- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
Oglumda hep yerde emekleyip oda oda gezdigi icin koltuk ustnde tutamiyrm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eline sağlık canım
Yanlız domates alerjik bir sebze olduğundan ilk onunla başlamayın bence. Domatesi biraz daha büyüyünce verin. Birde muzda bulunan potasyum bıngıldağın erken kapanmasına neden oluyormuş o yüzden fazla yedirilmesi iyi değil dedi doktor paylaşmak istedim
Bizim kızda da kaka problemi var 2 3 günde bir yapıyor buda sıkıntı verdiğinden çok huysuz daha 6 aylık olmadı 2 gün sonra ayını doldurcak ek gıdaya başlamadım yoğurtla başlayacağım kabızlığa iyi geliyormuş yoğurt yapan var mı
Bebişini yere koyan var mı hangi hareketleri yapıyolar
Ben soğuk olduğu için yere koymadım yerden salıncağı var ona koyuyorum ordanda kalmaya çalışıyor kafaını kaldır birkaç saniye duruyo almamı istediğinde de poposu kaldırıyo
Ben koyuyorum Cnm yere yorgan seriyorum
etrafına yastik koyup icinede oyuncak koyuyorum
kizimda bütün gün içinde oynuyor...genelde
ayaklarıyla kendini yitip istediği yere gifiyor tıpkı
tırtil gibibirde çok dönüyor kalkmak için ugrasiuor
ellerini kullanarak koltuklara tutunmayı deniyor
bu arada 2-3 dk desteksiz oturabiliyor destek verince
hiç sikilmadan oyuncaklariyla oynuyor
Ne guzel bebisler emeklemeye de başlamış,benim fındığım yere Koyunca hemen yuzukoyun donuyo çabalıyor emek lemek icin ama beceremiyo daha:)bende kabak,patates,havuç,ispanak,yoğurt kullanarak sürekli değişik çorbalar yapıyorum.bu arada Dr devit yerine polivit verdi bize polivit kullanan varmi?birde yürüteci kesinlikle tavsiye etmedi bizde almadık sizler?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
maşallah yaaa bizimki tembel çıktı o zaman :) oturamıyor kendisi 2-3 dk fln otursada bükülüyo bi dk öle dursada hop yere yan dönüyo :) öyle olsa belki daha az ilgilencem böle hiç olmuyo
valla cnm bizimki çalışmalarda şimdi şınav pozisyonu alıyo sonra poposunu dikiyo dikiyo üçgen oluyo resmen ayaklar dik sonra büküyo onları ileri geri yapıyo ama eller dik değilki olmuyo ittiriyo bu sefer. ellerini kaldırsa ayaklarını dikemiyor bakalım ne zaman toparlıcak hepsini her telden çalıyo sağolsun :) bide dursa birazcık çok güzel olcak böle istiyoz istiyoz ama eskisinden daha beter oluyolar aslında
Yakında başlar Cnm zaten bebis emeklemeye hazırlık yapıyor
bidiklar her gün birşey öğreniyor
evet canım farkında olmuyorum bazen ama bazen eski fotolarına bakıyom bide şimdiki hali önceden incinmesin diye kibar kibar alırdık şimdi kaldır kondur bi hal oluyorum
Kızlar sizin bebeklerde gozperini ovusturuyor mu
benim kızım cpk yapıyor sanki göz altı mor ve kırmızı arası gibu
duruyor:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?