- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #1.661
farkındayım canım
bakmıyorum stv ye cemaat protestosu anlarsınyaçarşıya çıkacam birazdan...iftara mantı çorbası(her gün mutlaka yaparız burada) islim kebabı ve pilav var..salatayı eşim yapar her zamn... tatlı dün muhallebili kadayıf vardı bugün de yeter....
Hmm super menu ama kilo sorunu olmayanlar icinmuhallebili kadayifa bayilirim bende sutlac yapmistim az seker atiyorum icine.
ben iştahımı biraz azalttım valla eşiminde kilo sorunu yok zaten bu düzen devam....bende seviyorum soğuk soğuk iyi oluyo valla...sütlaça da bayılırım...
Bizde esim gobek yapti ama pek onemsemiyo istahlidir kendisisen bana kadayifli muhalebi yap ben sana sutlac....
Bebegine anne sutu verenler prebiyotik lifli mamada veriyo musunuz? Veren varsa hangi marka mama kullaniyo?
Bebegine anne sutu verenler prebiyotik lifli mamada veriyo musunuz? Veren varsa hangi marka mama kullaniyo?
canım ben sma kullandım sürekli ama hipp en iyisiymiş bende artık keçi sütü satılıyoya ona başlasammı başlamasammı diye düşünüyom valla araştırıyorum migrosta varmış günlük keçi sütü ama bizede çok uzak orası kay marka var oda güvenilir değilmiş sanırsam ama verenler varmış inek sütünü önermiyor dr.lar barsakta küçük kanamalara sebep olabiliyomuş ama artık büyüdüler 4 aydan biiey olmaz diyosan ver verebilirsen keçi sütü ver o daha sağlıklı hemde anne sütüne en yakın olan süt
Cnm benim bir tanıdığım var annesinin sütü olmadı bebise inek sütü verdiler şu an masallah hiç birşeyi yok.pek az bebekte alerjiye rastlanıyor birşey olmaz
benimde tanıdıklarım var cnm bişey demiyorum zaten ona önceden hep inek sütüyle beslerlermiş ben alerjiden bahsetmiyorum zaten 1 yaşına kadar inek sütü yasak diyolarya bebeğe inek sütü ağır geliyor aslında ağır olduğu içinde alerji riski yüksek birde beslenmesine çok dikkat etmek lazım bu durumda fazla süt tüketimide kansızlığa neden olabiliyomuş bebekte içindeki fazla kalsiyum diğer gıdaların emilimini azaltıyomuş yani baya çelişkili bi durum :) isteyen istediğini versin ama ne bilim benim gözümde hala küçükler :)
nazlim Cnm mamaya gerek yok onun yerine ev yemeği yada kutu sütleri daha sağlıklı ben anne sütü veriyorym regli olunca biraz azalma oldu.bu aralarda hastayım vertigo yüzünden dr ilaç kullanmam için emzirmeyi birakmami söyledi kararsızım.ne yapacam bilmiyorum
canım ben sma kullandım sürekli ama hipp en iyisiymiş bende artık keçi sütü satılıyoya ona başlasammı başlamasammı diye düşünüyom valla araştırıyorum migrosta varmış günlük keçi sütü ama bizede çok uzak orası kay marka var oda güvenilir değilmiş sanırsam ama verenler varmış inek sütünü önermiyor dr.lar barsakta küçük kanamalara sebep olabiliyomuş ama artık büyüdüler 4 aydan biiey olmaz diyosan ver verebilirsen keçi sütü ver o daha sağlıklı hemde anne sütüne en yakın olan süt
nazlim Cnm mamaya gerek yok onun yerine ev yemeği yada kutu sütleri daha sağlıklı ben anne sütü veriyorym regli olunca biraz azalma oldu.bu aralarda hastayım vertigo yüzünden dr ilaç kullanmam için emzirmeyi birakmami söyledi kararsızım.ne yapacam bilmiyorum
Sma da prebiyotik lif var mi acaba 6.aydan sonra ozellikle dr lar onu oneriyomus. Ben ilcede olmama ragmen keci sutu her zaman satilmiyo ancak en yakinlarina veriyolarmis yani duzenli alamiyoruz arada bir iste ama ben keci sutunden peynir yapcam ins.
kızlar bugün dr gittim boyun damarim biri %70 tıkalı çıktı dr spor yapmami söyledi.moralim bozuldu.bu arada nasılsınız kızlar
Gecms olsun canim bende hic iyi sayilmam ben gitsem nerelerim tikali allah bilir dun bi perde astim inanirmisin kolum cok pis agriyo kendimi yetmis yasinda hissediyorum kesin kansizlik vr bende hep yorgun hep uykuluyum bole nereye kdr gider bilmiyorum hamileligimde suanki halimden on kat hareketliydim simdi noldu bana boyleee
yazmıyor canım ama yazmasıda yasakmış heralde öyle bişeyler vardı mesela aptamilde imminofortismi ne yazıyo onunla aynı şeydi sanırsam ama şöyle söyliyim bebeğim hiç hastalanmadı ateşli olarak 1 kere ateşi çıktı hastaneye götürdük kan aldılar bişeyi çıkmamıştı 20 gün sonrada dişi çıkmıştı 4 kere nezle oldu ondada burun akıntısı vs yoktu sadece tıkanıklık bide larenjit oldu oda ateşsiz zararsız bişey yani ben çok sevdim herkese tavsiye edebilirim yani birde dünyanın ilk bebek mamasıymış onada çok güvenerek kullandım zaten aptamilide kullanmadığıma memnunum yani haberleride görüyoruz yok gdolu yok iyotlu toplatıp toplatıp duruyolar milupanın ürünlerini yani diyeceğim oki bu iş imminofortise bakmıyor zaten kalite olarak aptamilden daha iyi bebelacta aynı firmanın ürünüymüş herobabyle hipp hakkında bilgim yok hipp smadanda iyi çünkü o organik mama onunda fiyatı çok tuzlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?