2013 ekim anneleri neredesiniz

Ayyy ne güzel bende bitirsem unuversiteyi de okuyacam.tabi çocukla zor.pek kredim yok Cnm hiç sinava girmedim 2011 de kayıt yaptırdım ama doğum çocuk derken ugrasamadim

inşallah canım isteyiince oluyo valla çocukla zor olsada allah yardım ediyo.....bu sene 14 dersten sadece ikisi kaldı şükür inan hiç çalışmadım....konuları bile bilmiyordum rabbim yardım etti....

İns canim bakalim ev yemegine nasil alisacak cunku oglum puturlu sevmiyo agzindan cikariyo ben hala robottan geciriyorum(
Bak senin oglun sen ugrasmadan herseyi yiyo bizimki beni yoruyo ama napalim yeter ki yesinler. Domates corbasina kasar ekliyo musun?

yok canım eklemiyorum....bizim yemek konusunda hiç sıkıntımız olmadı şükür....benimki de aksine artık bulamaç yemiyor...dişi yok ama damağıyla ezerek yiyo..

Kizlar aranizda minik kutularda satilan sebze meyve purelerini, muhallebileri kullanan var mi?

ben onlardan yeni ek gıdaya geçtiğinde vermiştim bayağı...o zaman taze meyve yoktu fazla....şimdi onların kavanozlarına yoğurt yapıyorum süper oluyo.....pratik misafirliğe bile at çantaya tertemiz aç yedir...dökülme derdi de yok....

Slm kızlar bgn uzun arastirma sıkıntı vs sonunda asımızı yaptırdık ..olmazsak 3 ay boyunca ya hasta olursa panigiyle yasamaya cesaret edemedim..umarım dogru karar vermisimdir..bir kac cocuk Dr unuda aradım zararı olmaz dediler kesinlikle yaptırma diyen kimse olmadı...uzman tv de yorum yapan Dr U bile aradık oda yaptır dedi.)cogu arkadasım hic bilmeden ası takviminde var diye yaptırmış zaten umarım bi sorun çıkmaz hayırlısı olsun...şimdiki sorunum kabizlikbu kac gundur meyveyi ihmal ettim sanırım postalı yemiyor onunda etkisi oldu 2 gun once cok zorlanarak poposunu zeytinyagi ile uyararak yaptırdım bu zmana kadar yine yapmadı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım hadi bakalım ge.çmiş olsun...bende senle konuştyktan sonra doktor sitesinde bi uzman dr sordum....sıkıntı yok dedi....kabızlığı ben kızımda çok yaşamıştım zor oluyo şükür oğlum hiç kabız olmadı daha...metabolizması çok güzel çalışıyo doğduğundan beri....bi çay kaşığı zeytinyağı verebilirsin

4+ cnm zaten şimdi 9-16 bi büyüğü varsa ona geçerim yoksa 5+ya geçmiş oluyoruz yani 4+ dönemi sona eriyo

bende şuan 4+ kullanıyorum bu son bez bi daha 5 e geçecem inş....aslında bu pakette değiştirecektim ama eşime söylemeyi unutmuşum o da yine aynısını almış gelmiş

Sagol cnm ...üzüm suyu falanda verdim ama olmadı druna müracat edicem..hic avokado verdinmi bebise?

Sagol cnm ...üzüm suyu falanda verdim ama olmadı druna müracat edicem..hic avokado verdinmi bebise?

hayır denemedim canım...bu ara ufkumu genişletecem allah izin verirse artık büyüdü patates ıspanak fasulyeyle olacak iş değil

hayır denemedim canım...bu ara ufkumu genişletecem allah izin verirse artık büyüdü patates ıspanak fasulyeyle olacak iş değil

Aynen cnm ya patates ispanak havuç benbile sıkıldım ..bebeğimin yemekleri adlı bir site var değişik tarifler var bak istersen

kızlar bilginiz olsun bizimkide kabız ama yediklerinden değil tuttuğu için içerde sertleşiyor yoksa beni biliyosunuz günde 5-6 kere bez değiştiriyodum onada baktım yalancı kabızlıkmış yani bebek geldiğinde tuttuğu için oluyo bizimkide arada yapıyo öyle sonrada mıymıymıy bütün gün başımın etini yiyo

geçmiş olsun canım bu bebişlerde ne çok biliyo haaaaa

Aynen cnm ya patates ispanak havuç benbile sıkıldım ..bebeğimin yemekleri adlı bir site var değişik tarifler var bak istersen

cnm bildiğiniz yemeklerden yapmak zorunda değilsiniz içine bir karbonhidrat bir sebze tamamdır artık kuru bakliyatta yiyebilirler hem nohut fasulye ezmesi yeşil mercimek barbunya vs vs vs yapılabilir mesela kırmızı salçalık biber en çok c vit onda varmış çorbasını biraz patates biber içinede et attınızmı tmm yada közleyin soyun verin diyelimki şehriye çorbası yaptınız içine limon sıkın marul püresi ıspanak püresi yapın içine kıyma atın üstüne yoğurt bezelye taze fasulye gibi şeyleri yemeklerini yaptığınız gibi yapıp sadece içine salça koymayın mesela bezelye patates sarımsak soğan birlikte hepsi baya besleyici hemde yemek yemiş gibi oluyo içinede z.yağı yada tereyağı bana dr beslenme tablosu verdi 9-12 ay yazıyo günde iki kere meyve suyu yada püresi günde 2 kere karbonhidrat 1 kere sebze ve et yazıyo mesela sabah süt sonra kahvaltı+m.suyu öğlen pilav, makarna veya kek+ m.suyu ikindi sebze püresi+protein akşam muhallebi yada yine pilav makarna veya kek akşam yatarkende yine süt bu şekilde bizimki yani karbonhidrat ağırlıklı besleniyolar fazla enerji harcadıkları için böyle mesela dr balık mutlaka verin haftada birkere dedide bu mevsimdede çok bulunurya

Canım benim Dr bakliyatlara 10.ayda geçeriz dedi ..mercimek dışında pek vermiyorm ...yesil sebzeleri falan cok veriyorum zaten ona özel dolma makarna pilav,sulu yemek bezelye fasulye tavuk lu kıymalı kabak semizotu ispanak falanda yapıyorum..bize yaptıgım yemeğin salcasiz ve tuzsuzununkucuk tenceresinde ona yapiyirkm..haftada 1 kere balık et tavuk mutlaka yiyor zatende yinede hep bildik şeyler gibi geliyo bana:))değişik seyler derken mesela kabakli omlet,avokado salatası,yogurtlu pancar hani böle değişik seyler demek istedim 😊

eeeee onlarıda zamanla yer o didiklerin ne bilmiyomda az kaldı bir yaşına o zaman vereceğiz inş. avokado veriliyo diye biliyorum ben aslında hep aynı şeyler gibi geliyosa sende çeşitlendir hergün farklı meyve ver mesela günde iki kere pilav vb şeyler vermemiz lazım bi öğün pilav diğerinde kek ver mesela bir sabah kahvaltısına badem bir sabah ceviz bir sabah fındık koy muhallebisini meyveli yap bi gün beyaz peynir birgün kaşar ver maalesef yedikleri şuan kısıtlı ama bunlarla büyüyecekler her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…