2013 ekim anneleri neredesiniz

şimdi 9 aylık aşısı mı var ki

yok diye biliyorum yani bizim yok 6 aydan sonra 1 yaşında oluyo ama 8 mi 9 mu o aydada kan tahlili yapılıyo sanırsam öyle bişey demişlerdi temmuzun 7sinde kontrolümüz var bizim bakalım ne yapacaklar ama burda bi arkadaşımızın kan tahlili yapıldı heralde 8. ay kan tahlili var cnm yani bi şekilde iğne yiycekler

sulugözlühatununzeynebi-----zeynep
nazlı85----- ahmet
masal sara----- masal
margaritaflow----- eray
turla----- güneş
eessrryyaa----- yiğit erdem
sare-----ayşe sare
thenymp-----mehmet kayra
neserkan seni de ekleyelim bebişinin adı ne

hoşgeldin canım iyiziz sen nassın?bende epeydir girmiyordum ...

Oglumun 7. Disi cikiyor bi de tatile gittk bu aralr nete vakit ayiramadm.bu sefer ki dis cok yoruyr beni gece uyku yok gunduz de oglum iyice miz mizlaniyr of offf.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada oruc tutmayi dusunen var mi.ben yokkn konusuldu mu acaba:what:

Allah Allah bana sağlık ocağı 1 yaşına kdr aşı yok dedi rutin kontrole çağırdı şimdi aşı takvimine baktım sağlık bakanlığının ordada kızamık 12. ayda gözüküyor hem kan hem aşı hemde 3 aşı oluyo kızamık kızamıkçık kabakulak KKK die geçiyo tabi bunlar 1mi 3mü bilmiorum ayrı ayrıdır heralde

Oglumun 7. Disi cikiyor bi de tatile gittk bu aralr nete vakit ayiramadm.bu sefer ki dis cok yoruyr beni gece uyku yok gunduz de oglum iyice miz mizlaniyr of offf.

ooo maşallah bizim 1 tane bile yok....tatile nereye gittin bende ramazandan sonra gidecem otel araştırıyoruz.....bu ara benimki de çok huysuz valla

canım bana denilen salgın olduğu için çıkarmışlar geri de kaldırmamışlar...bende sevinmiştim takvimde yok diye

Bu arada oruc tutmayi dusunen var mi.ben yokkn konusuldu mu acaba:what:

ben düşünüyordum ama çevremdekiler vazgeçirdi sütün kesilir diye zaten ahım şahım süt yok....şuan bile kararsızım valla...

Eessrryyaa canim aceleyle gidiln bi tatl oldu yalova cinarciga gittik planda balikesir vardi boyle oldu.bizim 9. Ay asimiz var eskisehirdeyim.
Oruca niyetlndim bakim bugun nasl gececk

normal diyelim böyle normalse bilmiyorum :) suni sancıyla oldu bana göre çokta anormal doğum yaptım suni sancı+vakum+birsürü dikiş anca doğurdum senin nasıldı

Canim sen de benim gibi sezeryanla dogursaydim bu kadar dikisim olmazdi demissindir.ben hem normal dogum yaptim hemde narkozla uyutuldum:)

hoşgeldiniz Cnm neden gelemedin?evet sohbet koyu burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…