2013 ekim anneleri neredesiniz

normal diyelim böyle normalse bilmiyorum :) suni sancıyla oldu bana göre çokta anormal doğum yaptım suni sancı+vakum+birsürü dikiş anca doğurdum senin nasıldı

ooo çok çekmişin böyle doğum olunca insana sezaryen daha basit geliyo ....benim de suni sancıyla oldu...nişan geldi fakat sancım yoktu dr gel dedi gittim yatış yaptılar suni sancı ile doğurdum kolay oldu şükür dikiş benimde vardı.......benim oğlum 7ekimli

evet öyle olacağını bilsem sezeryan isterdim kesinlikle normal doğumdan yanaydım ama normal olmadı :)

nasılsınız,
dün dr gittik cuma günü sonuçlar çıkacak.bende ev temizligu
yapıyorum canım çıktı.esra Cnm sagolasin sanada çok geçmiş olsun
bu arada kızla kızım ikicgundur emekliyor ve kiltuga tutunup ayakta
durabiliyor

canım bende yazacaktım onu kaç gündür bıraktığım anda koltuğa gidiyor sürekli başındayım daha dengeyi sağlıyamıyor allah yardım etsin hepimize

bende herkese normal yap diyorum...herkesin yapısı farklı iştre tavsiye etmemek lazım vebal almamak adına..........

normal olacağını bilseler yapsınlar ama olmuyo işte bana suni sancı verdiklerinde bünyem aşırı tepki gösterdi sanırsam akşama kadar bağırdım inleyenlerede özendim diyebilirim kimisinede suni sancı kolay geliyomuş doğumu hızlandırıyomuş benim hem açılmam çok yavaştı hemde bebeğin kafası çok büyükmüş aşırı zorlandım bi daha dr bana normal yap dese yaparım ama suni sancı kesinlikle almam yani doğum sancısını 2 gün çekerim yinede almam

HIMMM..bana kolay geldi mesela 12 de yatış yaptım serum takıldı falan 14:30 da doğum yaptım ama hiçbir sancıyı es geçmedim hepsinde ıkındım...ıkınmak hızlandırıyor kızımdan biliyorum...onda ıkınmadığım için 18 saat sancı çektim o da doğal sancıydı

hayırlı uğurlu olsuuuuun :26: bol bol düşecek artık

canım bende yazacaktım onu kaç gündür bıraktığım anda koltuğa gidiyor sürekli başındayım daha dengeyi sağlıyamıyor allah yardım etsin hepimize

sağolun canlar bende çok korkuyorum her an yanındayım
ya bide benim kız biraz emekliyor hemen oturuyor sürekli birşeyler
peşinde birde kan tahlili yaptırdık herşey güzel çıktı kansızlık
yok.kızlar biz demir ilacı kullanmiyoruz

hımm iiyi canım sevindim tahlillerin ii çıkmasına öbir ay bende yaptıracam inş...

o zaman ben bildiklerimi yazıyorum sizde ekleyin

sulugözlühatununzeynebi zeynep
nazlı85 ahmet
masal sara masal
margaritaflow eray
turla güneş
eessrryyaa yiğit erdem

sarenin bebişinin ismini unttum...onu da siz tamamlayın

Bebişin ismi Ayşe Sare :)
Yazılanları da okumadım girmedim baya oldu..
Bebişleriniz ve sizler iyisinizdir inşaAllah..

Gunaydin kizlar.Benim bebisin ismi de mehmet kayra
Ben bayadir giremedim nete .hepiniz iyi misiniz ?gecmisin de hepsini okuyamadm ne cok sayfa birikmis. nelr konusulms nelr cok sey kacirmism

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…