2013 ekim anneleri neredesiniz

Duzenli sagarsan kesilmez belki...ayy insan uzuluyo ama saglik soz konusu tabi...hayirlisi olsun canim

Slm kızlar kısa bir aradan sonra ne var ne yok:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nolsun canim sicaklar bi yandan bebisler bi yandan ugrasip duruyoruz klima acip oyle uyuyoz geceleri bile inanilmaz sicak. Oglusum bu ara hassas disleri patliyo ust uste kendi basina ayaga kalkiyo yurumesinede az kaldi sanirim.
Sen ne yapyosun bebis nasil epeydir yoktun

yok cnm ya dışarı çıkamadım çıksamda çarşıya inemiyorum biraz uzakta kalıyoruz çarşıyada bakalım eşim indiği zman aldırcam başlarım o zaman

kızlar oğluma el sallamayı alkış yapmayı öğrettim :) anlamını bilmesede yapıyo çak diyince bazen elime vuruyo bazen vurmuyor :) geçen günde babasına öpücük attı bi dahada yapmadı ama çok tatlıydı sizdede varmı böyle gelişmeler siz neler yapıyosunuz

merhaba 2013 ekim anneleri, ben de 2014 ekim annesi olacağım inşallah =) birşey danışmak istedim sizlere, ekimde doğan bebişler için daha çok uzun kollu mu almak lazım kısa kolu mu? izmirde oturuyorz bu arada, bizim buralar sıcak oluyor normalde göre.. malum ilk 3 ay giyilecekler bir daha giyilmeyecek, büyüyüvercekler, çok masraf yapmadan doğru şeyleri alayım istiyorum, yardımcı olursanz sevinirim =)

bebisini sağlıkla kucağına almanın diliyorum Cnm.uzun kol al bence ama ince alırsın ilk 48 saat bebisler uyur ve usuyorlar.kısa kol alırsan pek giymez çünkü son bahar bebisi oluyorlar:)bir kaç tanesini ince alırsın Cnm

canım iç zıbınlarını sıfır kol takımlarını ise uzun al ilk ay için alacağın zıbınları biraz büyükleri ise uzun al ekimde ne kadar sıcak olabilirki zaten hırka yelek vs örerler olmazsa hırka al üstüne genelde evin durumuna göre ayarla sen ne giyersen o bir kat fazlasını giyecek unutma altını herzaman uzun al ekimden sonra kış zaten ilk bir ay sıkıntı yaşamazsın zaten çok hassas oldukları için giydireceksin altınada yeni doğana kilotlu çorap giydiriliyomu bilmiyorum giydiriliyosa al olmuyosa altınada bir kat patiklilerden alırsın bebeğinin ayakları her zaman sıcak olmalı ayaklardan üşüyüp gaz çektikleri için benimde evim çok sıcak olur kışın ki çok soğuk bi yerde oturuyoruz şu kadife tulumlardan kullandım hep altınada giydirdim öyle geçti bizim kış altına penye tarzı kullanırsan üstüne kalın giydirsende terlemez bebişin yada benim hiç terleme sorunum olmadığından bilmiyorum uyku tulumunu dışarı çıkarken giydireceğin astronot tarzı şeyleri al ihmal etme

Merhaba canım. Nasılsın? Geçmişi okumadım hiç neler yapıosunuz hiç bilmiyorum pek vaktim olmuyor.

Merak ettiğim kızını ortalama günde kaç kez emziriyosun?

Merhaba canım. Nasılsın? Geçmişi okumadım hiç neler yapıosunuz hiç bilmiyorum pek vaktim olmuyor.

Merak ettiğim kızını ortalama günde kaç kez emziriyosun?

sare Cnm bana mı sordun ben her an emziriyorum.baya emziriyorum.hiç gelmiyorsun prenses nasıl?

kızlar benim kız bana çok duskun oldu babasına bile gitmiyoryabanvi görse ağlıyor.geçen iftara gittik arkadasa ne yyudu nede kucagimdan indi;(biri birşey dese ağladı.wcye bile gidemedim dışarı çıkamıyorumsizinkiler de mı aynı

daha bizde öyle bişey yok ama her bebekte olurmuş nadiren olmazmış cnm bizde daha olmadıda bütün gün paçalarımdan ayrılmıyor benimde o sorunum var ayaklarıma tutunup ayağa kalkıyo ben iş yaparken baya yorucu geçiyo özellikle mutfakta öyle yapınca hep düşüyo makineye bulaşık yerleştirirken makinenin kapağına çıkıyo dizdiğim tabakları almaya çalışıyo bu aralarda çekmeceleri keşfetmeye başladı yavaş yavaş kapağı açıp kapatıyor

çok zor bizimki de aynı heryeri açıyor Cnm

Iyiyim canım ısta gittim dondüm bende..bizimde tek dis hala..sürünerek emekliyo masalda yavaş yavaş ilerliyoruz bakalım:))benimkide huysuz disten heralde gündüz uykularıda azaldı..aynen cok sıcak ya nefes alamıyorum ..masalı sadece citcitliyla yatırıyorum

Bizimkinin istahi da cok azaldi meyveyi cok severdi on bile reddediyo sizde de var mi istah kaybi? Anne sutune acaip duskun oldu ne yapacagimi sasirdim.

Bizimkinin istahi da cok azaldi meyveyi cok severdi on bile reddediyo sizde de var mi istah kaybi? Anne sutune acaip duskun oldu ne yapacagimi sasirdim.

Evet ya kahvaltılar herzamanki gibi facia zorla yediriyorum ve artık bana bile kotu geliyor yumurta pekmez peynir başka ne versekde cazip hale getirsek acaba..Dr un Van'a verdiği listede 9.ayda taze sıkılmış meyve suyu ve yağda var..bide bazen yemedgi icin ekmek icinin üzerine koyup vermeye çalışıyorum ..bebek ekmegi cok sert onu çorba disinda veremiyorum..bgn zorlu bir gun geçirdik ama aksam babası rahat yedirdi ona özel çorba ve pilav yapmıştım yanindada yogurt guzel yedi ,sonrada duş aldırdım uyudu:)dişden heralde iştahsız huysuz oluyolar bilmiyorumki

kızlar artık bebeklerimize dünya çok cazip gelmeye başlıyo ondanda yemiyolar başka şeylerle ilgilensinler oyun oynasınlar istiyolar sürekli
yani bebeğin yemek yemesi için o kdr süre oturması onlar için işkence durmuyolar çünkü
bizimki 15 güne kdr uyumuyodu uyuyan oğlum ya neymiş hep emeklesinmiş hep oynaşınmış babasıyla uyutana kdr akla karayı seçiyoduk
uyurken bile uyumamak için kafasını sürekli sağa sola sallıyodu hızlı hızlı korkuyodum
şimdide aynı şeyi yemek yerken yapıyo 5 kaşıktan sonra almıyor bu bebekle ne yapcam hiç bilmiyorum 20 güne kandırıp yediriyodum binbir şekle giriyodum ama artık kanmıyor
ya diğerleri neysede kahvaltıyı yemesi lazım yani hiç olmazsa yumurtasını peynirini tereyağını

bir ay ilaç tedavisi gorucem Cnmzaten emzirmessem sutumde kesilir.sağol tatlım

canım bana da dr ilaç vermişti 10 gün kes demişti içmedim daha kötü oldum geçen gittiğimde hafiflerini verdi oğluşun dr sorduk baktı içebilirsin dedi...bende kullanyorum....eğer seninki ağır ilaçsa sütünü sağ dök kesilmez azalır ama kesilmez....bildiğim kadarıyla sütün çoktu yazık etme bence...

evet canım bizimkide alkış yapıyo bi de 2 aydır nerdesin oğlum diyorum bacağıma yatıyo yüzünü saklıyo....burdaymış diyorum geri kalkıyo gülüyo ilk bunu öğrenmişti.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…