- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #1.801
otlasınlar cnm marul koyuyorum çorbasına taze soğan taze nane ne bulursam artık maydanozu sevmedi hiç onu koymuyom çünkü bende sevmem zorlamamak lazımen çok kullandığım kabak semiz otu taze fasulye sık sık yapıyom mesela taze bezelye satılıyo ondanda yaptım bol bol bol şimdide baktım taze barbunya çıkcakmış ondanda yaparım :)
Cnm ben sağlık ocağını aradim yaptirmayacagimi bildurdim.biraz zor oluyor ama idare ediyoruz:)kaç numara bez kullaniyyorsunyz Cnm
Kızlar bu aşı konusuna pek kafa yirmayin.anneden geçen antikorlar bebeği bir yaşına kadsr koruyor.tıpkı bir aşı gibi birde kizamik gecirdiyseniz aşı gibi.9 aylık yapılınca bir faydasi olmuyor ki.bisuna yapılıyor.üç ay sonra zaten kkk aşısını olucaklar
ben soğan hiç vermedim başlayacam artık bende.... iiii seninki bu gidişle yeşillenmese
Kızlar nasılsınız bebisler nasıl.ben pek ugrayamiyorum ders çalışıyorum.bizim kız duvarlara tutunarak adım atıyor.tutynarak ayakta durabiliyor.birde çok konusuyir:)
ben yaptırdım ama nolcak:26:
evet çok faydalıymış bende başlayım artık kocaman oldular.....ver canım ver çorba yaparken çeyrek soğandan biraz az doğruyorum hem iştah açıyo hemde hastalıklardan koruyomuş soğan sarımsakta veriyom çorbasına katıyomgurme bebek var ordan bakıyom hep doğrumu yanlışmı bilmiyorum ama geneli doğru alerji yoksa verebilirsin yani
cnm ben prima 9-16 mi ne onu kullanıyorum 4 numara ama bacakları sıkmaya başladı sanırsam 5e geçicem artık ondada kalırız heralde
maaşallah canım ne der tatlım
Kızlar nasılsınız bebisler nasıl.ben pek ugrayamiyorum ders çalışıyorum.bizim kız duvarlara tutunarak adım atıyor.tutynarak ayakta durabiliyor.birde çok konusuyir:)
Cnm bir zarsri da yok :)ama mutlaka 2.dozu yaptirmiyor yani 1 yaş aşısını
Sürekli dede diyor.baba anne nene
canım yanlış yazmışım ne ders i demek istemiştim
bu arada bizimkinin favorisi dede mama baba diyo anne yok....yeni, de dıgıl dıgıl diye ses çıkarıyo
Bizde dört kullaniyoruz:)
Açık lisede okuyorum Cnm liseyi bitirmeye çalışıyorum.yakimda sinavim var.çok korkuyorummatematiği kafam almıyor
5 kullanan varmı acaba primanın kalıplarımı ufak ya evybaby çok hoşuma gidiyodu ondanmı alsam acep bimdeki bezdende aldım oda çok güzel kokuyodu hemde ucuzbizimki niye bilmiyorum mesela bu ay yeni 9300 oldu ama ben 7 kiloyken 8-14mü ne 8 kiloyken 9-16 aldım şimdi mesela 9.300 oldu 5e geçicem artık sıkıyo hemen bezden kaynaklanıyo heralde şöyle rahat bi bez istiyorum primadan sıkıldım
canım kaç kredin var bilmiyorum ama eğer 3 dönem matematik seçip veremezsen muaf oluyorsun onun yerine aynı kredide başka bir ders seçebilirsin....bende dışarıdan okudum sonradan bu konuda bilgim oldu geometri vardı bende komşunun kızı çalıştırdı sağolsun....liseyi güzel bitirdim lise 2den devam ettim 3 sınavda bitti şükür 80 kredi eksiğim vardı....gel gelelim şimdi boş boş girip çıkıyorum açıköğretim fakültesine...hiçbirşeye yetişemiyorum
Beş iyi gelir bence Cnm nizimki 8,5 peki 4+ kullandınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?