- 4 Haziran 2014
- 767
- 202
- 83
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #1.621
Bugn oruc tuttum cok sukur sutumde azalma acikma susama olmadi da oglum sabah 6.45 te uyandi gun bitmk bilmedi cok yoruldm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet tatlım sana dedim :)senin bebis yiğit erdemmişyeni gördüm geçmiş olsun tatlım
Bugn oruc tuttum cok sukur sutumde azalma acikma susama olmadi da oglum sabah 6.45 te uyandi gun bitmk bilmedi cok yoruldm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağol canım kızın tutunup kalkıyormuş benimki de aynı valla hiç durmuyo uyuyunca raahatlıyorum....bi yürüselerdi iii olacaktı.
haklısın Cnm çok zor oldu bizimki sürekli ayağa kslkmayi deniyordusecek diye korkuyorum
teşekkür edeeim Cnm evet şükür geçti..bizdr iyiyuz tatlım Zeyneb emwklemeye başladı peşinden kosturuyorum:)tabi birde ayağa kalkmaya çalışıyor ödüm kopuyor valla
Bebişlerinizin altına cıtcıtlı badı atlet vs. giydiriyor musunuz? Yoksa sadece tek bir üstlükle mi tutuyorsunuz?
Aaa masaallah ne güzeel.. Bizimkiş hala geri geri gidiyor.
YA oturuyor oyuncaklarıyla oynuyor ya da yürtecte takılıyor daha çok
Bebişlerinizin altına cıtcıtlı badı atlet vs. giydiriyor musunuz? Yoksa sadece tek bir üstlükle mi tutuyorsunuz?
Bizim klimasız durmamız bile imkansız ama hastalanır diye sabretmeye çalışıyorum. Bakalım nereye kadar. Mersin aşırı sıcak. Gündüz iki üç kez duş alıyorum. Durdugum yerde terler boşalıyo o derece. Kızıma da her gün banyo yaptırıyorum. Çok sıcak. Terlemezdi hiç ama son bir haftadır havalar aşırı sıcak. Gündüz kaç kere kıyafet değiştiriyorum. Sadece cıtcıtlı badiyle veya tek üst badiyle duruyor iki gündür. Normaşda altına ipli çıt.badi üstüne de kısa kollu gydiriyodum. Atlet terini çeker diyorum giydireyim diyorum ama çok sıcak kararsız kaldım yani. Şuan tek badiyle. Kararsız kaldım hasta etcm diye korkuyorum sizlere sorayım dedim.
canım bazıları bebeğin zıbının altına havlu veya bi bez parçası koyuyolar hemen sırtından terleyince çıkarıp yenisini koyuyolar öylede yapabilirsin bütün gün üst değiştirmekten iyidir
Evet canım daha iyi oluyor. Ben de akşam üstü öyle yaptım. İki kez koydum. Az önce baktım yine sırtı ıslaktıi yine koydum.
Hiç terlemezdi ama havalar felaket sıcak burada..
Bizim klimasız durmamız bile imkansız ama hastalanır diye sabretmeye çalışıyorum. Bakalım nereye kadar. Mersin aşırı sıcak. Gündüz iki üç kez duş alıyorum. Durdugum yerde terler boşalıyo o derece. Kızıma da her gün banyo yaptırıyorum. Çok sıcak. Terlemezdi hiç ama son bir haftadır havalar aşırı sıcak. Gündüz kaç kere kıyafet değiştiriyorum. Sadece cıtcıtlı badiyle veya tek üst badiyle duruyor iki gündür. Normaşda altına ipli çıt.badi üstüne de kısa kollu gydiriyodum. Atlet terini çeker diyorum giydireyim diyorum ama çok sıcak kararsız kaldım yani. Şuan tek badiyle. Kararsız kaldım hasta etcm diye korkuyorum sizlere sorayım dedim.
canım mrb ne yapıyorsun bebiş nasıl?bizimki iii baya çok nhareketlendi her fırsatta kanepelere tutunup kalkıyo..sürekli başındayım...hastayım da napcam bilmiyorum:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?