- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #1.581
normal diyelim böyle normalse bilmiyorum :) suni sancıyla oldu bana göre çokta anormal doğum yaptım suni sancı+vakum+birsürü dikiş anca doğurdumsenin nasıldı
ooo çok çekmişin böyle doğum olunca insana sezaryen daha basit geliyo ....benim de suni sancıyla oldu...nişan geldi fakat sancım yoktu dr gel dedi gittim yatış yaptılar suni sancı ile doğurdum kolay oldu şükür dikiş benimde vardı.......benim oğlum 7ekimli
nasılsınız,
dün dr gittik cuma günü sonuçlar çıkacak.bende ev temizligu
yapıyorum canım çıktı.esra Cnm sagolasin sanada çok geçmiş olsun
bu arada kızla kızım ikicgundur emekliyor ve kiltuga tutunup ayakta
durabiliyor
evet öyle olacağını bilsem sezeryan isterdim kesinlikle normal doğumdan yanaydım ama normal olmadı :)
nasılsınız,
dün dr gittik cuma günü sonuçlar çıkacak.bende ev temizligu
yapıyorum canım çıktı.esra Cnm sagolasin sanada çok geçmiş olsun
bu arada kızla kızım ikicgundur emekliyor ve kiltuga tutunup ayakta
durabiliyor
bende herkese normal yap diyorum...herkesin yapısı farklı iştre tavsiye etmemek lazım vebal almamak adına..........
normal olacağını bilseler yapsınlar ama olmuyo işte bana suni sancı verdiklerinde bünyem aşırı tepki gösterdi sanırsam akşama kadar bağırdım inleyenlerede özendim diyebilirim kimisinede suni sancı kolay geliyomuş doğumu hızlandırıyomuş benim hem açılmam çok yavaştı hemde bebeğin kafası çok büyükmüş aşırı zorlandım bi daha dr bana normal yap dese yaparım ama suni sancı kesinlikle almam yani doğum sancısını 2 gün çekerim yinede almam
hayırlı uğurlu olsuuuuun :26: bol bol düşecek artık
canım bende yazacaktım onu kaç gündür bıraktığım anda koltuğa gidiyor sürekli başındayım daha dengeyi sağlıyamıyor allah yardım etsin hepimize
sağolun canlar bende çok korkuyorum her an yanındayım
ya bide benim kız biraz emekliyor hemen oturuyorsürekli birşeyler
peşinde birde kan tahlili yaptırdık herşey güzel çıktı kansızlık
yok.kızlar biz demir ilacı kullanmiyoruz
ben yaptirmak istemedim ama sağlık ocagi zorunlu dedihımm iiyi canım sevindim tahlillerin ii çıkmasına öbir ay bende yaptıracam inş...
ben yaptirmak istemedim ama sağlık ocagi zorunlu dedi
sen her ay götürüyor musun sağlık ocağına ben aşıdan beri götürmedim sıkıntı olmadıkça götürmüyorum dr da.
iyiyiz sarecigim sen nasılsın bebis nasıl?
esra Cnm sen nasılsın eray nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?