2013 ekim anneleri neredesiniz

seninki daha kötüymüş ama aşıdandır belki biz aşı olalı 2 ay oldu mayısta yine var ama benim bi neden yokken böyleee bizimkide mutsuz sanırsam :)
Yok canim bizimki de hep boyle asi faln yokken de huysz.kimi bebekler boyle oluyr demk ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oglum gece ateslndi1.5 saat ugrastm evde ne yaptysam dusmedi atesi 38.5 dan 1 derece bile inmedi.gece 1 de acile gittik asidan degildr orta kulk iltihabi ates yapmistr 2saatte bi ateslenr merak etme norml dedilr.hala atesli.sizn bebislr ateslndi mi asidan sonra

Geçmiş olsun Cnm bizim bu aşıda hiç atesimiz olmadı
sadece dışı yüzünden 37 oldu sonra kendi kendine düştü

Hakikaten hastaliklari biseye benzemiyr hep huzursuzlar elimizden de birsey gelmiyr ki ilaci verip bekliyorz atesi dusmuyr 38lerde seyreder korkma demisti doktr ama olmuyr.

Kızlar biz 6 ay 10 günlük olduk ama ek gidaya baslamadik:26:
Şu an sadece anne sütü alıyor diş yüzünden kızım ek gıda istemiyor
bende zorlamiyorum acaba ne yapsam

Kızlar biz 6 ay 10 günlük olduk ama ek gidaya baslamadik:26:
Şu an sadece anne sütü alıyor diş yüzünden kızım ek gıda istemiyor
bende zorlamiyorum acaba ne yapsam

bence de zorlama canım. bekle biraz ama ara sıra meyve püresi vermeyi deneyebilirsin. tatlı olduğu için daha kolay alışıyorlar özellikle muz ve elma

Slm kızlar..ek gıda ası dis sohbet lere devambenim minikimde dün 6. Ay aşısını oldu bgn cok huysuz ateşi 37 38 arası gidip geliyo, elimde termometre geziyoruz😞netten okudum bir kac gun süren varmış umarım kısa sürer calpol verdim sadece yarım ölçek arada bez koyuyorum...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bugün bebeğimin çorbasını biber çok az domates ve az bişey soğandan yaptım blendırdan geçireceğim zaman soğanları çıkardım çok sevdiiii kaşığı görünce sürekli ağzını açıyodu :)

bence de zorlama canım. bekle biraz ama ara sıra meyve püresi vermeyi deneyebilirsin. tatlı olduğu için daha kolay alışıyorlar özellikle muz ve elma
Muzu çok seviyordu elmayida ama yinede yemedi
yüzüme tukurdu cadi
Cnm inşallah düşer ateşi uzun sürmez bence Cnm

Cnm tarifi verebilir misim nasıl yaptın

Muzu çok seviyordu elmayida ama yinede yemedi
yüzüme tukurdu cadi

Cnm inşallah düşer ateşi uzun sürmez bence Cnm

Cnm tarifi verebilir misim nasıl yaptın

sabah patates kızartması için dilimlerden ayırmıştım 6 tane fln onları küçük küçük doğradım domatesin çeyreğinden daha az kestim soğanında aynı şekilde sivri yeşil biberide doğradım üstüne su koydum kapağını kapadım onlar pişincede soğanları attım içinden yarım tatlı kaşığı kadarda irmik ekledim zaten suyunu ona göre ayarlıyorum yarım kase kadar çıkıyo suyunu çok çekerse su ekle benim küçük tencere var onda oluyo anca oda dibinde pişincede blendır ve zeytinyağı cnm çorbayla püre arası bişe oluyo bu tarife göre önüne geleni katabilirsin patates taze fasulye patates biber patates havuç bunlarıda daha çok çeşitlendirebilirsin maydanoz marul pazı ıspanak semiz otu nane fln filan aklına ne sebze geliyosa. irmik yerine un yada pirinçte olur

Teşekkürler Cnm en kısa zamanda deneyeceğim bakalım
kızım beğenecek mı

Eline sağlık canım
Yanlız domates alerjik bir sebze olduğundan ilk onunla başlamayın bence. Domatesi biraz daha büyüyünce verin. Birde muzda bulunan potasyum bıngıldağın erken kapanmasına neden oluyormuş o yüzden fazla yedirilmesi iyi değil dedi doktor paylaşmak istedim

Bizim kızda da kaka problemi var 2 3 günde bir yapıyor buda sıkıntı verdiğinden çok huysuz daha 6 aylık olmadı 2 gün sonra ayını doldurcak ek gıdaya başlamadım yoğurtla başlayacağım kabızlığa iyi geliyormuş yoğurt yapan var mı

cnm soğanın gaz yaptığını domatesinde alerjik olduğunu biliyorum ama domates çorbası yapmadım sonuçta çok az bişe koydum bide biz 4. ayda başladık mamayla beslendiğimiz için muz vermedim hiç kabız olur diye elma veriyorum hep bugün belki erik suyu koyabilirim cacıkta veryoz biz yemek yerken çok seviyoo :) bu arada bebişlerimizin arasında 1 gün var bende 28de doğurdum yoğurduda evde yapıyorum ama hergün yapamıyorum hazır sütten değil sağılmış sütten alıyom küçük mama kavanozları varya 7 tane öyle mayalayıp dolaba kaldırıyorum 1 hafta idare ediyo hergün taze yapmak gerekiyor ama hazır sütle yapacağıma bu çok daha faydalı diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…