- 7 Şubat 2012
- 3.635
- 1.680
- 398
- 40
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #1.721
sare Cnm bana mı sordun ben her an emziriyorum.baya emziriyorum.hiç gelmiyorsun prenses nasıl?
kızlar benim kız bana çok duskun oldu babasına bile gitmiyoryabanvi görse ağlıyor.geçen iftara gittik arkadasa ne yyudu nede kucagimdan indi;(biri birşey dese ağladı.wcye bile gidemedim dışarı çıkamıyorum sizinkiler de mı aynı
kızlar artık bebeklerimize dünya çok cazip gelmeye başlıyo ondanda yemiyolar başka şeylerle ilgilensinler oyun oynasınlar istiyolar sürekli
yani bebeğin yemek yemesi için o kdr süre oturması onlar için işkence durmuyolar çünkü
bizimki 15 güne kdr uyumuyodu uyuyan oğlum ya neymiş hep emeklesinmiş hep oynaşınmış babasıyla uyutana kdr akla karayı seçiyoduk
uyurken bile uyumamak için kafasını sürekli sağa sola sallıyodu hızlı hızlı korkuyodum
şimdide aynı şeyi yemek yerken yapıyo 5 kaşıktan sonra almıyor bu bebekle ne yapcam hiç bilmiyorum 20 güne kandırıp yediriyodum binbir şekle giriyodum ama artık kanmıyor
ya diğerleri neysede kahvaltıyı yemesi lazım yani hiç olmazsa yumurtasını peynirini tereyağını
Evet ya kahvaltılar herzamanki gibi facia zorla yediriyorum ve artık bana bile kotu geliyor yumurta pekmez peynir başka ne versekde cazip hale getirsek acaba..Dr un Van'a verdiği listede 9.ayda taze sıkılmış meyve suyu ve yağda var..bide bazen yemedgi icin ekmek icinin üzerine koyup vermeye çalışıyorum ..bebek ekmegi cok sert onu çorba disinda veremiyorum..bgn zorlu bir gun geçirdik ama aksam babası rahat yedirdi ona özel çorba ve pilav yapmıştım yanindada yogurt guzel yedi ,sonrada duş aldırdım uyudu:)dişden heralde iştahsız huysuz oluyolar bilmiyorumki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Anladım canım..
Benım kızım öyle değil.. Bababsından bana gelmiyor. Ben de üzülüyorum..Ben den ona kucagını aca aca gidiyor. Bbasından bana gelmıyor ve arkasını dönüyorDün ilk defa babasının arkasından agladı işe giderken. Şaşırdıkk biz de..
İnsanları cok seviyor. Gecenklerde dr.a gittik. Erkekti dr. Kucagına alıp sevdi. Dr.diyor ki bu çocuk niye aglamıyo :)
Aglama huyu yok maşaAllah.. Her çocuk farklı işte.. Bütün gn beraberiz. Sürekli oyun oynuyorum kızımla çığlıklar havada :) ama babasını özlüyor belki de..
Aynen oyle canim oyun oynamak istiyolar hep yani yeme icme ikinci plan diyebilirim yeter ki disarda gezelim.. ve benim oglum acaip insan canlisi kimseye yabancilik cekmiyo hala, sizinkilerde oyle mi?
Yumurta yiyo sukur ama yogurdu reddetmeye basladi cogu sey gibi... acaba ne zaman istahlanirlar
kızlar bugün oğlumun aşısı var kan idrar tahlili aldılar canı çıktı ağlamaktan çok üzüldüm allahtan topitop götürdüm yanımda çabuk sustuöğleden sonra da aşı var tahlil sonuçları nasıl çıkacak bakalım:44:
sizler yaptırdınız mı
ne aşısı canım kızamıkmı bizim aşımız yok yaşında yapacaklar aşıyı kan aldılar ama aldıkları kan yetmemiş dr iki hafta sonra çağırdı ağlamadı bizimki hiç duruyodu daha alsa alabilirdi aslındaama yeter bu kdr dedi kan grubunu istedi ama onuda yapmadı hemşire idrarda alınmadı bzmkinden
sözüm meclisten dışarı bu hemşire takımına uyuz oluyorum......evet canım kızamık aşısı 1 yaşında yine aşımız var....boyumuz 78 cm kilo 9.600 olmuş...pek almış sayılmaz ama iştahı gayet iyi bu aylarda duraklama olabiliyormuş.....baş ölçüsü 43.5...tahliller gayet iyi çıktı şükür....bunu da atlattık
Maşallah canım boyu gayet iyi bizimki 72.5dr gelişimine göre bu ay azalma var dedi o kdr yediriyorum karşılaştığım şeye bak
evet boyu bayağı uzunmuş dr da öyle söyledi....valla canımyedirmekle olmuyomuş demek bende aynı durumdayım...sütler hariç günde 4 öğün yiyor ve biz yerken babası bir yandan tıkıyo ağzına...buna rağmen 2 haftada hiç almamış...ama çok da hareketli...o harekete göre yine iyi et tutuyor.....canım bu ay kısmen de olsa gelişim durabiliyormuş....dr artık eskisi gibi almasını bekleme dedi......kilo kaç sizin
9.320 ama biz 9 ayı doldurmadık yani 8.5 aylık faln oluyo sizinkide öylemi ya kilo almış almasına geçen ay 500 bu ay 400 almış ama 2 aydır boy 2.5 cm uzamış yani hep ete gitmiş dr kansızlık olabilir yada diş çıkardığı için dedi heralde diş çıkardığı için 2 aydır 2 diş patlattı diğerleride geliyodur muhtemelen hala deli gibi kaşınıyo çünkübende eskisi gibi almasını beklemiyorum zaten ama kemik gelişimi yavaşlamış resmen canım sıkıldı
hımmm iyiymiş canım....bence boyu da gayet iyi....sıkma canını benim de kafam takılıyordu kilo alımına...netten bi dr sormuştum...eğer bebeğinizin kan ve idrar değeri iyiyse o kadar yemesine rağmen kilo almaması metobolizması hızlı demekmiş...bebeğiniz o zaman çok şanslı demişti...bu arada bizde hala diş yok
canım biz 7de 9u tamamladık
çıkmasın canım baksana hep sıkıntı elbet çıkacak yani bi kere çıktığı zaman arkası geliyor zaten insanın canı sıkılıyo ama bebeğin gayet sağlıklı sen beslenmesine dikkat et yeterki baksana benimkinin haline gelişimi yavaşladı resmenbi arkadaşında 8. dişimi neymiş adını hatırlamıyorum :) 1 yaşına gelmeden yarılayacak oda heralde
ben bugün erayı kontrole götürdüm sağlık ocağına sabah gitmediğim için kan alamadılar dr gelişimine göre bu 2 ay biraz yavaşlama olduğunu söyledi kan ve d-vit veriyomusun dedi vermiyorum kan ilacını onun yerine hergün et tavuk veriyorum dedim niye vermiyosun fln dedi ya unutuyorum ya kusuyo bişey oluyo dedim daha öncede diğer dr d-viti kes demişti tekrar dr baktı bıngıldağına haftada 3 gün 3 damla ver dedi neyse tırnaklarıda yavaş uzamaya başlamıştı zaten onu söyledim banyo yaptırıyomusun dedi 3 günde bir dedim gün aşırı yada hergün yaptır oda etkiler büyümesini dedi kansızlıkta huysuzluk ve iştahsızlık yapar bebekte dedi boyu 72.5 kilo 9.320 yarın kan alacaklar bakalım ne çıkacak diş çıkardığı içinde böyle olabilir dedi benimkide huysuzluk
yapmıyor başkasında hiç ama odadan çıktığımda arkamdan bakıyosa ağlıyo çok fena
kızlar bugün oğlumun aşısı var kan idrar tahlili aldılar canı çıktı ağlamaktan çok üzüldüm allahtan topitop götürdüm yanımda çabuk sustuöğleden sonra da aşı var tahlil sonuçları nasıl çıkacak bakalım:44:
sizler yaptırdınız mı
MasaAllah ogluna gelisimi iyi bence. Niye kan alamadilar sen mi istemedin? Bizimkinin kontrolu 27 sinde bakalim ne kadar olmus oglum cok merak ediyorum. Ben kan ilacini ve dvit duzenli veriyorum ikiside cok onemli cunku. Senin oglunda akrep erkegi dimi
ben istemedim canım bu ayda isteniyormuş...sizin bebişler tam 9 ayı doldurmadı dimi...Yok canim yaptirmadim daha bizim asi tarihine iki hafta var. Her bebege mi yapiliyo kan idrar tahlili yoksa sen mi istedin?
Maşallah canım boyu gayet iyi bizimki 72.5dr gelişimine göre bu ay azalma var dedi o kdr yediriyorum karşılaştığım şeye bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?