2013 ekim anneleri neredesiniz

Uzme kizi yav bi babayigitlik yapmis hesaplar benden diyerek herkesi kendine gebe birakmak istiyo galiba senn kis bakin bu kez benden gelecek defa hepinizden teeeek tek alirim ona gore :)))))))))

Hadi ya bende tam citkirildimimdir:)tek cocuğum bide ondan.heralde azıcık da şımarık iste ben))ama dogum da cok iyiydim ya kedimden beklenmeyen bir performans gösterdim son güne kadar ayaktaydim 7,ayda Karadeniz gezisine gittim:)dogumdan sonrada kızım sarılık oldu diye3 gun hastanede kaldım. Dikisli dikisli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim kızımın tatlıyla hiç işi olmaz ona sadece yemek dicen valla ne kavanoz maması nede cicibebe işe yaramıyo midesi bulanıyo ... Barbunya yemeğini bile ezip veriyorum onu beğeniyo

Eli acıkmış kızının annesi arkadaşlarına basmış havayı napsin:)

Seninkiyle ayniymis benim oglusta oyle. Bende azar azar vermeye baslicam yeniden bi baslangic yapcam. Sara ikinci ismimi kizinin?

Uzme kizi yav bi babayigitlik yapmis hesaplar benden diyerek herkesi kendine gebe birakmak istiyo galiba senn kis bakin bu kez benden gelecek defa hepinizden teeeek tek alirim ona gore :)))))))))

valla bizim öbür babayiğitin canı çıkıyo akşama kadar o parayı kazanacam diye......evet biraz öyle yapısı var herkes etrafında olunca bayılıyo....ya bi de hani bir kaç arkadaşın olur alırsın sorun değil...esirgedime deil de eskiden eve gelirdi arkadaşları boş oynamasınlar diye markete gönderirdim şimdi huy ettiler onu. kızıma her oynamaya geldiklerinde annenden para iste yoksa eve giderim diyorlarmış....var mı böyle birşey.... hep arızalar beni buluyo.....

tek çocuk olmak nasıl duygu... iyidir sanıyorum...ayy canım zor olmuştur sana...bende iki hamileliğimde de çok dinçtim valla son 2 ay evde inşaat vardı 2 ay sürdü canım çıktı dış cephe ev boyama temizlik falan hatta erken doğum yapacam diye korktum..

Ekim 07 doğumlu boyunu unuttum ama 4,45 gr nasıl sizce anne sütü içiyorr

canım üzmek istemem seni ama neden o kadar az sadece anne sütüyle olmaz ek gıda mama falan ver....bebişinin huzuru nasıl? açsa sürekli ağlar... bir de dr götürmedin mi ? doğum kilosu kaç? benim oğluşla aynı gün doğmuş...

Ooo alistirmissin canim hatayi orda yapmissin cocugun sucu yok yani alinma. Evet bundan sonra verme senin kizada de ki seni paran icin onlara aldiklarin icin seveceklerse hic sevmesinler arkadaslik boyle olmas gibi konusmalar yap anlar zamanla.
Ya sen yay burcusn bilirsin ben bazen sknti filan olunca hiiiiic dert etmiyorum salliyorum resmen duyarsiz kaliyorum acaba yay burcunun boyle bi ozelligi var mi benim yukselenim yay

2 nnnnnnnnnnn

he anladım canm allah ferahlık versin.... valla duymadım bi fikrim yok....
Sağol Cnm dr her çocuğun kullsnmasini oneriyor
Ekim 07 doğumlu boyunu unuttum ama 4,45 gr nasıl sizce anne sütü içiyorr

Kızlar 7,45 gr dı yalnış yazmışım

Kilosu iyi Cnm kız mı bebisin hiç zorlama Cnm ne yemek
isterse yesin bebis

masal sara Cnm dr her bebeğe oneriyor

kızlar kizima sadece anne sutuyle buyutucem böyle
bir karar verdim zaten son zamanlarda sadece anne
sütü alıyordu

kızlar size sormak istediğim birsry var
sağlık ocago sizden hemogram tahlili
istediler mı birde İstanbuldayim olan anneler
Kizamik asisi yapacaklarmış bebislere

Kucukken güseldi ama simdi bir kardeşim olsun isterdim hem ailem hem kendim icin

Niye ek gıdayı bırakiyosunki?onada ihtiyacı var sadece anne sutu zor olur?dr a sordunmu?yok canım saglik ocagi birsey istemedi ...

6. aydan sonra anne sütü sadece günde 3 kez verilmelli bence yalnış düşünüyosun canım anne sütüne ihtiyacı oldugu kadar diğer besinlerede ihtiacı var ben makarna yediriyorum boncuk makarna yeni yapınca hemen kayıp gidiyo :) hazır mamalar kullanmıyorum yoğurt çorba ekmek odoğruyorum +emziriyorum anne sütün ne kadar çok olursa olsun tabakk çorba içmeli sağlık ocağından bana liste verdiler ..... ben yapamıyrum çok ağır ben bebeğime göe uyguluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…