2013 ekim anneleri neredesiniz

Cnm nboyu gayet iyi bence bizimki 3 aydır 8.500 boyuda 70 ama sorun yapmıyorum çünkü her bebis farklı.dr pek kulak asma bebis mutlu huzurluysa sorun yoktur

mutluda ne bilim dr öyle diyince bi garip oldum sonuçta sağlık ocağı hiç yemediği zamanlarda bile takma diyolardı ama dr herşeyi sordu banyosuna kdr kötü anneymişim gibi hissettim :)

8. Dişi cikan benim oglum.ay cok da iyi degl bu kadr cabuk cikmasi disleri cabuk curur diyrlar.benim oglum da 26 ekim dogmlu 2 gun once doktrdaydik boy 74 cm kafa 44 cm kilo 9.390 cikti degerlr iyi mi bilmem doktr bi sey demedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım her ay belli bi şekilde büyümesine göre söylüyolar sen bilirsin büyüyüp büyümediğini gerçi bazı drlar önemsemiyor oda var keşke bizim drda beynime girmeseydi

Cnm benim kızın dört ay boyu hiç uzamadi 66 di da takilmistik dr söyledim dr sorun değil dedi.iyi anneyiz bizler oyle hissetme:)

ay ne bilim yaaa ben biraz takıntılıyım sanırsam her ay alışmışım drun gayet iyi demesine şimdi zoruma gitti valla 2. aydada böyle olmuştu gerçi o zaman sütüm yetmiyodu bide şimdi diş çıkarıyo Allahtan huysuz değil bunada şükür

Boyms kiloyms saglikli olsunlar da 2 cm kisa olsunlar 1 kilo eksik olsnlar.dis cikarken azick istahlari azaliyr dislr ciksn o zamn gor kilolari herseyi yiyeckler ins. Hic zoruna gitmesn canim.hem kiyaslama yapanlar da olursa kulak asma her bebegn ana babasi ayri boylari tabi farkli olck simdi zayf olan bebek ilerde tombis oluyr bilemeyz ki sen hic kafana takma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

zaten hiç zayıflığına takmadım şuana kdr hep zayıf durdu ama sanki bu ay biraz tombişti :) oda uzamadığı için heralde bacakları şişti resmen tombik duruyo eskisine göre millet zayıf desede ben bebeğimin sağlıklı olduğundan eminim daha ateşli hastalık bile geçirmedi eltimin çocuğu anne sütü alıyo hala birbuçuk yaşında 7 aylıkken o kadar kiloluyduki heryeri çizgi çizgiydi gel gelelim çocuk hep hasta annesi doğru düzgün beslemiyo hep bi huysuzluk var üzerinde ona bakıyorumda benim bebeğim gayet iyi neşeli ben şunu anladım bebeği besleyeceksin yoksa herşeyle karşıkarşıya kalabiliyosun yani gerek anne sütü gerek inek sütü gerek mama 6. aydan sonra karşılamıyor eskisi gibi ama süte güvenip bebeğe sadece bir kaç lokma bşey verip geçiştirenlerde var gözlerimle şahit oldum hep kim ne derse desin ben dru dinlemeye devam edicem valla bi zararını göremedim daha

Slm kızlar 9.ay aşısını yaptirdinizmi ?bizim yrn KKK asımız..ama netten biraz araştırdım da 12.ayda yapılıyormuş hatta oyle devam edenlerde varmış kararsız kaldım Dr umada sorucam ama once size bi sorayım dedim..zaten nefret ediyorum su ası kan aldırma işlerinden offfff

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım biz 2 gün önce yaptırdık 8.indeymiş ben unutmuşum sağlık ocağından aradılar....gittik kan ve idrar tahlili verdik aşısını da yaptık geldik...şükür değerler iiiii çıktı....3 tüp kan aldılar valla çok üzüldüm...allahtan aşıda sıkıntı olmadı hiç bilmedi....

kızlarrr oğlum 3 . 4 saniye day day duruyor....eskiden kanepeden tutup kalkınca dengeyi fazla kuramıyordu şimdi bayağı yana falan hareket ediyor.... sizin bebişler nasıl....bu arada iştahımız azaldı gibi

kızlarrr oğlum 3 . 4 saniye day day duruyor....eskiden kanepeden tutup kalkınca dengeyi fazla kuramıyordu şimdi bayağı yana falan hareket ediyor.... sizin bebişler nasıl....bu arada iştahımız azaldı gibi

Aşıdan sonra ates huysuzluk olmadı ozaman tek koldan dımı cnm?ya bizde kan almayı hic solemediler imarımda almazlar Dr solemisti kan tahlili yapcam kontrolde diye..benim minnakim daha sürünme aşamasında biz taytay levelina gcemedik cnm:)
Geriden takip ediyoruz ..tek disimizle sürünüyoruz..iştahıda cok yok öğlen uykularıda azaldı ne bilim sıcak bide:)))

canım sanırım bizimki biraz aceleci aslında daha erken....kızım da 11 aylıkken yürümüştü..... bizim hiç dişimiz yok...bu ayda tahlil istiyorlar aslında bi bakıma da iyi oldu....sonuçta genel bi kontrol..canım evet omuzdan.yok hi.ç olmadı ateş falan aşı vururken de ağlamadı....(kan alırken peşin peşin çokça ağladı zaten..)topitop götürmüştüm onla susturdum

Bende bgn ası yapıyor düm güya şimdilik vazgeçtim drum a sordum ben yaptırmadım dedi..aile hekimi siz bilirsiniz dedi kaldım arada

Cnm normal de 1 yaşında yapılıyor suriyeliler de salgın görülmüş o yüzden yapıyorlar.bende kararsızım yaptirmak istemiyom

Cnm normal de 1 yaşında yapılıyor suriyeliler de salgın görülmüş o yüzden yapıyorlar.bende kararsızım yaptirmak istemiyom
Oyle canım ya cok kararsız kaldım bende suriyeliler yuzunden 1,5 yıldır 9aylikken yapılıyormuş tanıdık aile hekimlerine sordum onlar yaptır diyo bizim cocuk Dr U kendi cocuğuna yaptırmamış ..netten araştırdım senin Kadir tugcuda yaptırmayın diyo offf sıkıldım bgn (((

Bende bgn ası yapıyor düm güya şimdilik vazgeçtim drum a sordum ben yaptırmadım dedi..aile hekimi siz bilirsiniz dedi kaldım arada

canım valla bize yapılacak dediler yaptırdık...sorgulamadım da...

ne zararı varmış canuım valla şimdi benim de içime kurt düştü...ki biliyorsun ben yaptırdım......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…