- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #1.681
Aptamilin tadi cok kotu bi kez vereyim dedim resmen yumurta kokuyodu zaten oglumda hiiiic sevmedi ki cok hakli
Hmm neden yasak acaba bunu bilmiyodum...
Hipp hangi firmanin ?
Esra, sulugozluhatun, margariataflow hepinize gecmis olsun kızlar tez vakit iyi olun insaAllah....
ben gıda okudum cnm öyle bebek mamalarını falan işlemiyoduk ama bi kere bi arkadaş sormuştu hocaya yok bağışıklığı güçlendiriyomuş hasta olmuyomuş imminofortis ne diye hoca söylemişti öyle bişey o zaman tam hatırlayamıyorum 3 sene falan oldu yada başka bişey yazıyodu onu kaldırttılar bi fikrim yok şuan yanlış söylemiyim yinede hipp hangi şirketin bilmiyorumda baya büyük bi firma öyle hafife alıncak değil yani smayıda ben balık yağına benzetiyodum ama bizimki çok seviyo bazende kabak tatlısına benzettiğim olmuştur ne alaka dimibu hipp organik mama kavanoz mamaları kaşık mamaları falanda var yani şöyle düşün hipp kendi üretip yetiştirdiği malzemelerden yapıyomuş mamayı yani başından sona kendisi yapıyomuş öyle küçük bişeyde değil zaten dünyaca tanınan bi marka netten araştır cnm bende bilmiyodum bi aptamil bebelac herobabyi biliyodum ama daha neleri varmış keçi sütü maması falanda var o hipptende pahalı zaten bende hipp almak isterdim ama durumum buna yetiyodu bide bebeğinin hangi mamayı sevdiği önemli mesela kimisi kabzlık yapıyo kimisini içmiyor falan öyle bi sorun yaşamadım ama mesela seninki aptamili sevmemiş
Hmm guzel bilgiler icin sagol canim... bi hipp arastirayim bakim ins cok pahali degildir.
sağol cnmbenimki geçecek gibi değil ama ruhum yorgun resmen
vallaha çok pahalı canım ben smayı netten alıyorum 1 kutusu 39 tl eczaneden alsam 50 tl hippte 350 gr 33 tl
Canim ben zaten emziriyorum doyumluk icirmicem sadece gunde bi-iki olcek vermeyi dusunuyorum tabi markaya karar verip alabilirsem...
Alkali su ic canim rahatlarsin ve daha dinc olursun.
ilk defa duydum cnm şimdi baktımda iyi bişeymiş denerim inş. bilgi için sağol cnm
Esra, sulugozluhatun, margariataflow hepinize gecmis olsun kızlar tez vakit iyi olun insaAllah....
vallaha çok pahalı canım ben smayı netten alıyorum 1 kutusu 39 tl eczaneden alsam 50 tl hippte 350 gr 33 tl
Rica ederim canim. Ben icmeye basladigimdan beri kendimi daha zinde hissediyorum ins sanada faydali olur.. ben suyuma karbonat katiyorum ya da limon damlatiyorum bunlarda suyu alkali yapiyo. Ya da alkali damlalari varmis hic denemedim ama ilk firsatta almayi dusunuyorum.
merhabalar, hipp kullanıyoruz, memnunuz, ebebekte 350 gr. 28 tl.
sağol cnm yinede pahalı geliyor valla bana arkadaşa söylemiştim bende kullansın diye ben smayı 900 gr 39a alıyorum onda 700ü hemen hemen 60a geliyor :) bizim için baya zararlı
nazlim teşekkür ederim tatlım.
kızlar nasılsınız?pek ugrayamiyorum biraz Morelim bozuk.galiba artık kizimi emzormeyi birakacamçok uzuluyorum ama sağlığım için emmziremeyecegim sağlık olsun bu zamana dek sadece anne sütü aldı.birde kızım çok huysuz babasına bile gitmiyor sadece beni.istiyor.sürekli yanında ıstiyor valla çok yoruluyorum
canım komple mi sütten keseceksin belirli süre mi geçmiş olsun...
eczaneden İngiliz karbonatı alıcakmışsın en safı oymuş onlarla yapılıyomuş cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?