2013 ekim anneleri neredesiniz

Bebişini yere koyan var mı hangi hareketleri yapıyolar
Ben soğuk olduğu için yere koymadım yerden salıncağı var ona koyuyorum ordanda kalmaya çalışıyor kafaını kaldır birkaç saniye duruyo almamı istediğinde de poposu kaldırıyo

bizimki hep yerde canım :) benim koltuklar açılmıyoda yere koyuyorum dönüyo orda sürekli sürünüyo ama bunları yaparkende sürekli ağlamaklı yapıyo yer yatağı yada koltuk takımının alt kısımları çıkıyosa onları bitiştirip koy üstüne yada yere yorgan ser

Oglumda hep yerde emekleyip oda oda gezdigi icin koltuk ustnde tutamiyrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oglumda hep yerde emekleyip oda oda gezdigi icin koltuk ustnde tutamiyrm

oğlun ne kadarlık cnm bizimkide dizleri büküyo ama ellerini kullanamıyor ellerini dikse dizlerini bükemiyor öle sürünüyo bide şınav pozisyonu alıyo o zaman çıldırıyor :) maşallah oğluna oda oda geziyomuş

26ekim dogumlu canim bi ay once surunerek gidiyrdu artik tamamen emekliyr heryeri karistiriyr hatta

Fotogafini yukleyemedim tel.den goruntu buyuk olnca mi yuklenmiyr acaba

Cnm muzun bilgadagi kapatacağını sanmıyorum
benim yeğenim muzu hep çok sevdi ve yefi böyle bir sorun
yasamadi hatta o kadar seviyordu ki hergün yerdi
tabi birdr kabızlık yapıyor bebeğine şu veriyormusun
Cnm kabizliga iyi geliyor kivi denedin mı.birde devit3 verince
Hemen kaka yapıyor benim kız...inşallah geçer bebisinin
kabizligi birde Cnm zeytin yağını hafif isit bebise azcik
ver kabizliga çok iyi

Ne guzel bebisler emeklemeye de başlamış,benim fındığım yere Koyunca hemen yuzukoyun donuyo çabalıyor emek lemek icin ama beceremiyo daha:)bende kabak,patates,havuç,ispanak,yoğurt kullanarak sürekli değişik çorbalar yapıyorum.bu arada Dr devit yerine polivit verdi bize polivit kullanan varmi?birde yürüteci kesinlikle tavsiye etmedi bizde almadık sizler?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Ben koyuyorum Cnm yere yorgan seriyorum
etrafına yastik koyup icinede oyuncak koyuyorum
kizimda bütün gün içinde oynuyor...genelde
ayaklarıyla kendini yitip istediği yere gifiyor tıpkı
tırtil gibi birde çok dönüyor kalkmak için ugrasiuor
ellerini kullanarak koltuklara tutunmayı deniyor
bu arada 2-3 dk desteksiz oturabiliyor destek verince
hiç sikilmadan oyuncaklariyla oynuyor

maşallah yaaa bizimki tembel çıktı o zaman :) oturamıyor kendisi 2-3 dk fln otursada bükülüyo bi dk öle dursada hop yere yan dönüyo :) öyle olsa belki daha az ilgilencem böle hiç olmuyo

Biz kullaniyoruz Cnm ama artık kullanmayacagim
çünkü kızım yurutecle tüm odaları geziyor kaza yada
bir şey olur diye korkmaya başladım o yüzden bugün
Den sonra kullanmayacagim arada bir 20 dk ka kullanabilirim

maşallah yaaa bizimki tembel çıktı o zaman :) oturamıyor kendisi 2-3 dk fln otursada bükülüyo bi dk öle dursada hop yere yan dönüyo :) öyle olsa belki daha az ilgilencem böle hiç olmuyo

Ben kizimi 3 aylıkken oturtmaya başladım Cnm
herkez zararlı dedi ama ben oyle düşünmedim çünkü
bebekler doğarken ve anne karnında oturur pozisyonda
duruyorlarmis...ve kızım hep oturmak istedi oturmayı çok
seviyor birde emeklese emekleme nasıl oluyor:26:

valla cnm bizimki çalışmalarda şimdi şınav pozisyonu alıyo sonra poposunu dikiyo dikiyo üçgen oluyo resmen ayaklar dik sonra büküyo onları ileri geri yapıyo ama eller dik değilki olmuyo ittiriyo bu sefer. ellerini kaldırsa ayaklarını dikemiyor bakalım ne zaman toparlıcak hepsini her telden çalıyo sağolsun :) bide dursa birazcık çok güzel olcak böle istiyoz istiyoz ama eskisinden daha beter oluyolar aslında

Yakında başlar Cnm zaten bebis emeklemeye hazırlık yapıyor
bidiklar her gün birşey öğreniyor

Kızlar sizin bebeklerde gozperini ovusturuyor mu
benim kızım cpk yapıyor sanki göz altı mor ve kırmızı arası gibu
duruyor:26:

Uykusu cok gediginde yada sikildignda ovusturuyr.hatta uykusu gelince goz altlari kizariyr.senin kizinda mi oyle acaba

Kızlar sizin bebeklerde gozperini ovusturuyor mu
benim kızım cpk yapıyor sanki göz altı mor ve kırmızı arası gibu
duruyor:26:

canım benim bebek günde 3 kere uyur esnemeye başladığı an uyuturum uyutmazsam elleri sürekli gözünde huysuz mızmız bişey oluyo hele bi geçsin uyku zamanı bağırıp bağırıp duruyo bizimkininde uykusu gelmeye başlayınca gözleri kızarıyo sen uyut onu zamanında valla ben dün uyutamadım kıyamet koptu sallıyom uyumuyo bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…