Bir fotoyu belki on farklı şekilde yapıyorum begenene kadar.. Zaman lazım. Kızım uyudugunda yapıyorum.. Photoscape de yapıyorum. Çerçeveleri internetten alıyorum.. Hatıra kalsın diye yaptı ben de.. Gelenlere özel yapmıştım diş bugdayında.. Halacıgım dişim çıktı.. Annenanneciğim dişim çıktı falan yazmıstım gelenlere göre..
Kizlar daha akilli ya diyorum ya valla oyle galibabol bol nazar duasi okumak gerek Rabbim hepsini nazarlardan, tüm kötü gözlerden korusun. Canim hepsi birbirinden guzel, ne guzel dusunmussun sirin sirin yapmissin helal olsun ne diyim
Salincagin buyuk olmasi daha iyi, ama gelen misafirlerde isteyebilir bide parka donmesin evbu arada dikkat et inanilmaz sekilde heryer de salgin var ve havalar da serin pek cikmamak gerek artik malum sureli cocuklar hep sokaklar da.
Ne güzel salıncağa biniyor sizinki
Bizimki parktaki salıncağa bile binmiyor
Bir heves aldım duruyor
Arada oyuncaklarla ve özellikle kablo ile oynuyor :)
Tabii bir de abisi ile :)
merhaba herkese bizde bugün aşımızı olduk çok zordu parçaladı kendini ağlamaktan 3 kişi zor tuttuk aşı vurulurken kıyameti kopardı
canım bizim sıkıntılı geçti inşallah sizin öyle olmaz, evet sıkı tutmak gerekiyormuş ben babası hemşire birlikte tuttuk, artık anladıkları için daha çokk sıkıntı çıkarıyorlar..Merhaba cnm. Yapma yaaaGeçmiş olsun.. Çok sıkıntılı
Bizim de 1 hafta sonra.. Sıkı sıkı tutmamız lazım...
Canım bal limon öksürüğe çokHafif burun akıntısı vardı birşey olmaz dediler vurdular aşıyı
Gece öksürük başladı
İlaç vermiyorum ama burun damlası yapıyorum aksun diye
Tavuk yada et suyuna limonlu çorba yapayım eve gidince
Ballı limon büyük oğlum çok kullandı sıra küçükte :)
Okuyorum canım. Kendi nazarımız değiyor. Eşim de sürekli oku diyor, o da okuyor..
Canım bizim kız bayadır grip. Geliyo gidiyo. Burnu akıyo. Burnuna damla da sıktırmıyo bi görsen..
Mersin hala soguk değil biliyor musun? Geceleri soguyor işte o kadar..
Bize gelen giden yok cnm. Önceden kalabalık bir arkadas grubumuz vardı. Her hafta birimizdeydik. O zman sare de dogmamıstı. Hepsinin çocugu vardı :) Şimdi hepsi şark görevinde. Bir arkadas kaldı. Onunla da görüşemıyoruz. Kaldırırız biri geldiğinde :) Yeter ki biri gelsin :)) Çıkıyor zaten tavandan. Büyük olması çok daha iyiymiş. Sırt kısmı uzun. Küçük olanların kısaymış. Parkta farkettim..
merhaba herkese bizde bugün aşımızı olduk çok zordu parçaladı kendini ağlamaktan 3 kişi zor tuttuk aşı vurulurken kıyameti kopardı
Dogrudur canim mersin in zaten pek kışı olmuyo burda da havalar bi soguk bi sicak dengemiz sasti mesela aksam disari ciktik hava iyiydi donuste baktik yagmur yagiyo neyse ki bere falan almistim oglumasizin 24 tu galiba degil mi, aramizda 3 gun var. Biz evde bas basa kutlayacaz galiba oyle gorunuyo hayirlisi bakalim olsun napalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?