- 30 Ocak 2014
- 766
- 135
- 133
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #1.701
nazlim teşekkür ederim tatlım.
kızlar nasılsınız?pek ugrayamiyorum biraz Morelim bozuk.galiba artık kizimi emzormeyi birakacamçok uzuluyorum ama sağlığım için emmziremeyecegim sağlık olsun bu zamana dek sadece anne sütü aldı.birde kızım çok huysuz babasına bile gitmiyor sadece beni.istiyor.sürekli yanında ıstiyor valla çok yoruluyorum
Slm kızlar kısa bir aradan sonra ne var ne yok:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba 2013 ekim anneleri, ben de 2014 ekim annesi olacağım inşallah =) birşey danışmak istedim sizlere, ekimde doğan bebişler için daha çok uzun kollu mu almak lazım kısa kolu mu? izmirde oturuyorz bu arada, bizim buralar sıcak oluyor normalde göre.. malum ilk 3 ay giyilecekler bir daha giyilmeyecek, büyüyüvercekler, çok masraf yapmadan doğru şeyleri alayım istiyorum, yardımcı olursanz sevinirim =)
Duzenli sagarsan kesilmez belki...ayy insan uzuluyo ama saglik soz konusu tabi...hayirlisi olsun canim
merhaba 2013 ekim anneleri, ben de 2014 ekim annesi olacağım inşallah =) birşey danışmak istedim sizlere, ekimde doğan bebişler için daha çok uzun kollu mu almak lazım kısa kolu mu? izmirde oturuyorz bu arada, bizim buralar sıcak oluyor normalde göre.. malum ilk 3 ay giyilecekler bir daha giyilmeyecek, büyüyüvercekler, çok masraf yapmadan doğru şeyleri alayım istiyorum, yardımcı olursanz sevinirim =)
Merhaba canım. Nasılsın? Geçmişi okumadım hiç neler yapıosunuz hiç bilmiyorum pek vaktim olmuyor.
Merak ettiğim kızını ortalama günde kaç kez emziriyosun?
sare Cnm bana mı sordun ben her an emziriyorum.baya emziriyorum.hiç gelmiyorsun prenses nasıl?
kızlar benim kız bana çok duskun oldu babasına bile gitmiyoryabanvi görse ağlıyor.geçen iftara gittik arkadasa ne yyudu nede kucagimdan indi;(biri birşey dese ağladı.wcye bile gidemedim dışarı çıkamıyorum sizinkiler de mı aynı
çok zor bizimki de aynı heryeri açıyor Cnmdaha bizde öyle bişey yok ama her bebekte olurmuş nadiren olmazmış cnm bizde daha olmadıda bütün gün paçalarımdan ayrılmıyor benimde o sorunum var ayaklarıma tutunup ayağa kalkıyo ben iş yaparken baya yorucu geçiyo özellikle mutfakta öyle yapınca hep düşüyo makineye bulaşık yerleştirirken makinenin kapağına çıkıyo dizdiğim tabakları almaya çalışıyo bu aralarda çekmeceleri keşfetmeye başladı yavaş yavaş kapağı açıp kapatıyor
Nolsun canim sicaklar bi yandan bebisler bi yandan ugrasip duruyoruz klima acip oyle uyuyoz geceleri bile inanilmaz sicak. Oglusum bu ara hassas disleri patliyo ust uste kendi basina ayaga kalkiyo yurumesinede az kaldi sanirim.
Sen ne yapyosun bebis nasil epeydir yoktun
Iyiyim canım ısta gittim dondüm bende..bizimde tek dis hala..sürünerek emekliyo masalda yavaş yavaş ilerliyoruz bakalım:))benimkide huysuz disten heralde gündüz uykularıda azaldı..aynen cok sıcak ya nefes alamıyorum ..masalı sadece citcitliyla yatırıyorum
Bizimkinin istahi da cok azaldi meyveyi cok severdi on bile reddediyo sizde de var mi istah kaybi? Anne sutune acaip duskun oldu ne yapacagimi sasirdim.
Slm kızlar kısa bir aradan sonra ne var ne yok:)))
bir ay ilaç tedavisi gorucem Cnmzaten emzirmessem sutumde kesilir.sağol tatlım
kızlar oğluma el sallamayı alkış yapmayı öğrettim :) anlamını bilmesede yapıyo çak diyince bazen elime vuruyo bazen vurmuyor :) geçen günde babasına öpücük attıbi dahada yapmadı ama çok tatlıydı sizdede varmı böyle gelişmeler siz neler yapıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?