2013 ekim anneleri neredesiniz

ne zararı varmış canuım valla şimdi benim de içime kurt düştü...ki biliyorsun ben yaptırdım......

Canım ilk aşamada 12 aydan once yapılmaması gereken ağır bir ası oldugu icin 1 hafta sonra ateşi cok Yükselebiliyormus ve havale riski varmış..ileriki donemlerdede beyne zarar verebilme riski varmış.birde ekstra ası yaptırmak zaten riskli saglik ocaklarinda aşılar bozulabiliyirmus bozuk asının ileriki donemde Allah korusun ölüme kadar seylere neden olabiliyormuş ..bu vakka yaşanmış mesela Türkiye'de bi kac cocuk bozuk ası ve tek doz kizamik asisindan yatağa mahkum olmus 4 yasında...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Offf ne bilim icim sıkıldı..ası furyası bitmiyor bizm ulkede

Son düzenleme:
hadi bakalım valla iyice korktum inşallah birşey olmaz bizim burada sağlık ocaklarına güvenmiyorum zaten

yaaa okudum keske yaptırmasaydım bilemedişm şimdi...gerçi bizim burada suriyeli çok kişi var ama...offffffffff

Ben yaptirmayacam Cnm.ama eşim yaptur diyor biz pek dışarı cikmiyoruz.drlarin bir bildiği varda yaptirmiyor kendi evlatlarına

sebebi şimdi anlaşıldı yaptırmayın Suriyelilerle bi arada değilseniz hiç bir yakınınız Suriyeli değilse nereden bulaşacakki bu gibi hastalıklar aynı evde olsan bile dokunulmadığı sürece geçmiyor diye biliyorum benide yine kan almak için aradılar ama bu sefer hastaneye yönlendirdiler yarın gidicem bakalım bizim aşıda 12 aylık olunca yapcaklar

kızlar bide bebişlerinizin altını değiştirebiliyomusunuz benim oğlum çok aşırı yaramaz çok şikayetçiyim artık tam bi deli oldu başedemiyorummm altını değiştirene kdr ter basıyo

yaaa okudum keske yaptırmasaydım bilemedişm şimdi...gerçi bizim burada suriyeli çok kişi var ama...offffffffff

Canım suriyeli disinda başka kizamik geçirenler sende bulaşıyo sonuçta azda olsa bize iftara arklar gelecekti onların cocugu kizamikmis anlamamışlar bile Allah'tan ben cocuğunuz hasta gelmeyin dedim..birde hava yoluyla bulaşıyo ya avm de hastanede bile bulasir tam bir risk

Bunu bizimle paylasman cok iyi oldu canim bende vazgectim, o 3 ay biraz daha dikkatli olursak sorun olmaz Allah'in izniyle. Bizim burda da suriyeli kayniyo heryer ama soyle de bisey var zaten havalar asiri sicak pek disari ciktigimiz yok yani yaptirmamak en iyisi bence.

Ben yaptirmayacam Cnm.ama eşim yaptur diyor biz pek dışarı cikmiyoruz.drlarin bir bildiği varda yaptirmiyor kendi evlatlarına

Ben hala kararsızım elazig risk altındaki 24 sehirden..oyle Dr um ben yaptırmadım ama sana yaptırma derim bi sure sonra kizamik olur o yükün altına giremem dedu

Havada n bulaşıyo ne yazikki cnm

Havada n bulaşıyo ne yazikki cnm

baktım şimdi cnm öyleymiş ama yinede çok düşük bi ihtimal Suriyeli çocuklarında hepsi kızamık değildir heralde diye tahmin ediyorum şu yazıyı buldum

Kızamığa neden olan mikrop, hastanın ağız ve burun boşluğuna yerleşir. Yerleştikten sonra bir hafta içinde, hastalık bulaşabilir. Bu süre, döküntünün başlamadan önce ve başladıktan sonraki dönemidir.

Bulaşma yolu, konuşma, hapşırma ya da öksürme ile tükürük damlacıklarının yayılması ile olur. Kızamık virüsü, havada iki saat kadar canlı kalır. Çocukluk dönemi hastalığı olarak bilinse de, bu dönemde hastalığa yakalanmamış erişkinlerde de ortaya çıkabilir. Hastalık görüldüğünde, vücut bu mikroba karşı bağışıklık kazandığından, tekrarlamaz.

kızlarrr oğlum 3 . 4 saniye day day duruyor....eskiden kanepeden tutup kalkınca dengeyi fazla kuramıyordu şimdi bayağı yana falan hareket ediyor.... sizin bebişler nasıl....bu arada iştahımız azaldı gibi

Benim oglumda kisa bi sure ayakta durabiliyo ayni sekilde kanepe kenarlarinda geziyo galiba bi aya kadar yururler ins yani
Ayy cok sevimli oldular yaa bitiyorum oglusumun her haline her yaptigina. Mutfak cekmecelerini acip icini bosaltiyo bir bir atiyo cezveleri tavalari Kendi ooyuncaklari pek ilgisini cekmiyo mutfak esyalarina merakli suan, emekleme de master yapti butun evde her delige giriyo

maşallah çabuk yürüyecekkler valla iyi büyüttük şaka maka

Oyle cnm ya bizde hep evdeyiz ama hastaneye kontrole gitsek bile kalabilir havada kalıyormuş ya..ben bu suriyelilerin neyse ya...ben biraz daha arastirayimda kendi fikrimi size bildiririm...

Sizin erkekler ipi aldı gidyo maasallah kızlar yavaş cikti hic kendiliğinden tutunarak durmadı..bu ay kilo da almamış kusum 9.400 73 cm

Ya markette bi öksurse bizde kazayla gitsek al sana:)güçlü bir mikrop ne yazikki..ben yaptirmazsm en iyisi yaptırmamak tabi 3 ay kendimi yerim😊evden çıkmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…