- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
erkek canım adı eray seninki kız galiba 2 gün sonra tam 6 aylık olcaz bizde mayısın başıda aşı var
Kız Cnm inşallah atessiz geçer ben aşı günlerini
hiç sevmiyorumyavrun adıyla yasasin tatlım
Yok canim bizimki de hep boyle asi faln yokken de huysz.kimi bebekler boyle oluyr demk kiseninki daha kötüymüş ama aşıdandır belki biz aşı olalı 2 ay oldu mayısta yine var ama benim bi neden yokken böyleee bizimkide mutsuz sanırsam :)
Oglum gece ateslndi1.5 saat ugrastm evde ne yaptysam dusmedi atesi 38.5 dan 1 derece bile inmedi.gece 1 de acile gittik asidan degildr orta kulk iltihabi ates yapmistr 2saatte bi ateslenr merak etme norml dedilr.hala atesli.sizn bebislr ateslndi mi asidan sonra
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu olacağı aşı ateşmi yapıyomuşki o zaman inş. olmazzzz
Yok canim bizimki de hep boyle asi faln yokken de huysz.kimi bebekler boyle oluyr demk ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar biz 6 ay 10 günlük olduk ama ek gidaya baslamadik:26:
Şu an sadece anne sütü alıyor diş yüzünden kızım ek gıda istemiyor
bende zorlamiyorum acaba ne yapsam
Muzu çok seviyordu elmayida ama yinede yemedibence de zorlama canım. bekle biraz ama ara sıra meyve püresi vermeyi deneyebilirsin. tatlı olduğu için daha kolay alışıyorlar özellikle muz ve elma
Cnm inşallah düşer ateşi uzun sürmez bence CnmSlm kızlar..ek gıda ası dis sohbet lere devambenim minikimde dün 6. Ay aşısını oldu bgn cok huysuz ateşi 37 38 arası gidip geliyo, elimde termometre geziyoruz😞netten okudum bir kac gun süren varmış umarım kısa sürer calpol verdim sadece yarım ölçek arada bez koyuyorum...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bugün bebeğimin çorbasını biber çok az domates ve az bişey soğandan yaptım blendırdan geçireceğim zaman soğanları çıkardım çok sevdiiii kaşığı görünce sürekli ağzını açıyodu :)
Muzu çok seviyordu elmayida ama yinede yemedi
yüzüme tukurdu cadi
Cnm inşallah düşer ateşi uzun sürmez bence Cnm
Cnm tarifi verebilir misim nasıl yaptın
sabah patates kızartması için dilimlerden ayırmıştım 6 tane fln onları küçük küçük doğradım domatesin çeyreğinden daha az kestim soğanında aynı şekilde sivri yeşil biberide doğradım üstüne su koydum kapağını kapadım onlar pişincede soğanları attım içinden yarım tatlı kaşığı kadarda irmik ekledim zaten suyunu ona göre ayarlıyorum yarım kase kadar çıkıyo suyunu çok çekerse su ekle benim küçük tencere var onda oluyo anca oda dibinde pişincede blendır ve zeytinyağı cnm çorbayla püre arası bişe oluyo bu tarife göre önüne geleni katabilirsin patates taze fasulye patates biber patates havuç bunlarıda daha çok çeşitlendirebilirsin maydanoz marul pazı ıspanak semiz otu nane fln filan aklına ne sebze geliyosa. irmik yerine un yada pirinçte olur
sabah patates kızartması için dilimlerden ayırmıştım 6 tane fln onları küçük küçük doğradım domatesin çeyreğinden daha az kestim soğanında aynı şekilde sivri yeşil biberide doğradım üstüne su koydum kapağını kapadım onlar pişincede soğanları attım içinden yarım tatlı kaşığı kadarda irmik ekledim zaten suyunu ona göre ayarlıyorum yarım kase kadar çıkıyo suyunu çok çekerse su ekle benim küçük tencere var onda oluyo anca oda dibinde pişincede blendır ve zeytinyağı cnm çorbayla püre arası bişe oluyo bu tarife göre önüne geleni katabilirsin patates taze fasulye patates biber patates havuç bunlarıda daha çok çeşitlendirebilirsin maydanoz marul pazı ıspanak semiz otu nane fln filan aklına ne sebze geliyosa. irmik yerine un yada pirinçte olur
Eline sağlık canım
Yanlız domates alerjik bir sebze olduğundan ilk onunla başlamayın bence. Domatesi biraz daha büyüyünce verin. Birde muzda bulunan potasyum bıngıldağın erken kapanmasına neden oluyormuş o yüzden fazla yedirilmesi iyi değil dedi doktor paylaşmak istedim
Bizim kızda da kaka problemi var 2 3 günde bir yapıyor buda sıkıntı verdiğinden çok huysuz daha 6 aylık olmadı 2 gün sonra ayını doldurcak ek gıdaya başlamadım yoğurtla başlayacağım kabızlığa iyi geliyormuş yoğurt yapan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?