- 30 Ocak 2014
- 766
- 135
- 133
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #1.781
Sizin erkekler ipi aldı gidyo maasallah kızlar yavaş cikti hic kendiliğinden tutunarak durmadı..bu ay kilo da almamış kusum 9.400 73 cm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok emziriyorum ya emziğide bıraktı ya nerdeyse her saat bası:)gecen ilk defa domates corbasi yaptım..alerjisi yokmuş öğrendim:)Sagol canim darisi senin kusuna, olsun ya enin sonun yuruyecekler ins yani sorun etme erken veya bi kac gec olmasi bisey degistirmez. Sen gunde kac saat emziriyosun? Bu arada yeni corba cesitleri olursa paylasalim.
Ya markette bi öksurse bizde kazayla gitsek al sana:)güçlü bir mikrop ne yazikki..ben yaptirmazsm en iyisi yaptırmamak tabi 3 ay kendimi yerim😊evden çıkmam
kızlar bide bebişlerinizin altını değiştirebiliyomusunuzbenim oğlum çok aşırı yaramaz çok şikayetçiyim artık tam bi deli oldu başedemiyorummm altını değiştirene kdr ter basıyo
Canım suriyeli disinda başka kizamik geçirenler sende bulaşıyo sonuçta azda olsa bize iftara arklar gelecekti onların cocugu kizamikmis anlamamışlar bile Allah'tan ben cocuğunuz hasta gelmeyin dedim..birde hava yoluyla bulaşıyo ya avm de hastanede bile bulasir tam bir risk
benim oğlumun da gönlü olursa bağlayabiliyorum....gönlü olmazsa 3 kişi birden çabalıyoruz bi beze
yaaa bende ikilemde kaldım şimdi...inşallah birşey olmaz...
ayyyy ben tekim amaaaa :) 1 kişicik olsa onada razıyım babası akşam geliyor akşama kdr kafayı yiyorum yandım ben yandımmm bazen bağırıyom evde kendikendime ama o kdrda olsun artık :)
Çok emziriyorum ya emziğide bıraktı ya nerdeyse her saat bası:)gecen ilk defa domates corbasi yaptım..alerjisi yokmuş öğrendim:)
Kizlar bebislerin coguna sebzeleri yedirmekte zorlaniyoruz oglumun en sevdigi corba tarhana eminim sizin bebislerde sever hos bi tadi var.
Ev yapimi tarhanayi bi bardak suya iki tatli kasigi tarhana suda eritip icine kabak, havuc, patatesten azar azar rendeleyerek katin 5-6 dk kaynadiktan sonra altini kapatip zeytinyagi ilave edin. İstege bagli degisik sebzelerde katilabilir veya icine et ya da tavukta eklenebilir. Tadina baktigimda ise sebze tadi hic gelmiyodu o yuzden oglum severek icti ilk kezsizede tavsiye ederim. Hem tarhananin besleyici ozelligide cok hemde sebze, et, tavuk yemis oluyolar.
ben ev yapımı tarhana bulamıoıyorum....benim oğlum sebzeyi çok seviyo... aksine tatlı olanları yemiyo...valla tatsız tuzsuz yine iyi yiyorlar...bende yağ olarak ev yapımı tereyağ kullanıyorum .... domates 6 aydan bu yana verdim alerjisi yok...her yemeğine koyuyorum....ne zaman evdeki yemekleri vermeye başlayacaksın canım..
MasaAllah ogluna sansli azinlktasin canim. Herseyi ev yapimi kullanmamiz lazim aslinda bebislere ama her zaman mumkun olmuyo.
Ev yemegine bir yasindan sonra baslamayi dusunuyorum canim sen?
bende aynen 1 yaş iyidir .... gerçi şimdiden bizim yediklerimizden tırtıklıyo amaben hiç tarhana vermedim...genelde sebze ağırlıklı besleniyo..olabildiğince doğal veriyorum ama o sebzeler de ne ilaç yiyo kimbilir
bende aynen 1 yaş iyidir .... gerçi şimdiden bizim yediklerimizden tırtıklıyo amaben hiç tarhana vermedim...genelde sebze ağırlıklı besleniyo..olabildiğince doğal veriyorum ama o sebzeler de ne ilaç yiyo kimbilir
ben ne zaman semiz otu görsem semiz otlu çorba yapıp veriyorumhaftada 2-3 kere yiyo
kızlar bide bebişlerinizin altını değiştirebiliyomusunuzbenim oğlum çok aşırı yaramaz çok şikayetçiyim artık tam bi deli oldu başedemiyorummm altını değiştirene kdr ter basıyo
bak benim hiç aklıma gelmemişti iii oldu söylediğin
Bizimkide tirtikliyo arada bicanim cevrene sor belki yapan biri vardir... super iste ins benim ogl da sebzeyi sevmeye baslar teyzesi dua et oglum cok tatlici ( ya iyi yikadiktan sonra hic bisey olmaz. Sen ne tur corbalar yapiyosun?.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?