- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
İyi yapmissin canim gel tabi bende nereye kacti diyodum. Ne olsun ya bebek bakmakla mesgulum bisey yaptigim yok. Bebiste iyi teyzesi erdem bey nasillar? Bu arada yeni ism hayirli olsun yakisti bence
Hoşbulduk CNm nasılsın bakalım
Masal sara nasılsın CNm
Ya et konusunu biraz arastirdim bu ay baslanmamasi daha iyi gibi eger bebekte demir eksikligi yoksa 9.ay baslanmasi daha iyiymis bencede et icin henuz
erken zaten demir ilaci veriyoruz cok fazla demire ihtiyaclari yok suan zaten minicikler. Sen ne dusunuyosun?
Hoşbulduk CNm nasılsın bakalım
Masal sara nasılsın CNm
slm canım birisi allah cc adına tweeter hesabı açmış o konuda birisi de dalga geçmiş... bu ne şimdi dedim o da anlayan anladı dedi..... benimde attığım mesaj aynen şı....eğer anladıığım doğrusa cehennemde seni izlemek süper olcak.........alla ıslah etsin.... bunu n için ceza aldım valla anlamadım bu siteyi
Eğer nokta cok kullandıysan onu başka yorumlamışlar dir belki cnm cok saçma cunku..abartmış lar...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet canım banada çok saçma geldi valla anlamadım.....neyse boşver.... kızının adı masalmış çok beğendimsen hangi ildesin biraz bahseder misin kendinden(önceden sormuş muydum bilmiyorum.
sağol cnm yiğit erdem de gayet iyi.....hafta sonunuz nasıl geçti bakim?
Ya drun bana verdigi listede et vardi 7 aydan itibarende bende 1 kere tavuk verdim,kontrole goturucem bgn yrn Dr uma sorarım ona gore başlarız ...bi kac gun daha bekleyelim..
Yok canım sormamıstin sorsakda unutuyoruz)elzdgdayim cnm ama seneye kurtulcam insallah 28 yaşındayım öğretmenim sürekli heyet raporu alıp okula gitmeyenlerdenim..ilk cocuğum masalcik benim:))peki sen ??
İyi gecti canim evdeydik hava coooook ruzgarliydi bi yere cikamadik. Sizin nasil gecti dun secim vardi sanirim
Bencede bekle tekrar bi sor hatta sende biraz arastir farkli bisey bulursan benide aydinlat. Bu arada elazigli misin?
nerde seçim vardı ayn....valla bizim burada haftasonu hava çok güzeldi... cumaretsi babamız götürdü piknik falan gezdik...pazarda ilkokul arkadaşım evlenecek onun için bir davet hazırlamışlar oraya gittim...eğlendik işte çocuklu ne kadar eğlenilebilirse....oğluşum dün yoruldu sanırım gece çok vızırdandı uykusuzummm..iş yapasım da yok oturuyorum çay yanımda....tembele bağladım.
Him memnun oldum ozaman:)ya bu ara hic çalışasım yok bu zmana kadarda rapor la idare ettim seneye de ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum kimseye guvenemem gibi geliyoevet sormamışım...ay ne güzel ne öğr sin...ben çorumdayım 27 yaşındayım 7 ekim doğumlu 1oğlum yiğit erdem.... 8.5 yaşında 1 kızım var eylül..10 yıllık evliyim evdeyim...aöf tde okumaya çalışıyorum...öyle işte senin bebeiş doğum tarihi ne?
İyi yaptin arada baglamak gerekiyoohh ne guzel piknik yapmissiniz ben piknige gitmeyeli yillar oluyo
Benim oglusta ek gidayi cogu seyi reddediyo teyzesi nefret etmesinden korkuyorum o yuzden bugun sadece yogurt vericem nasil sevdirecem ben bu cocuga ek gidayi cok uzuluyorum
Yok canım malatyaliyim.evet bakalım ne dicek ya internet te verin diyoda en iyisi Dr...
Him memnun oldum ozaman:)ya bu ara hic çalışasım yok bu zmana kadarda rapor la idare ettim seneye de ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum kimseye guvenemem gibi geliyokizm 10.10.2013 doğumlu :)
öyle mi yaaa.... benimki de nerdeyse anne sütünü bırakacak ek gıda diye tat tuz yok nasıl seviyo hayret ediyorum...cnm oğluşun tatlı mı seviyo acaBA biraz yiyecekleri tatlandırarak verebilirsin.ç..pekmez veya meyve ile...
Canim cogu seye agzini kilitliyo acmamak icin agliyo suratini ceviriyo sadece sulu sekerli meyveleri yogurt seviyo ama sebzeler meyvelerden daha onemliymis. Sen nasil sevdirdin ilk bastan beri seviyor muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?