- 30 Ocak 2014
- 766
- 135
- 133
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
ya ben bu kızla ne yapacam... bugün pikniğe gittiler okulla gittiği yer ilçe dışında piknik alanı...sabah harçlık verdim eşim ne yapcak ki orada dedi bende ne olur ne olmaz yanında dursun dedim...bozuk yoktu tüm verdim 20 lira....oraya gezi düzenlendiğini öğrenince dondurmacı gelmiş...kız resmen dondurma partisi vermiş parayı öylece arkadaşlarıyla yemiş...dondurmalar benden hesabı....allahım ya bende mi var anormallik normal mi sizce si,mdi de gelmiş para ver de markete gideyim diyo...
Hadi ya bende tam citkirildimimdir:)tek cocuğum bide ondan.heralde azıcık da şımarık iste ben))ama dogum da cok iyiydim ya kedimden beklenmeyen bir performans gösterdim son güne kadar ayaktaydim 7,ayda Karadeniz gezisine gittim:)dogumdan sonrada kızım sarılık oldu diyehe anladım her insanın duyguları başka tabiii...bende hep şey düşünmüşümdür işte hanı bir kanal varken neden kesik olsun?birde ben hiç kendime dikkat edemem....hani sezeryan sonrası hep dikkat edeceksin ağır kaldırmayacaksın falan.... benim asla yapamayacağım şeyler benim ev planı sürekli değişir kanepeler sırtımdadır sürekli.....
aha hahaha nasıl güldüm ya valla inanmayacan ama 1kez yazdım onu da kabul etmediler...napcan... iyiymiş bence biri sana böyle demiş....esralar götürsün seni emi...
ya ben bu kızla ne yapacam... bugün pikniğe gittiler okulla gittiği yer ilçe dışında piknik alanı...sabah harçlık verdim eşim ne yapcak ki orada dedi bende ne olur ne olmaz yanında dursun dedim...bozuk yoktu tüm verdim 20 lira....oraya gezi düzenlendiğini öğrenince dondurmacı gelmiş...kız resmen dondurma partisi vermiş parayı öylece arkadaşlarıyla yemiş...dondurmalar benden hesabı....allahım ya bende mi var anormallik normal mi sizce si,mdi de gelmiş para ver de markete gideyim diyo...
Ya kucuk mama kavanozları var ya kase derken onlardan:))bende zorla vermiyorum zaten çığlığı basiyo istesemde veremem, bir kere denedimde ama yoğurdu ve yumurtayı yemesi lazım faydalı cunku..bizimki en cok meyveye bayiliyo:)oynaya oynaya azar azar veriyorum iste yağsız Tüzsuz:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Uzme kizi yav bi babayigitlik yapmis hesaplar benden diyerekherkesi kendine gebe birakmak istiyo galiba senn kis bakin bu kez benden gelecek defa hepinizden teeeek tek alirim ona gore :)))))))))
Ekim 07 doğumlu boyunu unuttum ama 4,45 gr nasıl sizce anne sütü içiyorr
Hadi ya bende tam citkirildimimdir:)tek cocuğum bide ondan.heralde azıcık da şımarık iste ben))ama dogum da cok iyiydim ya kedimden beklenmeyen bir performans gösterdim son güne kadar ayaktaydim 7,ayda Karadeniz gezisine gittim:)dogumdan sonrada kızım sarılık oldu diye3 gun hastanede kaldım. Dikisli dikisli
Eli acıkmış kızının annesi arkadaşlarına basmış havayı napsin:)
valla bizim öbür babayiğitin canı çıkıyo akşama kadar o parayı kazanacam diye......evet biraz öyle yapısı var herkes etrafında olunca bayılıyo....ya bi de hani bir kaç arkadaşın olur alırsın sorun değil...esirgedime deil de eskiden eve gelirdi arkadaşları boş oynamasınlar diye markete gönderirdim şimdi huy ettiler onu. kızıma her oynamaya geldiklerinde annenden para iste yoksa eve giderim diyorlarmış....var mı böyle birşey.... hep arızalar beni buluyo.....
Sağol Cnm dr her çocuğun kullsnmasini oneriyor2 nnnnnnnnnnn
he anladım canm allah ferahlık versin.... valla duymadım bi fikrim yok....
Kızlar 7,45 gr dı yalnış yazmışım
Seninkiyle ayniymis benim oglusta oyle. Bende azar azar vermeye baslicam yeniden bi baslangic yapcam. Sara ikinci ismimi kizinin?
tek çocuk olmak nasıl duygu... iyidir sanıyorum...ayy canım zor olmuştur sana...bende iki hamileliğimde de çok dinçtim valla son 2 ay evde inşaat vardı 2 ay sürdü canım çıktı dış cephe ev boyama temizlik falan hatta erken doğum yapacam diye korktum..
Sağol Cnm dr her çocuğun kullsnmasini oneriyor
Kilosu iyi Cnm kız mı bebisin hiç zorlama Cnm ne yemek
isterse yesin bebis
masal sara Cnm dr her bebeğe oneriyor
kızlar kizima sadece anne sutuyle buyutucem böyle
bir karar verdim zaten son zamanlarda sadece anne
sütü alıyordu
kızlar size sormak istediğim birsry var
sağlık ocago sizden hemogram tahlili
istediler mı birde İstanbuldayim olan anneler
Kizamik asisi yapacaklarmış bebislere
Ikinci isim olara düşünüyordukda vazgeçtik)gece kasık maması falan veriyormusun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?