2013 ekim anneleri neredesiniz

Niye ek gıdayı bırakiyosunki?onada ihtiyacı var sadece anne sutu zor olur?dr a sordunmu?yok canım saglik ocagi birsey istemedi ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Zaten iki hafta verdim onuda fazla yemwdi
Cnm benim sütüm yeterli sagmak zorunda
kalıyorum.hem sadece anne sutuyle besleyen
annelerden var

Pirinc unlu muhallebi veriyorum arada bi zaten pek sevmedi icine meyve puresi katinca bikac kasik aliyo. Sen?

Ben arada Aptamil veriyodum gdo dan sonra butun ürünlerine şüpheyle yaklaşır oldum..Ülker aldım da .bu ara Gece hicbirsey yemiyor..bende Yesinde gece emmeye cok uyanmasın diyorum deliksiz uyku en iyisi cunku ..büyüme hormonu salgiliyor die vucut ..

Zaten iki hafta verdim onuda fazla yemwdi
Cnm benim sütüm yeterli sagmak zorunda
kalıyorum.hem sadece anne sutuyle besleyen
annelerden var

Canım benim sütümde fazla ama vermemiz lazim:)6 aydan sonra anne sütü büyümesi icin gerekli olan herseyi karşılamıyor birde yemeye alismasi lazım...az az da olsa vermelisin birseyler mesela yoğurt ..yinede sen bilirsin iyice araştır canım...

CNm anne sütü herşeyi karşılıyor
Dr damiştım 6 tane hastası SADECE
2 yıl boyunca anne sütü almış.ben
Kızıma Demir damlası nişe vermez
Oldum çünkü zararlıymış.kan eksikliği
Yoksa neden kullanayım ki.zaten yemek
Alışılmaz ki Rabbim bize herşeyi vermiş
Çiğnemek öğrenilmez..me çok bildiğimiz
Yanlış var bir bilsen CNm araştırdım
Ve böyle yapan çok anne var

. 1 yaşına kadar sadece anne sütü yeterli mi?
İlk altı ay sadece anne sütü, bebeğinizin tüm ihtiyaçlarını karşılar. Ancak, altıncı aydan sonra bebeğinizin sağlıklı gelişimi için sebze püreleri, muhallebi, meyve, yoğurt ve peynir gibi ek gıdalara başlanmalı. Bu sayede bebeğiniz hem çiğnemeyi öğrenir hem de dengeli beslenir. Sonrasında emzirmenin, uygun ek gıdalarla mümkünse 2 yaşına kadar sürdürülmesini öneriyoruz. :)ben hep boyle duydum gerek dr lardan gerek internetten ama senin Dr unda bi bildigi vardır heralde:)yrn kendi Dr umada bir sorarım bakalım o ne diyor...ayrıca çiğnemek yürümek konuşmak hepsi öğrenilir gec öğrenilen seyler de bebegi kotu etkiler ...neyse benden bu kadar yinede sen bilirsin:))

Ben muhallebiyi o yuzden veriyorum zaten gece uyanmasin diye ama nafile yine uyaniyo. Bende hazir mamalara guvenemiyorum islemden geciyo sonucta mumkun oldukca dogal gidalar vermeye calisiyorum. Demek aptamilde mi bozmus

Ben muhallebiyi o yuzden veriyorum zaten gece uyanmasin diye ama nafile yine uyaniyo. Bende hazir mamalara guvenemiyorum islemden geciyo sonucta mumkun oldukca dogal gidalar vermeye calisiyorum. Demek aptamilde mi bozmus

Emerek uyuyo diye canım gece uyanıyor ,nasıl uyuyo kaldıysa uyandiginda yine o sekli istermiş ya..evet ya sutlu tahlilida gdo cikti bende herseyi kendim yapıyorum da bari muhallabisi hazır olsun dedim:))

Ulkerin muhallebisini kullaniyoruz suan ama daha once arinin muhallebisini yedirmistim icine meyve puresi katmadan sade haliyle bile yiyodu arada lezzet farki var ariyi tavsiye ederim canim masal hanima

Kucukken güseldi ama simdi bir kardeşim olsun isterdim hem ailem hem kendim icin

bende senin gibi düşünmüştüm... küçükken güzel olur tabiii...bende kesinlikle tek çocuk derken kızımın zor bir gününde karar verdim 2. çocuğa....

canım ya aynen öyle oğluşla ilgileniyorum derken kız ipin ucunu kaçırdı...

slm zullu...kıs sütün yetecek mi ki bebişe?neden böyle kara verdin... evet bizden istediler tahlil sanırım temmuzda da aşı var yani bizede yapılacak...o zaman verecez tahlili...

kız boğazına kaçmıyo mu ne cesaretlisin...valla benim oğluş gündiz ek gıda (hepsinden önce iki fırt anne sütü)gece de sadece anne sütü alıyo...

Cnm benim kızım cigneyebiliyor demekki ogrenilmiyor
link nasıl paylaşılıyor bilseydim sizle paylaşmak isyedigim
çok şey var
slm zullu...kıs sütün yetecek mi ki bebişe?neden böyle kara verdin... evet bizden istediler tahlil sanırım temmuzda da aşı var yani bizede yapılacak...o zaman verecez tahlili...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…