- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #1.641
Napayim oruc tutabiliyorum sukur biraz halsiz oluyorum ama birakmayi dusunmuyorum sen ne yapyosun? Bebisim iyi canim ustten uc dis daha patlamak uzere o yuzden biraz hassas bugunlerde...seninki nasil?
ben hastayım canım ya dr gitti allerjik astım sünizit allerjik rinit hepsi var...tutamıyorum oruç...oğluş huysuz sürekli biryere çıkma çabasında...ooo siz dişleri çoğaltmışsınız bizi 1 tane bile yok
Gecmis olsun canim. Bizimkide oyle canim her an hareket halinde... saglik ocaginda hemsireye gosterseydin onlar anliyomus disin ne zaman patlicagini
yok göstermedim canım buradakilerin pek anladığı sanmıyorum....bi havalar bi havalr...dr dan çok artistik yapıyorlar...hayırlısı dr soracam bende.
Hmm ahh bu hemsireler bende bi donem saglik kurulusunda calistim az cok biliyorum hemsireleri onlara karsi ezik durmamak gerek hakkini aradigin muddetce sana boyun egmek zorunda... bu arada asiniz yapildi mi? Bizi 27 sinde cagirirlar heralde asiya.
Hala inanamiyorum esra bebislerimiz nerdeyse 9 aylik oldular zaman ne cabuk gecti gun gun buyuduklerini gormek muhtesem bi duygu Allah herkese nasip etsin..
nasıl anlıyolarmış çok merak ettim benim ark. bebişiyle aramız çok az o daha 4 aylıkken rahatsız diye hastaneye götürdü doktor elini ağzında gezdirip diş çıkarcak demiş bana söyledi şaşırdım ama bizimki diş çıkardı onlarda hala diş falan yok ayrıyeten drada diş çıkarmadan bi ay öncede sordum dedim ağzına bi baksanız sürekli bişeyleri ısırma çabasında ışık tuttu baktı baktı bişey yok dedi zaten diş çıkıcak olsa anneler anlıyo benim ilk çocuğum damağının altındaki o diş yerleri şişiyo üstte bişey olmasada gün gün farkediliyo en sonda elini ağzında gezdirdiğinde anlıyosun 2-3 günede patlak veriyo yani diş yerlerinin şişmesi yavaş yavaş dişin geldiğinin habercisi
aynen canım bizim evde de hep aynı muhabbet eşim "çocuğu da büyüttün hadi bakalım"der...valla yapım gereği hiç hakkımı arayamam çok sıkıntı veriyo bana bu durum her ortamda bu böyle...değiştiremiyorum kendimi....bizim aşı 13 ünde sanırım daha bakmadım canım...
Bende hakkimi ezdiremiyorum acaip tepki veririm o bile sasirir....konu hak ise ben en ondeyim:)))
Fena sicaaaak antep orasi nasil
benimde eşim öyledir her zaman kızar bana ailesine karşı bile o kışkırtır beni düşün artık....ben çok pasifim ya sinir oluyorum bu huyuma onun için çok darbe yiyorum...burası da sıcak canım ama o kadar değil sanırım gece soğuyo...
Bizde de esim susturmayi sever genelde....ya ben haksizliga tahammul edemiyorum yani inanilmaz bi durtu icimden hakkini ara diyo :))) sende o durtunu uyandir
çok deniyorum ama hep şu cümleyi söylerken buluyorum kendimi"bırak allah bilsin."kimseye hayır diyemiyorum garip bi kişilik hep allaha dua ediyorum çocuklarım bana çekmesin diye...kızımın çekmediği kesin...oğlum risk altında:18:
kızlar aranızda mama kullananlar varsa bebekleriniz bi öğün kaç ml içiyo bizimki 150-125 değişiyo ama mutlaka ne yedirsem ardından bu miktarlarda içiyo yani normal oluyo yine çok içmiyor ama mamaya karşı bi dengesizliğimiz var gece bişey vermiyorum doğal olarak sadece mama fazla içmesi gerekirken yine aynı miktarlarda içip bırakıyo bi türlü doyuramıyomuşum gibi hissediyorum kilo alımı iyi ama bazen canımı sıkmıyor değil bütün gün etrafında pervaneyim katı gıdalarla doyması gerekmiyomu aslında doyuramıyorum yaaaaaaa
Allah sana kendini ezdir demiyo ki 'haksizlik karsisinda susan dilsiz seytandir' diye hadis var duymadin mi? Hak aramak demek kavga etmek degil uygun bi uslubla yaptiginin yanlis oldugunu soylemek bana gore. Senin burcun neydi esra?
evet bi hocadan da dinlemiştim bunu ben sanırım çabuk sinirleniyorum agrasif oluyorum karşımdakini kırmak yerine susmayı tercih ediyorum...ayarım yok herhaldeburcum yay
Doymasa hic susmaz ki demekki verdiklerinle doyuyo canim bu ara dislerinden dolayi istahlari kacmis olabilir bizimkide yogurdu cok seviyodu suan yemek istemiyo sicaklarda coktu onunda etkisi olabilir.
Hmm o zaman once ofkeni kontrol edebilmelisin o da oyle kolay degil yardim sart bende ofkelenmeyi hayatimdan cikarmak istiyorum sinirli degilim yanimda yuksek sesle konusulmasindan rahatsiz oluyorum evlendikten sonra boyle oldum gurultuye, kalabaliga tahammul edemiyorum.
öfkemi bastırıncada tamamen susuyorum ortası yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?