2013 ekim anneleri neredesiniz

İyi yapmissin canim gel tabi bende nereye kacti diyodum. Ne olsun ya bebek bakmakla mesgulum bisey yaptigim yok. Bebiste iyi teyzesi erdem bey nasillar? Bu arada yeni ism hayirli olsun yakisti bence

sağol cnm yiğit erdem de gayet iyi.....hafta sonunuz nasıl geçti bakim?

Ya drun bana verdigi listede et vardi 7 aydan itibarende bende 1 kere tavuk verdim,kontrole goturucem bgn yrn Dr uma sorarım ona gore başlarız ...bi kac gun daha bekleyelim..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eğer nokta cok kullandıysan onu başka yorumlamışlar dir belki cnm cok saçma cunku..abartmış lar...

Eğer nokta cok kullandıysan onu başka yorumlamışlar dir belki cnm cok saçma cunku..abartmış lar...

evet canım banada çok saçma geldi valla anlamadım.....neyse boşver.... kızının adı masalmış çok beğendimsen hangi ildesin biraz bahseder misin kendinden(önceden sormuş muydum bilmiyorum.

evet canım banada çok saçma geldi valla anlamadım.....neyse boşver.... kızının adı masalmış çok beğendimsen hangi ildesin biraz bahseder misin kendinden(önceden sormuş muydum bilmiyorum.

Yok canım sormamıstin sorsakda unutuyoruz )elzdgdayim cnm ama seneye kurtulcam insallah 28 yaşındayım öğretmenim sürekli heyet raporu alıp okula gitmeyenlerdenim..ilk cocuğum masalcik benim:))peki sen ??

Son düzenleme:

Bencede bekle tekrar bi sor hatta sende biraz arastir farkli bisey bulursan benide aydinlat. Bu arada elazigli misin?

evet sormamışım...ay ne güzel ne öğr sin...ben çorumdayım 27 yaşındayım 7 ekim doğumlu 1oğlum yiğit erdem.... 8.5 yaşında 1 kızım var eylül..10 yıllık evliyim evdeyim...aöf tde okumaya çalışıyorum...öyle işte senin bebeiş doğum tarihi ne?

İyi gecti canim evdeydik hava coooook ruzgarliydi bi yere cikamadik. Sizin nasil gecti dun secim vardi sanirim

nerde seçim vardı ayn....valla bizim burada haftasonu hava çok güzeldi... cumaretsi babamız götürdü piknik falan gezdik...pazarda ilkokul arkadaşım evlenecek onun için bir davet hazırlamışlar oraya gittim...eğlendik işte çocuklu ne kadar eğlenilebilirse....oğluşum dün yoruldu sanırım gece çok vızırdandı uykusuzummm..iş yapasım da yok oturuyorum çay yanımda....tembele bağladım.

İyi yaptin arada baglamak gerekiyo ohh ne guzel piknik yapmissiniz ben piknige gitmeyeli yillar oluyo
Benim oglusta ek gidayi cogu seyi reddediyo teyzesi nefret etmesinden korkuyorum o yuzden bugun sadece yogurt vericem nasil sevdirecem ben bu cocuga ek gidayi cok uzuluyorum

Him memnun oldum ozaman:)ya bu ara hic çalışasım yok bu zmana kadarda rapor la idare ettim seneye de ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum kimseye guvenemem gibi geliyokizm 10.10.2013 doğumlu :)

öyle mi yaaa.... benimki de nerdeyse anne sütünü bırakacak ek gıda diye tat tuz yok nasıl seviyo hayret ediyorum...cnm oğluşun tatlı mı seviyo acaBA biraz yiyecekleri tatlandırarak verebilirsin.ç..pekmez veya meyve ile...

Masal ne guzl bi tarihte dogmus oyle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok canım malatyaliyim.evet bakalım ne dicek ya internet te verin diyoda en iyisi Dr...

İnternette bazi site verin diyo bazisi erken diyo karisik yani internetle olacak is degi en iyisi doktora sormak.
Ben bugun yogurt disinda ek gida vermicem giderek sogumasindan korkuyorum biraz beklicem galiba az az vermeyi denicem. Senin kiz nasil

ya evet çalışan annelerin bir de o sorunu var... gerçekten sıkıntı annen falan yok mu bakacak... gerçi o da kaç ay baksın demi herkesin kendi düzeni var... bak kendim sordum kendim cevap verdimallah yrdmcn olsun canım...doğum normal mi sezeryan mı?

Canim cogu seye agzini kilitliyo acmamak icin agliyo suratini ceviriyo sadece sulu sekerli meyveleri yogurt seviyo ama sebzeler meyvelerden daha onemliymis. Sen nasil sevdirdin ilk bastan beri seviyor muydu?

Canim cogu seye agzini kilitliyo acmamak icin agliyo suratini ceviriyo sadece sulu sekerli meyveleri yogurt seviyo ama sebzeler meyvelerden daha onemliymis. Sen nasil sevdirdin ilk bastan beri seviyor muydu?

canım ben hiç zorluk çekmedim hatta benimki biraz tatlı gelince daha az yiyor...valla aslında seninki haklı ben oğluşa verirken nasıl yiyo diye düşünüyorum.. hatta geçen yeşilk fasulye yemeği yaptım nasıl yedi anlamıyorum tadı kokusu acaip...bayıla bayıla yedi. bence zorlama birde madem meyva suyu seviyo ondan koyabilirsn yemeğin içine..ek gıdaya ilk şekerli ile mi başladın ondanolur derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…