- 30 Ocak 2014
- 766
- 135
- 133
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
Oyle ya bugün yenidunya verdim mesela tabi once zararı varmi die bir okadar baktım çokta sevdi:)oyle zaten ya Bebislere bakıyoruz onlar uyurkende arastirma yapıyoruz :)ne yer,ne kadar uyur ne yapması lazım bu ay bebek yemekleri derken saatler geçiyor harbiden:)araştırmacı anneleriz:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu ara uyku düzeni bozulmustuda bgn uyudu 9 da:)ama kızım var benim adı da masal:)))Yenidunyaya bizimkide bayiliyo hatta sulu ve tatli butun meyveler favorisi hatta hepimizin bebisi seviyodur. Bende suan baska neler verilmeli onmlara bakiyodumbos durmak yok
Senin oglusun uyudu sanirim
Bu ara uyku düzeni bozulmustuda bgn uyudu 9 da:)ama kızım var benim adı da masal:)))
Sagol canım ..benim kızım da Emerek uyuyor bende onu bıraksın istiyorum da olmadı bi türlüCok hosmus kizinin adi. Benim oglumunda uykulari cok duzensiz karisik gidiyoz bakalim ama uykuda cok onemli ne yapcam bilmiyorum ihlamur cayi vermeyi dusunuyorum hem uyku yapar hem sakinlestirir
Sagol canım ..benim kızım da Emerek uyuyor bende onu bıraksın istiyorum da olmadı bi türlüseninki nasıl uyuyor?biberonu birakti ya ben birsey iciremiyorum iyi olurdu ilk baslarda rezene veriyodum
Aynen canim benim oglumda emerek uyuyor emzik bi seneye kadar kullanabilirlermis sonrasi zararliymis ben o yuzden erken diye biraktirmaya calismadim. Seninki biberona fena alismis iyice acken kasikla yedirmeye calis oyle oyle alisir ins
Ya benimki emziğide biberonuda 5 aylikken bıraktıbiberonla rahat ediyor dum disardayken falan sütümü sagip biberonla veriyodum,gece uyanınca emzik veriyodum ama simdi sadece emmek istiyor
Bu aylarda anne sutune cok duskun olurlarmis bagimli olmus seninkide bence zorlama sonra kendiliginden normale doner baktin donmuyo o zaman mutlaka bi cozum bulman gerek yoksa ek gidalarinda onune gecer anne sutu oyle cok ornek duyuyoruz dikkat et.
Oyle canım ya bazen cok ac olsada inatla birsey yemiyor sadece emmek istiyor ..hic söyle düzenli veremedim kahvaltı çorba yoğurt meyve muhallebi muhakkak bunlardan bi kaçı eksik oluyor emmek istiyor cunku benim cadım:)
Canim sanmiyorum herkes tam veriyo olsun illa ki eksik kaliyo. Bizimkide pirinc unlu muhallebiyi sevmiyodu icine elma pureleri az da pekmez koyunca bikac kasik yemeye basladi normalde bizimkide oyle cok istahli degil ve cok zor begeniyo tuz yoksa corbasini icmiyo az bisey katiyorum bende mecbur bide begenmediginde agzin simsiki kilitliyo
Etinin ekmeginin icinde ne var ve nerden aliyosun?
Gel valla supeer oldu ince ekmege sardim arasina salata ohh gelsin oglusa sutler
Esim ozel bir sirkette calisiyo canim. Senin? Sen ne mezunusun esra
Kis esra nerdesin
Kız nere gittin beyazlasmisin:26:
En son gittiğimde alışveriş merkezinde gezdik Cnm kardesomle
kismetse yine gitmek istiyorim ailemi özledim
Bi ben sevmedim bu istanbulu kız sende sohbete yetiş
biraz
Gel valla supeer oldu ince ekmege sardim arasina salata ohh gelsin oglusa sutler
Esim ozel bir sirkette calisiyo canim. Senin? Sen ne mezunusun esra
slm kızlarrr ben geldim ya iki yorum yazıyom hemen ceza veriyolar..... valla girmiycektim bir daha bu siteye sırf sizin muhabbet için geldim..... naber görüşmeyeli.....bizim de özel sektör canım.....bebiş nasıl?
slm canım geldim ben tenimin pembeliğiyle....
Oyle canım benimkide kilitliyo yemeyince..çorbasına tavuk koymaya başladım geçde olsa bide kıymaya başlasam insallah yer..sen et vermeye başladinmi?bebek ekmegi Canım buskivi gibi marketlerde var ..
slm kızlarrr ben geldim ya iki yorum yazıyom hemen ceza veriyolar..... valla girmiycektim bir daha bu siteye sırf sizin muhabbet için geldim..... naber görüşmeyeli.....bizim de özel sektör canım.....bebiş nasıl?
kimsecikler yok bgn...hangi konuda yasakladılar hemen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?