2013 ekim anneleri neredesiniz

Kızlar ben geldim benim biraz Cnm sıkkın kızım
iyi sizler nasılsınız bebisler nasıl.bu arada kızım
için zymaflour kullanicam aranızda kullanmayı
düşünen var mı

Ya bazen zorla yiyor ,bazende severek 1 kâseyi bitiriyor moduna bagli yanibgn bu saate kadar sadece anne sutu icti mesela...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım annemler Malatya'da gelip bizde kalmaları lazım oda koca 1 yıl zor olur.en iyisi bakıcı dan şa izne ayrılmak 2 yasindada kreşe veririm insallah ...sagol canım ..sezaryen tabiki normal yoacak kadar cesaretli olmadım hic

Kızlar ben geldim benim biraz Cnm sıkkın kızım
iyi sizler nasılsınız bebisler nasıl.bu arada kızım
için zymaflour kullanicam aranızda kullanmayı
düşünen var mı
Iyiyiz canım senin niye Can'ın şıkkın ?zymaflour dis çürümesini engellemek içindi sanırım drunmu önerdi,??

haklısın şimdik en iyi fikir senin bakman....bakıcı zor iş hemde başka şehirde... hemde şu ortamda...niye öyle dedin kız ben 2 doğurdum herhalde kaç olursa olsun normal isterdim.... hiçbir sorun yokken mi istedin sezeryanı... normal doğum videosu falan mı izledin? bu korku neden?

Ya ben cok korkagimdir:))ben istedim sezaryeni ve rahatti 2. Gun ayaktaydim..hepsinin videosunu izledimde aniden sanciyla geliyo olması ebenin yaptırması ve seklen:)cok korkuttu beni agri eşiğim düşük fazlasıyla...maasallah sana canım bende o yürek yok:)

he anladım her insanın duyguları başka tabiii...bende hep şey düşünmüşümdür işte hanı bir kanal varken neden kesik olsun?birde ben hiç kendime dikkat edemem....hani sezeryan sonrası hep dikkat edeceksin ağır kaldırmayacaksın falan.... benim asla yapamayacağım şeyler benim ev planı sürekli değişir kanepeler sırtımdadır sürekli.....

Iyiyiz canım senin niye Can'ın şıkkın ?zymaflour dis çürümesini engellemek içindi sanırım drunmu önerdi,??

Evet Cnm bizim sularda flour olmadığı için çocukların dışı erken dökülüyor malesef

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Evet sanirim tatliyla basladim ama yaptigim yemeklerden de tattiriyodum o zaman hosuna gidiyodu. Senin ogluna masAllah kis cok soyleme nazar degmesin ya benim oglumada biras bulastirsa keske su huyunu.
Canim eessrryyaa ne demek sana nasil hitap etmeliyiz tatlim?

Hosbulduk Cnm ailedrn dolayı
Cnm sularda flour yok ve dişler curuyup dökülüyor o yüzden
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Gecmis olsun ne guzel duyarli doktora denk gelmissin onceden onlem aliyo. Biz onu kullanmadikta ben su dis jellerinden kullanmayi dusunuyorum

Ya bazen zorla yiyor ,bazende severek 1 kâseyi bitiriyor moduna bagli yanibgn bu saate kadar sadece anne sutu icti mesela...

Bir kase cok degil mi?? O kadar vermeyin deniliyo yinede sen daha iyi bilirsin tabiki ben kahve fincaninin yarisi kadar veriyorun gunde iki kez. Ben zorla bi kac kasik agzina veriyodum corbasindan ama zorlayinca ilerde yeme sorunlari olusurmus sevdirerek yedirmeye calisiyorum o da zor oluyo valla boyle geciyo gunlerim

kız onu yazdım kabul etmediler bunu yazdım kabul etmediler bende eşimin benim kızımın oğlumun ve soyadımızın baş harflerini 2şer kez yazdım bu çıktı...esra de gitsin zaten haklısınız ilk bakışta öyle anlaşılıyo.....canım işte çocuktan çocuğu değişiyo....dr bi danış bence

Allah iyiligini versin kis bi kere yazinca kurtarmadi mi :))))))))
Hayatima giren 7. Esrasin hadi bakalim hayirlisi

ya ben bu kızla ne yapacam... bugün pikniğe gittiler okulla gittiği yer ilçe dışında piknik alanı...sabah harçlık verdim eşim ne yapcak ki orada dedi bende ne olur ne olmaz yanında dursun dedim...bozuk yoktu tüm verdim 20 lira....oraya gezi düzenlendiğini öğrenince dondurmacı gelmiş...kız resmen dondurma partisi vermiş parayı öylece arkadaşlarıyla yemiş...dondurmalar benden hesabı....allahım ya bende mi var anormallik normal mi sizce si,mdi de gelmiş para ver de markete gideyim diyo...

Allah iyiligini versin kis bi kere yazinca kurtarmadi mi :))))))))
Hayatima giren 7. Esrasin hadi bakalim hayirlisi

aha hahaha nasıl güldüm ya valla inanmayacan ama 1kez yazdım onu da kabul etmediler...napcan... iyiymiş bence biri sana böyle demiş....esralar götürsün seni emi...

Ya kucuk mama kavanozları var ya kase derken onlardan:))bende zorla vermiyorum zaten çığlığı basiyo istesemde veremem, bir kere denedimde ama yoğurdu ve yumurtayı yemesi lazım faydalı cunku..bizimki en cok meyveye bayiliyo:)oynaya oynaya azar azar veriyorum iste yağsız Tüzsuz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…